Cum se adaugă o afacere la yelp

După ce ați început să scrieți recenzii despre Yelp, ați putea veni la o afacere care nu este listată în baza de date încă.În acest caz, va trebui să adăugați o afacere.Acest articol vă va spune doar cum să faceți această sarcină eroică, deci luați inițiativa și adăugați unul!

Pași

Metoda 1 din 3:
Prin intermediul site-ului web
  1. Imagine intitulată Adăugați o afacere la baza de date YELP Pasul 1
1. Viziteaza Site-ul Yelp În browserul dvs. web.
  • Odată ce afișează pagina, există multe zone ale paginii, precum și mai multe câmpuri de text pentru a găsi elementul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați o afacere în baza de date Yelp Pasul 2
    2
    Conectați-vă la contul dvs. Yelp, Dacă nu ați făcut-o deja. Pentru a adăuga o afacere, doresc ca toți membrii să se conecteze la conturile lor, astfel încât să aibă un nume să se întoarcă și să se bazeze și să le spună ce au făcut greșit dacă afacerea nu trebuie să fie adăugată.
  • Imaginea intitulată Adăugați o afacere în baza de date YELP Pasul 3
    3. Căutați afacerea prin numele și locația afacerii. Spre partea de sus a paginii ar trebui să fie două casete de text.Completați numele de companie în caseta din stânga sus și locația corect loc.(I.E.Dacă afacerea dvs. este situată în Philadelphia, iar locația corporativă este în Oshkosh East, Wi, tip în Philadelphia, PA", sau puteți introduce codul poștal exact al acestei afaceri.Încercați să nu examinați locațiile corporative ca locații în alte orașe.Este o afacere unu-la-unu!
  • Imaginea intitulată Adăugați o afacere în baza de date Yelp Pasul 4
    4. Uită-te prin lista rezultatelor căutării găsite pentru termenii dvs. de căutare în locația dorită să căutați. Pe pagina afișată, veți găsi sugestiile dvs. de căutare pentru afaceri.Dacă nu se găsește pe această pagină a rezultatelor căutării, va trebui să creați o nouă listă de afaceri.
  • Imagine intitulată Adăugați o afacere în baza de date YELP Pasul 5
    5. Faceți clic pe butonul marcat "Adăugați o afacere" care pot fi găsite în partea de jos a paginii de rezultate de căutare.Acest buton este în mare parte roșu cu litere albe.
  • Imaginea intitulată Adăugați o afacere în baza de date Yelp Pasul 6
    6. Introduceți informațiile pentru această afacere specifică.Dacă aveți nevoie, puteți căuta pagina web a afacerii de pe Web sau orice informații lipsă de la chitanță. Scheunat.com nu vă va lăsa să eliberați afacerile fără cel puțin numele și adresa afacerii.
  • Pentru aceste elemente noi care urmează să fie căutate pe Yelp.com Web web, moderatorii Yelp vor adăuga această afacere și vor fi disponibile numai după 48 de ore.
  • Va trebui să introduceți numele afacerii în caseta de nume de companie, adresa lor în adresă (casetă de sus) și casetă de adresă (partea de jos, destinată apartamentelor), oraș / stat / zip în cutia etichetă "Cod poștal", Numărul de telefon al afacerii în caseta numerică de telefon, împreună cu un site web pentru companie.
  • Apartamente, apartamente, departamente, precum și o adresă mai specifică dacă sunt conținute în interiorul unei alte clădiri separate, ar trebui să fie singurul lucru care merge în caseta de adresă 2.Caseta de adresă 2, ar trebui să fie, de cele mai multe ori, nu este completă.
  • Căutați pe web pentru un număr de telefon sau căutați în agenda telefonică pentru un număr de telefon aplicabil.Amintiți-vă să introduceți codul zonal al listei.Deși este mai bine să tastați cu paranteza și cratimele, dacă nu puteți face acest lucru, lăsați aceste simboluri și introduceți numai numerele.
  • Găsiți site-ul oficial al companiei.Ei nu doresc alte pagini de evaluare din Wikipedia, locuri de Facebook, YP.Consiliul COM etc., Așa că lăsați-le din site-uri.Dacă nu se poate găsi niciunul, lăsați această linie goală.
  • Imaginea intitulată Adăugați o afacere în baza de date YELP Pasul 7
    7. Selectați o categorie care descrie afacerea din lista derulantă a paginii Yelp pentru categoriile pe care le utilizează.
  • Imaginea intitulată Adăugați o afacere în baza de date YELP Pasul 8
    8. Scrie o recenzie pentru afaceri. Completați caseta care conține scala de evaluare pe care ați fi folosit-o pentru afacere, împreună cu revizuirea în sine.
  • Pe acest tip de revizuire, ei nu vă dau opțiunea de a vă salva elementele ca un proiect, deci trebuie să știți exact ce veți pune, atunci când creați aceste locuri.
  • Dacă nu doriți să scrieți o recenzie în prezent, faceți clic pe caseta de selectare din stânga "Scrie o recenzie pentru această afacere " butonul de pe pagină.
  • Imaginea intitulată Adăugați o afacere în baza de date YELP Pasul 9
    9. Apasă pe "Adăugați afaceri" Buton pentru a adăuga această companie.
  • Metoda 2 din 3:
    Prin aplicația Android
    1. Imaginea intitulată Adăugați o afacere în baza de date Yelp cu Yelp pentru aplicația Android Pasul 1
    1. Descărcați, instalați și deschideți aplicația Yelp pentru dispozitivul dvs. Android, prin aplicația Google Play Store (dacă nu ați făcut-o deja).
  • Imaginea intitulată Adăugați o afacere la baza de date Yelp cu Yelp pentru Android App Pasul 2
    2. Conectați-vă la contul dvs. Yelp, folosind acreditările dvs. Yelp.
  • Imaginea intitulată Adăugați o afacere în baza de date Yelp cu Yelp pentru aplicația Android Pasul 3
    3. Căutați afacerea prin numele și locația afacerii. Spre partea de sus a utilizării celor două casete de text deasupra ecranului principal.Completați numele de companie în caseta de sus și locația locului exact.(I.E.Dacă afacerea dvs. este situată în Philadelphia, iar locația corporativă este în Oshkosh East, Wi, tip în Philadelphia, PA", sau puteți introduce codul poștal exact al acestei afaceri.Încercați să nu examinați locațiile corporative ca locații în alte orașe.Este o afacere unu-la-unu! Apăsați butonul de sticlă roșie când ați terminat tastarea.
  • Pe pagina afișată, veți găsi sugestiile dvs. de căutare pentru afaceri.Dacă nu se găsește pe această pagină a rezultatelor căutării, va trebui să creați o nouă listă de afaceri.
  • Imaginea intitulată Adăugați o afacere în baza de date Yelp cu Yelp pentru aplicația Android Pasul 4
    4. Derulați lista în jos până când ajungeți la partea de jos a paginii și atingeți "Adăugați o afacere" legătură.
  • Imaginea intitulată Adăugați o afacere la baza de date Yelp cu Yelp pentru aplicația Android Pasul 5
    5. Introduceți în câmp numele cel mai des afișat din semnul magazinului clădirii. Apasă pe "Următorul" Butonul din partea de sus când acest pas este complet complet
  • Imagine intitulată Adăugați o afacere în baza de date Yelp cu Yelp pentru aplicația Android Pasul 6
    6. Introduceți adresa în câmpurile corespunzătoare din ecranul următor. Utilizați toate fișierele pe care le aveți în fișier (ca și cum vă uitați la o carte de vizită).Introduceți adresa stradală în linia de sus și în oraș și în partea de jos (nu includeți codul poștal și dacă aceasta este o adresă non-SUA, selectați mai întâi țara, atingând caseta cu steagul american pe acesta). Din nou, când această pagină este completă complet, atingeți "Următorul" pentru a avansa pe ecranul următor.
  • Apartamente, apartamente, departamente, precum și o adresă mai specifică dacă sunt conținute în altă clădire separată, ar trebui să fie singurul lucru care merge în caseta de adresă stradală 2 (a doua linie).Caseta de adresă 2, ar trebui să fie, de cele mai multe ori, nu este completă.
  • Dacă vă aflați la câțiva metri de afacere și ați activat detectarea locației GPS, puteți atinge "Completați cu locația curentă" Pentru a umple automat cea mai apropiată adresă de locație (utilizând intern motorul de căutare Google) în majoritatea locurilor.
  • Imaginea intitulată Adăugați o afacere la baza de date Yelp cu Yelp pentru aplicația Android Pasul 7
    7. Hartă Locația exactă în harta care vă este oferită. Mutați marcajul, astfel încât marcajul este plasat direct în partea de sus a afacerii sau, dacă este deja corect (99% din timp, acest lucru va fi cazul), trebuie să continuați cu următorul pas. Apasă pe "Următorul" pentru a avansa pe ecranul următor.
  • Imagine intitulată Adăugați o afacere în baza de date Yelp cu Yelp pentru aplicația Android Pasul 8
    8. Completați restul răspunsurilor la întrebările opționale.Aceste intrări pot include categoria de afaceri, orele de afaceri, numărul principal de telefon al afacerii și site-ul companiei care este asociat afacerii pe care le veți lista. (Din nou, aceste intrări trebuie să fie specifice locației).
  • Imagine intitulată Adăugați o afacere în baza de date Yelp cu Yelp pentru Android App Pasul 9
    9. Spune-i lui Yelp exact ceea ce faci.Apasă pe "Note pentru echipa Yelp" și introduceți un rezumat al editului "A adăugat o afacere" sau ceva asemănător.
  • Imagine intitulată Adăugați o afacere în baza de date Yelp cu Yelp pentru aplicația Android Pasul 10
    10. Atingeți butonul Trimitere din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a adăuga complet afacerea.
  • Metoda 3 din 3:
    Prin aplicația iPhone
    1. Imagine intitulată Adăugați o afacere la Yelp cu Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 1
    1. Descărcați, instalați și deschideți Yelp pentru aplicația iPhone de la Apple AppStore (dacă nu ați făcut deja acest lucru).
  • Imagine intitulată Adăugați o afacere la Yelp cu Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 2
    2. Conectați-vă la aplicația Yelp pentru iPhone, cu acreditările dvs. Yelp (dacă nu ați făcut deja acest lucru).
  • Imagine intitulată Adăugați o afacere la Yelp cu Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 3
    3. Asigurați-vă că afacerea nu este în baza lor de date pentru a începe cu. Căutare Pentru afacerea prin numele și locația afacerii. Spre partea de sus a utilizării celor două casete de text deasupra ecranului principal.Completați numele de companie în caseta de sus și locația locului exact.(I.E.Dacă afacerea dvs. este situată în Philadelphia, iar locația corporativă este în Oshkosh East, Wi, tip în Philadelphia, PA", sau puteți introduce codul poștal exact al acestei afaceri.Încercați să nu adăugați locații locale de afaceri ca locație de adrese corporative. Este o afacere unu-la-unu!
  • Pe pagina afișată, veți găsi sugestiile dvs. de căutare pentru afaceri.Dacă nu se găsește pe această pagină a rezultatelor căutării, va trebui să creați o nouă listă de afaceri.
  • Imagine intitulată Adăugați o afacere la Yelp cu Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 4
    4. Accesați-l "Adăugați afaceri" buton.Acesta poate fi găsit în partea de jos a meniului scrollabil atunci când atingeți la început ""Mai mult" buton.Acesta va fi chiar deasupra opțiunii de setări.
  • Imagine intitulată Adăugați o afacere la Yelp cu Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 5
    5. Adăugați numele afacerii în lista de pe butonul etichetat "Nume", împreună cu adresa afacerii de pe butonul etichetat "Abordare".Acestea sunt singurele două câmpuri obligatorii care cuprind o nouă afacere completă.
  • Introduceți în câmp numele cel mai adesea căutat / afișat din semnul magazinului clădirii.
  • Utilizați toate fișierele pe care le aveți în fișier (ca și cum vă uitați la o carte de vizită).Introduceți adresa stradală în linia de sus și în oraș și în partea de jos (nu includeți codul poștal și dacă aceasta este o adresă non-SUA, selectați mai întâi țara, atingând caseta cu steagul american pe acesta).
  • Apartamente, apartamente, departamente, precum și o adresă mai specifică dacă sunt conținute în altă clădire separată, ar trebui să fie singurul lucru care merge în caseta de adresă stradală 2 (a doua linie).Caseta de adresă 2, ar trebui să fie, de cele mai multe ori, nu este completă.
  • Dacă vă aflați la câțiva metri de afacere și ați activat detectarea locației GPS, puteți atinge "Completați cu locația curentă" Buton pentru a umple automat cea mai apropiată locație adresată (pe plan intern utilizând motorul de căutare Google) în majoritatea locurilor.
  • Imagine intitulată Adăugați o afacere pentru Yelp cu Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 6
    6. Asigurați-vă că ați mapat locația exactă a acestui articol, cu harta pe care o oferă.Acest lucru este, de asemenea, obligatoriu. Deplasați marcatorul, astfel încât markerul să fie plasat direct peste partea de sus a afacerii sau, dacă este deja corect (99% din timp, acest lucru va fi cazul), trebuie să continuați cu următorul pas.
  • Imagine intitulată Adăugați o afacere pentru Yelp cu Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 7
    7. Completați unele dintre celelalte detalii, ceea ce va facilita ca oamenii să caute informațiile pe care le vor avea atunci când se decidă.Puteți completa categoria, orele, telefonul și site-ul web.
  • Imagine intitulată Adăugați o afacere pentru Yelp cu Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 8
    8. Completați "Note pentru echipa Yelp" buton.Dați-le un rezumat, cum ar fi "Adăugarea de afaceri la baza de date", Deci, ei știu exact ceea ce faci și că nu încercați să vandalizați cu răceală detaliile bazei de date pentru listare.
  • Imagine intitulată Adăugați o afacere pentru Yelp cu Yelp pentru aplicația iPhone Pasul 9
    9. Apasă pe "Adăuga" Butonul din partea dreaptă sus a ecranului.
  • sfaturi

    Dacă tocmai ați adăugat o afacere în baza lor de date, nu veți putea adăuga sfaturi până după 48 de ore (dacă nu marcați afacerea de pe pagina PC). Dacă marcați elementul de pe pagina PC, puteți să le adăugați înainte ca elementul să fie complet postat în baza de date de căutare.Dacă nu doriți să adăugați un marcaj, nu veți putea adăuga vârful dvs. până când perioada de 48 de ore a expirat, iar afacerea este pe deplin căutată în baza de date mare.
  • Dacă mai mult de 100% siguri că afacerea nu este listată în baza de date Yelp încă, puteți adăuga unul direct vizitând scheunat.COM / Writeareview / NEVBOBIL. Acesta este același loc unde vă va trimite, atunci când adăugați alte companii ale afacerilor în baza de date după căutarea temeinică listele lor deja existente de baze de date.
  • Fiecare acțiune pe care încercați să o luați pe Yelp (mesagerie, creând o recenzie etc.) are un an "Out" caracteristică, în cazul în care intenționat nu doriți să trimiteți mesajul (înainte de a trimite / publica mesajul.Pentru a anula trimiterea unei revizuiri a acestei afaceri care tocmai a fost introdusă în baza de date, faceți clic pe hyperlink (non-buton) "Anulare" aproape "Trimite"/"Publica"/ etc. buton.
  • Există și alte lucruri pe care le puteți face în pagina locațiilor de afaceri.Puteți aștepta o perioadă ulterioară (și scrieți-o mai târziu) după marcare, sau puteți să etichetați acest marcaj ca ceva de încercat și apoi să revizuiți mai târziu.Oricum, aceasta este o modalitate buna de a reuni la aceasta locatie la alte date.
  • Dacă aveți o copie a cărții de vizită la îndemână, pickup și adăugați la cât mai multe informații, după cum este necesar.Acestea vor fi mai mult decât probabil contactul principal și adresa site-ului de care va trebui să adăugați pentru a crea listarea de afaceri.
  • Chiar dacă nu știți ceva, puteți edita încă listarea mai târziu.Căutați doar pe web între adăugarea și prezentarea editului mai târziu.
  • Dacă sunteți mai mult de 100% sigur, elementul nu este deja în baza de date fără a căuta, puteți, atunci când introduceți ecranul principal de pornire cu 9 butoane, apăsați butonul MENU din partea de jos a telefonului dvs. Android și atingeți "Adăugați afaceri" Opțiunea care afișează
  • Avertizări

    Realizați că fiecare recenzie este Locație specifică ", și nu ar trebui să fie clasificate pentru revizuiri pe baza întregului lanț în general.
  • Nu creați niciodată alte înregistrări ale afacerilor care există deja.Este foarte enervant atunci când oamenii găsesc recenzii pe un articol real (deținut de un proprietar de afaceri) și altul care este un duplicat exact al celuilalt. MEREU Încercați să căutați mai întâi afacerea.
  • Cu ocazia, veți întâlni o afacere care nu mai este în afaceri (și sunt marcate ca "ÎNCHIS" de către moderatorii Yelp chiar pe pagina de locație de nivel superior.) În această pagină, nu veți găsi alte recenzii.O regulă majoră ca membru al Yelp, nu este de a reevalua aceste întreprinderi închise.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • acces la internet
    • Contul Yelp
    • Mouse-ul de calculator și tastatură
    • Locația cu datele de localizare furnizate (carte de vizită sau alte mijloace verificabile)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar