Cum să atragă și să picteze o cabană romantică în perspectivă unică

Folosind perspectivă unică, puteți descrie un obiect sau o clădire direct, cu a doua parte retrasă la un punct de dispariție.Timpul petrecut în învățare Această metodă este minimă, iar desenul rezultat este credibil și plăcut pentru ochi.Deoarece acuarelă este un mediu care se îndreaptă spre subiectele aerisite, fanteziste și tehnicile transparente, subiectul unei cabane romantice este un clasic de acuarelă.Fie imaginația dvs. să domnească liber în timp ce trageți și pictați această locuință capricioasă.

Pași

Partea 1 din 3:
Schițând cabana
  1. Imagine intitulată Romcottagelayout
Imagine intitulată Drawingupplies
1. Trageți casa.Asamblați consumabilele de desen.O foaie de hârtie standard, 8 ½ "x 11", un creion ascuțit, un conducător, un ascuțit de creion și o radieră.
  • Imagine intitulată orizontinline1
    2. Plasați hârtia pe o placă sau pe o suprafață de lucru în orientarea peisajului.Desenați o linie de la o parte la alta la aproximativ centru.Aceasta este linia de orizont sau locul în care se întâlnesc cerul și pământul.De asemenea, este denumit "nivel al ochilor."La nivelul ochilor, veți vedea doar partea din față și o parte a dreptunghiului.
  • 3. În stânga din stânga a centrului, puneți un punct pentru a reprezenta "punctul de dispariție."Pe măsură ce vedem peisajul în aer liber, acesta este locul în care toate lucrurile sunt atât de departe, se convertesc într-un singur punct.
  • Imagine intitulată Frontofhouse
    4. Construi frontul casei.Acesta va fi vizualizat la nivelul ochilor.Desenați un dreptunghi în spațiul din dreapta punctului de dispariție de pe linia orizontală, pe jumătate deasupra și jumătate de jos.
  • Imagine intitulată Linestovpt
    5. Utilizați conducătorul dvs. pentru a rula linii din partea stângă (sau partea cea mai apropiată de punctul de dispariție) la și atingeți punctul de dispariție.
  • Rețineți că singurele linii pe care le veți atrage în acest exercițiu vor fi orizontale, verticale (pe marginea hârtiei) sau la punctul de dispariție.
  • Imagine intitulată de casă la vp
    6. Trageți o linie verticală pentru a indica unde se termină caseta sau casa.Ștergeți liniile de ghidare - cele două linii la punctul de dispariție și linia de orizont unde arată prin dreptunghi.Ștergerea liniei de orizont va face ca dreptunghiul să pară o formă solidă și va fi acum menționat ca un cub.
  • Imagine intitulată maketriang
    7. Creați un acoperiș de vârf.Faceți un X cu conducătorul dvs. de la colț la colț pe primul dreptunghi care reprezintă partea din față a clădirii.Prin centrul X, trageți o linie verticală.Faceți-o la fel de mare ca și cum doriți ca acoperișul dvs. să fie.
  • 8. Conectați părțile laterale ale vârfului acoperișului pentru a forma un triunghi.
  • Imagine intitulată Dobackedgeroof
    Imagine intitulată Dobackedgeroof
    9. Finalizați acoperișul.Imită panta acoperișului la spate.Faceți acest lucru prin plasarea conducătorului împotriva unghiului și lovind ușor în spate.Desenați această linie pentru a închide forma acoperișului.
  • Imagine intitulată Tovpt.Pentru acoperiș
    10. Trageți acoperișul.Rulați o linie de la vârful acoperișului la punctul de dispariție.
  • Imagine intitulată Overhang
    11. Face acoperișul peste agățat.
  • Imagine intitulată Windowsdoor
    12. Planificați și blocați în ferestre și o ușă.Nu uitați să utilizați doar două tipuri de linii pentru acest lucru: verticală sau la punctul de dispariție.Faceți uși în formă de dreptunghiulară, suficient de înaltă pentru ca o persoană să treacă.Ferestrele pot fi dreptunghiulare, pătrate, chiar și rotunde.Pentru a face rotund, faceți un pătrat și rotunjiți cele patru colțuri.
  • 13. Faceți un coș de fum.Acesta este un dreptunghi care se ridică cu mult peste cel mai înalt vârf al acoperișului.Adăugați o altă linie pentru a da o adâncime.
  • 14. Ștergeți toate liniile de ghidare, cu excepția liniei de orizont.
  • Partea 2 din 3:
    Înfrumusețând desenul
    1. Transferați și înfrumusețați desenul.Copiați casa dvs. la o bucată de hârtie de apă de 140 de lirei de 11 "x 14" de la un tampon.
    • O metodă este de a urmări schița la fereastră.S-ar putea să trebuiască să întunecați liniile casei dvs. cu creion sau linia fină Sharpie pentru schița pentru a arăta pe hârtie bună. Țineți schița în spatele hârtiei bune și până la lumină.Schimbați-l în jur pentru a determina unde doriți ca casa dvs. să meargă.Împingeți schița cu bandă de mascare pe partea din spate a hârtiei dvs. bune. Utilizați un conducător pentru toate liniile.
    • O altă metodă este de a utiliza hârtia de grafit din magazinul de artă sau artizanat, versiunea echitabilă a unui artist de hârtie de carbon. Imagine intitulată Graphitemp
  • Imagine intitulată Îmbunătățirea
    2. Ridicați hârtia, faceți pasul înapoi și planificați compoziția pentru pictura dvs.Întreabă-te, ce face o casă o cabană de țară?Faceți cercetări pe internet.Pentru idei, Google "Cabane romantice în acuarelă" sau "Pagini de colorat ale povestirii Cabane."Sau, pur și simplu folosiți imaginația și adăugați tot ce vă face fericiți.
  • 3. Luați în considerare materialul casei dvs. Sidingul va oferi profunzime și textură - stuc, cărămidă, piatră, șindrilă din lemn etc.
  • Imagine intitulată acoperișuri
    4. Studiați acoperișurile.Ei vin într-o mare varietate.Un acoperiș care este adesea văzut în cabane de țară în povestiri.
  • Imagine intitulată WindowsromCott 4
    5. Acordați o atenție deosebită ușii sau a intrării.Faceți linii suplimentare în jurul lui pentru profunzime și soliditate.Adăugați o fereastră, textură, ușă, panouri ridicate etc.
  • 6. Tratați ferestrele cu grijă deosebită.Ei vor reprezenta și va prezenta viața care se întâmplă în interiorul casei.Adăugați linii suplimentare pentru matrițe și încă mai mult pentru a descompune spațiul în geamuri.Adăugați casete de ferestre și / sau obloane.Arată caracterul prin faptul că le-a arcuit, îngust sau într-un spațiu, în formă de pleoapă.
  • Imagine intitulată garduri
    7. Utilizați accesorii pentru a adăuga atingeri personale.Ziduri mici, pichete sau garduri de piatră, o trellis sau un arbore, arbusa sau elemente de amenajare a teritoriului, copaci, căi, o grădină de piatră, flori, flagstone, etc.
  • 8. Creați o setare pentru casă.Desenați elemente peisaj pentru a plasa casa într-un cadru special.Variază tipuri de forme de arbori de interes.
  • Imagine intitulată
    9. Utilizați îngrijire suplimentară care arată o cale.Unghi-o în lateral, curbați-o și lăsați-o mai îngustă de ușă și de flare și se estompează așa cum merge în scenă.Desenați-l drept în jos din casă și făcându-l prea rigid, pare să pară în picioare în poziție verticală, o situație de evitat.
  • Partea 3 din 3:
    Pictura cabana
    1. Vopsiți-vă casa.Adunați orice acuarele pe care le preferați, perii, o găleată de apă și un prosop de hârtie sau țesuturi pentru a ajuta la controlul fluxului de vopsea.
  • Imagine intitulată Bigbrush
    2. Amestecați big bătrâni și utilizați o perie mare.Curge vopseaua peste forme.
  • Imagine intitulată subțire
    3. Începeți pictura în orice loc.Nu există un loc potrivit pentru a începe.Lucrați inițial cu lumină ușoară, diluată.Acest lucru vă va ajuta să vedeți scena în culori și este ușor să faceți corecții dacă ștergeți o zonă umedă cu țesuturi.Permiteți piesei să se usuce înainte de a face straturi suplimentare sau spălări.Utilizați un uscător de păr dacă doriți.
  • 4. Lucrați la pictura până când vă satisface.Mai bine să se oprească mai devreme decât să o supraviețuiți.Amintiți-vă că există o mulțime de modalități de a vă edita munca, spongând pentru a ușura zonele, peste pictura cu o altă culoare etc. Puteți adăuga finisaje pe termen nelimitat în timp ce apar.Când ați terminat, semnați-vă munca.Începeți o nouă pictură în acest moment.
  • Imagine intitulată RomatCottage
    5. Să te mândrești să știi că această locuință specială este unică a ta.Agățați-l când ați terminat și bucurați-vă să vă retrageți ori de câte ori doriți.Nu este necesară ambalarea.
  • sfaturi

    În timp ce este un joc corect pentru a lua idei de la lucrările altor artiști observate pe Internet, nu copiați exact o pictură.Este mai plină de satisfacții să vină cu propriul dvs. design și să vă mândriți să știți că este cu adevărat a ta.

    Avertizări

    Dacă faceți fotografii din viață, utilizați sistemul de prieteni și aveți pe altcineva să conducă și să tragă mașina la siguranță în timp ce faceți fotografii din fereastra deschisă a pasagerilor.Acest lucru vă permite să obțineți și vizualizarea exactă pe care o doriți. Dacă ieșiți din mașină pentru a face o fotografie, asigurați-vă că rămâneți bine clar de carosabil și trafic.Amintiți-vă: În primul rând de siguranță.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar