Cum să fii o fată surfer

Surfer Girls sunt simbolul cool cu ​​atitudinea lor de întoarcere, talentul atletic și stilul breezy. Petrecând în fiecare zi în căutarea superbă și de soare-bronzată într-un bikini este destul de dulce, de asemenea! Dacă viața surfer fată vă sună, începeți făcând plaja a doua casă. Dacă nu locuiți lângă ocean, orice corp de apă va face - chiar și piscina locală. Adoptarea stilului de viață înseamnă, de asemenea, cultivarea surferilor de atitudine chill este cunoscută pentru.

Pași

Metoda 1 din 2:
Obținerea aspectului
  1. Imaginea intitulată Fii o fată surfer Pasul 1
1. Îmbrățișați apa de ocean sau folosiți spray de sare de mare pentru a obține valuri libere, plajene. Dacă sunteți deja la plajă, doar săriți în ocean! Când ieșiți, Scrunch părul dvs. un pic pentru a adăuga niște valuri și lăsați-vă părul să se usuce în soare. Nu încercați să obțineți valuri perfecte de imagine! Aspectul fetei Surfer este pus în picioare și dezordonat.
  • Dacă nu aveți acces la mare, puteți obține rezultate excelente cu spray de sare de mare. Doar spritz-o în părul umed și scrunch.
  • Nu utilizați spray de sare de mare dacă sunteți deja la plajă. Sarea este foarte uscată, deci nu doriți să o depășiți.
  • Imaginea intitulată Fii o fată surfer Pasul 2
    2. Încercați un stil liber împletit dacă preferați să vă păstrați părul în sus. Dacă preferați să vă păstrați părul în sus și să ieșiți din față, încercați să îl împletiți în mod liber înainte de a intra în apă. Evitați să vă împletiți părul strâns dacă sunteți surfing, totuși! O panglică strânsă poate trage și vă va rupe părul.
  • După ce ieșiți din ocean, păstrați-o împletită și lăsați-vă părul să se usuce. Apoi, anulați-vă panglica pentru Waves Breezy Surfer Girl!
  • Un Topknot Loose este, de asemenea, o alegere excelentă dacă nu vă plac panourile.
  • Dacă nu intrați în ocean, pulverizați un șampon mic la rădăcini pentru a obține textura și volumul.
  • Imaginea intitulată Fii o fată surfer Pasul 3
    3. Purtați seturi de bikini mix-și-meci care oferă o anumită acoperire. Ai putea purta orice bikini și ai numi o zi, dar o adevărată fată surfer are câteva cerințe când vine vorba de costumele ei de baie. Costumele mix-și-meci sunt minunate și vă oferă o mulțime de opțiuni - încercați să lucrați un solid și o imprimare acolo. Un aspect matchy-matchy nu este într-adevăr vibrația de fată surfer!
  • Alegeți fundul bikini care tăieau doar puțin pentru a arăta unele piele, dar evitați taietele și tăieturile braziliene. Pantaloni scurți de băieți sunt minunați dacă doriți o acoperire suplimentară.
  • Pentru partea de sus, vrei ceva drăguț care rămâne în loc, ca un tankini sau o cruce înapoi. Evitați topurile de bikini triunghiul nepractic și bikinisul șirului, deoarece un val decent va bate pe cei de la distanță!
  • Diferitele stiluri de topuri de wetsuit asociate cu fundul drăguț bikini sunt, de asemenea, populare cu fete surfer, mai ales dacă concurează sau surf profesional.
  • Imaginea intitulată Fii o fată surfer Pasul 4
    4. Purtați haine realizate de branduri de surf pentru o soluție ușoară de garderobă. Îmbrăcămintea de brand de surf este o goală ușoară, dar unii dintre designeri pot fi destul de scumpi. Faceți niște să vă plimbați online și să vedeți ce puncte de preț disponibile pe care le puteți găsi. Ar trebui să puteți găsi ceva pentru orice buget!
  • Billabong și Roxy sunt branduri de surf populare, dar există tone de opțiuni acolo, inclusiv haine conștiente de mediu realizate de branduri durabile.
  • Imaginea intitulată Fii o fată surfer Pasul 5
    5. Rochie în haine în stil boem. Aveți o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de haine de surfer fată. Acoperire simplă, liberă, pantaloni Boho, orice croșetat sau încrucișat, veste de denim și tăieturi, hoodies subțire, butoane de flanel și pălării de camioane sunt câteva alegeri, dar puteți introduce propriul stil.
  • O mulțime de fete preferă un stil de tomboy care nu este super feminin sau frilly. Cu toate acestea, atâta timp cât hainele sunt așezate înapoi și gata de plajă, sunteți setat! Simțiți-vă liber să jucați în jur cu aspectul diferit și să găsiți stilul dvs. Surfer Surfer Girl.
  • Imaginea intitulată Fii o fată surfer Pasul 6
    6. Du-te cu încălțăminte casual și perechea ta preferată de ochelari de soare. Pentru a vă completa aspectul, nu puteți merge în neregulă cu încălțămintea casuală, cum ar fi flip-flops, sandale de legătură sau alunecare de panza. Nu uitați să purtați ochelari de soare! Sunnicii neonului oglindită sunt o opțiune bună, dar nu există nicio regulă. Du-te cu ceea ce îți place!
  • O tote încrucișată sau croșetată ar fi perfectă dacă aveți nevoie de ceva pentru a vă purta protecția solară, acoperire, pălărie și o schimbare de haine.
  • Imaginea intitulată Fii o fată surfer Pasul 7
    7. Transporta o placă de surf. Aceasta poate părea evidentă, dar este și crucială dacă doriți să arătați autentic. Surfboard-urile sunt scumpe, deci dacă cumpărați unul și nu de fapt navigați, ar trebui să învățați! Dacă sunteți deja în surfing, probabil că aveți deja suportul dvs. de bord preferat deposedându-vă - Luați-l și apăsați pe plajă!
  • Împingeți-vă placa de surf sub brațul dvs. când vă plimbați pe țărm.
  • Dacă sunteți pe piață pentru un nou bord, mergeți cu ceva luminos și îndrăzneț! Modelele cool sunt, de asemenea, populare.
  • Imaginea intitulată Fii o fată surfer Pasul 8
    8. Bronzați-vă pielea. Dacă vă duci pentru o gestiune de fetiță surfer, aplicarea auto-tanner va face truc. Dacă loviți plaja și intenționați să vă umezi, totuși, auto-tanner-ul va spăla probabil imediat. În acest caz, va trebui să vă aduceți calea ta de modă veche - de la soare! Construiți-vă încet bronzul și purtați întotdeauna protecție solară pentru a vă proteja de deteriorarea pielii, mai ales dacă vă petreceți ore în soare în fiecare zi.
  • Du-te cu SPF 30 sau mai mare și asigurați-vă că ați reaplicat protecția solară la fiecare câteva ore, mai ales după ce ați umplut.
  • Utilizați o protecție solară de zinc, recif-sigură pentru a fi o fată surfer conștientă din punct de vedere ecologic!
  • Metoda 2 din 2:
    Cu atitudinea și stilul de viață
    1. Imaginea intitulată Fii o fată surfer Pasul 9
    1. Petreceți-vă zilele la plajă, la lac sau la piscină de orice șansă pe care o obțineți. Nu numai că acest lucru vă va aduce bronzul necesar pentru aspectul fetei dvs. de surfer, dar oamenii vă vor asocia cu "scena" pe plajă dacă sunteți acolo frecvent. În plus, doar pe plajă și petrecerea timpului cu alți surferi vor începe să se frece asupra dvs. Dacă sunteți deja un surfer, încercați să loviți plaja în fiecare zi! Petreceți timp la orice corp de apă la care aveți acces.
    • Majoritatea oamenilor nu asociază marile lacuri cu surfing, dar surferii știu că valurile sunt minunate. Surful de apă dulce este cu siguranță un lucru, deci dacă locuiți lângă un lac sau orice alt corp de apă, mergeți afară.
    • Dacă nu aveți acces la ocean, puteți ajunge întotdeauna la piscina locală.
    • Puteți cultiva atitudinea și stilul de viață oriunde, dar fiind în aer liber într-un fel este destul de crucială.
  • Imaginea intitulată Fii o fată surfer Pasul 10
    2. Scopul pentru o atitudine încrezătoare și pusă înapoi, indiferent de ce. Mergând cu fluxul și a fi "răcitor" sunt atitudini profund înrădăcinate pentru toți surferii. Fii deschis ideilor și activităților noi! Păstrați-vă răcoarea în timpul orelor stresante și nu vă faceți griji prea mult de a fi la timp pentru nimic. Cel puțin, nu arăți niciodată ca și cum vă grăbiți - operați pe plajă.
  • Atitudinea surfer este destul de asemănătoare cu vibrația hippy tradițională.
  • Din păcate, nu există nici o cheie secretă pentru obținerea încrederii. Pentru majoritatea oamenilor, este nevoie de timp și experiență. Începeți prin încercarea de a vă simți confortabil în pielea proprie și du-te de acolo!
  • Imaginea intitulată Fii o fată surfer Pasul 11
    3. Intrați în formă și prioritizați fitness în viața de zi cu zi. Dacă navigați în fiecare zi, sunteți deja într-un antrenament mare! Când nu sunt surfing, pro surferi adesea fac yoga și pilates pentru a rămâne în formă. Formarea în acest fel construiește mușchi lungi, slabi, se concentrează pe forța de bază și accentuează controlul respirației - toate cruciale pentru succesul dvs. atunci când sunteți acolo la bordul dvs. Fetele surfer petrec, de asemenea, o mulțime de timp în costumele lor de baie, așa că în formă poate să-ți sporească cu siguranță încrederea în acel departament, de asemenea!
  • Probabil că nu veți putea naviga în timpul iernii decât dacă trăiți undeva tropical, deci yoga vă poate ajuta să rămâneți în formă și limpezi în afara sezonului.
  • Yoga prezintă ca Warrior, porumbel, câine în jos, și cobra lucrează aceleași mușchi de care aveți nevoie pentru a surf. Dacă sunteți nou la Yoga, consultați tutoriale gratuite YouTube sau descărcați o aplicație care vă poate duce prin ea.
  • Imaginea intitulată Fii o fată surfer Pasul 12
    4. Ascultați muzică răcită cu chitare acustice sau ukulele. Nu trebuie să faceți acest lucru, dar ascultarea acestui tip de muzică vă poate pune cu siguranță în cadrul drept al minții. Chitarele acustice și Ukulelles sunt sunete populare în muzica surfer, dar orice muzică pe care vă place că este așezată înapoi și răcită va face trucul!
  • Jack Johnson este un chitarist popular acustic care face melodii răcite care surferă săpa.
  • Reggae și clasic surfer pop, cum ar fi băieții de plajă, sunt opțiuni alternative excelente.
  • Luați în considerare învățarea la canta la chitara sau Ukulele tu! Când soarele se fixează, puteți să vă jucați instrumentul pe plajă și să atârnați cu prietenii în jurul unui foc de tabără.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Faceți prieteni cu alți surferi în zona dvs. Poate că ați putea să mergeți cu cineva sau să vă alăturați unui joc de volei sau chiar să obțineți lecții de surfing de la colegii dvs. atunci când începeți!
  • Amintiți-vă să aveți grijă de pielea și părul dvs., deoarece soarele și sarea pot provoca havoc în timp. Purtați protecție solară, condiționați părul în mod regulat și păstrați-vă pielea hidratată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar