Cum să obțineți monede habbo gratuit

Spre deosebire de multe alte comunități online cu o monedă în universul, în Habbo (fostul hotel Habbo), monedele sunt destul de rare - singura modalitate de a le obține este prin plata banilor din lumea reală sau prin primirea lor de la alți jucători. Aceasta înseamnă că, în lumea Habbo, sunt foarte valoroase. Amestecarea monedelor pot fi complicate dacă nu cheltuiți bani reali (mai ales că utilizatorii fără scrupule pot încerca să vă înșele să vă înșele din ele), dar cu strategia potrivită, o mulțime de răbdare și o doză sănătoasă de bun simț, este posibil să Faceți o avere Habbo fără a cheltui un ban.

Pași

Partea 1 din 2:
Câștigarea monedelor fără plată
  1. Imagine intitulată Obțineți monede Habbo pentru Free Pasul 1
1. Oferte complete și anchete participante. Un mod sigur de a câștiga monede pentru Habbo este de a completa sondaje și oferte corporative prin intermediul site-ului oficial Habbo. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vizitați "Câștigați credite" pagină sub "credite" fila pe site-ul oficial Habbo. Conectați-vă și alegeți o ofertă disponibilă, apoi urmați instrucțiunile conform instrucțiunilor de a vă câștiga creditele. Urmăriți livrările dvs. de credit utilizând "A sustine" Link pe pagina de ofertă de credit. În cele din urmă, ar trebui să observați noile dvs. credite în geanta profilului dvs.
  • O altă oportunitate similară este serviciul de urmărire și câștig. Premisa este simplă: urmăriți o reclamă și vi se oferă un premiu aleatoriu (de obicei, mobilier ieftin, dar uneori monede). Pentru a accesa ceasul și câștigarea, faceți clic pe butonul Watch & Earn din colțul din dreapta sus al ecranului (acesta va apărea numai când sunt disponibile oferte video).
  • Dacă utilizați oferte și sondaje în afara ofertei oficiale Habbo.coma site-ul Aveți grijă să verificați legitimitatea acestora. Unele site-uri terțe pot oferi monede pentru completarea sondajelor și oferă într-un mod care pare similar cu metodele legitime, dar ar putea fi de fapt o încercare de înșelătorie. Unele lucruri de luat în considerare atunci când judecând o intenție de site-uri web sunt vârsta domeniului, statutul de adrese URL pe site-urile de securitate precum McAfee și Norton și dacă vi se cere să faceți ceva periculos cum ar fi descărcatele de descărcare. În nici un caz nu ar trebui să introduceți parola Habbo în afara paginii oficiale de conectare Habbo.
  • Imagine intitulată Obțineți monede Habbo pentru Free Pasul 2
    2. Joacă jocuri pentru monede. Există zeci de jocuri care vor fi jucate în Habbo. Unele sunt creații oficiale Habbo, în timp ce altele sunt făcute de utilizatori. Unele sunt doar pentru distracție, în timp ce altele sunt mari. Aceasta din urmă poate fi o sursă de monede dacă sunteți norocoși sau calificați pentru a câștiga în mod consecvent, deci luați în considerare încercarea mâinii la aceste feluri ca o sursă de monede. Mai jos sunt doar câteva jocuri care uneori atribuie monede:
  • FABRICĂ FURNIZĂ
  • Nu-mi lovit peretele
  • Trivia
  • Bingo
  • Imagine intitulată Obțineți monede Habbo pentru Free Pasul 3
    3. Jocuri gazdă. În Habbo, există monede care trebuie făcute din ambii laturile ecuației de joc. În timp ce unele jocuri sunt libere să joace, altele (în special jocurile făcute de comunitatea Habbo și terțe părți) pot necesita monede. Trei comune "Prețuri" Opțiunile fac posibilă oaspeților să profite de la un joc - de obicei, gazda trebuie plătită fie în monede, fie la Furni (care poate fi vândută sau tranzacționată pentru monede):
  • P2P (plătiți pentru a juca): Un spectator trebuie să plătească pentru a se alătura unui joc care este în desfășurare.
  • P2S (plătiți pentru a rămâne): Un jucător care a pierdut jocul poate plăti pentru a continua să se joace.
  • Rev (răzbunare): Un jucător plătește pentru a face un alt jucător de alegere pierde.
  • Imagine intitulată Obțineți monede Habbo pentru Free Pasul 4
    4. Vindem si Comert Furni. Dacă credeți că aveți ceea ce este nevoie pentru a fi un Mogul Habbo, începeți să cumpărați un nivel scăzut și de vânzare! Mobilier (numit "FOLI" de către utilizatorii Habbo) este piatra de temelie a economiei Habbo. De fapt, cumpărarea Furni este un motiv imens pentru motivul pentru care utilizatorii Habbo doresc monede în primul rând. Furni este disponibil în practic la fiecare nivel de preț, deci chiar dacă începeți cu aproape nimic, este posibil să vă deplasați în jos de la partea de jos dacă vă vindeți întotdeauna Furni la un profit. În 2013, peste un milion de articole au fost tranzacționate în piața Habbo, deci nu există lipsă de comerț în joc pentru a profita de!
  • Pentru cel mai profit, încercați să obțineți mâinile pe Furni sezonieră și rară. Când elementele sunt greu de obținut sau sunt date doar pentru o perioadă limitată de timp, sunt în mod inerent mai valoros decât atunci când sunt obișnuiți. De exemplu, dacă luați un element de ediție limitat și țineți-l până când nu mai este produs, veți putea cere un preț foarte ridicat pentru că oamenii care doresc nu vor avea altă modalitate de ao obține.
  • Imagine intitulată Obțineți monede Habbo pentru Free Pasul 5
    5. Joacă grabbii. Un tip ciudat de joc în Habbo, care vă poate câștiga potențial premii mari de monedă este numit a "Grabber" (sau uneori a "grabă gravă"). Grabbii sunt, în esență, jocuri de șansă pură. În grabă, diferite premii sunt așezate într-o rețea pătrată. Playerul selectează aleatoriu două numere de la 1-6 (cum ar fi rularea a două zaruri) și câștigă premiul care este în pătratul corespunzător pe grilă. În timp ce premiile pot fi uneori profitabile, pentru că trebuie să vă bazați pe norocul pur pentru a câștiga, adesea nu este o investiție înțeleaptă pe termen lung.
  • Pentru a determina dacă un joc de grabber este profitabil sau nu, găsiți plata medie a jocului ca aceasta: adăugați toate monedele din grilă (dacă există FURBI, utilizați valoarea lor de monedă). Apoi, împărțiți-vă de numărul de pătrate din rețea. De exemplu, dacă există un total de 20 de monede într-o grilă tipică de 6x6, am împărți 20/36 = 5/9 = 0.56. Aceasta înseamnă că, în medie, veți câștiga aproximativ o jumătate de monedă. Dacă trebuie să plătiți mai mult decât acest lucru pentru a juca, jocul nu este o investiție inteligentă.
  • Rețineți, de asemenea, că grilajele 6x6 nu sunt întotdeauna utilizate. De exemplu, dacă aceleași 20 de monede de mai sus au fost aranjate într-o grilă de 3x3, ar exista o plată de 20/9 = 2.22 de monede pe pătrat în medie. Cu toate acestea, pentru că rulați două numere de la 1-6, cele nouă pătrate din grila 3x3 reprezintă doar un sfert din combinațiile dvs. totale! Cu alte cuvinte, 3/4 din timp, nu veți câștiga nimic deloc.
  • Imagine intitulată Obțineți monede Habbo pentru Free Pasul 6
    6. Obțineți un loc de muncă în joc. Experiența dvs. Habbo nu trebuie să fie limitată la interacțiunea, tranzacționarea și jocul. Credeți sau nu, unii utilizatori Habbo chiar muncă În lumea Habbo. Pentru a găsi o slujbă plătită, căutați o cameră anunțată ca "angajare" sau "plata" În navigator (restaurante și cafenele sunt locuri bune pentru a arăta). Când găsiți unul, discutați cu proprietarul și spuneți-le că doriți ca slujba. Atenție - vi se poate cere să vă prezentați calificările sau să dovediți că nu sunteți a "Prost!"
  • Rețineți că ratele de compensare pentru locurile de muncă în joc vor fi, de obicei, foarte scăzute - la urma urmei, nu sunteți într-adevăr lucru. Cu toate acestea, chiar dacă câștigați doar un singur Furni pe săptămână, de exemplu, puteți utiliza aceste articole pentru a începe să tranzacționăm și să vă acumulați bogăția. Obține creativ - indiferent de ce ați plătit, încercați să-l transformați în monede reci și grele Habbo!
  • Imagine intitulată Obțineți monede Habbo pentru Free Pasul 7
    7. Participa la o promovare. Ocazional, evenimentele unice din lumea Habbo vă oferă șansa de a câștiga monede în joc. Acestea pot lua multe, multe forme diferite. Unii implică concursuri sau jocuri speciale, altele sunt evenimente folosite pentru a corecta economia Habbo după un patch sau o modificare majoră la Habbo, iar unele clasificări sfidate. Aceste promoții nu durează niciodată pentru totdeauna, totuși, așa că sunteți gata să puneți cât de repede vedeți unul!
  • Un exemplu de promovare a timpului limitat este o Giveaway Rare de sezonieră. Aceste evenimente, adesea puse la o vacanță, uneori implică vânzarea de ediție limitată furnici. Deoarece aceste furni rare sunt atât de valoroase, este posibil să profitați foarte mult dacă cumpărați una și țineți-o până când valoarea sa crește.
  • Partea 2 din 2:
    Evitând escrocheile
    1. Imagine intitulată Obțineți monede Habbo pentru Free Pasul 8
    1. Nu oferiți informațiile dvs. de conectare. Habbo se mândrește cu o comunitate vibrantă, activă de peste 5 milioane de utilizatori unici pe lună. Din nefericire, ca și în cazul oricărei comunități de această dimensiune, un mic procent din membri sunt mere proaste care nu au calmaruri despre înșelăciunea unui nou nou-venitor care nu au ieșit din monedele lor câștigate. Acest tip de înșelăciune poate lua mai multe forme - cele mai directe sunt scheme care urmăresc să vă fure informațiile de conectare, astfel încât scammerul să vă poată lua monedele și obiectele. Mai jos sunt câteva exemple comune ale acestei tactici:
    • Phishing: e-mailuri sau mesaje de la cineva care pretinde a fi membru al personalului Habbo sau moderator care solicită numele dvs. de utilizator și / sau parola. Membrii și modurile de personal Habbo real vor nu Cereți aceste detalii.
    • Deșeuri de blocare a parolei. Adesea folosit pentru a păcăli utilizatorii noi - scammerul pretinde că Habbo cenzoare automat o parolă a unui utilizator introducând o parolă falsă blocată în fereastra de chat (e.G., "Verificați acest lucru! Habbo cenzoare parola. ********* Vedea?"). Dacă un utilizator naiv încearcă acest lucru, parola lor va apărea în fereastra de chat necenzurată.
  • Imagine intitulată Obțineți monede Habbo pentru Free Pasul 9
    2. Feriți-vă de cazinouri nesfârșite. Începând cu luna august 2014, cazinourile au fost interzise în mod esențial în Habbo - Jocuri de noroc aleatoare care nu mai sunt permise și există o limită dur de trei jocuri pe zaruri pe cameră. Înainte de interdicție, nu toate cazinourile din Habbo au operat corect, făcând jocurile de noroc o sursă de venit riscantă. Cu toate acestea, din moment ce interzicerea, jocurile de noroc care rămâne a devenit și mai ilegitim și informal. Nu vă bazați pe jocuri improvizate de a face bani - este de obicei ușor pentru dealer sau organizator să fure de la dvs., mai ales dacă aveți nevoie pentru a vă oferi pariul sau pariul în sus.
  • Imagine intitulată Obțineți monede Habbo pentru Free Pasul 10
    3. Nu aveți încredere în alții cu articolele dvs. Niciodată, nu dați vreodată ceva (mai ales furni rare) unei persoane care nu aveți încredere în strictă. Odată ce dai ceva altui jucător, este al lor. Indiferent de ceea ce promite că vor face pentru dvs. odată ce au elementele voastre, nu le împiedică să le ia pur și simplu să le ia și să plece departe. Din acest motiv, nu ar trebui să dați vreodată altor jucători articolele în nici un caz dacă nu sunt un prieten dovedit. Mai jos sunt doar câteva exemple de tipul de jucători care pot folosi pentru a vă oferi activele:
  • Oferte pentru a vă duplica elementul (acest lucru este imposibil)
  • Oferte pentru a vă oferi statutul moderator în schimbul elementului dvs. (moderatorii nu sunt aleși ca acesta)
  • Amenințând să blocheze contul dvs. (moderatorii reali nu vor face niciodată acest lucru în mod rău)
  • Imagine intitulată Obțineți monede Habbo pentru Free Pasul 11
    4. Stați departe de așa-numitele generatoare de monede. Când vine vorba de obținerea de monede Habbo, dacă o ofertă pare a fi prea adevărată, probabil că este. De exemplu, o înșelătorie comună condusă de site-uri terță parte rău intenționate neasociate cu Habbo este de a oferi instantaneu Generați pentru contul dvs. gratuit. Deși această ofertă poate suna atrăgătoare, în realitate, există Nu mod de a obține monede nelimitate gratuit. Site-urile care oferă acest lucru pot solicita informațiile dvs. de conectare, vă pot forța să completați sondaje sau mai rău înainte de a vă da monedele gratuite. În orice caz, nu veți obține niciodată monedele pe care le cereți, așa că nu vă deranjează cu aceste servicii înșelătoare.
  • Unele site-uri generator de monede pot apărea remarcabil legitime, dar acest lucru nu ar trebui să fie luat ca un semn al legitimității lor reale. De exemplu, unele site-uri generator de monede folosesc un ticker care prezintă numele utilizatorilor care se presupune că s-au dat doar monede (e.G., "User12309 tocmai a generat 9999 de monede.") pentru a atrage noi utilizatori în căderea pentru capcana lor.
  • Imagine intitulată Obțineți monede Habbo pentru Free Pasul 12
    5. Raportați activitatea suspicioasă în joc. Dacă întâlniți o încercare de înșelătorie, sau, mai rău, dacă sunteți victima unuia, nu lăsați scammerul să scape. În schimb, raportați scammer la un moderator utilizând instrumentul Apel pentru ajutor (CFH). Moderatorii au puterea administrativă de a opri înșelăciunea și, dacă este necesar, să elimine jucătorii ofensați din Comunitate. Deși nu este cu siguranță garantat, există o șansă să puteți recupera niciun fel de monede sau furni pe care ați pierdut-o.
  • Cel mai important, totuși, este că, prin raportarea unei înșelătorii, îl împiedicați pe scammer să trișeze pe alți utilizatori Habbo așa cum au încercat să vă înșele. Habbo este o comunitate on-line bazată pe participare, deci căutați membrii colegiului dvs. pentru a păstra experiența Habbo în siguranță și distractivă pentru toată lumea.
  • sfaturi

    Cele mai multe Respectul căways sunt înșelătoare sunt înșelătorii! Stai departe de ei!

    Avertizări

    Nu plătiți pe nimeni nici o furfi dacă vă cere să faceți acest lucru. Habbo este plin de escroci.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar