Cum să prindeți klefki în pokémon x și y

Klefki este un Pokémon de oțel și fairy, care a fost introdus pentru prima dată în Pokémon X și Y.Capturarea poate fi un pic dificilă, datorită vitezei sale ușor mai mici decât cele medii și că nu există multe locuri în care Klefki poate fi găsit. Din fericire, asta vă ajută să prindeți Klefki în Pokémon X și Y.

Pași

  1. Imagine intitulată Catch Klefki în Pokémon X și Y Pasul 1
1. Asigurați-vă că aveți suficiente Pokéballs cu dvs. După cum sa menționat în introducere, rata de captură a lui Klefki este puțin sub medie, deci este o idee bună să aveți cu dvs. cu dvs. (asigurați-vă, totuși, că aveți mai multe pokéballs cu dvs. în cazul în care prima dvs. încercare de a prinde Klefki nu are succes).
  • Dacă doriți, puteți aduce și câteva puțuri rapide cu dvs. pentru a încerca să prindeți imediat Klefki când începe întâlnirea.
  • Imagine intitulată Catch Klefki în Pokémon X și Y Pasul 2
    2. Pokémon de teren și / sau incendiu în echipa dvs. Deoarece Klefki este un Pokémon de oțel și fairy, este slab pentru acele tipuri de mișcări.
  • Cu excepția cazului în care Klefki are o țintă inel, este imună la mișcările de tip otrăvitor și dragon, deci asigurați-vă că păstrați acest lucru în minte (dacă Klefki ține o țintă inel, mișcările de tip otrăvitor vor fi foarte eficiente, iar mișcările de tip dragon au un nivel scăzut de eficacitate).
  • Imagine intitulată Catch Klefki în Pokémon X și Y Pasul 3
    3. Știți unde puteți găsi Klefki. În Pokémon X și Y, Klefki poate fi găsit pe rutele 15 (Brun Way) și 16 (Mélancolie Cale), precum și în hotelul pierdut și pe Safari de prietenie de tip oțel.
  • Klefki are cele mai mari rate de întâlnire în hotelul pierdut și pe Safari de prietenie de tip oțel.
  • Imagine intitulată Catch Klefki în Pokémon X și Y Pasul 4
    4. Mergeți în jurul zonei pe care ați ales-o. Indiferent de zona cu care ați decis să vizitați, să umblați puțin în acea zonă. Poate dura câteva minute (și probabil veți întâlni mai întâi alte Pokémon), dar în cele din urmă ar trebui să întâlniți un klefki.
  • Ia notă de faptul că nu umbli prin iarbă în hotelul pierdut. În schimb, veți întâlni pur și simplu Pokémon în timp ce vă plimbați.
  • Imagine intitulată Catch Klefki în Pokémon X și Y Pasul 5
    5. Scăderea sănătății lui Klefki la aproximativ jumătate sau mai mică. Odată ce ați găsit un Klefki, își reduce sănătatea la aproximativ jumătate sau mai puțin pentru ao prinde puțin mai ușor.
  • Fiți conștienți dacă utilizați mișcări destinate otrăvitoare sau arde că, dacă este vorba de succes, acestea vor determina Pokemon Mutarea este folosită pentru a pierde rapid sănătatea. Prin urmare, dacă alegeți să utilizați aceste tipuri de mișcări, fiți pregătiți să acționați rapid și să prindeți Klefki înainte ca sănătatea să se atingă 0.
  • Se mișcă ca o glisare falsă poate fi de ajutor, deoarece este garantat să părăsiți Pokemon, mișcarea este folosită cu cel puțin 1 hp.
  • Imagine intitulată Catch Klefki în Pokémon X și Y Pasul 6
    6. Aruncă un Pokéball. Odată ce sănătatea lui Klefki este la aproximativ jumătate sau mai mică, aruncați un Pokéball. Deși poate dura câteva încercări, ar trebui să prindeți în cele din urmă Klefki.
  • Imagine intitulată Catch Klefki în Pokémon X și Y Pasul 7
    7. Bucurați-vă de utilizarea Klefki în luptă!
  • sfaturi

    Klefki În prezent nu evoluează în sau de la orice alt Pokémon, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la îndeplinirea unor cerințe evolutive speciale odată ce îl prindeți.
  • Din când în când, dacă sănătatea sa devine destul de scăzută, Klefki poate solicita ajutor. Dacă se întâmplă acest lucru (și Klefki are succes), va trebui să învingeți Pokémon care apare înainte de a fi permis să prindă Klefki.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar