Cum de a construi o cutie de nisip

Nimic nu spune "copilărie" cum ar fi summertime și nisipuri. Nu numai că este caseta de nisip un loc minunat pentru copiii dvs. pentru a afla arta amendă a clădirii Sandcastle, conducerea camionului și împărtășirea, este, de asemenea, un centru de adunare pentru comunitatea copiilor, un loc unde se pot distra și să-și las imaginația liberă.Construirea unui nisip poate să nu fie piesa copilului, dar este foarte ușoară și se poate face într-o după-amiază. Nu numai că vă va oferi o mare satisfacție, vă va face eroul local pentru copiii dvs!

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea locației
1. Alegeți o locație pentru a pune nisipul la. Este important să păstrați câteva lucruri de bază în minte atunci când planificați unde să vă puneți cutia de nisip. Locația va fi unul dintre cele mai importante lucruri de a alege înainte de a începe.
  • Umbră. Copiii dvs. vor dori să petreacă ore în cutia de nisip, așa că asigurați-vă că este un loc care este protejat de razele UV dăunătoare ale soarelui. Acest lucru poate fi aproape de casă sau un copac de umbră (aveți grijă să nu deteriorați rădăcinile la săparea). Poate fi, de asemenea, o umbrelă portabilă de patio, care are avantajul de a putea fi plasat acolo unde este necesar pentru umbra maximă.
  • Vedere. Asigurați-vă că nisipul dvs. este ușor în interiorul liniei de vedere, astfel încât adulții vizionați copiii să poată ține ochii pe ele.
  • Drenaj. După un duș de vară, veți dori să vă asigurați că nisipul dvs. se poate scurge în mod natural, deci construiți-l la o înălțime mai mare, dacă este posibil, și cu siguranță nu într-un loc scăzut în curte. Încercați să o construiți astfel încât să existe o ușoară pantă. Acest lucru va ajuta la drenaj.
  • 2. Obțineți cherestea în dimensiunea potrivită. Determinați cât timp doriți ca fiecare parte să fie și să cumpărați cherestea, astfel încât să fie 3-1 / 2" mai scurtă decât asta, presupunând că puteți stipula cât timp doriți ca plăcile dvs. să fie atunci când le achiziționați. Dacă nu, le puteți tăia pentru a vă mărturisi.
  • Pentru acest exemplu, vom presupune o cutie de nisip pătrat de 6 ani, așa că tăiați fiecare tablă la 5`8-1 / 2" în lungime. Dacă aveți un ferăstrău circular, puteți face acest lucru singur. Dacă nu, Lumberyard va fi capabil să facă acest pas pentru dvs.
  • Lumberul 4x4 este de fapt doar 3-1 / 2 x 3-1 / 2 pătrat. Pentru a face această sandbox, vă veți alătura împreună a plăcilor, iar acesta este motivul pentru care plăcile individuale trebuie să fie mai scurte prin această sumă.
  • 3. Setați limitele. Marcați perimetrul exterior al plăcilor, îndepărtați-le și săturați-vă în interiorul acelui perimetru la o adâncime de șase centimetri. Întotdeauna asigurați-vă că apelați la Digline la 811 pentru a vă asigura că este sigur să se sapa într-o anumită zonă.
  • 4. Adăugați un strat de nisip. Faceți-l aproximativ 4" Wide și 1" la 2" adâncime. Stratul inferior de panouri va sta pe acest pat de nisip și, dacă pământul nu este perfect, patul de nisip vă va ajuta să vă la nivelul plăcilor.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea casetei
    1. Așezați-vă plăcile. Așezați primul strat de panouri ca în forma unui pătrat.
  • 2. Plasați primul strat de plăci pe pat de nisip. Utilizați un pătrat de încadrare pentru a vă asigura că fiecare dintre cele patru colțuri sunt pătrate și le-au împușcat prin înșurubarea cherestei de fier vechi în colțuri.
  • 3. Nivelul primului strat. Odată ce primul strat este atins împreună și pătrat pe toate cele 4 colțuri, se leagă cu ciocul de cauciuc, atingând fiecare parte în nisip și verificând frecvent nivelul. Asigurați-vă că este un nivel în jur.
  • 4. Adăugați cel de-al doilea strat. Îndepărtați cu grijă colțul temporar, și așezați al doilea strat de panouri care se suprapun primul strat, după cum se arată:
  • 5. Înșurubați primele două straturi împreună. Folosind un driver de foraj, atașați cel de-al doilea strat la primul strat utilizând 6" Șuruburi de lemn auto-atingere. Spațiu-le în mod egal, trei pe fiecare parte. Pre-găurați o gaură pilot cel puțin jumătate din diametrul celor 6" pentru a ajuta la instalarea șuruburilor la bază.
  • 6. Liniați caseta. Așezați o foaie de țesătură de amenajare a teritoriului deasupra casetei de nisip, astfel încât să se suprapune celui de-al doilea strat și să o depună totul în jurul marginilor și fundului carierei de nisip, astfel încât să acopere complet totul. Acest lucru va permite apa să se scurgă și să păstreze buruienile să găsească o casă nouă.
  • 7. Adăugați stratul final. Folosind aceeași metodă de suprapunere ca al doilea strat, așezați al treilea strat de plăci și înșurubați-le împreună cu șuruburile de lemn. Asigurați-vă că ați compensat șuruburile de la cele de mai jos!
  • 8. Îndepărtați țesătura. Folosind foarfece grele sau un cuțit utilitar, tăiați țesătura suplimentară peisagistică.
  • 9. Adăugați nisipul! Pentru a determina cât de mult va avea nevoie de nisip, utilizați această formulă: Înmulțiți lungimea x lățime x adâncime (nu umpleți-l până la partea de sus) și apoi împărțiți acest număr cu 27. Acest lucru vă va oferi cantitatea de nisip în picioarele cubice, va trebui să vă completați cutia de nisip. Asigurați-vă că utilizați nisipul de joc, deoarece acest lucru a fost curățat și este mult mai puțin murdar decât construirea nisipului.
  • Partea 3 din 3:
    Construirea unui copertă
    1. Face o copertă. Veți dori să aveți un fel de acoperire pe caseta de nisip. Pericolul este că animalele sălbatice sau chiar pe cei domestici iubesc să se potrivească în nisipurile de copii! Oh nu! Puteți construi o copertă de bază prin obținerea a două uși și prin atașarea lor cu balamale în exteriorul cadrului de lemn al cutiei sau puteți urma instrucțiunile de mai jos pentru a face două bănci care glisați peste casetă. Această bancă vă permite să o trageți doar parțial, creând scaune în partea laterală a cutiei pentru mami sau tati, în timp ce junior joacă în nisip.
  • 2. Obțineți opt posturi. Aceste posturi ar trebui să fie făcute din lemn de 4x4. Lungimea lor va fi determinată de cât de mare ați făcut cutia de nisip. Ei vor trebui să fie de cel puțin 5 ani" mai mare (de la sol) decât cutia. Vor fi utilizate patru posturi pentru fiecare dintre cele două bănci.
  • 3. Creați laturile scurte. Obțineți opt 1x4s pentru a vă alătura posturilor împreună (4 pentru fiecare bancă). Lungimea plăcilor este foarte dependentă de cele șase din cutia pe care ați construit-o. Odată ce plăcile sunt tăiate la dimensiune, utilizați 2 șuruburi din lemn (cel puțin 2" în lungime) la fiecare capăt și atașați placa astfel încât partea superioară a plăcilor să fie înclinate cu capătul mesajelor și capetele plăcilor sunt în același timp cu părțile laterale ale postărilor.
  • În exemplul utilizat de mai sus, în cazul în care caseta este 6`x6 `, placa de îmbinare short-end ar trebui să fie ~ 38 3/4".
  • Formula pentru a imagina lungimea plăcilor de îmbinare scurte este de 1/2 lungimea casetei + ~ 2.75".
  • 4. Alăturați-vă la sfârșitul scurt. Obțineți șase 1x4s (3 pentru fiecare bancă). Acestea vor forma laturile lungi ale bancului. Din nou, lungimea va depinde de cât timp au partea laterală a casetei dvs. de nisip. Panourile de îmbinare scurte se vor confrunta cu "interior" a banca, în timp ce plăcile lungi vor trebui să fie atașate la exterior (din nou, spălați cu părțile laterale ale posturilor, precum și partea de sus și de jos). O parte a fiecărei banci va avea doar o placă lungă în partea de sus și nu în partea de jos. Fixați cu 2 șuruburi din lemn la fiecare capăt.
  • În exemplul utilizat de mai sus, în cazul în care caseta este de 6`x6 `, plăcile lungi ar trebui să fie ~ 6`9".
  • Formula pentru a imagina lungimea plăcilor de îmbinare laterală este lungimea totală a nisipului lateral + ~ 9".
  • 5. Atașați un fascicul de braț. Luați două mai multe 1x4s, aceeași lungime ca și panourile de îmbinare scurte, și atașați unul la fiecare bancă, între plăcile laterale lungi, folosind paranteze. Fasciculul de sprijin ar trebui să aibă partea largă orientată spre sus și să fie spălată cu vârfurile plăcilor laterale lungi.
  • Asigurați-vă că parantezele sunt suficient de mici pentru a se potrivi sub fasciculul de susținere, fără a merge sub marginea inferioară a plăcilor laterale lungi.
  • Faceți-vă munca mai ușoară mai târziu, marcând linia centrală a fasciculului de sprijin pe partea din față a plăcii laterale lungi. Acest lucru va fi folosit mai târziu pentru a da seama unde să lage scaunul bancii.
  • 6. Atașați scaunul. Luați 1x4s aceeași lungime ca și plăcile laterale lungi și unghiile sau înșurubați-le la capete și la centru spre partea superioară a bancului. Ar trebui să utilizați două șuruburi / unghii la fiecare capăt și la centru. Puneți mai întâi plăcile, pornind de la o parte și progresând la cealaltă. Place 1/4" Distanțierele de țiglă între fiecare tablă pe măsură ce le puneți afară.
  • Dacă urmați exemplul, veți dori 10 plăci pentru fiecare bancă, plus un supliment care va trebui să fie împărțit în lungime în mijlocul mijlocului, cu fiecare bancă luând jumătate. Cu alte cuvinte, 21 de plăci totale. Utilizați o masă ferăstrău sau un jigsaw pentru a tăia bordul în jos în centru.
  • Distanțierele dintre plăci permit aerul să circule, ajutând la prevenirea mucegaiului, dar nu permiteți pisicilor obraznici!
  • Dacă întâmpinați probleme la găsirea centrului de a introduce panourile, fie măsurați pentru centru, fie utilizați ghidul pe care l-ați pus atunci când ați făcut fasciculul de braț.
  • 7. Glisați banchetele împreună peste cutie pentru ao închide. Deschideți-le numai în mod parțial, astfel încât scaunul să se oprească la marginea nisipului, pentru a crea scaune pentru copii și adulți.
  • 8. Pata lemnul pentru al proteja. De asemenea, veți dori să eliminați capacul cu regularitate pentru a preveni creșterea mucegaiului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Argumentare: nisipul descoperit este supus contaminării și transmiterii bolii din fecalele animale (cum ar fi toxoplasmoza de fecalele de pisică) și de reproducere a insectelor în nisipurile de nisip. Nici un material de redare nu trebuie să conțină ingrediente toxice sau dăunătoare, cum ar fi tremolitul, o substanță asemănătoare azbestului. Nisipul utilizat ca material de construcție sau este recoltat dintr-un situs care conține substanțe toxice pot conține substanțe potențial dăunătoare. Nisipul poate veni din mai multe surse. Furnizorii de îngrijire a copilului ar trebui să fie siguri că folosesc nisip marcat ca un material de joc sigur sau nisip care este pregătit în mod specific pentru utilizarea de nisip.
  • Magazinul dvs. de hardware local vinde probabil nisipul de joacă, astfel încât să-l cumpere acolo în loc de online, deoarece taxele de expediere pot fi foarte mari.
  • Mai mare este mai bine pentru copii.O mică nisip nu permite prietenilor.
  • Dacă există o mulțime de pisici, iepuri, alte creaturi "prietenoase" în zona dvs., luați în considerare închiderea nisipului în screening sau firul de pui, astfel încât copiii să nu joace în leving animale.
  • Nisipul, deja instalat în zonele de redare, nu pot fi curățate în siguranță fără a lăsa reziduuri care ar putea dăuna copiilor. Înlocuiți nisipul ori de câte ori este necesar pentru ao menține suficient de curat pentru a preveni transmiterea bolii copiilor și fără material străin care ar putea provoca vătămări.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Provizii

    • 12 placi de cedru de 12 4x4
    • Țesătură de amenajare a teritoriului
    • 1 cutie 6" Șuruburi de lemn auto-atingere
    • 1 cutie 3" șuruburi de șuruburi
    • Joacă nisipul
    • Ecranul Tarp și / sau Vinyl pentru a acoperi nisipul
    • Tapea Velcro pentru a ține prelata în poziție
    • Cherestea de scrap pentru incadrare
    • Pistol de pistoale
    • Foarfece sau cuțit utilitar
    • Lipirea adezivului

    Instrumente

    • Fierăstrău circular
    • Square Square
    • Nivel
    • Ruletă
    • Ciocan
    • Ciocan de cauciuc
    • Driver de foraj greu pentru șuruburi de condus
    • Lopată
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar