Cum să editați imaginea de profil facebook thumbnail

Toți te-ai făcut cum să schimbi modul în care imaginea de profil Facebook apare în miniatură. Puteți face acest lucru numai de pe site-ul Facebook. Schimbarea imaginii de profil la o altă imagine este un proces diferit.

Pași

  1. Imagine intitulată Editați profilul dvs. de profil Imagine Thumbnail Pasul 1
1. Deschideți Facebook. Mergi la https: // Facebook.COM / În browserul dvs. web preferat. Acest lucru vă va deschide feed-ul de știri Facebook dacă sunteți conectat (ă).
  • Dacă nu sunteți conectat (ă), introduceți adresa dvs. de e-mail (sau numărul de telefon) și parola în partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. de profil Imagine Thumbnail Pasul 2
    2. Faceți clic pe numele dvs. Această filă se află în partea dreaptă a paginii Facebook, direct în partea dreaptă a barei de căutare. Acest lucru vă duce la pagina dvs. de profil.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. de profil Imagine Thumbnail Pasul 3
    3. Selectați fotografia curentă a profilului. Plasați mouse-ul peste imaginea de profil, care se află în partea stângă a paginii dvs. de profil. Veți vedea o fereastră cu Actualizați imaginea profilului scrisă în ea apare.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. de profil Imagine Thumbnail Pasul 4
    4. Clic Actualizați imaginea profilului. Este în partea de jos a miniaturii imaginii de profil. A face acest lucru deschide fereastra de imagine de actualizare.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. de profil Imagine Thumbnail Pasul 5
    5. Faceți clic pe pictograma creionului. Este în partea dreaptă din dreapta a ferestrei de imagine Actualizare. Acest lucru va deschide miniatura imaginii dvs. de profil într-o fereastră de editare a miniaturilor.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. Facebook Picture thumbnail Pasul 6
    6. Editați miniatura imaginii de profil. Există câteva lucruri diferite pe care le puteți schimba aici:
  • Zoom - Faceți clic și trageți glisorul din partea de jos a ferestrei dreptul de a mări. Dacă imaginea de profil a fost deja mărită tot drumul, nu puteți face acest lucru.
  • Repozitionare - După ce măriți, puteți face clic și trageți imaginea de profil în jurul acestuia pentru ao repoziționa în cadru.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. de profil Imagine Thumbnail Pasul 7
    7. Clic Salvați. Acest buton albastru este în partea de jos a ferestrei de editare a miniaturilor. Acest lucru vă va salva modificările și vă veți aplica fotografiei dvs. de profil.
  • Aceste modificări vor apărea și în aplicația dvs. mobilă Facebook.
  • sfaturi

    Modificările aduse imaginii de profil thumbnail în sine nu vor apărea în cronologia dvs. ca evenimente individuale.

    Avertizări

    Dacă imaginea de profil curentă este mărită tot drumul, nu îl puteți edita deloc.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar