Cum să prindeți bergmite în pokémon x și y

Bergmite este un Pokémon de tip Ice care a fost introdus pentru prima dată în Pokémon X și Y. La nivelul 37, el evoluează în Pokemon, Avaluugg. Prinderea bergmitei poate fi un pic dificilă, deoarece nu există multe locații în care se poate găsi. Din fericire, asta vă ajută cu capturarea Bergmite în Pokémon X și Y.

Pași

  1. Imagine intitulată Catch BergMite în Pokémon X și Y Pasul 1
1. Asigurați-vă că aveți suficiente Pokéballs cu dvs. Rata de captură a lui Bergmite se află pe partea superioară, atât de mari de pokéballs ar trebui să funcționeze bine (cu toate acestea, asigurați-vă că aduceți mai multe Pokéballs cu dvs., în cazul în care prima dvs. încercare de a prinde bergmite nu reușește).
  • Dacă doriți, puteți aduce și câteva bile rapide cu dvs. pentru a încerca să prindeți Bergmite imediat când începe întâlnirea.
  • Imagine intitulată Catch Bergmite în Pokémon X și Y Pasul 2
    2. Au lupte, rock, oțel și / sau de tip Pokemon în echipa dvs. Deoarece Bergmite este un Pokemon de tip Ice, este slab pentru acele tipuri de mișcări.
  • Bergmite nu este imună la orice tip de mișcări (deși mișcările de tip Ice nu vor fi foarte eficiente), deci asigurați-vă că păstrați acest lucru în minte.
  • Imagine intitulată Catch BergMite în Pokémon X și Y Pasul 3
    3. Știți unde se găsește Bergmite. Așa cum am menționat în introducere, nu există foarte multe locații în care BergMite poate fi găsit în Pokémon X și Y. Cu toate acestea, se poate găsi în caverna de îngheț, precum și în Safari de prietenie de tip gheață.
  • Imagine intitulată Catch BergMite în Pokémon X și Y Pasul 4
    4. Se îndreaptă spre una dintre locațiile menționate mai sus. Locația pe care o alegeți depinde de dvs. Cu toate acestea, rețineți că Bergmite are o rată de întâlnire mai mare la Safari de prietenie de tip Ice.
  • Imagine intitulată Catch BergMite în Pokémon X și Y Pasul 5
    5. Mergeți în jurul zonei alese. Probabil că veți întâlni destul de multe alte Pokémon, dar în cele din urmă, ar trebui să întâlniți un bergmite.
  • Fiți conștienți de faptul că în caverna de îngheț, nu veți merge în jurul valorii de iarbă. În schimb, veți întâlni pur și simplu la întâmplare Pokémon în timp ce vă plimbați.
  • Imagine intitulată Catch BergMite în Pokémon X și Y Pasul 6
    6. Coborâți sănătatea lui Bergmite la aproximativ jumătate sau mai mică. Acest lucru ar trebui să-l prindă și mai ușor. Odată ce sănătatea sa este destul de scăzută, aruncați un Pokéball. Deși ar putea lua câteva încercări, ar trebui să prindeți în cele din urmă un bergmite.
  • Fiți precauți dacă utilizați o mișcare menită să otrăvească sau să ardă. Fie evitați utilizarea acestor tipuri de mișcări cu totul sau fiți pregătiți să prindeți rapid bergmite după utilizarea mișcării.
  • Se mișcă ca o glisare falsă poate fi mare de utilizat, deoarece bergmitei este garantată ca fiind lăsată cu cel puțin 1 CP.
  • Imagine intitulată Catch BergMite în Pokémon X și Y Pasul 7
    7. Bucurați-vă de utilizarea bergmitei în luptă!
  • sfaturi

    Dacă nu vrei să-ți folosești bergmitul în luptă, nu trebuie. În schimb, asigurați-vă pur și simplu. (Care este obținută după prima sală de gimnastică), iar bergmite va fi în continuare exp. După ce lupta sa terminat.
  • Din când în când, dacă sănătatea sa devine destul de scăzută, Bergmite poate apela un alt Pokémon pentru ajutor. Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să învingeți acel Pokémon înainte de a vă permite să prindeți bergmite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar