Cum se aplică crema cc

CC, sau "Control culor," Cream este un produs de machiaj ușor care poate fi utilizat în locul fundației sau ca primer. CM CREM ajută la ascunderea imperfecțiunilor pielii, cum ar fi roșeața sau hiperpigmentarea, protejând, de asemenea, pielea de la deteriorarea soarelui și tratarea petelor, liniile fine și petele de vârstă. Este ușor de aplicat, tot ce aveți nevoie sunt degetele sau o perie de machiaj!

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind crema CC
  1. Imagine intitulată Aplicați crema CC Pasul 1
1. Curățați, tonați și hidratează pielea. Crema CC trebuie aplicată pentru a curăța pielea. Spala-te pe fata Utilizarea curățării dvs. preferate și strângeți ușor pielea uscată. Apoi, dacă aveți pielea grasă, aplicați toner Folosind o minge de bumbac. Dacă aveți pielea uscată, ușor Aplicați hidratantul.
  • Imagine intitulată Aplicați crema CC Pasul 2
    2. Puneți puncte mici de cremă CC pe față. Strângeți o cantitate mică de cremă CC pe degete. Dacă doriți să utilizați produsul pe toată fața dvs., puneți un punct pe frunte, 1 pe nas, 1 pe bărbie și 1 pe fiecare obraz. În caz contrar, puneți un punct în fiecare zonă pe care doriți o acoperire, ca și părțile laterale ale nasului sau în apropierea petelor.
  • Imagine intitulată Aplicați crema CC Pasul 3
    3. Amestecați crema cu o perie de machiaj sau cu degete curate. CC CM poate fi aplicată așa cum vă place cel mai bine, indiferent dacă este cu degetele sau cu o perie. Pat crema să-l răspândească în jurul feței, mai degrabă decât să vă freci pielea, ceea ce îl poate irita. Alternativ, mătură o perie de machiaj pe piele pentru a amesteca crema spre exterior.
  • Dacă utilizați degetele, asigurați-vă că vă spălați mai întâi mâinile pentru a îndepărta murdăria, germenii și uleiul.
  • În mod similar, dacă utilizați o perie de machiaj, asigurați-vă că spală-l săptămânal.
  • Imagine intitulată Aplicați crema CC Pasul 4
    4. Adăugați mai multă cremă în zonele problematice, dacă doriți. Dacă doriți să acoperiți cutanțele mai bine, puteți construi crema CC. Pur și simplu adăugați un alt punct mic la zone problematice, cum ar fi cercurile întunecate sub ochi. Amestecați-l cu restul cremei, astfel încât aveți un ten neted și chiar.
  • Adăugarea unui alt strat este mai eficientă decât aplicarea unei mulțimi de produse prima dată în jur.
  • Sfat de experți
    Daniel Vann

    Daniel Vann

    Licențiat Aestheticiandaniel Vann este directorul creativ pentru produsele cosmetice Daredevil, studio de machiaj în zona Seattle. A lucrat în industria cosmetică de peste 15 ani și este în prezent un educator licențiat și educator de machiaj.
    Daniel Vann
    Daniel Vann
    Esteticianul licențiat

    CC CREM este cel mai bine folosit în zonele problematice. Daniel Vann, un estetician licențiat, spune: "Corectarea culorilor sunt cele mai bune pentru cazuri extreme Când Fundația și Concealerul nu funcționează. Fundația este, de asemenea, un corector de culoare, Deci, fundația dvs. ar trebui să fie capabilă să facă ceea ce fac cremele CC. Ar trebui să încercați să nu aplicați prea multe produse în fața dvs. și multe produse au deja o corecție de culoare în ele."

  • Imagine intitulată Aplicați crema CC Pasul 5
    5. Bucură-te cu pielea cu o perie de machiaj. Indiferent dacă utilizați CC CREM Singure sau încă planificați să puneți pe fundație, utilizați o perie de machiaj mare, pentru a vă oferi pielea și asigurați-vă că întregul produs este distribuit uniform. Faceți mișcări circulare mici cu peria, pornind de la frunte și lucrați la bărbie.
  • Imagine intitulată Aplicați crema CC Pasul 6
    6
    Aplicați fundația, dacă se dorește. Cremele CC netedează tonul pielii și acoperă petele. Puteți utiliza crema CC de la sine sau utilizați-o ca un primer sub fundația dvs. Dacă doriți să utilizați produsul ca un primer, următorul pas este să utilizați degetele curate sau o perie de machiaj pentru a aplica o cantitate mică de fundație pe piele. Împingeți-l bine, acordând o atenție deosebită părului părului și a liniei maxime.
  • Metoda 2 din 2:
    Alegerea cremei potrivite
    1. Imagine intitulată Aplicați crema CC Pasul 7
    1. Asigurați-vă că culoarea corespunde tonului pielii cât mai aproape posibil. Dacă este posibil, obțineți probe de câteva mărci diferite de cremă CC și să le încercați în apropierea liniei de maxime pentru a găsi ce fel se potrivește cu pielea dvs. ton cel mai bun. Crema ar trebui să se amestece cu ușurință cu culoarea pielii, mai degrabă decât să privească cretă sau ca o mască.
  • Imagine intitulată Aplicați crema CC Pasul 8
    2. Alegeți o cremă CC formulată pentru tipul de piele. Un produs nu se potrivește în acest caz în acest caz. Citiți ambalajul pentru a determina ce produse sunt proiectate pentru tipul dvs. specific de piele.
  • Dacă aveți pielea uscată, de exemplu, alegeți o cremă CC realizată pentru hidratarea pielii, ca una care conține acid hialuronic.
  • Dacă aveți pielea grasă, alegeți o cremă CC care este fără ulei, are un finisaj mat.
  • Dacă aveți pielea sensibilă, selectați o cremă CC care este fără parfumuri și neformedice.
  • Imagine intitulată Aplicați crema CC Pasul 9
    3. Alegeți o cremă care vizează zonele dvs. problematice. Diferite creme CC fac diferite beneficii, de la protecția la soare și minimizând porii pentru a șterge acnee și spoturi de vârstă de lumină. Gândiți-vă la ceea ce doriți să corectați și să alegeți un produs conceput pentru a face acest lucru.
  • De exemplu, alegeți un produs cu tehnologie de celule stem pentru a reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor.
  • Alternativ, optați pentru o cremă ambalată cu antioxidanți pentru a minimiza breakout-urile.
  • Imagine intitulată Aplicați crema CC Pasul 10
    4. Determinați cât de multă acoperire doriți. Unele creme CC funcționează ca un hidratant colorat, în timp ce alții au o pigmentare mai mare ca fundația. Dacă doriți mai multă acoperire, alegeți un produs cu o textură mai groasă și o culoare opacă. Dacă preferați o cantitate minimă de acoperire, alegeți o cremă cu textura ușoară și o culoare translucidă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar