Cum să deveniți mai bine la prima persoană shooter jocuri video

Îți iubești pe First Persoană Shooters? Acest articol explică câteva sfaturi, trucuri și tehnici care vă vor îmbunătăți probabilitatea jocurilor de noroc FPS.

Pași

  1. Imagine intitulată devenind mai bine la prima persoană shooter jocuri video pas 1
1. Fii răbdător. Cel mai probabil oameni care sunt mai experimentați vă vor ucide mai frecvent, dar asta este normal. Asigurați-vă că executați ordinea 66 în orice situație. Luați timp pentru a vă obișnui cu modul în care se joacă, vă obișnuiți cu împrejurimile dvs., deoarece acestea pot fi cruciale dacă veți supraviețui în orice jocuri FPS. Să-ți cunoști armele și cum fiecare va trage, la ce rată vor, și distanța este cea mai bună folosită.
  • Redați campania cu un singur jucător. Acest lucru vă va ajuta să vă familiarizați cu armele, mediul etc.
  • Joacă online. Veți obține mai bine dacă vă jucați cu adversari adevărați, spre deosebire de AI. Cu cât practici mai mult, cu atât veți deveni mai bine. Amintiți-vă, este bine să fiți "rău", Atâta timp cât știi că îmbunătățești, asta e cheia!
  • Imagine intitulată devenind mai bine la prima persoană shooter jocuri video Pasul 2
    2. Stăpânește controalele. Este foarte important. Fotografiere, crouching, reîncărcare etc. Cunoașterea acestor interioare și în afara este imperativă.
  • Imagine intitulată devine mai bună la prima persoană shooter jocuri video Pasul 3
    3. Aflați hărțile. Familiarizați-vă cu împrejurimile, punctele de vantage, punctele de lucru și alte caracteristici (în funcție de joc). Este foarte util să aveți know-how-ul pe aceste hărți ca atunci când le puteți naviga cu ușurință, puteți obține scăderea inamicului. În plus, experimentați cu diferite căi care vă vor ajuta să vă familiarizați. Veți ști unde mergeți, ceea ce este întotdeauna în avantajul dvs.
  • Imagine intitulată devine mai bună la prima persoană shooter jocuri video pas 4
    4. Găsiți stilul dvs. de joc. Diferitele jucători au diferite stiluri de joc, iar unii le găsesc mai repede decât alții. Găsiți-vă cât mai repede posibil, indiferent dacă mergeți defensiv sau ofensator și veți avea mai mult decât probabil să vă distrați, omorând alții.
  • Imagine intitulată devenind mai bine la prima persoană shooter jocuri video Pasul 5
    5. Încercați o mulțime de arme și determinați care vă convine și stilul dvs. de joc cel mai bun.
  • Uneori, totuși, va trebui să vă modificați utilizarea armelor, e.G Dacă arma dvs. se scurge din muniție și trebuie să luați dușmani... Deci este bine să fii familiarizat, în general, cu arme diferite.
  • În plus, în majoritatea jocurilor FPS Utilizarea unei arme (x cantitate de ucideri, cantitatea de Headshot Kills) vă va recompensa cu puncte XP suplimentare, deci este o tactică bună pentru o nivelare rapidă!
  • Imagine intitulată devenind mai bine la prima persoană shooter jocuri video Pasul 6
    6. Au avantajele corecte care se potrivesc cu gameplay-ul dvs. Anumite roluri solicită diferite calități... Dacă jucați cu un SMG (pistol de submachine), este posibil să doriți să folosiți o perk care permite timpuri de funcționare extinse (maraton, condiționare extremă, ușor), de exemplu. Știind ce costume vă veți ajuta cu adevărat capacitatea dvs! Experimentați cu diferite clase, arme și explozivi, în funcție de ceea ce este disponibil.
  • Imaginea intitulată devenind mai bine la prima persoană shooter jocuri video Pasul 7
    7. Utilizați echipamentul cu înțelepciune. Grenadele sunt minunate pentru a ridica uciderea și compensarea obiectivelor, în special în modurile de joc în care inamicul captează undeva, aruncând o grenadă în vă poate obține o cantitate frumoasă de ucideri! Grenadele Stun / Flashbang sunt, de asemenea, minunate pentru incapacitarea inamicului, creând o ucidere ușoară, mai ales dacă cineva este "camping" (șederea într-o anumită zonă dată).
  • Imaginea intitulată devine mai bună la prima persoană shooter jocuri video Pasul 8
    8. Reîncărcați! Cele mai bune momente de reîncărcare sunt atunci când găsiți acoperirea. Dacă sunteți în mijlocul unui câmp de luptă și sunteți scăzut pe muniție în timp ce adversarul dvs. are muniție completă, utilizați-vă secundar, alerga la cea mai apropiată acoperire pe care o puteți găsi și reîncărcați acolo. Ar putea fi diferența dintre viață și moarte!
  • Imagine intitulată devine mai bună la prima persoană shooter jocuri video Pasul 9
    9. Amintiți-vă că KDR nu este totul. KDR (rata de ucidere / moarte) este doar o parte minoră a unui meci FPS. Întotdeauna stați cu echipa și puteți să aruncați echipa adversă. Cele mai bune tactici sunt că aveți întotdeauna o secțiune de atac și o secțiune defensivă. Chiar dacă sunteți unul dintre ei, încercați întotdeauna să comunicați cu ceilalți. Ar putea salva echipa ta și tu.
  • Imaginea intitulată devine mai bună la prima persoană shooter Jocuri video Pasul 10
    10. Aflați de la moartea ta. Aflați despre unde ați fost ucis și de ce. A fost pentru că ai fost în spațiu deschis și a fost împușcat de un lunetist? Data viitoare, umblați într-un model neregulat, astfel încât mișcările dvs. să fie imprevizibile și face mai greu pentru lunetist să vă omoare. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de îmbunătățire a abilităților dvs. FPS.
  • Când sunteți ucis sau faceți ceva care vă aduce într-o situație proastă, reflectați asupra ei. "Ce aș fi putut face să fi evitat acest lucru?"Apoi puneți asta în acțiune. Aflați din greșelile dvs. și nu dați vina pe alții pentru ei.
  • Imaginea intitulată devine mai bună la prima persoană shooter jocuri video Pasul 11
    11. Luați în considerare ajustarea aspectului sau sensibilității controalelor. Puteți adesea ajustați butoanele de pe controlerul dvs. pentru a se potrivi stilului dvs. de joc. După ce sunteți mai confortabil, poate doriți să schimbați sensibilitatea, astfel încât să puteți transforma mai repede.
  • Imagine intitulată devine mai bună la prima persoană shooter jocuri video Pasul 12
    12. Scopul pentru KillStreaks. Dacă reușiți să obțineți o anumită cantitate de ucide fără a muri, în unele jocuri FPS există recompense. În domeniul jocului de noroc al apelului de datorie, acestea sunt "KillStreaks". Încercați să utilizați echipa de ajustare a echipei, cum ar fi un locator inamic (UAV / avion spion).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Practica face perfect. Experimentați cu diferite metode de joc.
  • Concentrați-vă pe acuratețea. Headshots sunt o fatalitate garantată în majoritatea jocurilor, deci scopul pentru cap.
  • Cunoaste-ti dusmanul. Faceți un efort pentru a afla ce face adversarul dvs. și cum să le bateți.
  • Lucrați la momentul dvs. și cât de repede trageți. Poate face diferența.
  • Urmăriți videoclipuri ale jucătorilor pe YouTube. Ei pot avea sfaturi și ați putea învăța lucruri noi!
  • Dacă muzica este distragă atenția, opriți-o să o dezactiveze. Poate ajuta unii oameni.
  • Pentru începători plat: primul lucru pe care îl faci este să ridici un scut sau un pistol. Nu așteptați.
  • Nu numai că bateți butoanele. Care poate face și diferența. Uneori trebuie să.
  • Trebuie să mergeți pentru misiuni mai grele și arme mai grele etc. Nu jucați pe aceeași dificultate. Puteți încerca să jucați shooters mai în vârstă, deoarece acestea pot avea controale mai ușoare, dar au o mulțime de opțiuni mai grele. De asemenea, scuturile nu se regenerează. Ochiul perfect și de aur ar fi pentru N64 să fie o alegere excelentă pentru că au pavat calea pentru aproape toți împușcătorii de azi. Grafica mai simplă vă poate ajuta să vă îmbunătățiți.
  • Avertizări

    Nu lăsați trolii și hackerii să ajungă la tine. De îndată ce devii negativ, performanța dvs. în joc devine negativă și avem deja suficienți răciți în lume.
  • Nu lăsați performanța echipei dvs. să vă afecteze atitudinea. Doar pentru că echipa dvs. se descurcă mai bine decât nu înseamnă că îi lăsați jos. Amintiți-vă, cineva trebuie să aibă cea mai mică cantitate de ucideri.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O consolă bună a PC-ului sau a jocurilor și articole relevante (controler, mouse, tastatură etc.)
    • O copie a jocului în cauză
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar