Cum să vă convertiți camera de zi într-o plajă

Dacă vă place atracțiile și sunetele plajei, încercați să le aduceți în casa dvs.Nu poți pune o întreagă plajă în casa ta, dar cu siguranță poți aduce sugestia în casa ta.

Pași

  1. Imagine intitulată Conversia camerei dvs. de zi într-o plajă Pasul 1
1. Alegeți camera din dreapta.Dacă este posibil, veți dori să alegeți un loc care are deja o conexiune cu în aer liber, cum ar fi o ușă de patio mare.O cameră de soare sau verandă închisă ar fi un alt punct minunat pentru plaja dvs. interioară.
  • Imagine intitulată Conversia camerei dvs. de zi într-o plajă Pasul 2
    2. Decideți cât de departe doriți să mergeți.Doriți o cameră de zi tradițională cu decorațiuni de plajă și culori sau doriți ca totul să evocă o plajă?
  • Păstrați-vă bugetul în minte.Aducerea în câteva scaune de patio pe care le dețineți deja și înființați o fântână de masă este o chestiune foarte diferită decât baterea unei părți a unui perete exterior pentru a instala o cameră de soare!
  • Gândiți-vă la ce culori înseamnă plaja pentru dvs.Este o plajă despre tonurile dezactivate, naturale de nisip și surf, sau doriți ca unele culori strălucitoare, tropicale în amestec, prea?
  • Imagine intitulată Conversia camerei dvs. de zi într-o plajă Pasul 3
    3. Uită-te la plaje reale, fotografii de plaje și fotografii de plajă și camere de litoral și case pentru idei.Ce elemente doriți să încercați să recreați?
  • Imagine intitulată Conversia camerei dvs. de zi într-o plajă Pasul 4
    4
    Lăsați lumina în, în special lumina naturală.Faceți tot ce puteți cu luminatoare și ferestre.Lumina și spiritul este o mare parte din motivul pentru care mulți oameni îi plac plajele.
  • Luminează camera ușor noaptea.Lumânări sau alte iluminări cu dispoziție redusă se va potrivi bine în această temă.Desigur, dacă utilizați camera pentru citind sau alte activități pe timp de noapte, luminează aceste zone în consecință.
  • Imagine intitulată Conversia dvs. camera de zi într-o plajă Pasul 5
    5. Profitați de mobilierul în aer liber.Veți găsi tot felul de mobilier pentru outdoor, piscină și utilizare pe plajă, deci nu este nevoie să mergeți cu sortare din plastic turnată.Poate fi mai puțin costisitoare și mai durabilă decât mobilierul convențional de cameră de zi. În schimb, du-te pentru piese confortabile, casual care se potrivesc tematic.
  • Nu uitați că aceasta este încă o cameră de zi. Planificați-vă locurile pentru a avea perne de un fel, chiar dacă acestea nu sunt rezistente la intemperii să se ridice la elemente.
  • Acest lucru ar fi un loc minunat pentru câteva scaune de punte din lemn sau scaune adirondack, deoarece lemnul nu trebuie să se ridice la umiditate și vreme.
  • Imagine intitulată Conversia camerei dvs. de zi într-o plajă Pasul 6
    6. Alegeți dreapta Plante. Multe plante tropicale și tropicale se dezvoltă în interior și în lumina indirectă.Încercați a Dieffenbachia sau altă plantă mare ca o ancoră și construită de acolo.
  • Imagine intitulată Conversia camerei dvs. de zi într-o plajă Pasul 7
    7. Utilizați materiale naturale.Încercați a bambus lattice sau mat, textile țesute grosolane într-un model insulent și o bucată de lemn de ploaie interesantă ca o sculptură naturală. Sau folosiți materiale naturale, cum ar fi Plantretele TUFA.
  • Imagine intitulată Conversia camerei dvs. de zi într-o plajă Pasul 8
    8. Include un element de apă.Apa aduce cu sunet, textura și umiditate.Natura exactă este de până la tine și de spațiul tău, dar ia în considerare un acvariu, A Fântână, o caracteristică a apei sau chiar un mic interior iaz.
  • Imagine intitulată Conversia camerei dvs. de zi într-o plajă Pasul 9
    9. Plantați spațiul în afara camerei.Faceți vizualizarea prin ușa ferestrelor sau a terasei ca fiind tropicală și plajă ca și climatul dvs.De asemenea, alegeți culori și stiluri pentru suprafețele dure în aer liber.De exemplu, acoperiți un patio sau un perete cu țiglă în culori calde sau un motiv tropical.De asemenea, puteți prefera să puneți iazul, caracteristica de apă sau Sandbox în aer liber.
  • Imagine intitulată Conversia camerei dvs. de zi într-o plajă Pasul 10
    10. Ia în considerare cu atenție dacă să introducă nisip.Dacă nu aveți o cameră cu adevărat separată, cu o podea de beton, nisipul real nu este probabil o idee bună în casa dvs. Acesta va fi urmărit doar în jurul valorii de și să vă îndepărteze celelalte etaje.Dacă vă place, puteți avea sugestii de nisip, în schimb. Puteți cumpăra o masă gradina Zen sau să vă faceți propria dvs. în orice dimensiune vă rog.Puteți obține sau faceți un pendul de nisip, o tavă de nisip cu un pendul lung, greu, atârnând doar în suprafață, astfel încât ea atrage modelele în timp ce leagă.Ai putea avea un borcan sau terrariu cu nisip colorat și, probabil, scoici în ea.
  • Imagine intitulată Conversia camerei dvs. de zi într-o plajă Pasul 11
    11. Utilizați un aspect îmbătrânit.Un pail uzat ar putea conține unele dintre aceste plante.Lemnul din lemn ar merge bine.Acest lucru ar fi un loc minunat pentru a încerca vopsea sau țesături dureroase, dacă nu puteți găsi ceva care este deja purtat în mod corespunzător.
  • Imagine intitulată Conversia camerei dvs. de zi într-o plajă Pasul 12
    12. Luați în considerare partea de șemineu a decorului.Adesea, camerele de zi au deja seminee.Ele oferă căldură și lumină scăzută în nopțile răcoroase, care sunt potrivite pentru o temă de plajă.
  • Imagine intitulată Conversia camerei dvs. de zi într-o plajă Pasul 13
    13. Aduceți camera împreună.Încerci pentru o senzație deschisă, aerisită sau o cabană confortabilă pe plajă?Cum se va deplasa traficul prin cameră?Indiferent ce faceți pentru a face camera mai mult pe plajă, faceți-o în mod consecvent, sau cel puțin coerent, în întreaga cameră.
  • sfaturi

    Când camera de zi este ocupată pentru un timp relaxant, de exemplu un pui de somn, ia în considerare punerea pe niște sunete de plajă. Există CD-uri disponibile care au sunete de valuri, păsări și oameni.
  • Da în aer.Dacă este frumos, deschideți ușile și ferestrele și lăsați aerul în.
  • Există o mulțime de lucruri de temă de plajă Tacky.Cea mai bună abordare este de a merge cu materiale naturale și artizanale ori de câte ori este posibil.
  • O mulțime de picturi și alte decorațiuni au scene de plajă, nautic și port.Utilizați-le pentru a sugera și malul mării.
  • Nu uitați cum trăiți cu adevărat în cameră.Te uiți la televizor sau citiți acolo?Familia a răspândit jucăriile sau proiectele?Este această cameră în partea laterală sau o arteră majoră?
  • Dacă sunteți nou pentru a păstra peștele sau acvariile, începeți cu apa dulce soiuri.Ei ar putea să nu fie la fel de colorați ca și ei apa sarata veri, dar sunt mult mai ușor de îngrijit.
  • Dacă intenționați să utilizați scoici ca parte a decorului, utilizați cele reale.Unul sau două scoici mari, autentici (poate curățate și vopsite) vor arăta mult mai bine decât o grămadă de ipsos (sau plastic) de lucruri teasmatice.
  • Plajele vin în toate stilurile și naționalitățile diferite.O plajă înseamnă ceva diferit în funcție de faptul că este în Hawaii, în California sau în Maine. Pentru un nivel suplimentar de temă și unitate, includeți un element geografic și cultural.Grecia, Italia și Spania au toate plajele și toate au motive stilistice puternice care ar putea adăuga culori, fler și unitate într-o cameră.Sau încercați pentru o temă din Pacificul de Sud, Asia sau Australia sau Africa, în funcție de gusturile dvs.
  • Avertizări

    Copiii sau animalele de companie care mestecând pe Dieffenbachia ar putea muri.Dacă aceasta este o preocupare, alegeți o altă plantă.
  • Asigurați-vă că structura casei dvs. poate rezista la greutatea oricărei ape la care vă aduceți.Un mic acvariu sau o fântână de masă nu este probabil o preocupare, dar ar putea fi acvariile mai mari și iazurile de interior și caracteristicile apei.Este posibil să fie necesar să vă întăriți sau să vă retrageți planurile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar