Cum să fii o fată din california

Beach Boys au cântat în cântecul lor celebru, "Girls California", "Aș vrea ca toate să fie fete din California". Imaginea fetei din California este adesea portretizată ca blondă, Sun sărută și întotdeauna îmbrăcat într-un bikini. Dar vă puteți crea propria imagine a fetei din California, dressing într-un stil relaxat și de plajă gata, făcându-vă părul și alcătui pentru a crea un aspect bronzat și acționând ca o fată din California, fiind aventuroasă și în contact cu natura.

Pași

Partea 1 din 3:
Îmbrăcăminte ca o fată din California
  1. Imagine intitulată Fii o fată din California Pasul 1
1. Căutați costum de baie distractiv. Fetele din California sunt cunoscute pentru dragostea lor de plajă și sunt adesea văzuți purtând bikinis distractiv și o piesă, în special în jumătatea sudică a statului. Se amestecă și se potrivește cu bikinisul, asocierea unui top grafic îndrăzneț cu un fund mai neutru. De asemenea, puteți merge pentru o singură bucată cu grafică îndrăzneață, care evocă California, cum ar fi semnul de la Hollywood sau o scenă de plajă.
  • De asemenea, puteți purta costum de costume de baie de pe plajă, purtând o acoperire și o rochie de vară peste bikini. În acest fel, veți fi întotdeauna pregătiți pentru un stimulent al momentului înțepeni în ocean.
  • Imagine intitulată Fii o fată din California Pasul 2
    2. Investiți în mai multe perechi de blugi. Estetica de fată din California este deseori descrisă ca fiind pusă înapoi, răcită și casual. Bijenii sunt o capsuri de un stil întors de spate, astfel încât să investească în mai multe perechi de blugi, de la blugi slabi la blugi largi de picior și iubitul de blugi.
  • De asemenea, ar trebui să căutați blugi care sunt încurcați sau rupați pentru a crea o atmosferă mai mică.
  • Imagine intitulată Fii o fată din California Pasul 3
    3. Magazin pentru vintage kimonos și acoperire. Kimonos sunt piese de stratificare excelente care pot fi purtate peste un tricou de bandă de vintage și pantaloni scurți pentru o zi obișnuită sau peste o rochie lungă de vară pentru noapte. Căutați Kimonos din amprente interesante la Piețele de Flea și magazinele de epocă.
  • De asemenea, puteți căuta acoperire sub formă de veste de jean sau cămăși cămăși pe care le puteți înscrie peste un bikini sau o cămașă de vintage pentru aspectul final California.
  • Imagine intitulată Fii o fată din California Pasul 4
    4. Obțineți adidași confortabili, flip-flops sau apartamente. Multe fete din California vor alege confort de fiecare dată, cu o preferință pentru adidași conversi, sandale plate sau apartamente apropiate. Puteți să vă împerecheați adidașii converse cu blugi și un tricou sau pantaloni scurți de jean, un vârf de bikini și un kimono. De asemenea, puteți purta sandale plate cu rochii de vară pentru o privire relaxată de noapte.
  • Imagine intitulată Fii o fată din California Pasul 5
    5. Căutați cizme de deșert și tocuri de pene. Dacă sunteți în căutarea unei fete din California mai mult, puteți împerechea cărți deșert cu o fustă lungă de imprimare sau o rochie de imprimare lungă. Puteți purta, de asemenea, tocuri de pene pentru a vă oferi o tinuta dvs. mai mult mai mult de un aspect formal, în timp ce rămâneți în continuare înapoi și foarte california.
  • Imagine intitulată Fii o fată din California Pasul 6
    6. Accesați cu bijuterii și pălării interesante. Deoarece stilul de fată din California poate fi atât de relaxat și răcoros, puteți folosi accesorii cum ar fi bijuterii și pălării pentru a vă simți încă pus împreună. Căutați bijuterii delicate de aur, cum ar fi inele subțiri, brățări subțiri sau cercei. Integrați culoarea în bijuterii, mergând pentru inele turcoazene și brățări.
  • Multe fete din California, de asemenea, le place să poarte pălării de paie sau pălării largi. Capacele de baseball sunt, de asemenea, bune pentru zilele ocazionale la plajă atunci când doriți să păstrați soarele din ochi.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând părul și alcătui ca o fată din California
    1. Imagine intitulată Fii o fată din California Pasul 7
    1. Face Beachy Long Haired. Multe fete din California au un păr păcătos aparent fără efort de la înot în ocean toată ziua. Puteți crea acest aspect la domiciliu cu câteva instrumente de styling, nu este necesară apă oceanică.
    • Începeți cu părul umed, direct din duș. Creați un dreptunghi cu părul în fața capului. Asigurați-vă că dreptunghiul se extinde de la capătul unei sprâncene până la capătul celeilalte sprâncene și la patru centimetri înapoi din linia părului.
    • Utilizați pulverizatorul de volumizator pe rădăcinile părului dvs. și vă uscați părul folosind o perie rotundă. Deplasați peria dreaptă și în sus pentru a crea un aspect tusulat.
    • Odată ce ați terminat uscarea părului, utilizați trei degete pentru a răsuci secțiunea dreptunghiulată, astfel încât să formeze un pin curl și să-l fixați cu un știft bobby. Lăsați secțiunea să se răcească pe măsură ce pulverizați sarea de mare pe părul dvs. Aruncați-vă părul cu degetele.
    • Scoateți știftul și lăsați curl să cadă peste față. Utilizați șamponul uscat pe rădăcinile secțiunii dreptunghiului și răsturnați cea mai mare parte a secțiunii la o parte. Aceasta ar trebui să formeze o parte laterală care merge de la arcul sprâncenei și unghiurilor spre coroana capului tău.
  • Imagine intitulată Fii o fată din California Pasul 8
    2. Incearca Messy nod de top. Acesta este momentul în stil pentru multe fete din California, mai ales după o zi lungă la plajă, când părul este încă umed cu apă sărată. De asemenea, se poate face acasă cu ajutorul părului umed de la un duș și mousse de styling.
  • Aplicați două dolopi de mousse de styling pentru a usca părul sau începe cu părul umed. Utilizați degetele pentru a aplica mousse de la rădăcinile părului la capete.
  • Întoarceți-vă părul și vă uscați părul cu un uscător de suflare, folosind degetele pentru ao sufla. Uscați-l până când nu există piese rigide, iar mousseul este complet uscat. Dacă utilizați părul umed pentru acest stil, puteți sări peste acest pas.
  • În timp ce părul tău este încă cu capul în jos, trageți-vă părul împreună într-o coadă de soare de la vârful capului tău. Utilizați o cravată de păr pentru a fixa coada de cal și pentru a vă întoarce capul înapoi. Împărțiți coaja în două secțiuni și răsuciți fiecare secțiune până când se reunesc. Asigurați secțiunile de la baza de la sol cu ​​pinii Bobby.
  • Terminați cu câteva sprite de spray de sare.
  • Imagine intitulată Fii o fată din California Pasul 9
    3. Face ochi minimali și buze. Păstrați-vă fața minimă utilizând câteva produse pe față. Aplicați rimelul impermeabil și fundația minimă, astfel încât pielea dvs. să pară naturală și proaspătă. Apoi, aplicați o nuanță ușoară de fard de ochi și de luciu de buze sau o nuanță de buze într-un roz cald pentru a termina aspectul californiei relaxat.
  • Imagine intitulată Fii o fată din California Pasul 10
    4. Utilizare Bronzer pentru un aspect rănit. Obțineți ultimul aspect California prin "bronzare" tonul pielii cu bronzer. Utilizați o perie mare de machiaj pentru a aplica bronzul pe linia părului, temple, bărbie și linia maxilarului. Faceți una la două roți de bronzer și nu faceți peste bronzul, deoarece nu doriți ca sunetul pielii să arate prea întunecat și nenatural.
  • Terminați prin aplicarea bronzerului la gât și piept, inclusiv galeria dvs., precum și umerii dvs. și raharele dvs. Acest lucru vă va da un aspect de corp plin de soare.
  • O altă opțiune este să încercați auto-tanner, astfel încât să aveți un frumos, chiar și bronz. Cu toate acestea, auto-tanner poate arăta fals și nefiresc dacă este aplicat prost.
  • Partea 3 din 3:
    Acționând ca o fată din California
    1. Imagine intitulată Fii o fată din California Pasul 11
    1. Explorați în aer liber cu prietenii și familia. Fetele din California sunt cunoscute pentru dragostea lor față de în aer liber, mai ales că accesul la multe plaje frumoase și parcuri naționale. Puteți să îmbrățiți această iubire a în aer liber, făcând un efort de a explora zonele naturale în care locuiți pe cont propriu, cu familia sau cu prietenii. Aceasta ar putea fi o plimbare săptămânală, o plimbare zilnică într-un parc din apropiere sau chiar o excursie de surf într-o zonă de coastă cu prietenii. Concentrați-vă pe emularea modului de legătură California de conectare cu natura.
  • Imagine intitulată Fii o fată din California Pasul 12
    2. Capul la plajă pentru un bronz și o înot. Obțineți fetița din California să arate calea naturală, mergând la plajă pentru o perioadă lungă de înot în ocean și o sesiune de bronzare la soare. Dacă nu trăiți lângă ocean, puteți petrece timp de bronzare în afara în curtea dvs. în timpul unei zile calde sau înotați într-un lac aproape de casa dvs. Poate că ești norocos să ai o piscină sau un prieten cu o piscină, unde poți încerca stilul de viață din California de relaxare de apă.
  • Purtați întotdeauna protecție solară înainte de a merge la soare sau în apă.
  • Imagine intitulată Fii o fată din California Pasul 13
    3. Masa ca un californian. Bucătăria din California este cunoscută pentru el "fuziune" Abordare și pentru concentrarea pe ingrediente naturale, cultivate la nivel local, inclusiv legume proaspete (adesea gătite), fructe proaspete și fructe de mare. California este, de asemenea, cunoscută pentru mâncăruri mexicane, cum ar fi Burritos și Tacos, mâncare japoneză, cum ar fi Sushi și Sashimi, și ceva făcut cu avocado. Ați putea arăta, de asemenea, o preferință pentru burgeri în n-out, un lanț de burger popular în California.
  • Imagine intitulată Fii o fată din California Pasul 14
    4. Decoreaza-ti casa in California estetica. Îmbrățișați vibrațiile din California prin decorarea camerei dvs. sau a casei dvs. cu estetica din spate a Californiei. Aceasta înseamnă combinarea unui mobilier nou cu mobilier de epocă și concentrându-se pe păstrarea spațiului deschis și calmant. De asemenea, puteți alege mobilier care sunt lemn de lumină sau întuneric și apoi adăugând POP-uri de culoare în cadrele de pe pereți sau corpurile de iluminat din camere.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar