Cum să obțineți bisharp în pokémon x și y

Bisharp este un Pokémon de tip întunecat și de oțel, care a fost introdus pentru prima dată în Pokémon X și Y. Evoluează de la Pokemon, Pawniard de tip întunecat și din oțel.Bisharp poate fi, de asemenea, un bun valoros echipei dvs., așa că acest lucru vă arată cum să prindeți Bisharp în Pokémon X și Y.

Pași

  1. Imaginea intitulată Obțineți Bisharp în Pokemon X și Y Pasul 1
1. Prinde un pawniard. În Pokémon X și Y, puteți găsi fie pawniard pe traseul 15 (Brun Way) la hotelul pierdut sau în Safari de prietenie de tip închis.
  • Rata de întâlnire este în jur în toate aceste locații, deci nu ezitați să vizitați oricare dintre cei pe care doriți să-l prindeți pe Pawniard.
  • Rata de captură a pawniardului este puțin mai mare decât media, atât de mare, atât de mari, ar trebui să funcționeze bine pentru ao prinde.
  • Pawniardul este deosebit de slab pentru a lupta cu mișcări de tip și, de asemenea, slabe la masă și de incendiu, deci asigurați-vă că păstrați acest lucru în minte. De asemenea, cu excepția cazului în care pawniardul ține o țintă inel sau se utilizează ochiul miracol (în care mișcările de tip psihic vor fi pe jumătate eficiente, iar mișcările de tip otrăvitor vor fi un nivel normal de eficacitate), este imun la otrăvire și psihic- Mută ​​de tip.
  • Imaginea intitulată Obțineți Bisharp în Pokemon X și Y Pasul 3
    2. Învățați Pawniard mișcările pe care doriți să le învățați înainte de a evolua. Amintiți-vă, cel mai evoluat Pokémon Aflați mișcări mai târziu decât formele lor pre-evoluate, deci este mai bine să învățați pawniard toate mișcările pe care doriți să le învățați înainte de ao evolua.
  • Imaginea intitulată Obțineți Bisharp în Pokemon X și Y Pasul 2
    3. La nivelul 52. Acest lucru poate dura ceva timp, văzând ca un pawniard sălbatic sunt în mod obișnuit niveluri 34-36. Cu toate acestea, păstrați exp. Împărtășiți (deci nu trebuie întotdeauna să luptați cu pawniardul) și să vă bucurați și să ajungem în cele din urmă la acest nivel.
  • Imaginea intitulată Obțineți Bisharp în Pokemon X și Y Pasul 4
    4. Urmăriți secvența evolutivă. Atâta timp cât Pokémon nu ține overstonă și nu apăsați "B" Butonul, Pawniard ar trebui să evolueze.
  • Imaginea intitulată Obțineți Bisharp în Pokemon X și Y Pasul 5
    5. Bucurați-vă de utilizarea BISHARP în luptă!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Antrenează-l prin trimiterea paharului dvs. pe adversari mai puternici, apoi trecerea la un membru mai puternic. Acest lucru îi oferă mai multă experiență decât Pokémon în jurul valorii de nivelul său. Același lucru este valabil și pentru un Pokemon al unui antrenor, deoarece dă mai mult decât cele sălbatice.

    Avertizări

    În timp ce formarea Pawniard, fiți atenți la tipuri puternice de foc, teren și în special de lupte. Ei pot face o pregătire mai lungă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar