Cum se ocupă de interacțiunile cu anti-vaxxers

"Anti-Vaxxer" este un termen de slang pentru persoanele care se opun vaccinărilor. Poate fi supărător să se întâlnească cu un anti-Vaxxer, mai ales dacă vă este frică că îi rănește pe alți oameni (cum ar fi evitarea vieții copiilor lor sau spunând lucruri dureroase despre oamenii cu autism). Să se înfurie sau să înceapă o dezbatere intelectuală este puțin probabil să lucreze, chiar dacă aveți dreptate. Iată cum să se ocupe de un anti-Vaxxer.

Pași

Metoda 1 din 4:
Înțelegerea anti-Vaxxers
  1. Imagine intitulată Persoana de vârstă mijlocie gândirea
1. Recunoașteți că unii oameni de vaccin-ezitant sunt doar speriat sau confuz. Acestea nu pot avea informații exacte și s-ar fi putut spune lucruri terifiante care le-au făcut îngrijorați. Acești oameni au adesea nevoie de empatie și de reasigurare, nu disprețui.
  • De exemplu, ai putea spune "Știu că există o mulțime de informații conflictuale, inclusiv câteva lucruri foarte înfricoșate. Care poate face dificilă cunoașterea a ceea ce este real și cum să vă păstrați copiii în siguranță."
  • Imagine intitulată Conspirația Thorist confundă persoana rezonabilă.jpg
    2. Rețineți că mulți anti-vaxxi sunt îngrijorați, părinți dezinformați. Unii părinți, în special noi, sunt profund îngrijorați de riscurile de sănătate și doresc să facă tot ce este posibil pentru a-și proteja copiii. Retorica anti-vaccinare poate prada acestor temeri.
  • Imagine intitulată Omul vorbește cu tânărul femeie.jpg
    3. Întrebați dacă ar dori să afle mai multe despre vaccinuri. Majoritatea anti-Vaxxers fac ca cercetarea și pot fi deschise ideilor noi. Întrebați dacă ar plăcea informații noi și văd cum răspund.
  • Dacă doresc să învețe, ajutați-i să găsească surse fiabile, cum ar fi revistele evaluate de colegi. Dați-le timp să citiți și să reflectați. Dacă aceștia citesc cercetări revizuite de la egal la egal, ar putea dori să vorbească despre asta cu tine.
  • Unele anti-Vaxxers sunt mai puțin deschise decât altele. Dacă s-au oprit când au spus ceva care contrazice ceea ce deja cred, presupune că conversația constructivă este imposibilă.
  • Imagine intitulată tipul evreu cu o idee.jpg
    4. Recunoașteți că mulți anti-Vaxxers sunt adesea preocupați de idealurile purității și libertății. Ei doresc să-și păstreze copilul expus numai "pur" și lucrurile naturale și nu doresc să fie forțați să vă vaccinați copilul dacă nu vor. Astfel, puteți apela la aceleași valori pentru a le încuraja să vadă lucrurile în mod diferit.
  • Puritate: Discutați despre modul în care vaccinurile valorizează un sistem imunitar natural al copilului (făcând vaccinurile mai mult "pur"). Arată cât de dezgustătoare și îngrozitoare pot fi bolile care pot fi prevenite. Vaccinurile ajută copiii să evite în mod natural această soartă.
  • Libertate: Discutați despre modul în care vaccinurile pot ajuta copiii să fie liberi să-și trăiască viața, fără teama de boală sau limitări moarte (cum ar fi nevoia de a fi acasă sau de a nu putea călători) impuse de lipsa de vaccinare. Copiii vaccinați sunt capabili să exploreze lumea din jurul lor și să experimenteze copilăria fără lipsa de vaccinare care îi ține înapoi.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind logica

    Puteți încerca un argument logic, deși este puțin probabil să lucrați. Încercați doar să utilizați logica dacă cineva pare interesat de o dezbatere.

    1. Imagine intitulată Young Woman și MAN mai în vârstă Talk.jpg
    1. Puneți întrebări pentru a încuraja gândirea logică. Uneori, întrebările vor încuraja o persoană să se gândească mai profund în ceea ce privește convingerile lor și să intrebați logica a ceea ce i sa spus. Chiar dacă o persoană face scuze chiar acum, ei pot continua să se gândească mai târziu la asta.
    • Dacă vaccinurile provoacă autism și majoritatea oamenilor din lumea occidentală sunt vaccinați, atunci de ce sunt aproximativ 98% dintre persoanele non-autiste? Și de ce există oameni autism nevaccinați?
    • Dacă toate vaccinurile sunt rele, atunci de ce milioane de oameni primesc vaccinuri anuale de gripă fără probleme?
    • Dacă vaccinurile sunt nesigure, atunci de ce sunt recomandate pentru bebeluși și vârstnici?
  • Imagine intitulată profesor vorbind.jpg
    2. Subliniază faptul că vaccinurile sunt mai sigure decât bolile pe care le împiedică. Efectele secundare ale vaccinurilor se întâmplă, dar pentru majoritatea oamenilor sunt mai sigure decât potențialele complicații din poliomielită sau rujeolă.
  • Cele mai frecvente efecte secundare sunt umflarea și febra de grad scăzut, pe măsură ce organismul învață să lupte împotriva bolii.
  • Medicii sunt de obicei pregătiți pentru efectele secundare mai grave.
  • Există foarte puțini oameni care au efecte secundare severe. În medie, doar un singur pacient din milioane care au primit vaccinul va avea o reacție severă.
  • Imagine intitulată morman de cărți.jpg
    3. Răspundeți solicită că vaccinurile nu sunt testate. Vaccinurile sunt testate de mai mulți ani înainte de a ieși la public. Inițial, vaccinurile sunt testate pe celule cultivate la laborator - odată ce îndeplinesc standarde foarte stricte de siguranță, profesioniștii din domeniul medical pot începe să le administreze oamenilor în studiile clinice mici și să monitorizeze reacțiile lor. Poate dura zece, cincisprezece sau chiar douăzeci de ani pentru ca un vaccin să fie introdus publicului și sunt monitorizați extensiv chiar și după ce studiile clinice s-au încheiat.
  • Indicați că atunci când vaccinurile sunt introduse mai întâi, acestea fac studii clinice randomizate dacă o alternativă nu există deja. Acest lucru poate fi văzut atât cu vaccinuri mai în vârstă, cum ar fi poliomielul, cât și vaccinurile mai noi, cum ar fi vaccinul HPV.
  • Explicați-vă că dacă există un vaccin deja, este neetic să-l aliniați oamenilor prin înlocuirea acestuia cu un placebo.
  • Vaccinurile au fost utilizate în mod regulat de peste 50 de ani, și nu au fost identificate factori de risc pe termen lung.
  • Vaccinurile COVID-19, inclusiv Pfizer și Moderna, au suferit teste riguroase înainte de a fi pus la dispoziția publicului larg în cadrul autorizațiilor de utilizare de urgență.
  • Imagine intitulată Teen autistic în Finger Purple Filking.jpg
    4. Debunce zvonul de autism. Cu mult timp în urmă, un chirurg numit Andrew Wakefield a publicat un studiu de caz mic în Lancet, un prestigios jurnal medical. Studiul a rezumat că vaccinurile au crescut autismul la copii. Acest studiu a fost de atunci complet discreditat.O mulțime de anti-Vaxxers se vor referi la acest studiu atunci când își apără credințele. Ceea ce omite convenabil este faptul că acest medic a fost lovit de registrul medical în rușine pentru comportamentul neetic, abateri și fraudă. Fiecare studiu independent de atunci nu a găsit nici o corelație.
  • Studiul lui Andrew Wakefield a fost debunat. În plus față de dimensiunea minuscoși a eșantionului, sa constatat că el a falsificat datele sale și a ascuns faptul că primește plăți mari pentru a spune că vaccinurile au provocat autism. El a vrut, de asemenea, să-și brevete propria vaccin MMR și, astfel, a beneficiat de a mânca unul existent.
  • Dovezile actuale sugerează că autismul este inabornic și genetic, cu cercetătorii care identifică acum semne încă din trimestrul 2. Creșterea ratelor de diagnosticare a autismului sunt cauzate de un diagnostic mai bun și mai larg, în timp ce prevalența autismului în sine este de fapt foarte stabilă. Părinții nu pot controla dacă copilul lor este autist. Copiii nevaccinați pot fi în continuare autism.
  • Chiar dacă vaccinurile au provocat uneori magic autism, este mai bine să ai un copil autist decât este de a urmări copilul tău să moară încet din tusea devin.
  • Imaginea intitulată Hijabi Femeia spune nr
    5. Combated "Oamenii mor când îl ingeră, așa că este rău pentru tine" argument. Anti-Vaxxers vă vor spune că, deoarece nu puteți pune medicamentul de vaccin pe o lingură, beți-l și digerați fără a muri, vaccinurile sunt nesigure. Vaccinurile ar trebui să intre în sânge, nu stomacul.
  • Cantități mari de substanță, chiar apă, sunt rele pentru dvs. Vaccinurile sunt concepute pentru a conține cantități sigure de tot.
  • O mulțime de substanțe siniste, nu sunt la fel de înfricoșătoare cum par. De exemplu, vaccinurile conțin formaldehidă, care pot fi folosite pentru a păstra țesutul mort... dar este, de asemenea, produs în mod natural de către organism.
  • Formulele de vaccin pot fi redezvoltate pentru a adapta preocupările de sănătate. De exemplu, Thimerosal nu mai este adăugat la majoritatea vaccinurilor, iar cele care conțin Thimerosal au doar aproximativ 25 micrograme ale acesteia (care este egală sau mai mică decât cantitatea de mercur în tonul conservat).
  • Unii anti-Vaxxers susțin că injectarea ocolește modul în care majoritatea substanțelor intră în organism și sunt preocupați de faptul că, odată ce este injectat, nu există nici o modalitate de a dezactiva un potențial răspuns inflamator extrem. Cu toate acestea, aceste reacții sunt extrem de rare, și chiar dacă s-au întâmplat, un medic ar fi capabil să găsească cauza și să o trateze.
  • Dacă ați injectat kale organic în sângele dvs., probabil că ați muri. Dar asta nu înseamnă că Kale este nesigur să mănânce.
  • Imaginea intitulată omul stresat 2.jpg
    6. Să se ocupe de teoreticienii antiguvernamentali de conspirație. Unii oameni care cred că vaccinurile sunt rele, cred că așa pentru că "Sunt de la guvern, deci nu sunt în siguranță!" Aceasta este doar paranoia. Guvernele încearcă să păstreze oamenii în siguranță și să permită spitalelor și clinicilor să folosească vaccinuri este doar un pas - pentru a se asigura că un izbucnire de boală majoră nu afectează pe toată lumea.
  • Întrebați ce motiv ar putea avea guvernul pentru a face oameni bolnavi sau dezactivați. De ce ar face asta?
  • Descompune argumentul "bolnavii le fac bani" Prezentând că, în timp ce boala non-dezactivare necesită persoane să plătească bani, ci și banii guvernamentali pentru a sprijini persoanele bolnave sau cu handicap (e.G. Plăți de invaliditate pe termen lung).
  • Dacă o porțiune considerabilă a populației moare sau este dezactivată permanent de la bolile care pot fi prevenite la vaccin, care lasă mai puțini oameni care pot face bani, ajută la menținerea țării sau preluarea rolului guvernamental al altcuiva ar trebui să moară sau să se pensioneze.
  • Imaginea intitulată a vizat tânărul discuții cu man.jpg
    7. Discutați logica unei mari conspirații farmaceutice. Conspirațiile sunt foarte grele de lucru pentru a menține, în special pe o scară atât de mare.
  • Întrebați de ce medicii i-ar fi permis să spargă jurământul hipocratic în acest caz, când sunt strict ținute altfel. Ce face vaccinurile speciale?
  • Medicii nu fac, de obicei, profituri asupra vaccinurilor și pot pierde chiar și bani. Dar avocații anti-vaccinare pot face profituri mari "cure miraculoase," "Suplimente de sănătate," și cărți.
  • Imagine intitulată Omul de vârstă mijlocie menționează Doctor.jpg
    8. Dispute cerem vaccinurile cauzează cancer. Unele site-uri anti-vaccinare au început să susțină că vaccinurile vor da cancer pentru copii. Cu toate acestea, ratele de cancer sunt destul de stabile (care nu sunt în creștere), cu scăderea ratelor mortalității cancerului datorită unui tratament mai bun. Anumite vaccinuri (cum ar fi vaccinul HPV) pot, de asemenea, să vă reducă riscul de cancer, prin protejarea împotriva virușilor care provoacă cancer.
  • Cauzele comune ale cancerului includ fumatul, tutunul, abuzul de alcool, expunerea la soare grele fără protecție solară, infecții și factori de risc genetic.
  • Expunerea pe termen lung la formaldehidă (de obicei inhalată) poate crește riscul de cancer. Dar asta nu înseamnă că o cantitate mică de formaldehidă într-un vaccin vă va ucide. Vaccinurile poartă doar o cantitate mică, mult mai mică decât este prezentă în mod natural în organism.
  • 9. Respingeți afirmația că vaccinurile cauzează SIDS. Deși acest argument este mai puțin comun, unii anti-Vaxxers vor pretinde că vaccinurile pot provoca SID-uri sau sindromul de deces sugar. Cu toate acestea, multiple studii din anii 1980 au constatat că sugarii cărora li sa dat vaccinările DTP au fost de fapt mai puțin susceptibile de a muri de SID-uri decât sugarii nevaccinați.
  • Din păcate, medicii nu sunt destul de siguri ce cauzează Sids, motiv pentru care este un argument ușor pentru a face anti-Vaxxers.
  • Imaginea intitulată tipul trist ia respirația profundă.jpg
    10. Argumentează împotriva "copilului meu a ajuns doar bine fără vaccinuri!" Introduceți declarațiile. Imunitatea efectivului protejează anti-vaxxers și copiii lor - dacă mai mulți oameni sunt imuni, boala nu se poate răspândi. Dar, cu atât mai mult se ridică numărul oamenilor nevaccinați, cu atât este mai mare șansele că o boală periculoasă se descompune.
  • Dacă copilul lor nu sa îmbolnăvit încă, acel copil este norocos. Există cazuri de copii nevaccinați care se confruntă cu complicații grave sau chiar mor.
  • Doar pentru că lucrurile sunt bine până acum nu înseamnă că un copil este în siguranță. Nu ar fi logic să spun "Copilul meu nu poartă centuri de siguranță și nu a murit încă într-un accident de mașină, deci este bine să nu folosiți centurile de siguranță," și nu este logic să spun "Copilul meu nevacinat nu a murit încă de polio, deci nu vaccinarea este în siguranță."
  • Părinții pun în pericol și alți oameni, cum ar fi sugarii, persoanele cu alergii la vaccinuri și persoane imunocompromise (cum ar fi pacienții cu cancer) care nu pot obține vaccinuri. Acei oameni s-ar putea să se îmbolnăvească sau să moară dacă vin în contact cu cineva care are o boală care poate fi prevenită la vaccin.
  • Imagine intitulată fată Sleepy Relaxes în Corner.jpg
    11. Respinge argumentul că persoanele vaccinate pot obține încă boala. Este posibil ca unele persoane vaccinate să contracteze încă boala pe care au fost vaccinate împotriva. Cu toate acestea, acest lucru se datorează faptului că sistemele imune ale unor persoane nu răspund la vaccin și nu înseamnă că toate vaccinurile sunt ineficiente. Vaccinurile reduc brusc șansa ca cineva să poată obține boala. Între 85 și 95% dintre oameni răspund la vaccinurile din copilărie, adică oamenii care nu răspund la vaccin sunt în minoritate.
  • Dacă cineva care este vaccinat captează oricum boala, ei primesc de obicei o versiune mai ușoară că pot lupta mai repede.
  • Unele vaccinuri, cum ar fi vaccinul rujeolei, sunt eficiente la aproape 100% dintre destinatari.
  • Imagine intitulată copilul
    12. Risipește cererile lui "Vaccinul de vărsare". Unii oameni vor argumenta că, după o vaccinare, vaccinul poate fi "Shed" prin funcții corporale (cum ar fi strănutul sau utilizarea băii) și puneți alte persoane expuse riscului, deci vaccinarea nu este sigură. Cu toate acestea, cercetările au arătat că numai vaccinurile cu virusuri vii pot fi transmise, iar transmisia nu înseamnă că o persoană nevaccinată sau imunocompromisă va contracta boala. Cazuri documentate de la "vărsare" sunt extrem de rare.
  • Singurele vaccinuri care pot "Shed" sunt rotavirusul (care este transmis prin fecale și poate fi prevenit cu o bună igienă), varicella sau zoster (care este transmis numai dacă se dezvoltă persoana vaccinată "descoperire" varicela), febra galbenă (care este transmisă prin alăptare și transfuzii de sânge), iar vaccinul polio oral (care nu este utilizat în multe țări, în favoarea injecției). MMR poate fi transmis, dar nu poate fi contractat.
  • Profesioniștii din domeniul medical recomandă ca cei care trăiesc cu o persoană imunocompromisă să fie vaccinată pentru a reduce riscul persoanei care contractează boala.
  • Imagine intitulată desen animat.jpg
    13. Indicați că Vaers nu este neapărat de încredere (în SUA). Unii anti-Vaxxers vor susține că sistemul de raportare a evenimentelor adverse vaccin (Vaers) a plătit banii celor care au avut reacții adverse la vaccinuri. Cu toate acestea, rapoartele privind VARI pot fi depuse de oricine. Ele pot fi coincidență sau chiar falsificate, nu au fost neapărat studiate, iar un raport nu înseamnă că vaccinul a provocat reacția. În plus, Vaers nu compensează pe oricine care depune o cerere - Programul de compensare a prejudiciului vaccinului (VICP) este singura organizație americană care va compensa cele cu reacții severe la vaccinuri, iar cerințele pentru depunerea unei creanțe sunt stricte.
  • Vaers a fost utilă pentru a determina reacțiile potențiale la un vaccin, iar vaccinurile cu mai multe reacții similare pot declanșa o re-revizuire a vaccinului. Cu toate acestea, Vaers va accepta orice raport, chiar dacă pare ciudat (cum ar fi revendicarea unui vaccin a provocat o sinucidere). O persoană a raportat Vaers care primesc o vaccinare la transformat în hulk.
  • Multe reacții severe sau decese raportate pe site-ul Vaers au fost legate de alte cauze non-vaccin. Corelația nu este o cauzalitate.
  • Profesioniștii din domeniul medicalului sunt îndemnați să depună probleme de sănătate notabile la Vaers dacă problema a avut loc post-vaccinare, chiar dacă există dovezi puțin sau deloc care leagă reacția la vaccin.
  • Pentru a depune o petiție cu VICP, persoana care a primit vaccinul trebuie să aibă efecte secundare severe de peste șase luni, au fost spitalizate sau necesare intervenții chirurgicale sau au murit ca urmare a vaccinului (toate fiind extrem de rare). Dacă vaccinul nu are nicio înregistrare pentru a provoca efectul advers la care beneficiarul a experimentat, trebuie să existe dovezi medicale că vaccinul a provocat reacția și nu a fost o coincidență. Indiferent dacă petiționarul primește despăgubiri este determinat în instanță.
  • Între 1988 și ianuarie 2020, din miliarde de vaccinuri date, au fost depuse doar peste 21.000 de petiții. Doar aproximativ 7.000 (38%) dintre persoanele care au depus o cerere cu VICP au câștigat compensații, iar 80% dintre acestea au fost compensate de o decontare, mai degrabă decât o hotărâre judecătorească. Celelalte 14.000 de cazuri au fost respinse.
  • Oamenii nu pot da în judecată creatorii sau producătorii de vaccinuri, deoarece procesele repetate sau multiple împotriva acestor producători pot provoca lipsuri de vaccinuri, ceea ce pune alte persoane expuse riscului.
  • Imagine intitulată tânăr medic în Office.jpg
    14. Reamintesc că obiceiurile sănătoase nu le vor proteja. Unii părinți presupun în mod greșit că fundalul lor privilegiat sau stilul de viață sănătos, le va proteja de infecțiile care pot fi prevenite la vaccinuri. Cu toate acestea, un stil de viață sănătos nu împiedică pe cineva să contracteze bolile prevenite de vaccinuri.
  • Dacă o bună igienă și obiceiurile sănătoase au fost suficiente pentru a proteja împotriva bolilor care pot fi prevenite la vaccin, ratele bolii ar fi refuzat decenii înainte. Cu toate acestea, boala a scăzut doar brusc după introducerea vaccinurilor. Atunci când țările și-au relaxat cerințele de vaccinare fără ca boala în cauză era eradicată, boala aproape imediat se întoarce.
  • Indicați că sistemul imunitar reacționează mult mai repede la o boală atunci când a fost deja expusă chiar și la un pic mic. Cu un vaccin, sistemul imunitar recunoaște boala și îl poate ataca rapid - fără ea, sistemul imunitar nu răspunde cât mai repede, ceea ce poate duce la afectarea unei afecțiuni grave înainte de a fi rezolvată.
  • Explicați că vaccinarea este ca și cum ați purta centurile de siguranță într-o mașină. Nu intrați într-o mașină care așteaptă să intre într-un accident, dar dacă intri într-unul, centura de siguranță vă protejează de un prejudiciu mult mai mult decât dacă nu l-ai purtat. Același lucru este valabil și pentru vaccinuri.
  • Metoda 3 din 4:
    Făcând apeluri emoționale

    Majoritatea oamenilor sunt convinși de logică, ci de emoție.

    1. Imaginea intitulată Guy vorbește frumos cu autismul fată.jpg
    1. Sunt de acord că poate fi greu să găsești informații exacte despre vaccinuri. Există o mulțime de teorii de teamă, dezinformare și conspirație despre vaccinuri. Acest lucru poate sperie oamenii. Spune-le că este bine să se simtă îngrijorați sau îngrijorați. Acest lucru îi ajută să se simtă înțeles și îi ajută să aibă încredere în tine. Ele pot fi mai deschise pentru a auzi alte perspective odată ce sunt puse la ușurință.
  • Imagine intitulată mână și telefon cu semn de avertizare.jpg
    2. Arătați-le pericolele bolilor care pot fi prevenite la vaccinuri. Datorită succesului vaccinurilor, majoritatea oamenilor nu mai au nicio idee despre ce boluri care pot fi prevenite de vaccinuri. Încercați să le arătați fotografii sau videoclipuri ale copiilor care suferă de boli cum ar fi tusea, rujeola și poliomiala. Lăsați-i să citească detaliile copiilor care s-au îmbolnăvit. Explicați modul în care bolile pot provoca complicații grave cum ar fi leziunile cerebrale, infertilitatea și moartea.
  • Spune "Aceasta este ceea ce se poate întâmpla cu copilul dvs. dacă nu vor fi vaccinați. Vreau ca copilul tău să fie în siguranță și de aceea vă arăt asta. Nu este prea târziu să le imunizați, să-i protejeze." Înțelegeți că unii anti-vaxxi cunosc pe cineva care a suferit efecte secundare severe ale vaccinurilor care sunt la fel de rele ca efectele pe care le descrieți. S-ar putea să întrebați dacă este cazul înainte de a continua.
  • Imagine intitulată fetiță îmbrățișând jucărie pește în corner.jpg
    3. Explicați efectele de-a lungul vieții pe care le pot avea bolile care pot fi prevenite la vaccinuri. Bolile care pot fi prevenite la vaccinuri pot avea complicații care afectează copilul pentru restul vieții lor. Chiar dacă supraviețuiesc, corpul lor nu poate fi niciodată același. Persoanele nevaccinate care contractează boli pot trăi cu probleme și condiții de-a lungul vieții, cum ar fi:
  • Plămânii rătăciți
  • Cicatrici
  • Dinti rai
  • Surzenie parțială sau completă
  • Orbire
  • Leziuni ale creierului
  • Paralizie
  • Infertilitate
  • Imagine intitulată Hijabi Girl la Computer.jpg
    4. Încurajați-i să citească conturile personale ale bolilor care pot fi prevenite la vaccinuri. Părinții au scris despre modul în care se simțea pentru copiii lor pentru a obține bolile care pot fi prevenite la vaccin și cât de înspăimântătoare a fost. Să înțeleagă că ar putea împărtăși povestiri despre vătămarea vaccinului cu dvs. și să fiți pregătiți să ascultați.
  • Imagine intitulată Redhead Teen exprimă fericire.jpg
    5. Explicați modul în care vaccinurile acționează sistemele de imunitate naturale ale oamenilor. Unele anti-Vaxxers sunt profund preocupate de faptul dacă este ceva "natural." Este posibil să vă explicați modul în care vaccinurile consolidează sistemul imunitar natural al copilului, introducând copilul la o formă slăbită a bolii, astfel încât copilul să fie gata dacă se întâlnesc cu adevărat.
  • Imagine intitulată părinte întreabă prietenul despre copil
    6. Discutați despre modul în care alegerea de a nu vă vaccina pune alte persoane în pericol. Bebelușii, persoanele cu alergii la ingrediente de vaccin (cum ar fi ouăle), persoanele imunocompromise, și persoanele în vârstă sunt expuse riscului de boli care pot fi prevenite la vaccinuri. Alegerea de a nu vaccina este alegerea de a pune acei oameni la risc, deoarece bolile se pot răspândi de la copil la o persoană mai puțin norocoasă.
  • Persoanele însărcinate, dacă sunt expuse la rubeolă, pot suferi un avort spontan sau pot fi născuți cu probleme grave de sănătate.
  • Bolile se răspândesc. Au existat cazuri de copii nevaccinați care trebuie să fie carantină, iar școlile care trebuie să fie închise temporar datorită focarelor care pun în pericol bolile care pot fi prevenite la vaccinuri.
  • Imagine intitulată fetița asexuală se confruntă cu critici.jpg
    7. Vorbește despre modul în care retorica despre autism poate fi profund dureroasă pentru oamenii cu autism. Oamenii cu autism sunt oameni și au sentimente. Le poate face rău să audă cum sunt "rupt" sau "deteriorat," cu "Ochii fără suflet." Cercetările arată că oamenii cu autism suferă de lipsa de acceptare în lume. Încurajați persoana să empatizeze cu oamenii cu autism și să lucreze la ajutarea lor să se simtă iubită și dorită.
  • Cere "Cum credeți că o persoană autistă ar simți dacă au auzit asta? Ce ar putea fi, să știți că oamenii ar risca viața copiilor lor, mai degrabă decât posibilitatea ca copilul lor să se întoarcă ca tine?"
  • Dacă spun că oamenii cu autism nu le pot auzi, întreabă "De unde știți?" Autismul este de-a lungul vieții, și nu întotdeauna evident altora. (Pentru tot ce știu, ați putea fi autism.) Oamenii cu autism auzi lucrurile pe care alte persoane le spun despre ei.
  • Există, de asemenea, părinți ai copiilor autism care doresc ca oamenii să nu mai vorbim de a vorbi atât de negativ despre copiii lor, pentru că este rău și neadevărat.
  • Imaginea intitulată fată ridică mâna în clasa.jpg
    8. Încurajați-i să ajute copilul lor să aibă un viitor mai bun. În plus, de multe ori mai multe șanse de a dezvolta boli grave și de a avea nevoie de spitalizare, copiii nevaccinați au mai puține oportunități.
  • Lipsa vaccinărilor poate limita capacitatea viitoare a copilului dvs. de a călători în străinătate, la școlile pe care doresc să le frecventeze, să participe la îngrijirea zilei și să se bucure de alte oportunități.
  • Echipele de boli pot avea un impact grav asupra copiilor nevaccinați. Experții recomandă ca copiii nevaccinați să fie păstrați acasă timp de zile sau săptămâni în timpul unui focar, chiar dacă înseamnă școala lipsă. Dacă un copil captează o boală care poate fi prevenită la vaccin, este posibil ca acestea să fie în carantine de la toți ceilalți, care pot fi înspăimântătoare (în special pentru copiii mici).
  • Metoda 4 din 4:
    Setarea limitelor
    1. Imaginea intitulată fată stabilește o limită.jpg
    1. Știți că aveți dreptul să nu permiteți oamenilor nevaccinați să petreacă timpul cu propriii copii. Mai ales dacă copilul dvs. este imunocompromis sau un nou-născut, puteți fi îngrijorat de sănătatea și siguranța acestora. Ai voie să spui "Tu / copilul tău nu poate să-mi vezi copilul decât dacă dvs. / copilul tău este vaccinat."
    • Dacă persoana are o tendință de a minți, puteți solicita dovada imunizării.
    • Poate fi greu să nu lăsați bunicii, mătușii sau unchii, verișorii, et cetera să nu se întâlnească cu noua lor relativă a copilului. Dar poate fi, de asemenea, greu de vizionat copilul dvs. suferă de o boală care poate fi prevenită la viață, cum ar fi tusea. Experții recomandă păstrarea copiilor din contact cu rudele nevaccinate, până când copilul și-a atins toate fotografiile.
  • Imagine intitulată Vorbiți vesel Trans Vorbește despre rochie.jpg
    2. Schimbați subiectul dacă acesta este un argument frecvent. Dacă sunteți obligat să vedeți această persoană adesea (cum ar fi în timpul unei reuniuni de familie), este posibil să fie în interesul celor mai bune interese pentru a evita subiectul și pentru a păstra lucrurile pașnice. Iată câteva lucruri pe care le puteți spune:
  • "Da bine. Oricum, poți să crezi cât de mult plouă?"
  • "Nu vreau să vorbesc despre asta."
  • "Nu mă interesează să mă cert cu tine."
  • "Dacă mă deranjezi despre deciziile mele, voi pleca."
  • Imaginea intitulată Tipul evreu spune că nu 2.jpg
    3. Limitați contactul cu o persoană toxică. Dacă cineva este nepoliticos pentru tine, acționează agresiv sau aburolls limitele tale personale, atunci presupune că nu se vor schimba. Nu trebuie să-ți petreci timpul cu cineva care te face să te simți rău.
  • sfaturi

    Nu datorați pe nimeni adevărul despre deciziile dvs. personale. Dacă știți că o rudă ar începe să strige dacă le-ați spus că ați vaccinat copiii dvs., de exemplu, atunci nu trebuie să cunoască aceste informații.

    Avertizări

    Din păcate, persoanele care sunt deschise cu privire la vaccinuri pot fi victime ale abuzurilor on-line serioase. Anti-Vaxxers en Masse s-au angajat în numelire, amenințări la violență și amenințări la moarte, chiar care vizează mame îndurerate ale căror copii au murit de boli prevenite de vaccinuri. Acest tip de cruzime nu este corect, dar se întâmplă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar