Cum să te descurci să te ridici

Una dintre cele mai populare modalități de a vă forma frizdele este prin a le face să stea drept în sus. Este nevoie de un pic de efort, dar se poate face. În primele patru luni după ce aveți temurile dvs., va trebui să vă concentrați asupra instruirii direcției părului. După primele patru luni, puteți fi puțin mai relaxat cu părul dvs., deoarece acesta este atunci când frizele voastre vor începe să stea. Menținerea corectă a frizelor vă poate ajuta să vă păstrați temurile cât mai mult posibil.

Pași

Metoda 1 din 3:
Instruirea direcției frizelor
  1. Imaginea intitulată obține teamă să se ridice pasul 1
1. Dă-i drumul la părul tău. Cum creați temeri în părul dvs. va depinde de o mulțime de textura părului, grosimea ei și dacă ați avut temitate înainte. Dacă nu ați avut niciodată frică, este mai bine să mergeți să întrebați pe cineva - fie un stilist sau un prieten - să le faceți pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Obțineți teamă să se ridice pasul 2
    2. Luați în considerare tăierea părților părului. Lansarea părului de pe părțile laterale ale capului vă poate ajuta să vă antrenați. Interesul înseamnă tăierea părului de pe ambele părți ale capului tău foarte scurt. Cu părul tău mai scurt sub temeri, vor începe să crească și în loc de doar jos.
  • Imaginea intitulată obține teamă să se ridice pasul 3
    3. Purtați un cap de undă la culcare pentru primele patru luni sau cam asa ceva. Când îți dai seama de grâu, ei se vor întoarce de obicei pe capul tău. În loc să le lăsăm să rămână în acest fel, împingeți-i înainte, așa că se aflau în direcția opusă. Apoi purtați un cap de undă la culcare pentru a le menține în poziție.
  • Dacă găsiți un cap de undă incomod, puteți utiliza un bandana pentru a vă menține groaznicii.
  • Imaginea intitulată Get teamă pentru a ridica pasul 4
    4. Porniți direcția frizelor dvs. în fiecare noapte. Dacă observați că temurile dvs. începând să se așeze prea departe, comutați în ce direcție le puneți în acea noapte și asigurați-vă că se întind înapoi. Repetați comutarea direcției până când se ridică.
  • Metoda 2 din 3:
    Menținând forma
    1. Imaginea intitulată obține teamă să se ridice pasul 5
    1. Dormiți pe o pernă de satin între luni patru la opt. După aproximativ patru luni, nu mai trebuie să purtați un cap de undă la culcare. Ar trebui să dormiți pe o pernă de satin, cu frică deasupra (în loc de sub) capul tău.
  • Imaginea intitulată Get teamă pentru a ridica pasul 6
    2. Purtați o șosetă loc după opt luni. Acestea sunt disponibile de la cele mai multe magazine de aprovizionare de frumusețe sau cu amănuntul online. O șosetă de locuințe se alunecă peste frică și se împrăștie în jurul frunții. Este suficient de strâns pentru a vă menține temurile în picioare drepte, dar nu va fi incomod.
  • Puteți purta șoseaua locală în culcare pentru a vă proteja frizele în timp ce dormiți.
  • De asemenea, puteți purta șoseaua în timpul zilei pentru a vă proteja frizele de la orice poluare a aerului. Pentru că nu vă puteți spăla seama la fel ca părul liber, protejându-le de poluare este deosebit de important.
  • Imaginea intitulată obține teamă să se ridice pasul 7
    3. Repetați procesul de fiecare dată când vă spălați părul. Ar trebui să vă spălați temerile între o dată pe săptămână și o dată pe lună. Când le spălați, frizdele voastre s-ar putea să se prăbușească din nou în fața capului. Dacă se întâmplă acest lucru, reveniți la purtarea unui cap de undă pe timp de noapte până când își reia forma. Nu ar trebui să dureze atâta timp cât când ți-ai luat temerile.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea frizelor tale
    1. Imaginea intitulată obține teamă să se ridice pasul 8
    1. Utilizați săpunul fără reziduuri pentru a vă spăla temurile. Spălați terii între o dată pe săptămână și o dată pe lună (cât de des le spălați, va depinde de machiajul natural al părului dvs.). Un săpun sau șampon fără reziduuri ajunge la toate firele de păr, obținând orice poluanți și lăsând părul curat și stilul dvs. în tact.
    • Puteți găsi un săpun sau șampon de la cele mai multe magazine de aprovizionare de frumusețe sau online.
    • Ar trebui să vă spălați grâul ori de câte ori observați scalpul sau rădăcinile frizantei dvs. devin uleioase.
  • Imaginea intitulată obține teamă să se ridice pasul 9
    2. Lăsați-vă frizele să se usuce complet. Nu există nici o modalitate greșită de a vă usca frizdele, dar ar trebui să le lăsați complet să se usuce complet. Stoarceți cât mai mult exces de apă din teamă de teamă după ce le spălați. Apoi puteți sufla uscat, uscat la aer sau chiar utilizați un prosop de microfibră pentru a le prosopul uscat.
  • Imaginea intitulată obține teamă să se ridice pasul 10
    3. Utilizați oțetul de aloe vera sau de cidru de mere pentru a condiționa tinere frizante. Aloe Vera va acționa ca un balsam natural și va ajuta, de asemenea, blocarea frizelor. Oțetul de cidru de mere relaxează părul la rădăcină și o face să se simtă mai fină. Se toarnă o parte din produsul ales în mână și să-l dați jos frică.
  • Imaginea intitulată obține teamă să se ridice pasul 11
    4. Utilizați untul LOC pentru temeri mai mature. Dacă temurile tale sunt mai vechi de 6 luni, poți folosi unt de loc să condiționezi temurile tale. Blocarea untului este disponibilă la cele mai multe magazine de aprovizionare de frumusețe sau online. Lucrați untul prin intermediul frizelor de la rădăcină la vârf până când toți au fost tratați.
  • Imaginea intitulată obține teamă să se ridice pasul 12
    5. Redo terii tale ca tine observi parul liber. Pe măsură ce părul crește, veți observa părul liber la rădăcini. Pentru a încorpora o nouă creștere, pur și simplu răsuciți părul la rădăcină și apoi folosiți untul local pentru a ține groaza sau un pieptene metalice pentru a sprijini părul.
  • Cât de des trebuie să faceți acest lucru va depinde de cât de repede crește părul dvs. și cum vă place să vă adresați temi. O regulă bună de degetul mare este de a vă actualiza temurile la fiecare două zile.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar