Cum să curățați airprodurile

Curățarea temeinic a avioanelor dvs. le poate ajuta să arate și să funcționeze mai bine. Dacă avionul dvs. arată că au văzut zile mai bune, există câteva trucuri pe care le puteți folosi pentru a le arăta din nou lustruite și noi. Odată ce sunt curate, puteți să le ștergeți în mod obișnuit, așa că nu se mai murdăresc din nou.

Pași

Metoda 1 din 2:
Curățarea murdăriei și a prafului
  1. Imagine intitulată Airpods curat Pasul 1
1. Ștergeți avioanele cu o cârpă de microfibră. Nu utilizați o cârpă sau o cârpă obișnuită sau puteți deteriora polonezii pe avioanele dvs. Pânză de microfibră sunt, de asemenea, mai bune la ridicarea unor particule mici decât cârpele obișnuite. Țineți cârpa microfibră în mână și aduceți-o ușor pe întreaga suprafață a fiecărui aer.
  • Imagine intitulată Airpods curat Pasul 2
    2. Utilizați un tampon de bumbac pentru a șterge zonele greu accesibile. Țineți tamponul de bumbac în mână și frecați ușor capătul moale prin crăpăturile mici și crăpăturile de pe avioanele dvs. Ștergeți cu atenție grătarele difuzoarelor pentru a îndepărta orice praf sau ceară care este construită pe ele. Nu împingeți prea tare pe grătarele difuzoarelor sau le puteți deteriora.
  • Imagine intitulată Airpods curat Pasul 3
    3. Frecați spoturi de murdărie și murdărie cu o radieră a creionului. Așezați radiatorul pe fața pe care doriți să o eliminați și să frecați ușor eraserului înainte și înapoi. Odată ce locul a dispărut, ștergeți rasele de epocă rămase cu stofa de microfibră.
  • Imagine intitulată Clean Airpods Pasul 4
    4. Periați grătarele difuzoarelor cu o perie anti-statică. Dacă nu aveți o perie antistatică, puteți folosi în schimb periile pe o periuță de dinți curată și uscată. Utilizați periile pe peria anti-statică pentru a îndepărta praful, murdăria sau ceara care este blocată în grătarele difuzoarelor. Utilizați o mișcare delicată delicată, astfel încât să nu deteriorați grilajele.
  • Imagine intitulată Airpods curat Pasul 5
    5. Utilizați o cârpă de microfibră umedă ca o ultimă soluție. Dacă avioanele dvs. nu au fost curățate într-un timp, este posibil să fie necesar să utilizați un pic de apă pentru a îndepărta murdăria dură și petele de grime. Adăugați o picătură sau două apă distilată pe o cârpă de microfibră, astfel încât să fie abia umed. Apoi, frecați partea umedă a cârpei peste suprafața avioanelor dvs. Nu lăsați partea umedă a cârpei să facă legătura cu grilele sau umiditatea difuzoarelor ar putea intra în interiorul lor.
  • Utilizați apă distilată în loc de apă de la robinet. Apa de la robinet are minerale care pot deteriora polonezul pe avioanele dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Păstrarea avioanelor curate
    1. Imagine intitulată Airpods curat Pasul 6
    1. Ștergeți în jos de avioane la fiecare câteva zile cu o cârpă de microfibră. Curățarea periodică a avioanelor dvs. le va împiedica să colecteze o mulțime de praf, murdărie și ceară. Păstrați o cârpă microfibră în cazul în care cu ele sau aproape în apropiere, deci este ușor să le ștergeți în mod regulat.
  • Imagine intitulată Clean Airpods Pasul 7
    2. Păstrați avioanele în cazul lor atunci când nu le utilizați. Ei vor fi mai puțin susceptibile de a se murdări dacă sunt depozitate departe. Evitați să vă puneți avionul în buzunar sau în geantă, unde vor colecta o mulțime de praf și murdărie.
  • Dacă utilizați foarte multe aeropodii pe timp de noapte, păstrați cazul lor lângă patul dvs.
  • Dacă vă place să utilizați avioanele dvs. în mișcare, purtați cazul cu dvs. în sacul dvs. Doar asigurați-vă că este închis, astfel încât murdăria și particulele de praf nu intră înăuntru.
  • Imagine intitulată Clean Airpods Pasul 8
    3. Curățați-vă în mod regulat urechile. Nu curățarea urechilor exterioare poate provoca ceară să se acumuleze, ceea ce poate transfera pe avioanele dvs. atunci când le purtați. Utilizați un tampon de bumbac sau o cârpă pentru a curăța partea exterioară a urechilor. Nu vă faceți griji cu privire la curățarea canalelor urechii - doriți doar să ștergeți ceara din partea exterioară a urechilor dvs. pe care le stau avioanele dvs.
  • Imagine intitulată Airpods curat Pasul 9
    4. Nu împărtășiți avioanele cu alte persoane. Prietenii tăi ar putea lăsa avioanele tale în afara cazului lor, ceea ce ar putea duce la praf și murdărie. De asemenea, ceara din urechile lor ar putea ajunge pe avioanele dvs. Ținând cont de avioanele dvs. vă va permite să controlați cât de curată rămân.
  • Dacă cineva cere să împrumute avioanele dvs., spuneți-le că ați plătit o mulțime de bani pentru ei. Oferta de a le permite să împrumute o pereche mai ieftină de căști obișnuite în schimb.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Evitați utilizarea de curățători dur cu substanțe chimice sau alcool în ele. Ei ar putea deteriora exteriorul avioanelor dvs.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cârpă de microfibră
    • Tampon de bumbac
    • Radiera
    • Apa distilata
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar