Cum să obțineți cosmog în pokémon sun și lună

În Pokémon Sun și Moon, Cosmog este un Pokémon legendar de tip psihic care evoluează de două ori, ultimul timp în Solgaleo sau Lunala, în funcție de faptul că aveți soare sau lună. În timp ce jucați jocul, veți vedea un cosmog care călătorește cu Lillie, care are un impact major asupra complotului jocului. În cele din urmă, veți putea obține unul dintre dvs., pe care acest articol va explica cum să facă.

Pași

  1. Imagine intitulată obține cosmog în Pokémon Sun și Luna Pasul 1
1. Prindeți Solgaleo sau Lunala, în funcție de faptul că aveți Pokémon Sun sau Pokémon Lună. Îl primești pe Solagaleo în Pokémon Sun, și Lunala în Pokemon Lună. Acest eveniment se întâmplă după finalizarea procesului final al jocurilor.
  • Imagine intitulată obține cosmog în Pokémon Sun și Moon Pasul 2
    2. Învingeți elita patru și campionul. Dacă vă faceți prima dată când veți fi tratați într-o cutie lungă care include o luptă cu Tapu Koko, unde o puteți prinde, înainte de credite.
  • Imagine intitulată obține cosmog în Pokémon Sun și Moon Pasul 3
    3. Puneți Solgaleo sau Lunala în partidul dvs., dacă nu îl aveți deja în petrecerea dvs.
  • Imagine intitulată obține cosmog în Pokémon Sun și Moon Pasul 4
    4. Știți că această etapă variază ușor, în funcție de versiunea de joc pe care o aveți. Dacă jucați Pokémon Sun, mergeți la altarul Sunnei în timpul nopții. Dacă jucați Pokémon Lună, mergeți la altarul Moone în timpul zilei. Oricum, odată ce ești acolo, treceți prin ruptura de a apărea fie la altarul munților din Pokémon Sun, fie altarul Sunnei în luna Pokémon. Cea mai rapidă modalitate de a face acest lucru este de a utiliza gliderul de charizar.
  • Imagine intitulată obține cosmog în Pokémon Sun și Moon Pasul 5
    5. Du-te la Lacul Sunnei dacă jucați Pokémon Sun, sau lacul Moone dacă jucați Pokémon Lună. Odată ce ești acolo, vei vedea o cutspenă unde apare un cosmog. După ce se termină cutscenul, mergeți până la cosmog și apăsați a pentru a obține propriul cosmog.
  • sfaturi

    Dacă căutați o anumită natură și / sau IV-uri, puteți salva înainte de a vorbi cu Cosmog și resetați dacă nu este ceea ce doriți. Cea mai rapidă modalitate de resetare este prin resetarea moale, pe care o puteți face apăsând L, R și fie selectați sau începeți în același timp.
  • Nu este nevoie să aveți un spațiu liber în partidul dvs. pentru a obține cosmog, spre deosebire de jocurile anterioare.
  • Dacă petrecerea dvs. este plină și doriți Cosmog în el, puteți alege să înlocuiți unul dintre membrii echipei dvs. cu el.
  • Cosmog are statistici de bază scăzute și nu va învăța nici o mișcare de atac chiar și după ce evoluează la Cosmoem, dar dacă sunteți răbdători să-l nivelați-o, veți găsi în cele din urmă munca dvs. greu de plată atunci când primiți Solgaleo sau Lunala. Cel mai bine este să îl schimbați să-l antrenați prin punerea în luptă, cât și apoi să o opriți sau să utilizați EXP. Acțiune.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar