Cum de a plia un poster

În unele cazuri, ați putea dori să faceți un poster promoțional pentru a trimite o broșură. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor este mai bine să nu pliați postere, deoarece le creează. În acest articol, răspundem la unele dintre întrebările de top pe care oamenii le au despre pliere, laminare și postere de ambalare. Sperăm că ajută!

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Cum pliați un poster ca o broșură?
  1. Imagine intitulată Fold un poster Pasul 1
1. Începeți prin plierea posterului în a treia verticală, stilul acordeon. Pliați mijlocul 1/3 al posterului înapoi peste primul 1/3 al posterului. Pliați ultimul 1/3 din posterul înapoi peste mijlocul 1/3.
  • Acest lucru se numește un acordeon ori, deoarece dacă trageți marginile verticale în direcții opuse, posterul se desfășoară ca un acordeon.
  • Rețineți că plierea oricărui poster creează în ea. Aceasta este o opțiune dacă doriți să trimiteți un fel de poster ca o broșură, dar nu este recomandată pentru postere colective sau imprimări de artă.
  • 2. Apoi, pliați posterul în a treia din nou orizontal, stilul de scrisori. Pliați partea de sus 1/3 a posterului în mijlocul 1/3. Terminați prin plierea inferioară 1/3 a posterului până la mijlocul 1/3.
  • Aceasta se numește o scrisoare de scrisoare, deoarece este modul tipic pe care îl îndoiți o scrisoare pentru a trimite poșta. Este, de asemenea, cunoscut ca un Trifold.
  • Puteți potrivi un poster pliat în acest fel într-un plic mare dacă doriți să îl trimiteți prin e-mail.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Poți aplatiza un poster pliat?
    1. Da, puteți folosi foarte atent un fier pentru a aplatiza posterul. Începeți prin deschiderea posterului pe o suprafață plată și curată. Apoi, umeziți cresterea cu un prosop umed, nu umed, de hârtie. Conectați un fier și setați-l la cald, nu fierbinte. Așezați o foaie de hârtie obișnuită, cum ar fi hârtia de imprimantă, între fier și poster și fier peste crestături pentru a le aplaca.
    • Umezind pliurile ajută la relaxarea fibrelor din hârtie pentru a îndepărta mai mult creasta. Cu toate acestea, este foarte important nu utilizați un prosop de hârtie umede de picurare sau puteți deteriora posterul.
    • Asigurați-vă că ați mutat în mod constant fierul de fier peste creastă. Nu lăsați-o să stea în locul 1 sau ar putea arde hârtia.
    • Puteți folosi acest lucru pentru a transforma lucrurile pliate ca broșurile și hărțile în opera de artă pentru a fi cadru și a atârna pe perete.
    Întrebarea 3 din 6:
    Cum rotiți un poster fără să-l împaceți?
    1. Rotiți posterul în sus între 2 bucăți de hârtie kraft. Așezați 1 bucată de hârtie kraft pe o suprafață de lucru tare și pliați partea de jos 2 în (5.1 cm) sau așa mai departe. Așezați posterul în centrul hârtiei Kraft cu marginea inferioară sub orificiu. Lipiți o altă bucată de hârtie kraft pe partea de sus a posterului, cu marginea inferioară în foldă și rotiți totul ușor.
    • Pentru a rostogoli totul Super cu atenție, începeți prin crearea unei role mari de aproximativ 1/3 din drum, apoi faceți-o treptat mai strânsă și mai strânsă până când rola se poate potrivi în interiorul unui tub poster. Puteți verifica acest lucru în timp ce lucrați prin compararea diametrului rolei cu diametrul capacului unui tub poster.
    • Asigurați rola cu 3 bucăți de bandă de mascare la intervale chiar pe partea exterioară a hârtiei Kraft când ați terminat rularea.
    • Lipiți posterul laminat și hârtia Kraft în interiorul unui tub de postere din carton pentru ao proteja de la creare.
    Întrebarea 4 din 6:
    Cum aplatizați un poster laminat?
    1. Rulați posterul înapoi pentru o singură opțiune. Descoperiți posterul și înfășurați partea din spate a posterului în jurul valorii de ceva cilindric, cum ar fi un tub poster. Plasați o bandă de cauciuc în jurul posterului și tubului pentru a ține posterul în poziție, apoi așteptați 1 oră. Scoateți posterul.
    • Dacă posterul este încă curling când încercați să îl puneți plat, repetați procesul până când îl puteți pune plat.
  • Imagine intitulată Fold un poster Pasul 6
    2. Așezați posterul și cântărește colțurile pentru o altă opțiune. Descoperiți posterul și puneți-l pe o suprafață tare și curată. Plasați un obiect plat, greu, cum ar fi o carte, pe partea de sus a fiecărui colț al posterului. Așteptați 24 de ore, apoi scoateți obiectele și verificați dacă posterul este plat.
  • Dacă posterul încă nu rămâne plat după ce a fost cântărit timp de 24 de ore, repetați procesul. Încercați să utilizați obiecte mai grele în colț dacă posterul este încăpățânat.
  • Întrebarea 5 din 6:
    Cum trimit un poster plat?
    1. Sandwich Posterul dintre 2 bucăți de carton. Tăiați 2 bucăți de carton ușor mai mare decât posterul dintr-o cutie veche. Puneți posterul plat pe 1 din bucăți și puneți cealaltă piesă deasupra posterului. Bande marginile cartonului pentru a sigila posterul din interior. Glisați cardul din interiorul unei pungi de plastic, pliați partea superioară a sacului în jos și banda strâns în jurul sacului pentru a fixa posterul în interior și pentru ao proteja de elemente.
    • Puteți trimite un poster în acest fel cu USPS sau un transportator privat, cum ar fi UPS sau FedEx.
    • Bandă o bucată de hârtie sau lipiți un autocolant imprimat cu adresa de corespondență și poștale în exteriorul sacului pentru a-l trimite.
    • Dacă trimiteți posterul ca cadou, foldați hârtie înfășurată în jurul sacului de plastic și bandă în poziție pentru o atingere de finisare plăcută!
    Întrebarea 6 din 6:
    Cum pot trimite postere laminate?
    1. Imagine intitulată Fold un poster Pasul 8
    1. Într-un tub de transport de carton. Rulați cu atenție posterul între 2 coli de hârtie Kraft, astfel încât acesta să fie mai mic în diametru decât tubul de expediere pe care intenționați să îl utilizați. Asigurați hârtia Kraft cu 3 bucăți de bandă de mascare, plasată la intervale regulate. Înfășurați un singur strat de înveliș de bule în jurul secțiunii mijlocii a posterului și bandă-l în poziție. Glisați întreaga rolă în interiorul tubului de expediere.
    • Asigurați-vă că utilizați un tub de carton care nu se va îndoi cu ușurință. Carton care are o grosime de cel puțin 6 mm este o alegere bună.
    • Stick unele înfășurate cu bule scrunched în fiecare capăt al tubului dacă există loc.
    • Plasați o etichetă de transport maritim și unele autocolante "fragile" pe partea exterioară a tubului pentru a le trimite.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar