Cum să atrageți și să pictați o cabină rustică în perspectivă în două puncte

Te-ai întrebat cum să faci un aspect realist în clădirile tale?Utilizarea perspectivelor cu două puncte vă va ajuta să obțineți clădiri de aspect credibile.Această metodă necesită urmărirea unor direcții simple, dar timpul petrecut va fi bine răsplătit.Perspectiva cu două puncte este foarte frecvent utilizată în ilustrații, iar această cabină simplă va fi blocul de construcție pentru multe structuri mai complicate.Deci, nu doresc doar o cabină în pădure - design-ți propria ascunzătoare pe hârtie.

Pași

Metoda 1 din 3:
Planificarea și pregătirea
  1. Imagine intitulată Asmblsupplies
1. Asamblați consumabilele de desen. Găsiți o foaie de desen simplu sau o bucată de hârtie de 9 "x 12" pentru desenul inițial.Veți avea nevoie de un conducător de 12 ", un creion ascuțit, un radieră, un spațiu de lucru neclintit și / sau o placă de sprijin al plexiglasului, carton rigid sau bord de bază de spumă, mai mare decât hârtia.
  • 2. Puneți hârtia pe orizontală și trimiteți-o în colțuri.Asigurați-vă că este aliniat exact cu marginile plăcii dvs. de sprijin sau a mesei.Planificați să păstrați hârtia în această poziție orizontală în timp ce lucrați la desenul dvs.Plecarea în afara unghiului va provoca confuzie pe măsură ce lucrați.
  • Imagine intitulată Horizline, TOTIVANPTS
    3. Desenați o linie, cu conducătorul dvs., pe hârtie, de la o parte la alta. Acest lucru este este dvs "linia de orizont," De asemenea, cunoscut sub numele de nivelul ochiului.Faceți-o destul de întunecată pentru a vedea, dar nu atât de întunecată încât nu puteți șterge în cele din urmă părți ale acesteia.Linia de orizont este locul în care se întâlnesc cerul și pământul.Este, de asemenea, la nivelul ochilor dvs.
  • 4. La fiecare capăt al liniei, plasați-vă "Puncte de scădere."Puneți-le la capetele liniei orizontale.Faceți mici XS sau puncte pe linie.Aceste puncte de pe linia orizontului sunt în cazul în care lucrurile pe care le uitați să crească atât de mici de la distanță pe care le blochează într-un loc și se diminuează.
  • Imagine intitulată deasupraBelowdon
    Imagine intitulată deasupraBelowdon
    5. Înțelegeți termenii "de mai sus" "de mai jos" și "pe" la nivelul ochilor.Faceți acest lucru ținând un pahar direct de la ochi pentru ao vizualiza la nivelul ochilor.Țineți-o la câțiva centimetri sub ochi pentru ao vedea de la nivelul ochilor și la câțiva centimetri de mai sus pentru ao vedea de la nivelul ochilor de sus.Veți lucra la nivelul ochilor.
  • Metoda 2 din 3:
    Desenarea casei
    1. Imagine intitulată Firstline
    1. Desenați o linie verticală de 2 inch, creion.Apoi trageți această linie intersectați linia de orizont, cu o singură centimetru pe ambele părți.
  • Imagine intitulată TO2Vendingps
    Imagine intitulată TO2Vendingps
    2. Din partea de sus și de jos a acestei linii verticale, trageți linii la punctele de dispariție de pe ambele părți.Utilizați conducătorul pentru toate liniile de acum încolo și păstrați-vă verticalele drepte.Veți fi referire la marginile hârtiei pentru a păstra liniile drepte, chiar dacă nu sunteți conștienți de asta.
  • Imagine intitulată add2morelines
    3. Faceți cele două pereți ai casei tale. Desenați încă două linii verticale la 2 inci (5.1 cm) în partea stângă și 3 inci pe dreapta.
  • Imagine intitulată EraseGuidelines 1
    4. Ștergeți liniile de ghidare. Acest lucru vă va oferi o formă cu două fețe, un cub sau o cutie.
  • Imagine intitulată 2ndroofangle
    5. Construiți vârful acoperișului.Începeți prin găsirea centrului unui pereții casei dvs.Faceți ușor o cruce pe unul dintre pereții casei prin rularea liniilor conduse în diagonală, tăind dreptunghiul în sferturi.
  • Imagine intitulată lineupward
    6. Desenați o linie prin centrul X pentru a forma vârful triunghiular al acoperișului.Faceți această linie la fel de mare cum doriți ca vârful să ajungă.
  • 7. Construi vârful acoperișului.Trageți liniile în jos de la vârf la casă
  • Imagine intitulată Mimicangle
    8. Faceți linia de acoperiș la capătul opus.Țineți conducătorul împotriva unghiului pe care l-ați tras deja și trageți conducătorul de-a lungul desenului pentru a obține unghiul corect pentru cealaltă parte.Păstrați-l la unghi, astfel încât să puteți imita acel unghi pe partea îndepărtată a acoperișului.Trageți acea linie.
  • Imagine intitulată Finishroof
    9. Finalizați acoperișul făcând partea de sus.Ținând conducătorul la vârf, trageți o linie la punctul de dispariție a dreptului pentru a finaliza acoperișul.
  • Imagine denumită Doorandwindows
    10. Face o ușă și ferestre.Golbul de ochi în care doriți aceștia și plasarea ușor de plasare..Doar faceți ușa suficient de înaltă pentru ca o persoană să meargă confortabil prin ea.
  • 11. Adăugați mai multe linii la ferestre și uși pentru a semene cu tobogii, diviziuni de geam, etc.
  • Imagine denumită chnneyoncabin
    12. Construi coșul de fum din trei linii verticale.
  • Imagine intitulată Patioańfoundat
    13. Adăugați un patio și fundamentul casei.
  • Metoda 3 din 3:
    Pictura cabinei
    Imagine intitulată PregătitePaints
    Imagine intitulată PregătitePaints
    1. Asamblați consumabilele de acuarelă-o bucată de hârtie de acuarelă grea 11 `x 14 ", vopsele în tigăi sau tuburi într-o serie de culori și perii.Obțineți un container mare de apă și țesuturi pentru a șterge picături. Imediat, activați vopselele prin scăderea unei mici apă pe fiecare pad sau spot de culoare.
  • Imagine intitulată HouseTransferred
    2. Utilizați orice metodă pe care doriți să o transferați această cabină bună.Trasați-l la fereastră, utilizați hârtie de grafit sau înneglantați liniile din partea din spate a cabinei dvs. și creați-vă propriul grafit pentru urmărire.Pur și simplu puneți cabina în care doriți și trageți din nou peste toate liniile.Încercați să evitați să-l dați pe DAB în mijlocul paginii dvs., cu toate acestea.
  • Imagine intitulată XMASREFS
    3. Fii creativi face cercetarea ta.Cardurile de Crăciun sunt o referință bună.
  • Imagine intitulată Erassetolicitlinelines
    4. Lăsați desenul ștergând ușor.
  • Imagine intitulată foliagearoundcab
    5. Înfrumusețând zona din jurul cabinei dvs.Completați cu niște frunze în jurul bazei cabinei.Adăugați arbuști, tufișuri, toate forme de copaci, flori, viță de vie, capace de masă de toate tipurile.
  • Imagine intitulată DetaliiBoabin
    6. Utilizați creionul pentru a desena detaliile din cabină.Nu uitați să aveți linii pentru siding mergeți la punctele de dispariție.Pe acoperiș, urmați unghiurile care sunt acolo.Finalizați ferestrele și ușile cu benzi suplimentare de lemn și arătați perdele.
  • 7. Înconjurați-vă cabina cu frunze de lemn.Copacii vor adăuga înălțime și vor diminua într-o oarecare măsură cabina.Munții sau dealurile îndepărtate sunt o modalitate bună de a face ca cabina să se simtă protejată și să se prăbușească în scenă.
  • Imagine intitulată Sidingoptions
    8. Dați interesul și textura cabinei.Revizuiți diverse tipuri de siding.Acest lucru poate fi orice vă puteți imagina - jurnalele, pavilionul sau pietrele de cobble, panourile Knotty, șindrurile de cedru, etc.
  • 9. Adăugați orice alte ornamente pe care le doriți.Aduceți scena la viață adăugând sugestii de oameni care locuiesc acolo.Adăugați cutii de ferestre, copertine, geamuri de fereastră, etc. și orice altă ornamentație dorită. Vopsea în interiorul ferestrelor, o sugestie de perdele sau accident vascular cerebral abstract pentru ao arăta ca și cum viața există în interiorul locuinței.
  • Imaginea intitulată a fost supusă
    10. Continuați să lucrați la pictura peste tot.În curând veți avea complet "sub pictate."Lăsați-l să se usuce temeinic.
  • Imagine intitulată Rusticcbn
    11. Privind la o astfel de retragere pașnică, va fi relaxantă.Mat și să-l încadați la plăcerea dvs. și să o închideți într-un loc unde puteți vizita-o.
  • sfaturi

    Plasarea punctelor de dispariție cât mai departe, deoarece hârtia permite, va oferi mai multe proporții normale în casă.Punctele de dispariție care sunt prea apropiate vor avea ca rezultat forme înalte și condensate și rezultate nerealiste.
  • Dacă credeți că ceva pare rău, încercați să rulați o linie la punctul opus de dispariție.Dacă continuați să vă puteți rezolva problema, poate că o puteți camufla cu o ramură de copac sau cu o bucată.
  • Dacă vă simțiți complet confundați de acest lucru, Google Tutoriale și videoclipuri ușoare despre cum să atrageți în perspectivă în două puncte.Amintiți-vă, desenul liber este bun de făcut, de asemenea.Încercați din nou în viitor după ce ați odihnit și ar putea avea mai mult sens.
  • Orientările de ștergere pe măsură ce mergeți este atât de util.Lăsarea acestor linii poate provoca confuzie.Cu siguranță doriți să vă curățați desenul înainte de ao pune pe hârtie bună pentru ao picta.
  • Avertizări

    Când studiați arta, începeți să fiți conștienți de lecțiile din viața reală, văzând brusc lucruri noi. Fiți atenți în timp ce vă uitați la perspectivă și peisajul din jurul dvs., că nu vă distrați de ceea ce faceți, mai ales când conduceți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar