Cum să aplicați lotiunea de bronz

Învățarea cum să aplicați lotiunea de bronz creează o alternativă atractivă la bronzare în soare sau într-un pat de bronzare. Când este aplicat corect, puteți obține o strălucire de aur sănătoasă, fără raze dăunătoare care ar putea provoca o creștere prematură și cancer de piele. Pentru a vă arăta cel mai bine atunci când utilizați lotiunea de bronzing, trebuie să selectați produsul care funcționează cel mai bine pentru dvs. și să vă pregătiți pielea pentru aplicare. Există mulți pași pe care îi puteți lua pentru a vă asigura că rezultatele și longevitatea bronzului dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru aplicare
  1. Imagine intitulată Aplicați lotiunea bronzată Pasul 1
1. Alegeți o loțiune de bronz. Există multe loțiuni de bronz diferite pentru a alege de la. Alegerea unei loțiuni de bronzare bazată pe tipul de piele, culoarea și dvs. Ban vă va ajuta să obțineți rezultatele pe care le căutați. Unele loțiuni bronzante vă permit să obțineți rezultate instantanee în timp ce altele durează până la o săptămână. Unele sunt mai lungi în timp ce altele sunt mai temporare. Consultați blogurile și site-urile web dedicate la loțiunea de bronzare și auto-tantanii pentru a decide ce produs este cel mai bun pentru dvs.
  • Dacă pielea dvs. este foarte ușoară sau palidă, luați în considerare utilizarea unei loțiuni graduale de bronzare. Lotiunile graduale de bronzare conțin aminoacizi care produc pigmenți maro în piele. Culoarea lotiunilor graduale de bronzare variază de obicei în jurul valorii de 5 până la 7 zile după aplicare.
  • Unele loțiuni de bronzare sunt de culoare albă și opac, ceea ce înseamnă adesea că sunt mai dificil de aplicat. Dacă nu aveți prea multă experiență aplicabilă lotiunii de bronzare, alegeți o loțiune de bronzing care este colorată, astfel încât să o puteți aplica uniform.
  • Imagine intitulată Aplicați lotiunea bronzată Pasul 2
    2. Îndepărtați părul grosier sau gros din locurile pe care doriți să le bronze. Părul gros și grosier poate ajunge în calea loției de bronzare și poate provoca o aplicație neuniformă și neuniformă. Ceară sau radeți toate zonele pe care intenționați să le aplicați loțiune de bronz.
  • Cel mai probabil nu va trebui să radeți dacă aveți păr foarte fin.
  • Imagine intitulată Aplicați lotiunea bronzată Pasul 3
    3. Exfoliați pielea. Loțiuni de bronzare care se agață de pielea uscată și moartă, care poate duce adesea la o aplicație inconsistentă și neterminată. Asigurați-vă că ați exfoliat temeinic înainte de a aplica loțiunea dvs. de bronzare pentru o aplicație uniformă și netedă.
  • Utilizați exfolianți fără ulei. Cele mai multe uleiuri, chiar și cele naturale, vor împiedica absorbirea lotiunii de bronzare.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea lotiunii de bronzare
    1. Imagine intitulată Aplicați lotiunea bronzată Pasul 4
    1. Dă-ți mult timp. Aplicarea lotiunii de bronzare în cantități mari va dura mult timp, mai ales dacă aveți experiență limitată. Dați-vă câteva ore seara pentru a vă pregăti și aplicați loțiunea de bronz.
  • Imagine intitulată Aplicați lotiunea bronzată Pasul 5
    2. Poarta manusi. Purtarea mănușilor vă va păstra palmele să fie colorate și să absoarbă culoarea care este destinată corpului vostru. Încercați să utilizați o pereche ieftină de mănuși de latex în timp ce aplicați loțiunea dvs. de bronzare.
  • Dacă sunteți alergic la latex, căutați o alternativă non-fibroasă online sau la un magazin de aprovizionare de frumusețe.
  • Imagine intitulată Aplicați lotiunea bronzată Pasul 6
    3. Aplicați loțiunea de bronzare la corpul vostru. Strângeți o mică parte din lotiunea de bronzare în palmă și începeți cu o parte a corpului la un moment dat. Utilizați curse largi, circulare pentru a aplica uniform loțiunea de bronz. Aveți grijă să evitați pete naturale mai ușoare pe corpul dvs., ca sub brațele voastre. Nu vă panicați dacă obțineți niște loțiuni bronzante pe aceste pete, în schimb, ștergeți-o cu o cârpă umedă.
  • Aveți un prieten să vă ajutați să aplicați lotiune bronzată în spate sau să utilizați o curea sau o bandă pentru precizie.
  • Urmați instrucțiunile de pe sticla de lotiune Bronzing pentru a afla cât timp trebuie să vă frecați și să aplicați loțiunea dvs. de bronzare.
  • Încercați să diluați lotiunea de bronzare cu hidratantul atunci când aplicați zonele de uscare, cum ar fi genunchii și coatele, deoarece zonele de uscare vor absorbi mai mult loțiune și apar mai întunecate decât restul corpului.
  • Imagine intitulată Aplicați lotiunea bronzată Pasul 7
    4. Aplicați cu ușurință la gât și față. Începeți cu o cantitate mică de mazăre de loțiune de bronzare și aplicați-o în fața dvs. într-o mișcare largă, circulară. Aplicați loțiunea de bronzare până la linia de păr. Dacă nu ați atins culoarea dorită, continuați să aplicați loțiunea de bronzare pe față în cantități mici în fiecare zi până când vă atingeți rezultatele.
  • Fii atent dacă ai lumină, blondă sau păr tratat cu culori și lotiunea de bronzare poate lăsa urme în culoarea părului.
  • Dacă aveți locuri mai întunecate pe fața dvs. din aplicațiile anterioare aplicați o cantitate mică de căptușeală de buze clară, pe bază de ceară la punctele mai întunecate pentru a descuraja absorbția înainte de a aplica loțiunea de bronzare.
  • Imagine intitulată Aplicați lotiunea bronzată Pasul 8
    5. Așteptați cel puțin 6 până la 8 ore înainte de duș. Dacă ați aplicat loțiunea dvs. de bronzare seara, du-te la culcare și luați un duș în dimineața. Temperatura corpului se încălzește în timp ce dormiți, ceea ce mărește absorbția pielii. Evitați contactul cu apă și încercați să evitați orice activitate care vă poate face să transpirați.
  • Aplicați pudră la corpul dvs. pentru a evita lipirea de haine sau de foi de pat.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea aplicației dvs
    1. Imagine intitulată Aplicați lotiunea bronzată Pasul 9
    1. Fac un dus. Cele mai multe loțiuni bronzante și apa nu se amestecă. Aplicați un ulei de corp ușor cu câteva minute înainte de duș pentru a reduce cantitatea de loțiune bronzată pierdută când trebuie să curățați. Încercați să utilizați un curățitor de corp care spune că este echilibrat pH-ul și evitați săpunurile dure care îndepărtează umiditatea și culoarea din piele.
    • Încercați să nu utilizați scrubs sau perii brute, deoarece îndepărtează o piele moartă și uscată, precum și noul tău bronz.
  • Imagine intitulată Aplicați lotiunea bronzată Pasul 10
    2. Atingeți Up Blotches și Spoturi. Dacă observați că ați pierdut câteva pete, puneți o pereche proaspătă de mănuși și aplicați o cantitate mică de loțiune în palmă. Aplicați loțiunea în același mod ca înainte. Asigurați-vă că aplicați loțiunea de bronzing ușor a doua oară și amestecați-o în jurul marginilor, astfel încât să apară chiar.
  • Ștergeți orice loțiune de bronz în exces cu o cârpă umedă.
  • Imagine intitulată Aplicați lotiunea bronzată Pasul 11
    3. Utilizați hidratantul. Pielea moartă va începe să coacă și să flacă în mod natural, pe măsură ce pielea începe să se usuce. Cu cât este mai rapid pielea ta și fulgii cu atât mai repede va dispărea. Aplicați în mod regulat un hidratant al pielii pentru a vă prelungi noul bronz fără soare.
  • sfaturi

    Urmați sfaturi de loțiune de bronzare pentru un aspect natural, chiar. Dacă nu, riscați să terminați cu pielea blotchy, street sau fals.
  • Rețineți că lotiunile de bronzare vă pot pata îmbrăcămintea. Asigurați-vă că îl protejați în timpul aplicării.
  • Avertizări

    Nu aplicați niciodată loțiune de bronzare la pielea uscată și crăpată. Acesta va arăta nefiresc și neuniform în culori și va fi mai întunecat în zonele în care pielea trebuie să fie exfoliată.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Lotiune sau burete de exfoliere
    • Un hidratant pe bază de ulei
    • Lotiunea de bronz la alegere
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar