Cum să prindeți mimikyu în pokémon sun și lună

Mimikyu a fost introdus ca o nouă specie de Pokémon pentru Nintendo 3DS joc Pokémon Sun și Lună. Este un tip unic de fantomă și de zână și foarte bine cunoscut pentru asemănarea sa TOPIKACHU. Acest articol vă va arăta cum puteți prinde propriul dvs. Mimikyu în Pokémon Sun și Lună.

Pași

  1. Imagine intitulată Catch Mimikyu în Pokemon Sun și Luna Pasul 1
1. Știu unde poate fi găsit Mimikyu. Există un singur loc cunoscut în care se găsește Mimikyu și acesta este abandonat Thrifty Megamart, locul studiului fantomă al lui Acerola, pe insula Ula`ula. Mimikyu are o întâlnire destul de scăzută și o rată de captare de 5% și, respectiv, 45%, așa că fi pregătit în prealabil, cu o mulțime de răbdare, și asigurați-vă că aveți o mulțime de Pokéballs la îndemână.
  • Imagine intitulată Catch Mimikyu în Pokémon Sun și Luna Pasul 2
    2. A bătut procesul abandonat megamart dacă nu ați făcut-o deja. Acest pas este vital, pentru că nu puteți prinde nici un Pokémon în Abandoned Megamart până când nu ați bătut complet procesul.
  • Imagine intitulată Catch Mimikyu în Pokémon Sun și Luna Pasul 3
    3. Mergeți în jurul megamart pentru o vreme până când întâlniți un Mimikyu. După cum sa menționat mai sus, Mimikyu are o rată de întâlnire destul de scăzută de 5%, deci fiți pregătiți să fugiți într-o mulțime de vânători și gegaruri înainte de a intra într-un singur Mimikyu.
  • Nu există iarbă în Abandoned Thrifty Megamart, dar doar umblați în jur și veți primi întâlniri cu Pokemon sălbatic în timp ce mergeți.
  • Imagine intitulată Catch Mimikyu în Pokémon Sun și Lună Pasul 4
    4. Coborâți HP-ul Mimikyu la cel puțin jumătate înainte de a încerca să-l prindeți. Odată ce este la jumătate, utilizați Pokéballs, cum ar fi bilele mari sau bilele ultra. Dacă este vorba de noapte în jocul tău, utilizați o minge de amurg, pentru că bilele de avion sunt mai eficiente pentru capturarea Pokémon atunci când este noaptea în jocul tău. Dacă doriți să obțineți lupta, puteți încerca, de asemenea, să aruncați o minge rapidă odată ce bătălia începe mai întâi.
  • Imagine intitulată Catch Mimikyu în Pokémon Sun și Luna Pasul 5
    5. Bucurați-vă de Mimikyu. Dați-i o porecla și / sau adăugați-o la petrecerea dvs., dacă doriți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Mimikyu are o abilitate specială cunoscută sub numele de deghizare. Această abilitate le protejează de orice atac este folosit pentru prima întoarcere. Acest lucru vă poate fi util în cazul în care vă luptați pe cineva care încearcă să folosească un atac puternic asupra dreptului dvs. Mimikyu atunci când începe lupta. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, util pentru un mimikyu sălbatic, deoarece nu va avea nici un prejudiciu provocat pentru prima întoarcere. Prin urmare, dacă încercați să vă reduceți mai întâi HP, evitați utilizarea unor atacuri puternice sau a unei alimente z.
  • În procesul pe care trebuie să-l completați înainte de a putea prinde Mimikyu, Totem Pokémon este, de asemenea, un mimikyu. Acest lucru vă va ajuta dacă intenționați să aveți Mimikyu în petrecerea dvs. odată ce îl prindeți, pentru că vă va ajuta să vă dați o idee destul de bună despre unele dintre mișcările pe care le poate face.
  • Deoarece Mimikyu este un fantomă și fathing tip Pokémon, tipurile de Pokémon este cel mai slab împotriva lui Ghost și Oțel Pokémon. Țineți cont de acest lucru când căutați un Mimikyu pe care îl puteți prinde în interiorul lui Abandoned Megamart.
  • Încercați să evitați arderea sau otrăvirea lui Mimikyu, pentru că o va face să piardă HP, iar dacă încercările dvs. de capturare eșuează, în cele din urmă Mimikyu va muri și va trebui să găsească un altul.
  • Mimikyu nu are o evoluție, astfel încât în ​​timp ce doriți să vă ridicați Mimikyu pentru a vă ajuta să faceți mai puternică, nu trebuie neapărat să o obțineți la un anumit nivel pentru a obține cea de-a treia evoluție a acesteia.
  • Acești pași ar trebui să lucreze și pentru capturarea Mimikyu în Pokémon Ultra Sun și Ultra Lună. De fapt, în acest joc, există a Z-MOVE Puteți obține în mod specific pentru Mimikyu.
  • Avertizări

    Nu încercați să utilizați mișcările ca glisarea falsă sau țineți apăsată pe Mimikyu. Nu va provoca daune indiferent de ceea ce vă aflați, deoarece Mimikyu este imună la mișcări normale, dragon și de luptă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar