Cum de a repara internet explorer când se deschide automat

Este Internet Explorer deschide în mod constant câteva mii de casete de site-uri diferite?Aflați cum să o remediați prin citire și urmând instrucțiunile din acest articol.

Pași

  1. Imagine intitulată Fix Internet Explorer atunci când se deschide automat pasul 1
1. Dezactivați și deconectați cardul wireless de pe computer sau dacă utilizați o conexiune prin cablu, deconectați cablul de pe computer și cu cablu-router / cablu cutia.
  • Imagine intitulată Fix Internet Explorer când se deschide automat pasul 2
    2. Reporniți computerul, astfel încât să ruleze în modul sigur.Cu unele computere, puteți apăsa cu ușurință în butonul de pe computer și când vă bateți, veți primi opțiunea de a rula într-un alt mod decât "Începeți Windows în mod normal".
  • Unele site-uri au menționat că oamenii ar trebui să preseze continuu F8, După ecranul de brand inițial al cizmelor de calculator.Acesta este un alt mod de a accesa acest meniu.
  • Fiind că aveți conexiunea cu cablu / fire fără fir, selecționând "Modul sigur in navigare pe internet" este complet inutil și nu este necesar!
  • Imagine intitulată Fix Internet Explorer când se deschide automat pasul 3
    3. Deschideți panoul de control.Va trebui să curățați fișierele stocate din memoria cache, istoric, fișiere temporare și chiar și prin blocarea ferestrelor pop-up și chiar dezactivarea unor adăugări care ar fi putut fi văzute în fereastra browserului care este afișată.
  • Imagine intitulată Fix Internet Explorer când se deschide automat pasul 4
    4. Asigurați-vă că sistemul dvs. efectuează o versiune actualizată în mod constant a unui firewall.Dacă nu, majoritatea sistemelor de operare Windows pot fi actualizate în mod liber cu un firewall, pornindu-se pe firewall-ul Windows.Dacă este necesară o protecție la ieșire (care poate fi cazul în această problemă), există unele programe acolo (care rulează gratuit și care pot fi descărcate și instalate gratuit) care vă va proteja și calculatorul.Un astfel de program este numit "Instrumente PC Firewall Plus" (Un astfel de loc este prin intermediul site-ului CNET).
  • Imagine intitulată Fix Internet Explorer când se deschide automat pasul 5
    5. Rulați un control complet anti-virus asupra sistemului dvs.Prima scanare completă poate dura mult timp, dar, în timp, de data aceasta poate scădea un pic.Un program gratuit și actualizat în mod constant, care funcționează minuni în acest proces este Microsoft Security Essentials, dar unul dintre numeroasele produse achiziționate (dacă preferați să nu utilizați produse Microsoft).
  • Imagine intitulată Fix Internet Explorer când se deschide automat pasul 6
    6. Rulați o scanare completă a malware-ului, cum ar fi cu Malwarebytes sau Spybot Căutare și distrugere sau unul dintre numeroasele produse de scanare malware disponibile.
  • Imagine intitulată Fix Internet Explorer când se deschide automat pasul 7
    7. Salvați-vă munca în toate programele pe care le-ați deschis (care ar trebui să fie doar programele dvs. antivirus și anti-malware), eliminați piesele malware și virușii care pot exista.
  • Imagine intitulată Fix Internet Explorer atunci când se deschide automat pasul 8
    8. Închideți programele.
  • Imagine intitulată Fix Internet Explorer când se deschide automat pasul 9
    9. Reporniți computerul.
  • Imagine intitulată Fix Internet Explorer când se deschide automat pasul 10
    10. Asigurați-vă că acești pași au fixat corect computerul.Unele lucruri pot fi fixate numai după ce contactați un specialist IT (la afacerea dvs.) sau o companie locală de fixare a computerului (pentru un utilizator de acasă).
  • Imagine intitulată Fix Internet Explorer când se deschide automat pasul 11
    11. Re-activați cardul wireless, dacă s-a găsit totul să funcționeze excelent.Dar dacă începe să acționeze din nou, doar dezactivați și lăsați-l dezactivat, până când ați văzut pe cineva în legătură cu problema.
  • sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Actualizat în mod constant Paravanul de protecție a calculatorului
    • Scaner anti-virus
    • Scanner malware
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar