Cum să prindeți dratini în pokémon aruncat și frunze

Dratini este un Pokemon Rare, Dragon, care, dacă este ridicat, poate fi o mare adăugare a echipei tale. Puteți găsi acest Pokémon evaziv în zona Safari sau puteți tusea un buzunar de credite la Centrul de jocuri de rachete. Vedeți pasul 1 de mai jos pentru a afla cum să adăugați Dratini la Pokedex fără a rupe o sudoare.

Pași

Metoda 1 din 2:
Prindeți Dratini în zona Safari
  1. Imagine intitulată Catch Dratini Pokemon Foc roșu Pasul 1
1. Obține o super tijă. Veți avea nevoie de cea mai bună tijă din joc pentru a prinde Dratini. Puteți obține Super Rod pe Route 12 în casă cu un pescar înăuntru. Vorbiți cu el și veți primi Super Rod.
  • Imagine intitulată Catch Dratini Pokemon Fire roșu Pasul 2
    2. Se îndreaptă spre zona de safari. Dratini poate fi prins numai în zona de safari. Nu trebuie să vă faceți griji despre care Pokémon veți folosi pentru a lupta, deoarece nu există bătălii în zona Safari. Puteți ajunge în zona Safari din orașul Fuchsia.
  • Imagine intitulată Catch Dratini Pokemon Foc roșu Pasul 3
    3. Începeți pescuitul. Dratini poate fi prins în oricare dintre cele patru zone ale zonei de safari. Aruncați-vă linia în orice corp de apă pe care îl vedeți pentru a începe pescuitul. Există o șansă de 15% ca Pokémon să prindă că va fi un dratini.
  • Când vă strângeți un Pokemon, va trebui să apăsați butonul A pentru a seta cârligul, altfel Pokémon va scăpa.
  • Există o șansă de 1% pe care o veți prinde Dragonair, evoluția lui Dratini.
  • Imagine intitulată Catch Dratini Pokemon Fire roșu Pasul 4
    4. Arunca o rock. Aveți patru opțiuni când începeți o luptă zonă de safari: puteți arunca momeală, o stâncă sau o minge de safari sau puteți rula. Aruncarea momeală va face mai puțin probabil să fugă, dar scade șansa de captură. Aruncarea unei stânci va facilita capturarea, dar crește șansa de a fugi.
  • Aruncarea momeală urmată de o stâncă va anula efectele fiecăruia. Dacă doriți să îmbunătățiți șansa de captură, fie să aruncați o rocă, fie o momeală urmată de două roci.
  • Imagine intitulată Catch Dratini Pokemon Fire roșu Pasul 5
    5. Arunca o minge de safari. Dacă mingea nu captează Dratini, va avea șansa de a fugi. Dacă rulează, va trebui să pescuiți din nou pentru a prinde un altul. Dacă rămâne, puteți încerca o altă minge de safari la următoarea dvs. întoarcere.
  • Imagine intitulată Catch Dratini Pokemon Foc roșu Pasul 6
    6. Antrenează-ți Dratini. Odată ce ați prins Dratini, puteți începe să o antrenați pentru ao evolua în cele din urmă într-un dragonit. Dratini poate fi folosit într-o varietate de clădiri de petrecere, datorită atacurilor de viteză și de tip dragon. Pentru a profita la maximum de antrenament, asigurați-vă că verificați Acest ghid privind gestionarea EVS, care poate afecta foarte mult modul în care Dratini dvs. joacă.
  • Metoda 2 din 2:
    Cumpărați Dratini în orașul Cedon
    1. Imagine intitulată Catch Dratini Pokemon Fire roșu Pasul 7
    1. Vizitați colțul jocului de rachete din orașul Cedon. Puteți câștiga un dratini de la aici în orice moment după tine ajungeți la orașul Celadon pentru prima dată. Dratinii costă 2.800 de credite.
  • Imagine intitulată Catch Dratini Pokemon Fire roșu Pasul 8
    2. Gamble sau cumpărați creditele. Puteți utiliza mașinile de sloturi pentru a câștiga creditele de care aveți nevoie sau dacă nu aveți timp și aveți o mulțime de numerar, puteți cumpăra creditele. Dacă doriți să jucați pentru ei, una dintre mașini are cote mai bune decât celelalte, dar se schimbă de fiecare dată când intrați în cameră.
  • sfaturi

    Dratini evoluează la nivelul 30 la Dragonair și la nivelul 55 la Dragonite.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar