Cum să prindeți mareanie în pokémon sun și lună

Există multe Pokémon în jocurile 3DS Pokémon Sun și Luna, care poate fi extrem de greu de găsit. Unul deosebit de infamă este Mareanie, care poate fi întâlnită numai după câteva pași specifici. Mai jos sunt pașii pentru a asigura unul dintre Pokémon de generație dificil de găsit 7.

Pași

  1. Imagine intitulată Catch Mareanie în Pokémon Sun și Lună Pasul 1
1. Achiziționați pagerul de plimbare la Lapras și tija de pescuit din Lana. La începutul celui de-al doilea proces pe insula Akala, veți primi lapras la Pager de la Lana, căpitanul de încercare, ceea ce înseamnă că veți putea să mergeți în apă pentru a căuta Pokemon. Trebuie să completați totuși procesul de a achiziționa tija de pescuit, adică capturarea lui Mareanie nu este posibilă până la finalizarea celei de-a doua încercări.
  • Dacă sunteți puțin confuzi cu privire la modul de utilizare a pagerului de plimbare, apoi citiți Acest articol pentru un sfat.
  • Imagine intitulată Catch Mareanie în Pokémon Sun și Luna Pasul 2
    2. Se îndreaptă spre casa profesorului pe ruta 1. În acest moment, veți fi deja o dată. Acesta este situat chiar sub casa dvs. pe ruta 1.
  • Imagine intitulată Catch Mareanie în Pokémon Sun și Luna Pasul 3
    3. Se îndreaptă spre ocean pe dreapta cu lapras și navigați spre Melemele de Melemele. Du-te înainte și înapoi până când un spot de pescuit (o mică colecție de roci sub apă) este bubbling / ruperea și apăsați A pentru a pescui. Când se apropie de locația pescuitului, asigurați-vă că abordați lent spotul de pescuit ruptură sau va înceta să se răstoarne. Apăsați din nou ori de câte ori linia pornește agitare sau apare o marcă de exclamare deasupra tijei de pescuit.
  • Imagine intitulată Catch Mareanie în Pokémon Sun și Luna Pasul 4
    4. Repetați-vă înainte și înapoi între Route 1 și Melemele Sea pentru a găsi o locație de răsturnare până când întâlniți pokemon Corsola. Acum, există 2 metode pentru a continua. Oricum, Mareanie va apărea doar dacă Corsola face un apel SOS, deci trebuie să mai luați sănătatea lui Corsola până când este roșu sau să utilizați o orb adrenalină. Ambele metode vor provoca Corsola să facă un apel SOS. Dacă utilizați metoda anterioară și Corsola folosește o mișcare de vindecare, păstrați sănătatea scăzută.
  • Imagine intitulată Catch Mareanie în Pokémon Sun și Lună Pasul 5
    5. Continuați să atacați și să loviți ceva ce Corsola Sos solicită că nu este Mareanie. Există doar o șansă de 20% pentru Mareanie pentru a da naștere, astfel încât să rămână răbdători. În cele din urmă, dacă continuați, o Mareanie ar trebui să se spună.
  • Imagine intitulată Catch Mareanie în Pokémon Sun și Luna Pasul 6
    6. Prinde Mareanie. Procesul de prins este relativ simplu. Înainte de ao prinde, totuși, va trebui să elimini Corsola, deoarece jocul nu vă va permite să prindeți un Pokémon dacă există două Pokemon Wild Prezent. Odată ce Corsola a leșinat, pur și simplu scăderea sănătății lui Mareanie și aruncă fie o minge mare, ultra, fie netă la ea pentru cea mai bună șansă de captură. Dacă este noaptea, puteți încerca, de asemenea, bilele de avion. Repetați până când ați prins o Mareanie și bucurați-vă de noul dvs. Pokemon!
  • Mareanie are o rată ușor mai mare decât cea normală, astfel încât acest proces nu ar trebui să dureze prea mult.
  • sfaturi

    Utilizați glisarea falsă de mișcare, care nu poate bate Pokémon Out, dar le lasă cu cel puțin 1 HP, pentru păstrarea lui Corsola la Bay. De asemenea, puteți utiliza mișcarea Hold înapoi, dacă dețineți evenimentul Munchlax de la un cadou Mystery.
  • Nu trebuie să navigați pe rută 1 și peste mare dacă Ripple nu este acolo, dar puteți obține nimic sau un element. Atâta timp cât Riple este acolo, păstrați pescuitul.
  • După ce a învins elita patru, puteți merge la altarul Sunne / Moone cu Solgaleo / Lunala în partidul dvs. pentru ao schimba în zi sau noapte. Schimbați-l într-o noapte pentru a face bilele de amurg mai eficiente.
  • Încercați să utilizați un Pokemon care este același nivel al Mareaniei. Faceți acest lucru dacă nu aveți un Pokémon cu False Swipe sau evenimentul Munchlax cu Hold Back.
  • Avertizări

    Acest lucru poate dura ceva timp. Corsola are o șansă de 20% de a aparifica în acest fel, iar Mareanie are 20% din faptul că au fost făcute de la o corsolă.
  • Nu utilizați un Pokemon slab la apă (cum ar fi un Pokémon de tip incendiu) pentru a lupta Corsola sau Mareanie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar