Cum de a proiecta postere

Posterele sunt un mare ajutor vizual. Le puteți folosi profesional pentru reclame, anunțuri sau doar pentru a partaja informații. Designul unui poster este foarte important, mai ales dacă îl utilizați ca ajutor vizual pentru a adăuga la o prezentare verbală. Folosind culorile corecte, imaginile, fonturile și echilibrul vă vor ajuta să proiectați un poster remarcabil și memorabil. Închideți posterul cu atenție și admirați-vă munca.

Pași

Partea 1 din 4:
Alegerea schemei de culori
  1. Imagine intitulată Postere de design Pasul 1
1. Faceți-o vizibil atrăgătoare. Punctul de adăugare a culorii la posterul dvs. este de ao face vizual atrăgătoare - ar trebui să deseneze și să audă publicul. Prea multă culoare este confuză. Una sau două culori de accent care sunt captivante și accentuează subiectul dvs. este tot ce aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Postere de design Pasul 2
    2. Înțelegeți mesajul și publicul. Dacă posterul dvs. este tematic, utilizați o culoare potrivită. De exemplu, dacă faceți o prezentare despre cancerul de sân, asigurați-vă că utilizați rozul corect. Audiența va vedea acest lucru și va fi atras de ea pentru că este familiar.
  • Imagine intitulată Postere de design Pasul 3
    3. Utilizați font închis colorat. Utilizați un poster care are un fundal de culoare deschisă și un text de culoare închisă. Acest lucru nu numai că economisește o cantitate extraordinară de cerneală, dar face mai ușor pentru a citi publicul dvs.
  • Partea 2 din 4:
    Folosind imagini utile
    1. Imagine intitulată Postere de design Pasul 4
    1. Întrebați-vă dacă imaginile sunt de ajutor. Aveți spațiu limitat pe posterul dvs., astfel încât să utilizați spațiul cu înțelepciune. Dacă veți folosi imagini, acestea ar trebui să fie cifre, diagrame, grafică sau mese care sunt ușor de citit și ajută la ilustrarea ideilor dvs.
    • Graficele reprezintă un mare ajutor vizual pentru un poster. Ele sunt o modalitate bună de a adăuga blocuri de culoare în timp ce adăugați o explicație vizuală a ideilor dvs.
    • Clipul arta rar ilustrează ideile pe care încercați să le depășiți în postere. Alegeți alte imagini pentru a vă ajuta cu acest lucru.
  • Imagine intitulată Postere de design Pasul 5
    2. Citează fotografiile.Asigurați-vă că imaginile pe care le utilizați sunt domeniul public. Doar pentru că le puteți copia de la Google, nu înseamnă că sunt adecvați să se utilizeze. Dacă veți folosi o fotografie de aici, asigurați-vă că postați o citare pentru posterul dvs.
  • Imagine intitulată Postere de design Pasul 6
    3. Faceți-le o dimensiune bună. Doriți ca grafica dvs. să fie ușor citită de la o distanță de cel puțin 5 picioare.Aceasta înseamnă că nu ar trebui să fie mai mică de 5 "x 7". De asemenea, nu doriți ca ei să preia întregul poster - fontul dvs. este partea importantă a posterului. Creați un echilibru bun între cele două.
  • Imagine intitulată Postere de design Pasul 7
    4. Utilizați plasarea corespunzătoare. Nu vă suprapuneți imaginile peste font, dar asigurați-vă că sunt lângă orice formulare care îi ajută să le explice. Nu ar trebui să utilizați aceste doar pentru a umple un spațiu gigant gol. Toate imaginile tale ar trebui să aibă scop.
  • Partea 3 din 4:
    Alegerea fonturilor
    1. Imagine intitulată Postere de design Pasul 8
    1. Cunoaște-ți stilurile. Ar trebui să utilizați o scriere simplă, curată și profesională pentru majoritatea textului dvs. Pe un computer, acestea sunt fonturile dvs. serif, cum ar fi Times New Roman, sau Palatino. Aceste fonturi sunt mai ușor de citit, mai ales la o dimensiune mai mică. De asemenea, aveți alegerea fonturilor San Serif, cum ar fi Arial, Sans Comic, sau Helvetica. Aceste fonturi pot fi utilizate cu ușurință pentru a adăuga apel vizual la posterul dvs.
    • Amestecați-le în sus. Acesta va ajuta la diferențierea titlurilor dvs. de la textul dvs. informațional care face ca titlurile să iasă mai mult.
    • Dacă utilizați scrierea de mână în loc de font de computer, amestecați stilul de scriere pentru a adăuga interes pentru posterul dvs.
  • Imagine intitulată Postere de design Pasul 9
    2. Saruta. Acronimul "k.I.S.S."Standuri pentru păstrarea scurtă și simplă. Nu vrei ca posterul tău să fie suprasolicitat prin cuvinte. Dacă utilizați prea multe cuvinte, mulți oameni nu vor deranja să le citească pe toți. Vrei ca ideile tale principale să fie portretizate pe poster, dar ar trebui să intrați în profunzime cu prezentarea dvs. verbală, mai degrabă decât cu ajutorul dvs. vizual.
  • Imagine intitulată Postere de design Pasul 10
    3. Asigurați-vă că scrieți dimensiunea potrivită. Așa cum imaginile dvs., toate literele dvs. ar trebui să fie lizibile de la cel puțin 5 metri distanță.
  • Titlu: 72-punct sau mai mare
  • Numele / subpozițiile: 48 de puncte
  • Narative text: Tip de 24 de puncte sau mai mare
  • Partea 4 din 4:
    Echilibrarea posterului
    1. Imagine intitulată Postere de design Pasul 11
    1. Accentuați cele mai importante informații. Evidențiați cel mai important aspect al posterului dvs. cu un grup de imagini și culoare. Acest lucru va atrage ochiul publicului la acea parte a posterului.
  • Imagine intitulată Postere de design Pasul 12
    2. Conectează-te cu telespectatorii. Dacă spectatorii dvs. sunt o mulțime mai tânără, ați folosi mai multe culori puternice și diferite fonturi decât dacă spectatorii dvs. sunt un grup profesional mai vechi. Acest lucru se întâmplă și pentru dvs. imagini. Utilizați diagrame și grafice pentru a explica lucrurile pentru o prezentare de muncă sau pentru a folosi caractere creative pentru a ajuta la afișarea caracteristicilor de siguranță pentru o jucărie pentru copii.
  • Imagine intitulată Postere de design Pasul 13
    3. Amintiți-vă regula 1 / 3-2 / 3. 1/3 din posterul dvs. ar trebui să fie spațiu alb. 2/3 din acesta ar trebui să fie text și imagini. Acest lucru creează un echilibru care este plăcut din punct de vedere estetic publicului dvs.
  • sfaturi

    Nu uitați să vă marcați posterele. Inclusiv logo-ul, numele companiei sau încorporarea culorilor și fonturilor companiei vor ajuta clienții loiali recunosc postere și, în cele din urmă, creează o imagine mai puternică pentru compania dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar