Cum se face cheia cromată pe adobe premiere pro

Cheia Chroma este o tehnică de editare vizuală care ne permite să suprapunem imagini și videoclipuri pe partea de sus unul de celălalt. Acest articol vă va conduce prin modul în care puteți crea propriile efecte cheie CHROMA pe Adobe Premiere Pro.

Pași

  1. Imagine intitulată ck1fixed.jpg
1. Deschideți Adobe Premiere Pro. Selectați un nou proiect dacă doriți să începeți de la zero sau să deschideți un proiect existent dacă intenționați să adăugați cheia CHROMA la o compoziție pe care ați făcut-o deja făcută.
  • Imagine intitulată ck2.jpg
    2. Configurați imaginea / videoclipul de fundal. Doar trageți-l și lăsați-l în cronologie. Acest lucru poate fi, de asemenea, de asemenea, de asemenea, Culoarea de fundal premieră premieră.
  • Imagine intitulată ck3.jpg
    3. Pregătiți clipul pe care doriți să-l tastați. Pentru o eficacitate optimă, ei vor avea întotdeauna un fundal colorat (în mod obișnuit verde, de aceea, efectul este, de asemenea, cunoscut sub numele de "ecranul verde"). Drop aceste clipuri pe cronologia de deasupra fundalului.
  • Imagine intitulată ck4.jpg
    4. Redimensionați și reglați clipul până când sunteți mulțumit de dimensiunea și poziția acestuia. Dacă va fi un efect pe ecran complet (ca acest clip de frunze de cădere), redimensionați până când acoperă complet ecranul.
  • Imagine intitulată ck5fixed.jpg
    5. Căutați efectul. Asigurați-vă că vă aflați în fila Efecte (indicată în partea de sus), unde ar trebui să existe o bară de căutare "Efecte" din dreapta. În interior, tastați cheie. Vor fi multe efecte diferite, dar cheia ultra este cea mai eficientă.
  • Imagine intitulată ck6fixed.jpg
    6. Apasa si trage Cheia ultra pe clipul pe care îl veți procesa. În partea stângă, setările ultra-cheie vor apărea în meniul Efect.
  • Imagine intitulată ck7.jpg
    7. Mergi la Culoare cheie În setări și faceți clic pe Dropper. Acum vă va transforma cursorul într-un selector de culori. Faceți clic pe o parte verde (sau simplu Culoare BG) a clipului. Veți observa că majoritatea verde vor dispărea.
  • Imagine intitulată ck8.jpg
    8. Redați clipul. Verificați dacă sunteți mulțumit de cheia. Dacă pare dezordonat sau nu arată natural, puteți să o optimizați cu setările. Unele tweaks puteți include modificarea cât de agresivă este îndepărtarea culorii și saturația / nuanța clemei. Jucați în jur până când sunteți mulțumiți de el.
  • Imagine intitulată ck9.jpg
    9. Îndepărtați toate clemele la lungimea dorită. Odată ce ați terminat, puteți exporta proiectul sau continuați editarea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cheia ultra poate fi aplicată atât la imagini statice, cât și la videoclipuri.
  • Puteți stratifica mai multe imagini în partea de sus unul de partea superioară și puteți aplica o cheie ultra-cheie tuturor.
  • Pentru o manipulare video mai bună, asigurați-vă că luați în considerare iluminarea și nuanța clemelor. Dacă nu se potrivesc, se diminuează de la realismul cheii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar