Cum să editați profilul pe linkedin

Dacă utilizați LinkedIn, atunci este probabil sursa dvs. pentru conexiuni profesionale pe tot parcursul internetului. Este important să vă păstrați informațiile la curent, astfel încât să apară mai mult curent și, prin urmare, mai profesionist. Editarea profilului dvs. este un proces simplu și poate fi comandantul de joc de care aveți nevoie atunci când un potențial client vizualizează profilul dvs. În plus, secțiunile de sărituri nu vă vor arăta să fiți amănunțiți și veți funcționa în avantajul dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Editați profilul dvs. pe LinkedIn Pasul 1
1. Conectați-vă la LinkedIn. Doar du-te la LinkedIn.com pe browserul dvs. de internet preferat și conectați-vă cu numele de utilizator și parola.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. pe LinkedIn Pasul 2
    2. Căutați fila "Profil". Este al doilea din stânga pe bannerul negru. Odată ce selectați fila, va apărea o listă derulantă. Faceți clic pe "Editați profilul" pentru a continua.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. pe LinkedIn Pasul 3
    3. Începeți editarea. Căutați caseta albastră care citește direct "Editați" direct lângă imaginea de profil. Acest lucru vă va permite să editați diferitele caracteristici ale profilului dvs.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. pe LinkedIn Pasul 4
    4. Editați fotografia dvs. de profil. Acesta este primul lucru pe listă. Faceți clic pe imaginea de profil pentru ao schimba. "Reglați fotografia" vă permite să selectați din fotografiile pe care le-ați încărcat deja în LinkedIn. "Schimbați fotografia" vă permite să răsfoiți computerul pentru o altă imagine. Faceți clic pe butonul "Save" din partea de jos a casetei care apare pentru a confirma modificările.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. pe LinkedIn Pasul 5
    5. Editați informațiile de contact. A face acest lucru va face mai ușor ca oamenii să intre în contact cu dvs. Chiar sub imaginea de profil, faceți clic pe fila "Editați informațiile de contact". Puteți edita fiecare locație de contact individuală făcând clic pe pictograma albastră a creionului de lângă informațiile de contact pe care doriți să le actualizați. Salvați-o când ați terminat!
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. pe LinkedIn Pasul 6
    6. Editați rezumatul. Următoarea zonă este defalcată în secțiuni. Primul este locul unde puteți adăuga sau actualiza "rezumat" făcând clic pur și simplu pe fila "Editare" dreapta lângă ea. "Rezumat" este locul unde includeți informații relevante despre dvs., cum ar fi lucrurile pe care le place să le faceți.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. pe LinkedIn Pasul 7
    7. Editați experiența dvs. de lucru. Adăugați o experiență nouă făcând clic pe butonul albastru care spune "+ Adăugați o poziție."Stați numele companiei, titlul dvs., locația, timpul ați lucrat acolo și descrierea postului. Când ați terminat, salvați actualizările!
  • Postarea locurilor de muncă pe care le-ați luat în trecut vor prezenta ceea ce sunteți bun la.
  • Puteți edita totul făcând clic pe caseta corespunzătoare și actualizați informațiile.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. pe LinkedIn Pasul 8
    8. Editați experiența și cauzele dvs. de voluntariat. Doar faceți clic pe butonul "Adăugați" chiar lângă "Experiența și cauzele de voluntariat."O cutie va apărea apoi să solicite numele organizației, rolul dvs. în ea, cauza, data și o descriere. Faceți clic pe caseta corespunzătoare și introduceți informațiile pe care doriți să le includeți. Atingeți butonul albastru "Salvați" odată ce sunteți mulțumit.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. pe LinkedIn Pasul 9
    9. Editați-vă educația. Dacă doriți să faceți acest lucru, faceți clic pe butonul "Adăugați educația" de lângă secțiunea "Educație". Va cere apoi școala, datele la care au participat, diplomă, domeniu de studiu, grad, activități și societăți și descriere. Pentru a edita, faceți clic pe caseta de lângă fiecare filă și introduceți informațiile. Asigurați-vă că salvați la sfârșit.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. pe LinkedIn Pasul 10
    10. Editați informațiile suplimentare. Acestea sunt lucruri cum ar fi adresa, detaliile personale și sfaturile pentru a vă contacta. Editați fiecare dintre acestea individual făcând clic pe butonul "Editați" de lângă fiecare unul și apoi introduceți informațiile noi când vi se solicită.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. pe LinkedIn Pasul 11
    11. Editați-vă abilitățile și avizele. Adăugați domeniile dvs. de expertiză selectând butonul "Adăugați". Făcând acest pas va adăuga la aspectul profesionalismului în profilul dvs. și veți obține mai multe conexiuni.
  • Imagine intitulată Editați profilul dvs. pe LinkedIn Pasul 12
    12. Confirmați toate modificările. Pentru a face acest lucru, defilați până la pagina "Editați profilul" și faceți clic pe butonul albastru "Editare de editare" de lângă imaginea de profil pentru a salva toate modificările.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar