Cum să ștergeți o imagine de profil pe facebook pe android

Thiste parere cum să ștergeți o fotografie pe care ați folosit-o anterior ca imagine de profil Facebook și să o eliminați din profilul dvs., utilizând Android.

Pași

  1. Imagine intitulată Ștergeți o imagine de profil pe Facebook pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația Facebook pe Android. Pictograma Facebook arată ca un alb "F" Într-o cutie albastră din lista dvs. de aplicații. Facebook se va deschide la feed-ul de știri.
  • Dacă nu sunteți semnat automat în Facebook pe dispozitiv, introduceți e-mailul sau telefonul și parola dvs. pentru a vă conecta.
  • Dacă Facebook se deschide la o pagină de profil sau o fotografie, atingeți butonul din spate pentru a reveni la feedul de știri.
  • Imagine intitulată Ștergeți o imagine de profil pe Facebook pe Android Pasul 2
    2. Atingeți pictograma celor trei linii orizontale. Este în colțul din dreapta sus al ecranului. Acest buton vă va deschide meniul de navigare.
  • Imagine intitulată Ștergeți o imagine de profil pe Facebook pe Android Pasul 3
    3. Atingeți numele dvs. în partea de sus a meniului. Acesta vă va deschide pagina de profil.
  • Imagine intitulată Ștergeți o imagine de profil pe Facebook pe Android Pasul 4
    4. Derulați în jos și atingeți Fotografii tablo. Este situat între DESPRE și PRIETENI sub numele dvs. și informațiile despre profil.
  • Imagine intitulată Ștergeți o imagine de profil pe Facebook pe Android Pasul 5
    5. Glisați spre stânga pe ecran până la fila Albums. Această filă vă va arăta o listă a tuturor albumelor dvs. foto, inclusiv a fotografiilor de cronologie, încărcări mobile, imagini de profil și albume personalizate.
  • Imagine intitulată Ștergeți o imagine de profil pe Facebook pe Android Pasul 6
    6. Apăsați pe Poze de profil album. Acest album vă va arăta o grilă a tuturor imaginilor pe care le-ați folosit ca imagine de profil în trecut. Imaginea de profil curentă va fi în partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată Ștergeți o imagine de profil pe Facebook pe Android Pasul 7
    7. Atingeți imaginea pe care doriți să o ștergeți. Găsiți imaginea de profil pe care doriți să o ștergeți în grila de album și apăsați pe acesta pentru ao deschide în ecran complet.
  • Imagine intitulată Ștergeți o imagine de profil pe Facebook pe Android Pasul 8
    8. Atingeți cele trei pictograme verticale ale punctelor. Este în colțul din dreapta sus al ecranului. Acest buton va deschide un meniu derulant cu opțiuni pentru editarea, ștergerea, salvarea sau partajarea fotografiei.
  • Dacă nu vedeți acest buton de pe ecran, atingeți butonul MENU de pe dispozitivul Android. Acesta va deschide același meniu derulant.
  • Imagine intitulată Ștergeți o imagine de profil pe Facebook pe Android Pasul 9
    9. Atingeți Ștergeți fotografia în meniu. Această opțiune va elimina această imagine din profilul dvs. Va trebui să vă confirmați acțiunea într-o fereastră pop-up.
  • Imagine intitulată Ștergeți o imagine de profil pe Facebook pe Android Pasul 10
    10. Atingeți ȘTERGE În fereastra pop-up. Este scris în litere albastre în colțul din dreapta jos. Acesta va șterge definitiv această imagine și va elimina din profilul dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar