Cum de a alege un nume de pisoi

Obținerea unui pisoi nou este interesant. Când vă întâmpinați pentru prima oară însoțitorul de feline în casa dvs., veți dori să alegeți un nume potrivit. Notați o varietate de nume care vă sunt semnificative și potrivite pentru pisoi. Gândiți-vă la personalitatea și aspectul pisicilor. Asigurați-vă că ați ales un nume ușor de spus și că pisica dvs. va recunoaște. Asigurați-vă că nu alegeți numele greșit. Un nume care este similar cu un alt animal de companie de uz casnic, de exemplu, poate fi confuz.

Pași

Metoda 1 din 3:
Selectând nume semnificative
  1. Imagine intitulată Alegeți un nume de pisoi Pasul 1
1. Scrieți toate ideile în jos. Pe măsură ce începeți să asamblați nume potențiale pentru pisoi, păstrați un creion și notebook-ul la îndemână. Jot jos toate numele tale din cartea ta. Odată ce aveți o listă lungă de nume, puteți să treceți prin el și să selectați pe cel care vă place.
  • Poate fi o idee bună să luați notebook-ul cu dvs. când ieșiți. Niciodată nu știi când inspirația poate lovi.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de pisoi Pasul 2
    2. Gândiți-vă la numirea pisoiului pe baza culorii sale. Mulți proprietari de animale de companie numează pisici bazate pe culoare. Dacă culoarea pisicii dvs. este probabil să rămână stabilă pe măsură ce crește, puteți încerca un nume bazat pe culori.
  • De exemplu, o pisică gri ar putea fi funie. O pisică portocalie ar putea fi marmeladă. O pisică albă ar putea fi bulgăre de zăpadă sau viscolă.
  • Puteți obține un pic mai creativ dacă doriți. Ați putea, de exemplu, să alegeți numele unei culori într-o altă limbă sau alegeți ceva care vă reamintește o anumită culoare. De exemplu, dacă aveți o pisică albă de sex masculin, îl puteți numi Bing după conducere Craciun alb.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de pisoi Pasul 3
    3. Încercați un nume geografic. Mulți oameni găsesc că este distractiv să dai nume de pisici bazate pe geografie. Dacă ați ieșit din stat, de exemplu, ați putea da un nume bazat pe acea locație. Dacă pisoiul dvs. a fost, spuneți, expediate din Tennessee, ați putea să-l numiți Memphis.
  • De asemenea, puteți alege un nume geografic bazat pe rasa pisicilor. Dacă aveți un albastru rus, de exemplu, ați putea da un nume rusesc ca Masha sau Serghei.
  • De asemenea, puteți alege o locație geografică care este aproape de dvs. personal. Dacă sunteți din Chicago inițial, de exemplu, ați putea numi pisica după oprirea trenului în Chicago, luând un nume ca Paulina, Addison sau Belmont.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de pisoi Pasul 4
    4. Amintiți-vă personalitatea pisicilor. Mulți oameni așteaptă câteva zile să-și respecte pisicile înainte de a selecta un nume. Aceasta este de obicei o idee bună dacă doriți să numiți pisica după personalitatea sa. Luați în considerare păstrarea pisoiului pentru câteva zile și observând comportamentul său înainte de a da un nume.
  • Există cu adevărat câteva limitări dacă vă numiți pisica după personalitatea sa. Puteți alege numele meteo, numele unor oameni celebri, numele de caractere, numele semnelor zodiacale și așa mai departe. Doar un nume legat de ceva care reflectă atitudinea pisoiului tău.
  • De exemplu, spune pisica dvs. este foarte activă și iubește jucăriile din jurul podelei. L-ai putea numi după un faimos jucător de hochei. Un nume ca Gordie, după Gordie Howe sau Gretzky, după Wayne Gretzky, ar putea fi drăguț.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de pisoi Pasul 5
    5. Alegeți un nume care onorează tradiția. De multe ori, oamenii doresc un semn de istorie atunci când numește un animal de companie. Este posibil să aveți o tradiție de familie, ca toate pisicile sunt numite după un tip de fructe. Ați putea dori, de asemenea, să onorați un animal de companie decedat în numirea pisicii tale.
  • Gândiți-vă la orice tradiție cu privire la numele animalului dvs. de companie. Poate că toate animalele de companie din familia ta sunt numiți după personajele TV. Puteți petrece câteva zile observând comportamentul pisicii dvs. și îl numiți după un personaj TV cu o personalitate similară.
  • Puteți alege un nume că perechile bine cu numele unui animal de companie existent. Dacă, spuneți, aveți un câine numit Diego, de ce nu numiți pisica dvs. Frida?
  • De asemenea, puteți onora un animal de companie pierdut cu numele unui animal nou. Dacă primul dvs. animal de companie din copilărie a fost o pisică numită cupcake, ați putea alege un alt nume tematic de panificație. Ați putea să vă numiți pisica ceva cum ar fi cookie, dovleac sau brioșă. De asemenea, puteți numi pisoiul după un animal de companie pierdut de o rasă diferită. De exemplu, spuneți că ați avut un cal de sex masculin care a trecut. Ai putea să-ți numești pisica ceva de genul lui Colton.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea unui nume practic
    1. Imagine intitulată Alegeți un nume de pisoi Pasul 6
    1. Alegeți un nume mai scurt. Este mai ușor să dai o pisică un nume mai scurt. În acest fel, pisica va recunoaște cu ușurință numele. Va fi, de asemenea, mai simplu pentru a spune când vă sunați pisica. Una la două silabe este ideală.
    • Dacă vă place un nume care este pe partea mai lungă, ați putea folosi întotdeauna acel nume, dar utilizați o poreclă scurtă când vă sunați pisica.
    • De exemplu, o pisică numită Harrison ar putea fi numită Harry ocazional.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de pisoi Pasul 7
    2. Optați pentru sunetele potrivite. Pisicile răspund la anumite sunete. Vrei ca pisica ta să poată recunoaște numele. Prin urmare, alegeți sunete ușor de detectat la urechile unei pisici.
  • Pisicile tind să răspundă bine la lungime "ee" sunet. Un nume care se termină în acel sunet poate fi o opțiune bună. De exemplu, Molly, Daisy, Lucky, Charlie, etc.
  • Pisicile răspund, de asemenea, la consoane mai grele. Un nume cu "K," "D," sau a "T" sunetul este mai ușor pentru ca pisica ta să recunoască. De exemplu, încercați un nume ca Trudy, Tommy, Dusty sau Katie.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de pisoi Pasul 8
    3. Abțineți de la alegerea numelor care sună ca comenzi. Dacă intenționați să aveți pisica dvs., urmați comenzile de bază, nu alegeți un nume care sună ca o comandă. Acest lucru poate fi confuz pentru un pisoi în creștere. De exemplu, numele soarelui poate să se potrivească personalității pisicii dvs. Cu toate acestea, sună, de asemenea, cum ar fi "Veniți," astfel încât pisica ta poate deveni confuză venind când se numește.
  • Pisoii sunt rambunptioși de natură, deci aveți grijă să evitați numele care sună similar cu cuvintele cum ar fi "Nu," "Jos," și "Off."Va trebui probabil să utilizați aceste cuvinte de multe ori. În timp ce un pisoi foarte fuzzy poate arata ca ar trebui sa fie numit Puff, suna foarte asemanator cu "Off."
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de pisoi Pasul 9
    4. Alegeți un nume potrivit pentru a fi utilizat în public. Asigurați-vă că numele pe care îl alegeți nu are conotații negative. Este posibil să aveți nevoie să o utilizați în public, în locuri precum biroul VET. De asemenea, trebuie să aveți grijă să nu alegeți un nume care să poată fi greșit. Asigurați-vă că numele dvs. nu sună prea asemănător cu un cuvânt blestem sau cuvânt negativ.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând numele greșit
    1. Imagine intitulată Alegeți un nume de pisoi Pasul 10
    1. Amintiți-vă că pisoiul tău va crește. Când selectați un nume pentru un pisoi, amintiți-vă că veți avea în cele din urmă o pisică completă. Prin urmare, doriți să alegeți un nume care va îmbătrâni cu pisica. Un nume ca și copilul poate părea drăguț acum, dar pisica ta nu va fi un copil pentru totdeauna. Alegeți numele care nu vor suna prost atunci când pisica devine mai în vârstă.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de pisoi Pasul 11
    2. Gândiți-vă la potențialele modificări ale aspectului pisoiului dvs. Unii pisoi se schimbă în timp. Acest lucru poate fi uneori greu de prezis. Nu poți cunoaște, de exemplu, cât de mare va crește un pisic. Unele pisoi pot schimba culoarea și în timp. Dacă selectați un nume bazat pe aspectul pisoiului dvs., luați în considerare probabilitatea schimbării aspectului său.
  • Poate doriți să evitați numirea unui pisoi cu un strat alb bazat pe aspectul său. Coaturile albe pot schimba culoarea cu timpul.
  • De asemenea, trebuie să luați în considerare dimensiunea. Tiny poate fi run-ul de gunoi acum, dar ar putea crește cu ușurință într-o pisică foarte mare.
  • De asemenea, gândiți-vă la vocea pisicii. O miau foarte scârțâită vă poate inspira să vă numiți mouse-ul de pisică. Cu toate acestea, mesele pisicii tind să se adâncească în timp, în special la bărbați.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de pisoi Pasul 12
    3. Nu alegeți un nume prea asemănător cu numele altui animal de companie. Dacă sunteți atras de tipuri similare de nume, acest lucru este deosebit de ușor de făcut. Se poate confunda dacă aveți prea multe animale de companie cu nume similare. Acest lucru va face dificil pentru pisoiul dvs. să-și recunoască numele propriu. Dacă aveți un câine numit Addie, nu numiți noul dvs. Kitten Maddie. Dacă vă place numele care încep cu "L," Rețineți că diferențierea dintre Lucy și Lulu poate fi o provocare pentru animale.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de pisoi Pasul 13
    4. Păstrați în minte porecle potențiale. Dacă vă numiți pisica dvs. ceva cu un pseudonim evident, șansele sunt oamenii o vor folosi. Mai degrabă decât să vă epuizați corect oamenii, optați pentru un nume cu porecle pe care nu vă deranjează.
  • De exemplu, dacă numiți noul dvs. Kitten Maxine, oamenii sunt obligați să o numească Max. Dacă numiți un Rose Kitten, oamenii o vor numi Rosie. Dacă nu vă place oricare dintre aceste porecle, mergeți cu un nume diferit.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar