Cum să decoreze ziua de valentine

Decorarea pentru Ziua Îndrăgostiților poate fi o mulțime de distracție. Dacă nu aveți multe idei, totuși, poate fi destul de stresantă. Acest articol vă va oferi mai multe sfaturi și idei despre cum să decorați această zi foarte specială. De asemenea, vă va oferi câteva proiecte simple pe care le puteți utiliza ulterior pentru a vă decora spațiul.

Pași

Metoda 1 din 4:
Obținerea ideilor
  1. Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
1. Știți cine vă decorați. Având o idee despre cine veți fi decorați pentru vă puteți ajuta să decideți ce soturi de teme și culori de utilizat. De exemplu, dacă decorați o sală de clasă pentru copiii mici, vă recomandăm să utilizați decorațiuni mai mari, mai colorate. Dacă decorați o sală de clasă pentru copiii mai mari (cum ar fi adolescenții), ați putea dori să tonați roz și bibelile și să păstrați decorațiile mai subtile.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    2. Știți unde veți pune decorațiunile. Unele decorațiuni funcționează mai bine în unele locuri decât alții fac. De exemplu, puteți scăpa cu folosirea unor decorațiuni mai mari, mai luminoase într-o clasă, dar ați putea dori să utilizați decorațiuni mai mici, mai puțin distrage atenția pentru birou sau cubicle.
  • Utilizați bordul buletinei în sălile de clasă. Utilizați alb sau roz pentru fundal și roșu pentru bord. Decorați consiliul cu meșteșugurile de Ziua Îndrăgostiților studenților.
  • Dacă vă aflați într-o cabină, fixați o inimă sau o cupă tăiată la perete. De asemenea, puteți plasa un castron de sticlă cu inimi de bomboane pe birou.
  • Dacă lucrați la un birou, încercați să obțineți o figurină tematică a Zilei de Valentine, cum ar fi o inimă tinsel, și plasându-l pe un dantelă Doily. De asemenea, puteți plasa un borcan umplut cu inimi de bomboane pe birou.
  • Decorează ferestrele cu ghirlande și tăieturi de hârtie dacă dețineți un magazin. Acestea vor aduce vacanța în magazinul dvs. fără a intra în modul dvs. de clienți.
  • Mergeți complet dacă vă decorați casa, dar aveți grijă de spațiul privat al oamenilor. Luați în considerare decorarea zonelor de familie, cum ar fi bucătăria, camera de zi și sala de mese.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    3. Alegeți o temă și lipiți-o cu ea. Decorațiile Zilei de Valentine vin în toate formele și dimensiunile. Unii arata rustic, in timp ce altii arata fantezie. Orice temă pe care o alegeți, păstrați-o consecventă. Un alergător rustic, burlap, nu va arăta bine sub o vază elegantă plină cu o duzină de trandafiri roșii. Iată câteva teme de Ziua Îndrăgostiților comune pentru a începe:
  • Temele de modă veche vor fi inspirate victorian. Ei vor folosi adesea aur, fildeș și alte culori moi, decolorate. Acestea vor fi detaliate, cu o mulțime de dantelă.
  • Temele rustice sunt populare și folosesc furia, frânghia și fura galvanizată.
  • Temele tradiționale folosesc o mulțime de roșu, alb și roz. În timp ce inimile sunt accentul principal, vă puteți aștepta și la un cupid aici și acolo.
  • Temele dulci sunt adevărate pentru numele lor și folosesc o mulțime de pasteluri, inimi de bomboane sau ciocolată în formă de inimă în designul lor.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    4. Încercați să mergeți dincolo de roșu, roz și alb. Acestea sunt cele trei culori cele mai frecvent utilizate pentru Ziua Îndrăgostiților, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să le folosiți. Există și alte culori care, atunci când sunt utilizate cu o formă de inimă, pot funcționa și.
  • Utilizați inimile de conversație a bomboanelor ca inspirație. Ei vin în roz, galben pal, verde deschis și violet pastel. Acestea sunt minunate pentru copii.
  • Roșu și aur sau roșu și negru sunt romantice, și minunat pentru mese fantezie.
  • Roz și argint sunt mai delicate și mari pentru oricine.
  • Metoda 2 din 4:
    Decorarea spațiului
    1. Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    1. Alegeți lumanari în culori romantice și mirosuri dulci. Lumanările sunt perfecte pentru a aduce o atingere a romantismului în orice spațiu. Lumantele roșii, roz sau albe, totuși, ar fi chiar mai bune. Pentru a pasi lucrurile într-o crestătură, încercați să obțineți lumânări parfumate, în special cele care miroase ca cookie-urile, cupcakes, trandafiri și zahăr.
    • Pentru mai multe idei despre modul de utilizare a lumanarilor, faceți clic aici.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    2. Utilizați o mulțime de flori. Nimic nu spune romantismul și dragostea ca flori, în special trandafiri. Trandafirii roșii sunt cele mai populare, dar trandafirii roz și albi sunt, de asemenea, potriviți. De asemenea, puteți utiliza garoafe și margarete. Aranjați florile din vase de sticlă. Respirația copilului și frunzele de ferigă fac mai multe materiale de umplutură.
  • Pentru o cină fantezie, puneți un singur trandafir în fiecare inel de șervețel, împreună cu un șervețel alb.
  • Roșii roșii fac cadouri perfecte pentru partenerii romantic. Trandafirii roz și albi fac cadouri mari pentru fii, fiice, mame și tați.
  • Dacă nu doriți să utilizați flori, obțineți un pachet de petale false de la o magazin de arte și meșteșuguri în schimb. De obicei, le puteți găsi în culoarul de nuntă. Împrăștiați petalele din tabele sau mantle de șemineu. De asemenea, le puteți plasa într-un castron.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    3. Puneți boluri de bomboane în casă sau în cameră. Pentru o răsucire a unui fancier, puneți bomboane într-un castron de cristal fals sau pe o tavă de cupcake. Inimile de conversație și inimile de scorțișoară sunt perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților. Dacă nu vă place acele bomboane, încercați bomboane sau alte bomboane de culoare roșie.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    4. Utilizați alergători de masă și dantelă. Drape alergătorii de masă peste masă înainte de a pune lucrurile în jos, cum ar fi flori și lumanari. De asemenea, puteți folosi Doilelies în schimb. De exemplu, o vază mare, de sticlă umplută cu trandafiri roșii, ar arăta un set romantic de pe un mare, alb, dily dily.
  • Dacă alergătorul dvs. de masă este simplu, puteți picta inimile pe el folosind șabloane și vopsea roșie sau roz.
  • De asemenea, puteți să vă îmbraciți un alergător de masă simplu prin lipirea unui dantelă largă în jos în centru.
  • Dacă alergătorul este suficient de îngust, s-ar putea să-l puneți pe mantia dvs. de șemineu.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    5. Utilizați decorațiuni cumpărate de magazin. De obicei încep să apară în magazine din jurul lunii ianuarie. Magazinele de aprovizionare de la petreceri și magazinele de artă și meșteșuguri au adesea multe de ales. Unele magazine departamente pot, de asemenea, să le vândă. Iată o listă de decorațiuni cumpărate de magazin și cum le puteți folosi:
  • Drape Bannere pe ușă, mantoase de șemineu și ferestre.
  • Pin sau bandă Cupidon și tăieturi de inimă pe uși, deasupra mantoaselor de șemineu și pe ferestre.
  • Atârnați coroane pe ușile sau deasupra mantoaselor de șemineu.
  • Plasați bilele de țesut și bilele de flori în boluri de sticlă. Dacă vin cu o panglică sau o buclă de șir, le puteți atârna în schimb.
  • Plasați figurinele, plantele miniaturale și topurile mici pe mantale și birouri.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind și decorați lumanari
    1. Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    1. Puneți lumanari pe mese și mantoase de șemineu. Dacă utilizați lumânări de pilon, utilizați atât cele scurte cât și cele înalte. Acest lucru vă va face ca mantaua să pară mai interesantă. De asemenea, încercați să utilizați o culoare care contrastează cu mantaua sau cu peretele din spatele ei. De exemplu, dacă aveți o manta de culoare închisă, utilizați lumânări albe sau fildeș. Dacă aveți o mantie albă, utilizați lumânări roz pentru un aspect mai moale sau lumânări roșii pentru un aspect romantic.
    • Roșu, roz și alb / fildeș sunt culori tipice de Ziua Îndrăgostiților. De asemenea, puteți folosi aur sau argint.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    2. Adăugați la lumanari de pilon existente. Dacă nu găsiți lumânări roșii sau roz, dar nu doriți să utilizați lumânări simple, puteți să vă îmbogățiți întotdeauna ceea ce aveți. Înfășurați niște dantelă cu sfoară sau groasă în jurul mijlocului unei lumanari și fixați-o cu o bucată de bandă clară sau o picătură de adeziv. Lipiți un buton în formă de inimă sau un autocolant în mijloc.
  • De asemenea, puteți împacheta benzi de bandă cu două fețe în jurul unei lumanari, apoi rotiți lumânarea în jurul strălucirii. Utilizați culorile zilei de Valentine, cum ar fi roz, roșu, aur sau argint. Puteți să potriviți strălucirea la culoarea lumânărilor sau să utilizați o culoare contrastantă, cum ar fi strălucirea aurului pe o lumânare roșie.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    3. Decorați tăvile, încărcătoarele și standurile pe care le puneți lumânări de stâlp. Acest lucru este minunat pentru cei care au lumânări simple și nu se simt ca decorarea lor. Poate transforma un set simplu de lumanari în ziua de Valentine, cu puțin efort. Puneți mai întâi lumânările stâlpului pe bază. Apoi, împrăștiați niște inimi de conversație sau marmură de sticlă de-a lungul bazei, între lumânări.
  • Utilizați culorile zilei de Valentine pentru marmură de sticlă, cum ar fi roșu, roz, argint și aur.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    4. Utilizați lumânări plutitoare pentru un aspect mai romantic. Umpleți un castron de sticlă superficială cu apă și adăugați unele lumânări plutitoare. Pentru mai multă culoare, împrăștiați niște marmură roșie sau roz din partea de jos a castronului. Puteți folosi lumanari obișnuite plutitoare sau cele în formă de trandafir (în roșu, roz, alb, aur sau argint).
  • Pentru o răsucire pe lumânarea plutitoare, luați în considerare utilizarea unei vaze înalte, cilindrice sau a unui borcan de zidar în loc de un castron de sticlă. Umpleți vaza sau borcanul aproape la partea de sus cu apă și adăugați lumânarea.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    5. Umpleți o vază cilindrică sau uragan cu nisip roz și / sau alb și lipiți o lumânare a stâlpului pe partea de sus. De asemenea, puteți utiliza alte umpluturi de vază, cum ar fi inimile de conversație sau marmură de sticlă în roz, roșu sau clar. Încercați să utilizați o culoare contrastantă pentru lumânare, deci dacă utilizați umplutura roz, utilizați o lumânare albă. Pentru o atingere de finisare, înfășurați o panglică roz sau roșie în jurul vârfului vazei și legați-o într-un arc.
  • Pentru a utiliza mai puțin umplutura: plasați o cutie mică în interiorul vazei și lipiți lumânarea deasupra. Umpleți spațiul din jurul canalului cu umplutură, până la vârful canalului. Când ați terminat, nu ar trebui să fie vizibilă.
  • Metoda 4 din 4:
    Făcând decorațiuni
    1. Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    1. Faceți niște suporturi de lumânare a zilei de Valentine folosind borcane Mason, vopsea și sclipici. Tăiați o inimă mare din hârtie adezivă și lipiți-o pe partea laterală a borcanului. Vopsea peste borcan folosind Mod Podod. Se agită pe niște sclipici albi, roz sau roșii și apoi îndepărtați inima. Veți fi lăsat cu o gaură în formă de inimă - lumina lumânărilor va străluci prin această gaură. Așteptați ca adezivul să se usuce, apoi legați o panglică destul de roz în jurul gurii borcanului.
    • Ștergeți întregul borcan cu alcool de frecare. Acesta va ajuta pe sclipirea stick-ului mai bine.
    • Luați în considerare pictura borcanului în primul rând. Se potrivesc culoarea vopselei la sclipirea pe care o vei folosi.
    • Încercați să utilizați Glitter Bine, scrapbooking în loc de grosime, sclipire ciudată. Va arăta mai profesionist.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    2. Faceți un copac de inimă folosind ramuri și inimi de copaci. Ieși afară și găsește o ramură de copac - nu ar trebui să fie mai mult decât brațul tău, cu crengi subțiri, delicate. Tăiați niște inimi din hârtie roz, albă și / sau roșie. Lipiți inimile pe crengi folosind adezivul fierbinte. Lipiți ramura într-o vază.
  • Încercați să utilizați hârtie de albastru perle sau hârtie sclipită. Va arăta mai romantic.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    3. Face o ghirlandă simplă. Găsiți cardul în roșu, roz și alb. Puneți sau tăiați inimile din card. Aranjați inimile la rând, asigurându-vă că lăsați un spațiu între fiecare. Desenați o linie subțire de adeziv de-a lungul centrului fiecărei inimi, mergând de la o parte la alta. Tăiați o bucată lungă de șir și puneți-o peste inimă, chiar în partea de sus a adezivului.
  • Pentru o ghirlandă romantică, îndoiți dantelă, dantelă de hârtie pe o bucată de șir. Asigurațioile cu o picătură de adeziv în interior.
  • Pentru a decora pentru școală sau a unui iubitor de cărți, utilizați în schimb fotografiile de pagini de carte.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    4. Faceți o ghirlandă gigantică de conversație. Tăiați inimile mari din hârtie pastelată și scrieți mesaje drăguțe folosind markerul roșu. Puneți o gaură prin partea stângă și dreaptă a fiecărei inimi. Legați inimile împreună folosind panglică strălucitoare, albă - asigurați-vă că legați panglica în arcuri drăguțe. Legați o bucată de panglică pe fiecare capăt al ghirlandei, astfel încât să puteți închide.
  • Scopul de a face fiecare inimă aproximativ 12 inci (30.48 de centimetri).
  • Pentru o ghirlandă mai simplă, folosiți inimi mai mici. Lipiți inimile peste mijloc la șir. Lăsați aproximativ 12 inci (30.48 de centimetri) Pe fiecare capăt al șirului, astfel încât să puteți să-l închideți.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    5. Coaseți o ghirlandă. Tăiați inimile din roșu, roz și alb. Plasați firul roșu în mașina de cusut. Coaseți inimile din centru, de sus în jos. Hranește inimile în mașina de cusut, una după cealaltă, până când toate sunt incluse pe o bucată lungă de șir. Stitch-ul din spate la ambele capete pentru a vă asigura că firul nu se relaxează. Agățați-l cu pricepuți într-o ușă sau lăsați-o pe o masă.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    6. Adăugați niște scânteieri la ceva cu sclipici. Aplicați un adeziv alb în zona pe care o doriți strălucire. Dacă doriți să utilizați mai multe culori, începeți cu prima culoare - veți aplica celelalte culori mai târziu. Agitați sclipirea pe adeziv, apoi apăsați excesul. Dacă doriți să adăugați mai multe culori, aplicați adezivul pentru următoarea culoare. Puteți aplica sclipici la orice, inclusiv lumânări, borcane și cărți.
  • Folosiți culorile zilei de Valentine, cum ar fi roșu, roz și irizat, atunci când colorați zone mari.
  • Utilizați aur și argint pentru zonele mici, accente.
  • Pentru zonele mari, utilizați sclipici și lipici liberi. Puteți utiliza clei de pulverizare sau lipici lichid. Utilizați o pensulă de pensus sau o perie de spumă pentru a aplica adezivul lichid.
  • Utilizați banda cu două fețe pe borduri. Așezați mai întâi banda, apoi agitați niște sclipici peste el.
  • Utilizați pixuri Glitter pentru zone fine, detaliate. Glitter Glue Pixs va lucra, de asemenea, pentru scrisori.
  • Imagine intitulată Decorează pentru Valentine
    7. Faceți cărțile de Ziua Îndrăgostiților pentru cei dragi. Utilizați cardul, dantelă dantelă și lipiți pentru a strai un design de inimă. Culoare cardul cu creioane colorate, markeri sau creioane. Când ați terminat, puteți fixa valentinele pe pereți sau ferestre pentru decorare.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar