Cum de a extinde o bară de lumânare

Toți am fost acolo - vă duceți la lumină lumânarea dvs. preferată, doar pentru a afla că fitilul este acoperit de ceară. Dar nu aruncați încă acea lumânare! Dacă puteți vedea încă fitilul, dar este prea scurt pentru a lumina, încercați să adăugați o hârtie improvizată sau o fitil de lemn pentru a renunța la unele dintre ceară. Dacă fitilul este complet acoperit cu ceară, înlocuiți fitilul pentru a vă salva lumânarea!

Pași

Metoda 1 din 2:
Adăugarea la un fitil scurt
  1. Imagine intitulată Extindeți o lumânare Wick Pasul 1
1. Săpat fitilul dacă este acoperit într-o mică ceară. Dacă fitilul este îngropat doar sub suprafața ceară, utilizați o lingură sau un cuțit de unt pentru a îndepărta cu grijă ceara până când fitilul este expus. De asemenea, puteți utiliza un uscător mai ușor sau un uscător de păr pentru a topi ceara-doar turnați ceara excesului într-un recipient separat de căldură.
  • Noua fitilă trebuie să stea lângă cea veche, de aceea este important să scoateți fitilul existent de sub ceara.
  • Nu încercați doar să săpați o gaură destul de adâncă pentru a arde fitilul - lumânarea va arde doar într-un tunel, iar ceara va îneca din nou fitilul.
  • 2. Se topește o ceară de lumânare într-un caldru de ceară sau un cazan dublu. Cea mai ușoară cale de a topi ceara este să o pună într-un cald de ceară, dar dacă nu aveți unul, configurați un dublu-cazan - umpleți un vas cu apă și puneți-l să fierbeți, apoi așezați un castron metalic sau altul oală în interiorul primului, astfel încât doar atinge apa clocotită. Așezați ceara în interiorul celui de-al doilea castron și amestecați-l frecvent până când se topește.
  • Utilizați ceara pe care ați răzuit sau l-ați topit din lumânare sau răzuiți niște ceară dintr-o altă lumânare veche dacă aveți unul la îndemână.
  • Indiferent de tipul de fitil pe care îl faci, este mai bine să-l spui mai întâi în ceară. Acest lucru îl va ajuta să ardă mai încet și uniform.
  • 3. Faceți o hârtie de hârtie dacă aveți nevoie doar de o lungime suplimentară. Pentru o modalitate rapidă de a repara un fitil scurt, să ia o restură de hârtie și să-l rogi strâns. Alegeți o hârtie mai groasă, cum ar fi notebook sau hârtie de copiat, deoarece va arde mai încet.
  • Puteți folosi chiar și hârtie igienică sau un prosop de hârtie dacă asta e tot ce ai la îndemână. Cu toate acestea, evitați utilizarea hârtiei colorate sau a unei pagini dintr-o revistă - fumul de la cerneală pot fi toxice.
  • Vei avea nevoie doar de fitil pentru a fi despre /4- /2 în (0.64-1.27 cm), dar este bine să-l rostogolești mai mult dacă e mai ușor. Îl puteți tăia mai târziu.
  • Imaginea intitulată Extindeți o lumânare Wick Pasul 4
    4. Optați pentru un fitil de lemn dacă vechea fitil este foarte scurtă. Dacă fitilul dvs. abia lipici, veți avea nevoie de un fitil de lemn robust, astfel încât să puteți împinge mai adânc în ceară. Foloseste o scobitoare, meci, fractiuni din lemn - indiferent de piesa subtire de lemn pe care o ai la îndemână.
  • De asemenea, puteți tăia un stick de popsicle în lungime în jumătăți sau treimi pentru a fi folosit ca o fitil, dacă doriți.
  • 5. Utilizați pensete pentru a scufunda fitilul în ceara topită. Îndepărtați cu atenție hârtia sau fitilul de lemn în castron cu ceara dvs. topită. Utilizați pensetele pentru a transforma fitilul înainte și înapoi, asigurându-se că este complet acoperit.
  • Dacă folosiți o fabricare a hârtiei, păstrați-vă o prindere cu pensetele, astfel încât să nu se derulate.
  • Odată ce fitilul este acoperit în ceară, scoateți-l și lăsați-l să se răcească timp de aproximativ 5 minute sau până când ceara se întărește.
  • Imagine intitulată Extindeți o lumânare Wick Pasul 6
    6. Utilizați un uscător mai ușor sau de păr pentru a înmuia suprafața lumânărilor. Nu trebuie să topeste ceara tot drumul. Doar încălziți-l puțin, astfel încât ceara începe să se înmoaie.
  • Acest lucru va face mai ușor să împingeți fitilul în lumânări.
  • 7. Apăsați fitilul în ceara lumânărilor. Dacă utilizați o hârtie de hârtie, împachetați-l în jurul fitilului existent, apoi apăsați ușor doar în partea de jos în ceara moale. Dacă aveți un fitil de lemn, puneți-o lângă vechea fitilă și împingeți-o adânc în lumânări.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor împingând fitilul de lemn în lumânări, încercați să îl atingeți ușor cu un ciocan sau ciocan.
  • Utilizați foarfece ascuțite pentru a tăia fitilul, astfel încât este doar /4 în (0.64 cm) lung.
  • Imaginea intitulată Extindeți o lumânare Wick Pasul 8
    8. Aprindeți fitilul, apoi turnați ceara odată ce se topește. Încercați să lăsați noua dvs. fitil să ardă suficient de lungă pentru ceară să se topească tot drumul peste suprafața lumânărilor. Apoi, turnați ceara topită în același container pe care l-ați topit mai devreme. Continuați să faceți acest lucru până când vechea fitil este suficient de lungă pentru a utiliza din nou!
  • Utilizarea aceluiași container de ceară va face curățarea mai ușoară! Doar lăsați ceara să se răcească până se întărește, apoi îl scufundă din castron sau o oală. Dacă doriți, salvați ceara să utilizați într-un caldar de ceară sau alt proiect - sau pur și simplu aruncați-l în coșul de gunoi dacă nu credeți că o veți folosi din nou.
  • Metoda 2 din 2:
    Înlocuirea unui fitil pierdut
    1. Topi o mică ceară într-un cazan dublu. Dacă aveți un cazan dublu dedicat, utilizați asta. Dacă nu, este ușor să vă faceți propria dvs! Fie veți avea nevoie de 2 vase, fie veți avea un vas de metal - fie, cea de-a doua oală sau castron trebuie să se odihnească pe părțile laterale ale primului oală fără a atinge fundul. Umpleți vasul inferior cu apă și aduceți-l la fierbere, apoi așezați ceara în a doua oală sau castron și amestecați-o frecvent până când se topește.
    • Asigurați-vă că oala sau castronul nu atinge fundul primei pot. Dacă o face, ceara va fi scorch!
    • Răzuiți o parte din ceara din lumânarea pe care o înlocuiți, utilizați o altă lumânare veche sau topiți un mic tealight sau o lumânare a conicării. Nu aveți nevoie de mult, doar pentru a acoperi fitilul.
  • 2. DIP 100% cablu de bumbac în ceara topită. Tăiați o lungime de cordon care este de cel puțin 2-3 în (5.1-7.6 cm) mai mult decât înălțimea borcanului dvs. de lumânare. Utilizați pensete sau clești pentru a plasa cu atenție cablul în ceară. Țineți-l acolo timp de 30 de secunde, amestecând-o cu pensetele pentru a vă asigura că este complet saturată cu ceara.
  • Cordonul este de obicei mai gros decât șir, așa că va arde mai încet. Buther`s Swine este o opțiune bună pentru acest lucru - este de aproximativ 2 mm în diametru și este deja împletit.
  • Dacă tot ce aveți este șirul, încercați să împingeți 3 fire împreună pentru a crea un cordon mai gros.
  • Ceara va ajuta cordonul să ardă încet și uniform.
  • Imaginea intitulată Extindeți o lumânare Wick Pasul 11
    3. Lăsați cablul să se usuce complet. Scoateți cablul din ceară și întindeți-l astfel încât este complet drept. Lăsați-o să stea timp de aproximativ 5-10 minute sau până când ceara este uscată și cablul se simte rigid.
  • Dacă aveți nevoie, tăiați cablul în lungimi mai scurte odată ce este uscat.
  • Imaginea intitulată Extindeți o lumânare Wick Pasul 12
    4. Așezați lumânarea în interiorul cazanului dublu pentru a topi ceara. Coborâți cu atenție borcanul lumânărilor în cazanul dvs. dublu. Lăsați-o să stea acolo timp de aproximativ 10-15 minute sau până când ceara începe să se înmoaie.
  • De asemenea, puteți utiliza cuptorul pentru a topi ceara, dacă preferați. Puneți lumânarea cu capul în jos pe o foaie de coacere căptușită cu hârtie de pergament, apoi puneți-o într-un cuptor care a fost încălzit la 180 ° F (82 ° C) timp de aproximativ 15 minute.
  • 5. Scoateți ceara din lumânare și plasați-o în boilerul dublu. Odată ce ceara este suficient de moale, utilizați un cuțit de unt pentru a scoate din borcan. Apoi, puneți ceara în interiorul castronului sau a oală pe care ați folosit-o până se topește complet.
  • Dacă ați topit ceara în cuptor, se toarnă cu atenție din tigaie în cabina dublă pentru ao menține caldă până când sunteți gata să o utilizați din nou.
  • 6. Fileaza noua fitila prin fundul metalic. Utilizați pensete pentru a apuca cu atenție fitilul vechi și fundul metalic (piesa de metal care ține fitilul în poziție) din ceara topită. Apoi, strângeți partea superioară a piesei metalice cu clești de ac de ac pentru ao deschide. Scoateți fitilul vechi și aruncați-l, apoi introduceți noua fitil prin aceeași gaură și strângeți-o din nou închisă cu cleștii.
  • Dacă nu doriți să reutilizați fundul metalului, utilizați adeziv fierbinte pentru a vă atașa noul fabricat în partea de jos a containerului de lumânări.
  • 7. Utilizați un stick pentru a centra noua fitil în lumânări. Înfășurați capătul liber al fitilului în jurul unui creion sau un stick de popsicle, apoi lăsați celălalt capăt în partea inferioară a containerului lumânărilor. Asigurați-vă că fundul metalic este așezat plat pe partea inferioară a borcanului lumânărilor. Odihniți creionul sau lipiți-vă peste gura recipientului - acest lucru va asigura că fitilul se află centrat pe măsură ce lumânarea se întărește.
  • Imaginea intitulată Extindeți o lumânare Wick Pasul 16
    8. Se toarnă ceara topită înapoi în borcanul lumânărilor. Apucați câteva suporturi de oală, apoi turnați cu atenție ceara topită înapoi în recipientul original. Asigurați-vă că nu vă bucurați de fitilul pe măsură ce faceți acest lucru - doriți să rămână perfect în mijlocul borcanului!
  • Fiți foarte atenți, astfel încât să nu vă ardeți pe castronul sau ceara fierbinte.
  • Imagine intitulată Extindeți o lumânare Wick Pasul 17
    9. Lăsați ceara să se răcească până când este complet întărit. Pentru cele mai bune rezultate, dați lumânarea dvs. cel puțin 3 zile pentru a vindeca înainte de ao aprinde din nou. Cu toate acestea, unii experți din lumânări recomandă lăsarea de lumânare a lumânărilor timp de cel puțin 1-2 săptămâni.
  • Odată ce lumânarea sa vindecat complet, tăiați fitilul la /8- /4 în (0.32-0.64 cm) înainte de ao aprinde.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Adăugarea la un fitil scurt

    • Pensetă
    • Wax mai cald sau cazan dublu
    • Hârtie sau lemn pentru fitilul tău
    • Mai usoara
    • Lingura, cuțitul, bricheta sau uscător de păr (opțional)
    • Ciocan sau foarfece (opțional)

    Înlocuirea unui fitil pierdut

    • Wax mai cald sau cazan dublu
    • 100% cordon de bumbac sau șir
    • Pensetă
    • Clește cu cleme
    • Foarfece
    • Pot suporturi
    • Fișa de copt (opțional)
    • Hârtie pergament (opțional)

    sfaturi

    Dacă doriți să vă reintroduceți lumânarea, dar nu doriți să faceți propriul dvs. Wick, cumpărați un fitil pre-fabricat la o cutie mare sau un magazin de artizanat. Dacă faceți asta, doar săriți pentru a vă topi ceara de lumânare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar