Cum să faci faux locți

Faux Locals reprezintă o modalitate excelentă de a testa aspectul unor teme și alte stiluri mai permanente fără angajament. Faxurile obișnuite Faux sunt mai lungi și groase pe tot parcursul lanțului. Zeita Faux Faux este mult mai ușoară și mai subțire. Ei încep ca loci de Faux obișnuit, apoi se termină în fire curbură de păr derapare. Ambele versiuni sunt consumatoare de timp, versiunea obișnuită luând cea mai lungă. Rezultatele sunt bine în valoare de timp, totuși!

Pași

Metoda 1 din 2:
A face locurile regulate Faux
  1. Imagine intitulată Do Faux Locs Pasul 1
1. Luați o secțiune subțire a părului și aplicați hidratantul la el. Utilizați mânerul unui pieptene de coadă pentru a lua un 1 până la 2 inci (2.54 până la 5,08-centimetri) Secțiune în formă de pătrat de păr din părul tău. O ceață ușoară a secțiunii cu apă, apoi aplicați o cremă de păr hidratantă la ea.
  • O combinație de ulei de ricin și de nucă de cocos sau ulei de măsline ar funcționa mai ales pentru acest lucru. De asemenea, puteți utiliza orice altă cremă pe care ați folosi în mod normal pentru a face rânduri de porumb.
  • Imagine intitulată Do Faux Locs Pasul 2
    2. Plasați un fir gros de păr de împletire în spatele ei. Achiziționați părul de frânare sau părul marlei. Selectați un strad gros, găsiți centrul, apoi plasați-l în spatele părții naturale. Veți avea trei fire de păr: o catenă sintetică stângă, o catenă naturală centrală și o catenă sintetică dreaptă.
  • Asigurați-vă că părul pe care îl utilizați este sintetic.
  • Imagine intitulată Do Faux Locuri Pasul 3
    3. Panglică celor doi împreună. Traversați firul stâng peste cel de mijloc, apoi traversați catena dreaptă peste cea de mijloc. Păstrați împletirea, făcând cusăturile drăguțe și dreptate, până când veți ieși din păr natural la panglică. Veți fi lăsat cu două fire de păr de împletituri sintetice.
  • Imagine intitulată Do Faux Locuri Pasul 4
    4. Finalizați-vă cu o panglică de frânghie pentru câțiva centimetri. Răsuciți fiecare catenă de păr sintetic în sensul acelor de ceasornic formează două cabluri. Apoi, răsuciți cele două cabluri împreună în sens invers acelor de ceasornic pentru a forma o frânghie mai groasă. Faceți acest lucru pentru câteva cusături, apoi opriți.
  • Dacă părul este foarte alunecos și nu are o mulțime de texturi pentru ea, se poate dezvălui în timpul următorului pas. Asigurați-l cu un elastic de păr mic.
  • Imagine intitulată Do Faux Locuri Pasul 5
    5. Adăugați o nouă catenă de păr sintetic în partea de sus a părului dvs. împletit. Țineți primele 1½ inci (1.91 de centimetri) a catenei sintetice împotriva panglicii. Asigurați-vă că vârful părului sintetic se îndreaptă spre capătul panoului și nu spre scalpul dvs.
  • Asigurați firul cu un elastic de păr mic, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Do Faux Locuri Pasul 6
    6. Înfășurați catena sintetică în jurul panoului. Țineți 1½ inch (1.91 centimetri) vârful firului sintetic împotriva panglica dvs. cu o singură mână. Utilizați cealaltă mână pentru a înfășura restul catenei în jurul panoului și a vârfului strâns. Începeți la rădăcina dvs. și continuați în jos până când veți ieși din păr pentru a împacheta.
  • Suprapuneți ușor părul pe măsură ce vă înfășurați, astfel încât să nu aveți lacune.
  • Imagine intitulată Do Faux Locs Pasul 7
    7. Adăugați mai multe fire sintetice folosind aceeași tehnică. Țineți primele 1½ inci (1.91 centimetri) a noii firuri împotriva restului secțiunii părului. Asigurați-o cu un elastic de păr mic, dacă este necesar, apoi înfășurați restul lanțului în jos. Continuați să faceți acest lucru până când locul dvs. Faux este lungimea pe care doriți să o fi.
  • Imagine intitulată Do Faux Locuri Pasul 8
    8. Îndepărtați părul în exces. Țineți părul sintetic pe care îl înfășurați departe de miez. Îndepărtați părul în exces din partea de jos a miezului cu o pereche de foarfece. Nu tăiați părul pe care îl împachetați cu tocmai.
  • "miez" este primul fir de păr sintetic pe care l-ai împletit în părul tău la cerșind.
  • Imagine intitulată Do Faux Locuri Pasul 9
    9. Finalizați înfășurarea părului sintetic, apoi tăiați-l cu un pieptene de ras. Înfășurați părul sintetic în jos până când acoperă complet părul de bază. Îndepărtați-l folosind un pieptene de ras, apoi împachetați-l înapoi în sus până când nu mai aveți nimic de înfășurat.
  • Tu nu avea Pentru a utiliza un braț de ras, dar vă va oferi un finisaj mai plăcut.
  • Imagine intitulată Do Faux Locs Pasul 10
    10. Sigilați părul cu o brichetă. Porniți o brichetă și treceți-l în sus și în jos lungimea locului dvs. Faux. Dacă utilizați focul în jurul părului dvs. Faux vă face nervos, utilizați în schimb o picătură de clei de unghii.
  • Imagine intitulată Do Faux Locs Pasul 11
    11. Repetați procesul pentru restul părului. Acest proces poate dura un timp, deci ar fi o idee bună să obțineți ajutor sau să luați o mulțime de pauze. Lucrați în secțiuni, rândul rândului, până când ați terminat.
  • Metoda 2 din 2:
    Făcând Zediss Faux Locți
    1. Imagine intitulată Do Faux Locs Pasul 12
    1. Începeți cu părul proaspăt spălat, împletit. Spălați-vă și condiționați părul. Secționați-l în 1 până la 2-inch (2.54 până la 5,08-centimetru) secțiuni în formă de pătrat utilizând mânerul unui pieptene de coadă de șobolan. MIST fiecare secțiune cu apă, apoi aplicați o cremă de păr hidratantă la ea. Braid fiecare secțiune de păr.
    • Un amestec simplu de ulei de ricin și de nucă de cocos sau de ulei va funcționa bine pentru acest lucru. De asemenea, puteți utiliza în schimb crema de împletitare preferată.
  • Imagine intitulată Do Faux Locs Pasul 13
    2. Alegeți o panglică pentru a începe, apoi adăugați un păr derapare la el. Cumpărați un păr derapare care are o textură de apă de apă. Selectați o catenă subțire, găsiți mijlocul, apoi țineți-l în spatele primei mâini, aproximativ 1 inch (2.54 centimetri) deasupra rădăcinii.
  • Imagine intitulată Do Faux Locs Pasul 14
    3. Panglică celor doi împreună. Ar trebui să aveți trei fire: o catenă sintetică stângă, panglica naturală, apoi o catenă sintetică dreaptă. Panglică aceste fire împreună până ajungeți la sfârșitul panourilor naturale.
  • Imagine intitulată Do Faux Locuri Pasul 15
    4. Finalizați cu o panglică regulată pentru câțiva centimetri / centimetri. Împărțiți părul sintetic în trei secțiuni, apoi îmbrățișându-le împreună pentru aproximativ 1 până la 2 inci (2.54 la 5.08 centimetri). De asemenea, puteți răsuci pur și simplu cele două fire într-o panglică de frânghie în loc.
  • Imagine intitulată Do Faux Locs Pasul 16
    5. Trageți un Faux Local prin baza panglicii. Cumpărați un pachet de Faux Locți pre-Made. Glisați un cârlig de croșetat sau un cârlig de zăvor prin baza panglicii, aproape de rădăcină. Prindeți partea superioară a locului Faux, apoi trageți-l înapoi prin panglică pentru a forma un 1 inch (2.54 centimetri) buclă lungă.
  • Faux Faux Faux sunt fire de păr sintetic înfășurat într-un tub.
  • Alegeți Faux Locți care se potrivesc cu culoarea părului dvs. de împrăștiere.
  • Imagine intitulată Do Faux Locs Pasul 17
    6. Trageți restul locului Faux prin buclă. Dați bucla o ușoară răsucire mai întâi, apoi glisați cârligul sub panglică. Utilizați cârligul pentru a prinde restul locului Faux. Țineți bucla cu degetele, apoi glisați locul Faux prin buclă. Trageți ușor pe loc pentru a strânge nodul.
  • Imagine intitulată Do Faux Locuri Pasul 18
    7. Înfășurați locul Faux în jurul panoului. Dezvăluiți partea de sus a locului Faux un pic. Înfășurați-l în jurul panglării, lăsându-l să se întoarcă în forma sa naturală. Faceți acest lucru pentru 1 până la 2 inci (2.54 la 5.08 centimetri), apoi opriți.
  • Imagine intitulată Do Faux Locs Pasul 19
    8. Împingeți cârligul prin intermediul Faux Local. Găsiți partea de jos a locului dvs. Faux. Alunecați vârful croșetului sau zăvorului cârlig prin intermediul locului până când iese din partea de sus. Scrunch loc în jos cârligul după cum este necesar pentru a obține totul pentru a se potrivi.
  • Imagine intitulată Do Faux Locs Pasul 20
    9. Prindeți părul de împletire cu cârligul. Nu prindeți partea împletită care include părul natural. În schimb, prindeți partea care conține doar părul de împletituri sintetice.
  • Imagine intitulată Do Faux Locs Pasul 21
    10. Glisați părul de împrăștiere prin intermediul locului Faux. Trageți ușor pe cârlig, trăgând părul de împrăștiere și panglica în jos prin aspectul Faux. Alunecați cârligul de păr. Dacă există niște bucle de păr derapare care lipitează partea din loc, remorchează în jos pe părul de împletit. Glisați locul Faux în sus și în josul părului de împrăștiere, după cum este necesar pentru a regla aspectul.
  • Fauxul Faux nu va acoperi toate părul de împletitură, ci se amestecă în ea.
  • Imagine intitulată Do Faux Locs Pasul 22
    11. Repetați procesul pentru restul părului. Deoarece părul dvs. este deja împletit, tot ce trebuie să faceți este să adăugați Faux Locți la el. Ar fi mai ușor, dacă începeți de la fundul capului și lucrați în sus.
  • sfaturi

    Pentru a elimina o locație faux, orbi de pe capătul ars, dezlănțuiți locul, apoi debraxați părul.
  • Va fi aproape întotdeauna unele frizz pe locurile Faux. Puteți să vă ajutați să-l păstrați Ay Bay prin hidratarea și împachetarea unei eșarfă de mătase în jurul capului tău noaptea.
  • Majoritatea locurilor Faux pot dura până la trei luni.
  • Nu vă fie frică să încercați culori noi, îndrăznețe, cum ar fi roșu. Pentru o tranziție mai puțin șocantă, luați în considerare alegerea ceva care are deja maro închis sau negru amestecat în ea.
  • Faxele Faux pre-făcute vin în diferite lungimi și diametre. Rețineți că locurile mai mari, mai largi vor fi, de asemenea, mai grele.
  • Aplicați uleiul la scalpul dvs. în fiecare zi și spălați-vă părul cu șampon și balsam cel puțin o dată la două săptămâni. Luați zilnic vitaminele.
  • Avertizări

    Evitați instalarea părului prea aproape de rădăcină sau veți avea prea multă tensiune, ceea ce poate duce la căderea părului și subțierea.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    A face locurile regulate Faux

    • Pieptene de coafură
    • Sticlă de pulverizare cu apă
    • Crema de păr hidratantă
    • Legături de păr elastice (opțional)
    • Părul de păr sintetic / părul marlei
    • Mai usoara
    • Foarfece
    • Razor Comb (opțional)

    Făcând Zediss Faux Locți

    • Pieptene de coafură
    • Sticlă de pulverizare cu apă
    • Crema de păr hidratantă
    • Părul de frânare (textura valurilor de apă)
    • PRE-FORMED FAX FAX
    • Cârlig de croșetat sau cârlig de zăvor
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar