Cum să faci machiajul zilei de valentine

Dacă vă gândiți cum puteți crea un nou aspect pentru Ziua Îndrăgostiților, probabil că puteți face acest lucru doar cu machiajul pe care îl aveți. Va trebui să decideți dacă doriți să mergeți moale și feminin sau îndrăzneț și sexy. De asemenea, va trebui să vă gândiți la ceea ce doriți să faceți cu unghiile și părul.

Pași

Metoda 1 din 4:
Crearea unui fluture și aspect moale
1. Creați ochi moi. Pentru un ochi foarte moale, alegeți o umbră de ochi de bronz și o culoare de șampanie strălucitoare pe partea de sus. Pentru o culoare mai mică, ați putea folosi o serie de rozuri, mergând de la mai moale pentru a se întuneca din ochi.
  • În primul rând, aplicați umbra cremei de bronz toate de-a lungul capacului tău. Apoi, aplicați scânteia de șampanie din partea de sus, sub sprânceană.
  • Pentru roz, începeți cu culoarea mijlocie și aplicați-o de-a lungul coastei pleoapelor. Du-te deasupra primei culori cu un roz ușor mai întunecat, rămânând sub sprâncenele voastre. Puteți trece peste tot cu o culoare deschisă, cum ar fi piersica.
  • De asemenea, puteți evidenția fruntea dvs. cu un luminizator mai ușor, periajându-l de-a lungul osului de frunte.
  • O altă opțiune utilizează albastru palid pe pleoapele.
  • 2. Alegeți un eyeliner. Din moment ce mergeți moale și flirt, utilizați un eyeliner maro, care este puțin mai întunecat decât tonul pielii. Poate avea un pic de strălucire. Puteți utiliza, de asemenea, un ochi nud sau strălucitor de-a lungul staționarului sau liniei de plutire.
  • Pur și simplu aplicați căptușeala de-a lungul marginii ochiului, creând o linie curată.
  • Nu vrei nimic prea întunecat. Cu toate acestea, un eyeliner de aur ar funcționa și el.
  • 3. Lucrați pe genele și sprâncenele voastre. Adăugați un strat sau două de rimel prin periajul rimelului în sus pe pleoapa de sus și în jos pe pleoapa de jos. Puteți folosi negru sau maro, pentru ceva mai moale. Împingeți sprâncenele și adăugați un gel de sprâncene pentru a le ajuta să le mențineți în poziție.
  • Pe sprâncenele voastre, pieptenești în sus și în direcția părului crește.
  • Dacă nu aveți gel, pulverizați niște hairpray pe pieptene, apoi executați-o peste sprâncene pentru a le ajuta să rămână în poziție.
  • 4. Puneți fundația și bronzul. Dacă doriți, puteți pune pe o fundație lichidă. Neteziți-l peste fața dvs. cu un burete care se concentrează asupra zonelor problematice. În plus, puteți utiliza, de asemenea, un concealer pe partea de sus a fundației pentru a ajuta la ascunderea zonelor roșii sau a splornicilor. Ambele ar trebui să corespundă tonului pielii.
  • Puteți utiliza o pulbere peste fundație pentru ao ajuta să o setați și să o lăsați afară.
  • Adăugați un bronz ușor mai întunecat sub pomeții dvs., deoarece acesta va ajuta la definirea acestuia. De asemenea, puteți să-l adăugați de-a lungul jawbone și partea de sus a frunții dvs. Netezi cu o perie de pulbere.
  • 5. Adăugați Blush. Cu siguranta nu vrei sa mergi peste blush. Cu toate acestea, puteți folosi o blush foarte deschis roz pentru a adăuga o culoare și roseală la obraji. Pur și simplu periați de-a lungul vârfului pometrilor. Asigurați-vă că ați amestecat-o cu restul pulberii.
  • 6. Terminați cu buzele. Vrei ceva moale și roz pentru buze. Ai putea începe să mergi în jurul buzelor cu o căptușeală de buze roz. De asemenea, trebuie să completați buzele cu aceeași linie. Odată ce ați terminat, puneți niște luciu de buze roz pe partea de sus pentru strălucire și strălucire.
  • O altă opțiune utilizează două rujuri sau glosse de buze. Începeți cu un roz ușor mai întunecat, apoi puneți un pic mai ușor roz pe partea de sus a lui.
  • Metoda 2 din 4:
    Mergând pentru un aspect mai îndrăzneț
    1. Lucrați la ochi. Începeți cu o umbră de ochi colorate în carne, pe care ați răspândit-o peste o pleoapă totală. Apoi, utilizați un maro moale care se potrivește cu tonul pielii dvs. și îl răspândește de-a lungul șanțului ochiului. Va da ochilor dvs. o definiție, dar nu ieșiți prea puternică, lăsându-vă să strălucească. Apoi, folosind un eyeliner negru, linia marginea pleoapei de sus, aducându-l într-o mică aripă trecută în colțul ochiului tău.
    • O altă opțiune este de a crea un ochi fumos. Începeți cu o eyeliner Kohl și utilizați-o pentru a vă linia pleoapei superioare și inferioare. Apoi, folosiți un burete sau o perie pentru a le îngroșa în sus și în jos pe capac, care va crea un ochi fumos.
    • Utilizați o umbră de ochi maro sau taupe ușoară pe ambele capace, apoi linia linia de plutire cu un eyeliner întunecat.
  • 2. Lucrați pe genele voastre. Pentru acest aspect, vrei genele dramatice. O opțiune este să vă ridicați propriile genețe. O altă opțiune este de a aplica genele false. Genele false pot crește dramatic volumul și lungimea, făcându-i să iasă în evidență.
  • Pentru dramatizarea propriei lovituri, este posibil să doriți să începeți prin curlarea lor sau să utilizați o rimel care face curlingul pentru dvs. Apoi, aplicați mai multe straturi de rimel pentru a le face mai întunecate.
  • Pentru a aplica genele false, începeți prin curlarea propriilor gene cu un cordon. Utilizați pensete pentru a aplica genele false, astfel încât să le puteți plasa chiar pe linia dvs. naturală. De asemenea, asigurați-vă că le tăiați astfel încât să urmeze linia dvs. naturală.
  • 3. Smooth la fundație. Acum este momentul să aplicați o fundație lichidă. Folosind un burete, răspândiți-l peste față. Apoi, adăugați un concealer în zone problematice, cum ar fi locul în care fața dvs. este spaltchy. Poate ajuta la ascunderea petelor roșii. După, setați fundația cu o pulbere. Asigurați-vă că fundația, concealerul și pulberea se amestecă cu tonul pielii.
  • 4. Forma și culoarea obrajii. Aplicați un bronz sub pomeții dvs. pentru a ajuta la crearea dimensiunii, amestecându-l la pulbere. După ce ați luat bronzul în jos, adăugați o stropire de rouă roz pe fața ta. Vrei să păstrezi această lumină, așa că nu arăți ca un clovn.
  • 5. Alegeți un ruj dramatic. Pentru rujul tău, vrei ceva îndrăzneț. Red este o alegere clasică pentru Ziua Îndrăgostiților. Este posibil să trebuiască să priviți câteva roșii pentru a găsi un ton de piele din dreapta. Le puteți testa pe spatele mâinii pentru a vedea cum arată.
  • Pentru culoarea care rămâne, liniați pe buze cu o căptușeală de buze mai întâi. Evident, trebuie să utilizați o culoare care se potrivește sau care oferă un contrast interesant.
  • Dacă faceți o greșeală cu linerul de buze, îl puteți acoperi cu concealer. Când ați terminat, completați liniile cu alegerea dvs. de ruj îndrăzneț.
  • Metoda 3 din 4:
    Oferind unghiilor dvs. un makeover
    1. Imagine intitulată 2996350 12
    1. Luați în considerare unghiile inimii. Cuie de inimă nu trebuie să fie doar o inimă cutesă în mijlocul cuiului tău, deși pot fi. Poate fi, de asemenea, straturi de roz și roșu care doar creează forma de mijloc a inimii. Dacă vă stradeți acasă, asigurați-vă că lăsați culorile să se usuce între straturi.
  • Imagine intitulată 2996350 13
    2. Alegeți o culoare netradițională. În timp ce vă puteți gândi la roz și purpuriu pentru Ziua Îndrăgostiților, orice culoare poate fi Valentine cu câteva inimi și o strălucire. Alegeți un albastru pal, cu evidențieri albe, de exemplu. Nu vă fie frică să adăugați unele XS și OS sau chiar să vă exprime "dragoste" peste unghii.
  • Imagine intitulată 2996350 14
    3. Adăugați o atingere florală. Florale creează un fler romantic și cu orice număr de modele de vopsea în aceste zile, aveți alegerea dvs. Dacă doriți să vă creați propria dvs., încercați să adăugați trandafiri mici prin învârtirea în roșu pe un fundal alb. Trandafirii roșii sunt complementul perfect al Zilei de Valentine.
  • Imagine intitulată 2996350 15
    4. Utilizați puncte polka. Polka Dots sunt doar destul de cutesii pentru a lucra pentru Ziua Îndrăgostiților, mai ales că sunt vintage și modern toate în același timp. Doar asigurați-vă că ați ales culori contrastante atunci când creați puncte polka. Culorile luminoase pe culorile mai întunecate funcționează de obicei cel mai bine.
  • Imagine intitulată 2996350 16
    5. Du-te întuneric. O altă opțiune este să mergeți la o culoare întunecată, cum ar fi purpuriu sau chiar negru. Puteți să-l tonați puțin cu niște inimi mici roz. Odată uscată, luați în considerare acoperirea de sus cu o strălucire roz roz pentru a vă da unghiile. De asemenea, puteți ajunge la o a doua culoare.
  • Metoda 4 din 4:
    Lucrul la părul tău
    1. Imagine intitulată 2996350 17
    1. Încercați o bandă feminină. O bandă feminină poate adăuga o parte romantică în aspectul dvs. De exemplu, puteți obține unul care strălucește și aproape arată ca o tiara sau una care mărește infloresile mari, romantice. Indiferent ce alegeți, asigurați-vă că merge cu machiajul pe care l-ați ales.
  • Imagine intitulată 2996350 18
    2. Creați un updo murdar. O altă opțiune de păr este de a folosi murdăria în avantajul dvs., creând un aspect sexy. Începeți cu un texturizator. Asigurați-vă că o folosiți doar pe rădăcinile părului. Întoarceți-vă capul în sus pentru a crea o mare coadă mare pe cap. De asemenea, asigurați-vă că lăsați câțiva părinți de păr în față pentru a-ți baza fața.
  • Imagine intitulată 2996350 19
    3. Creați un updo romantic. Începeți cu o coadă scăzută și slăbită. Separați coada de cal pentru două părți deasupra suportului. Răsturnați coaja în jos și prin separare. Tăiați-vă părul în coadă de cal (dacă este bine) să-i dați corpului. Răsturnați-vă de coadă de calibru în sus și peste, punând capătul înapoi în partea superioară a coadă de cal, creând o buclă. Asigurați-l cu Bobby Pins și Hairpray.
  • Imagine intitulată 2996350 20
    4. Utilizați bucle dramatice. Utilizați un fier curling care creează bucle mari. Curățați părul departe de fața ta, ținând fiecare curl pentru a-l pune. Odată ce ți-ai pus buclele, spray-ul într-un spațiu de păr ușor pentru a seta buclele pentru ziua ta. Netezi orice părul rătăcitor cu o atingere de hairpray.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Accesorii de par
    • Ondulator
    • Produse de styling
    • Rujul sau luciul de buze
    • fundație
    • Concealer
    • Bronzer
    • Alimentator
    • Blush
    • Umbra ochilor
    • Tus de ochi
    • Spoolie perie
    • Gelul cu sprâncene
    • Rimel
    • Curzorii genelor sau genele false
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar