Cum se editează dimensiunea cadrului în premiere pro

Thiste parere cum să ajustați dimensiunea cadrului unui clip video în Adobe Premiere. Pentru a schimba dimensiunea cadrului unui clip, va trebui să creați o secvență din clip și apoi să editați setările secvenței. Fiind capabil să schimbe dimensiunea cadrului este deosebit de îndeaproape la conversia videoclipurilor verticale la un format orizontal (și viceversa).

Pași

  1. Imagine intitulată Editați dimensiunea cadrului în Premiere Pro Pasul 1
1. Deschideți-vă proiectul în Adobe Premiere. Puteți să faceți dublu clic pe fișierul de proiect de pe computer pentru a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Editați dimensiunea cadrului în Premiere Pro Pasul 2
    2. Creați o secvență din clipul pe care doriți să îl editați. Dacă nu ați făcut deja acest lucru, faceți clic dreapta pe clipul pe care doriți să îl editați în fereastra proiectului și selectați Noua secvență din clip.
  • Imagine intitulată Editați dimensiunea cadrului în Premiere Pro Pasul 3
    3. Faceți clic dreapta pe secvența și selectați Setări secvențe.Aceasta afișează setările pentru noua secvență.
  • Imagine intitulată Editați dimensiunea cadrului în Premiere Pro Pasul 4
    4. Introduceți dimensiunea dorită a cadrului în pixeli. Veți găsi "Marimea ramei" Câmpurile din zona superioară a ferestrei. Raportul de aspect se va ajusta automat pe baza dimensiunii cadrului pe care le-ați setat.
  • Introduceți valoarea orizontală (lățimea) în prima casetă și valoarea verticală (înălțime) în a doua cutie.
  • Dacă nu puteți edita rezoluția, încercați să duplicați mai întâi secvența. Clic Anulare Pe fereastră, faceți clic dreapta pe secvență și selectați Duplicat. Acum faceți clic dreapta pe secvența duplicată, selectați Setări secvențe- ar trebui să puteți edita acum secvența.
  • Unele dimensiuni comune ale cadrelor sunt de 1080 x 1920 (pentru Video HD verticală), 1080 x 1080 (Video HD Square) și 1920 x 1080 (HD orizontală video).
  • Imagine intitulată Editați dimensiunea cadrului în Premiere Pro Pasul 5
    5. Clic O.K. Este în colțul din dreapta jos al ferestrei. Mărimea noului cadru este acum aplicată la clipul dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar