Cum să prindeți turtonatorul în pokémon sun

Turtonator este un Pokémon de tip incendiu și dragon, care este nou pentru Pokémon Sun și exclusiv pentru acest joc. Poate fi un bun valoros echipei dvs. și este singurul Pokémon care poate învăța mișcarea "capcana Shell", care are potențialul de a face o mulțime de daune adversarului tău. Thisewill vă arată cum să prindeți un turtonator.

Pași

  1. Imagine intitulată Catch Turtonator în Pokémon Sun Pasul 1
1. Stoc pe pokéballs. Turtonatorul are o rată relativ medie de captură, astfel încât fie bilele mari sau ultra-bile vor fi probabil bine de utilizat. Cu toate acestea, asigurați-vă că stocați mai multe dintre ele, în cazul în care primele încercări de capturare a turonatorului sunt nereușite.
  • Puteți obține, de asemenea, câteva bile rapide în cazul în care doriți să încercați să prindeți mai devreme turtonator în luptă.
  • Imagine intitulată Catch Turtonator în Pokémon Sun Pasul 2
    2. Asigurați-vă că aveți un tip de pământ, rock sau dragon de tip Pokémon în echipa dvs. Deoarece Turtonatorul este un tip de foc și dragon, este slab la aceste tipuri de Pokémon, așa că încercați să aveți cel puțin unul dintre aceste tipuri în echipa dvs.
  • Ați putea dori, de asemenea, să includeți un Pokémon care cunoaște falsă, care va părăsi Pokemonul afectat cu 1 HP.
  • Imagine intitulată Catch Turtonator în Pokémon Sun Pasul 3
    3. Știți unde puteți găsi Turtonator. Există o locație unde puteți găsi Turtonator în Pokémon Sun, și asta este în iarba de lângă centrala geotermală pe Muntele Blush.
  • Fiți conștienți, totuși, că rata sa de întâmpinare este relativ scăzută, astfel încât să puteți merge în jur pentru o vreme și întâlniți alte Pokémon înainte de a întâlni Turtonator.
  • Imagine intitulată Catch Turtonator în Pokémon Sun Pasul 4
    4. Slăbesc turtonatorul la jumătate de sănătate sau mai puțin. Acest lucru va face o capturare mult mai ușoară. Utilizați mișcări de tip de apă, până când este suficient de slăbit unde puteți arunca o pokéball și o prinde.
  • Fiți conștienți dacă utilizați mișcările care ard sau otrăvește un Pokemon, deoarece va reduce drastic sănătatea lui Turtonator și poate fi slabă înainte de ao prinde.
  • Imagine intitulată Catch Turtonator în Pokémon Sun Pasul 5
    5. Prindeți turtatul. Odată ce este suficient de slab, ar trebui să-l puteți prinde cu succes. Turtonatorul poate fi adăugat acum la petrecerea dvs. și folosit în joc.
  • sfaturi

    Dacă jucați Pokémon Moon, puteți obține în continuare turtonator prin intermediul link-ului comercial sau minți comercial.
  • Turtonatorul nu este cunoscut pentru a evolua, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la îndeplinirea unor condiții speciale sau pentru a ajunge la un anumit nivel după ce îl aveți pentru a declanșa o evoluție.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar