Cum să prindeți shiners

Uneori, cel mai bun mod de a prinde un pește este cu un pește. Un pește de momeală care este prins de la superficiența unei bănci din apropiere se va mișca și va răspunde într-un mod că basul local este folosit pentru a urmări, în timp ce un shiner ridicat de rezervoare ar putea să nu atragă aceeași atenție de la pescuitul mare, deoarece nu este folosit să trebuiască să se desprindă de prădători. Învățând cum să prindeți Shiners nu numai că va atrage într-o captură mai mare, dar, de asemenea, vă economisesc costul de cumpărare de momeală, de asemenea.

Pași

Metoda 1 din 5:
Capturarea cu capcane

Folosirea unei capcane pentru a prinde Shiners este cea mai bună metodă fără stres atât pentru dvs., cât și pentru Baifish.

  1. Imagine intitulată Catch Shinlers Pasul 1
1. Căutați superficiențele. Concentrați-vă pe zonele umbrite în jurul docurilor, suprapunerii copacilor și vegetației. Evitați vegetația foarte densă, care va face mai dificilă pește de observare. Căutați niște șopârle activi zipping de-a lungul suprafeței apei. Găsiți o zonă strategică pentru a vă stabili capcana.
  • Imagine intitulată Catch Shinks Pasul 2
    2. Chum apa, dacă este necesar. Atrage șuierul din vegetație densă și ape mai profunde. Se rupe pâinea în bucăți destul de mari, care sunt suficient de mari pentru mai mulți shiners să se hrănească imediat, ceea ce va ajuta la descoperirea cât de multe sunt în zona imediată.
  • Imagine intitulată Catch Shiners Pasul 3
    3. Momeală și setați capcana. Utilizați pâine sau biscuiți pentru a atrage șuierul înăuntru. Plasați capcana în apă puțin adâncă. Dacă curentul este puternic, ancorează-l cu câteva roci înăuntru sau o fixează prin legarea unei linii.
  • Imagine intitulată Catch Shinlers Pasul 4
    4. Colecta-ți captura. Așteptați să colecteze Shiners în interior. Apoi, dacă este posibil, păstrați capcana parțial scufundată în apă când deschideți-o pentru a vă îndepărta Shiners - în acest fel peștele dvs. va rămâne relativ fără stres. Transferați-le la depozitare cât mai repede posibil, astfel încât acestea să rămână cât mai sănătoase.
  • Metoda 2 din 5:
    Capturarea cu o plasă de seină

    Seina Nets sunt o modalitate ușoară de a prinde mai multe shiners imediat, păstrându-le relativ liber de stres.

    1. Imagine intitulată Catch Shinks Pasul 5
    1. Aduceți cel puțin un partener. Folosind o rețea de seină este o lucrare cu două persoane la minimum. Pentru a face colectarea peștelui la sfârșit și mai ușoară, aduceți un al treilea partener sau mai mult. Asigurați-vă că toată lumea este bine cu a fi umedă, deoarece toți veți fi în apă.
  • Imagine intitulată Floare de captură Pasul 6
    2. Căutați superficiențele. Găsiți un loc aproape de țărm în care albia este destul de uniformă și chiar. Lipiți la adâncime, în apă destul de scăzut pentru a vă menține talia clară în timp ce vă plimbați. Evitați curenții grei care vă pot bate de la echilibru sau peștii scatter.
  • Imagine cu titlu de captură Pasul 7
    3. Țineți în poziție verticală. Au o persoană deține fie un capăt. Răspândiți-vă până când plasa este complet extinsă între voi doi. Dacă plasa dvs. are greutăți de plumb și / sau flotoare, asigurați-vă că greutățile rulează de-a lungul fundului și plutele de-a lungul vârfului.
  • Imagine intitulată Catch Shinks Pasul 8
    4. Desemnați o persoană să se țină aproape de țărm. Lăsați-i să stea în apă puțin adâncă doar câteva pasi din pământ uscat. Asigurați-vă că au suficientă distanță pe ambele părți ale acestora pentru ca netul să rămână complet extins atunci când paralel cu țărmul. Instruiesc această persoană să stea în poziție.
  • Imagine cu titlu de captură Pasul 9
    5. Desemnează cea de-a doua persoană pentru a ieși în apă. Menținerea plinei strânse și extinse, le-ați tras plasa prin apă într-o mișcare de 180 ° în jurul primei persoane, care rămâne aproape de țărm, fixată în poziție, ca o pivot. Asigurați-vă că partea de jos a rețelei trage de-a lungul râului, astfel încât nici o scăpare nu scapă sub ea. Transmiteți Shiners între net și țărmul ca a doua persoană se întoarce spre pământ.
  • Imagine intitulată Catch Shellers Pasul 10
    6. Strângeți Shiners. Tăiați orice ieșire posibilă prin aducerea ambelor capete ale plaziului pe uscat sau mai aproape de el. Dacă ați adus un al treilea partener, lăsați-le scoop-urile din apă cu o rețea de lacrimi. Dacă există doar doi dintre voi, aduceți cele două capete ale lui Net, destul de aproape de o persoană care să țină fiecare în timp ce ceilalți scotori scorpile din apă.
  • Metoda 3 din 5:
    Capturarea cu o plasă turnată

    Plasele turnate sunt o operație de o singură persoană și pot fi folosite atât în ​​apă adâncă și mai adâncă. Este mai puțin stresantă pe pește decât să folosiți o tijă și o bobină, dar aruncând perfect o plasă, astfel încât să se întindă în întregime pe suprafața apei necesită o finețe și poate lua mult mai multă practică decât să opereze o plasă de seină. Practicați-vă tehnica în prealabil, fie pe teren, fie într-un corp de apă se separă de locul în care intenționați să pescuiți, astfel încât să nu vă sperie cu șopârlele cu prea multe turnate.

    1. Imagine intitulată Catch Shiners Pasul 11
    1. Alegeți un loc pentru a arunca. Păstrați vegetația densă sau obiectele care pot să se rătăcească sau să interfereze în alt mod cu plasa dvs. Căutați adâncimile pentru șopârlele active sau scanați suprafața apelor mai adânci pentru bule, fierbe și alte semne de activitate chiar sub suprafață. CHUM APE mai profunde cu biți de pâine. Continuați la Chum timp de aproximativ 15 minute înainte de turnare pentru a atrage cât mai mulți shiners posibil.
    • Când se turnați în apă puțin adâncă, utilizați o plasă de dimensiuni mai mici, în jurul diametrului de 5 `în diametru.
  • Imagine intitulată Catch Shinks Pasul 12
    2. Țineți-vă plasa. Aruncați-o astfel încât să se răspândească singură înainte de a ateriza pe apă. Practicați-vă tehnica înainte de a utiliza plasa pentru a pescui. Există mai multe tehnici, dar una dintre cele mai simple este:
  • Bobină linia de aruncare în mâna ta favorizată. Apoi, cu cealaltă mână, țineți plasa, complet extinsă, cu greutățile care se sprijină pe sol. Apoi, ambreiaj plasa în mâna favorită la înălțimea taliei.
  • Ridicați mâna favorită. Țineți plasa până când ați arătat bicepul. Cu mâna liberă, strângeți o margine a fundului ponderat al netului între degetul mare și degetul arătător, luând un loc direct sub degetul mare al mâinii.
  • Extindeți brațul favorizat. Țineți-o direct spre partea dvs. Desenați celălalt braț până la centrul pieptului, permițând ca fundul netului să se deschidă cu un sfert.
  • Se confruntă cu zona țintă. Rotiți corpul înapoi cu 90º pe partea dvs. favorizată. Apoi rotiți-vă înapoi în poziția inițială, turnând-vă plasa în timp ce vă mișcați, menținând în același timp linia de aruncare.
  • Imagine intitulată Catch Shiners Pasul 13
    3. Închideți plasa. Permiteți greutăților să se scufunde în apă timp de câteva secunde, apoi trageți frânghia strânsă pentru a închide plasa. Asigurați-vă că închideți plasa înainte ca greutățile să ajungă la patul apei. Evitați să vă încurcați plasa în obiectele care se odihnesc în partea de jos.
  • Imagine intitulată Catch Shiners Pasul 14
    4. Așezați-vă Shinerii. Trageți net în frânghie, mână-supra-pumn. Odată ce ridicați captura de apă, deschideți plasa și transferați peștele la depozitare. Mișcați repede pentru a vă menține cât mai sănătos posibil.
  • Metoda 4 din 5:
    Capturarea cu o tijă și linie

    Folosind o tijă și o linie pentru a prinde Shiners este mai consumatoare de timp, deoarece trebuie să prindeți fiecare pește individual. Este, de asemenea, mai probabil să vă obosiți și să accentuați peștele, ceea ce vă poate face momeala live mai eficientă mai târziu dacă intenționați să o utilizați pentru a prinde pești mai mari în aceeași zi. Dar dacă iubiți doar să pescuiți, mergeți la el.

    1. Imagine intitulată Catch Shinks Pasul 15
    1. Alegeți un loc pentru a pescui. Căutați apă umbroasă, umbroasă pentru șopârle active. Evitați vegetația densă care pot fi greșite. În apă mai adâncă, scanați suprafața pentru bule, fierbe și alte tulburări care indică activitatea sub suprafață. Dacă este necesar, umezi suprafața cu o cantitate mică de pâine pentru a atrage șuierul în aer liber sau în sus de adâncime
  • Imagine intitulată Catch Shinlers Pasul 16
    2. Momeală cârligul tău. Utilizați un cârlig de înaltă trele pentru a evita rănirea peștelui. Momeală cârligul cu bile de pâine. Coborâți momeala în apă, păstrându-l pe suprafață.
  • Imagine intitulată Catch Shinks Pasul 17
    3. Îmbunătățește-ți captura. Odată ce simțiți o mușcătură, așteptați un moment sau două pentru a da Shiner o șansă de a continua hrănirea în cazul în care nu sa luptat încă. Apoi tambri linia înapoi în spate până când linia crește strâns. Păstrați mișcările dvs. netedă și delicată - evitați să vă răsturnați tija prea violentă și pierdeți-l pe Shiner înainte de a fi complet cuplat.
  • Imagine cu titlu de captură Pasul 18
    4. Așezați-vă Shiner. Ridicați-l din apă. Păstrați o strângere fermă pe lista dvs., pe măsură ce o scoateți, așa că nu se va lăsa liber. Aveți grijă să nu strângeți atât de mult încât îl răniți.
  • Metoda 5 din 5:
    Stocarea capturii tale
    1. Imagine intitulată Catch Shinks Pasul 19
    1. Păstrați-vă colectivii confortabili. Odată prins, puneți-le imediat într-o găleată de culoare vii, o găleată de momeală sau un răcitor cu un aerator. Păstrați-le bine oxigenate pentru a evita pierderea. Minimalizați stresul cât mai mult posibil, astfel încât acestea să se recupereze rapid și acționează în mod normal atunci când sunt folosite ca momeală vie.
  • Imagine cu titlu de captură Pasul 20
    2. Mențineți temperatura apei. Utilizați un termometru precis. Păstrați apă sub 60 ° F. Pentru depozitarea pe termen scurt, aceeași zi, adăugați gheață la găleata mai rece sau momeală dacă este o zi deosebit de fierbinte. Pentru depozitarea pe termen lung, investiți într-un rezervor izolat la refrigerare sau un sistem de circulație a apei pentru a minimiza pierderile.
  • Imagine intitulată Catch Shinks Pasul 21
    3. Curățați rezervorul. Pentru depozitarea pe termen lung, evitați pierderile prin boală prin curățarea regulată a rezervorului. Vopsiți interiorul rezervorului cu vopsele cu piscină și rezervoare pentru a sigila suprafața și pentru a minimiza boala.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Capcane de pește de momeală
    • Seina net
    • Net
    • Momeală
    • Cârlige mici
    • Rezervor de momeală sau răcitor

    sfaturi

    Vremea rece tinde să conducă șuruburi în apă mai adâncă.
  • Shiners adesea agățat de tampoane de crin, zambile. și hidrilla pentru umbra.
  • Utilizați momeala ușoară. Shiners sunt în general oportuniste Eaters, astfel încât să puteți folosi aproape orice pentru momeală. Cu toate acestea, deoarece doriți ca ei aproape de suprafață, nu chum cu nimic care se va scufunda.
  • Chumming aceeași zonă în mod regulat, indiferent dacă intenționați să pescuiți în acea zi sau nu, vă va ajuta să păstrați Shiners în zonă când intenționați să pescuiți.
  • Purtați ochelari de soare și / sau pălării largi, pentru a vedea mai bine Shiners sub suprafață în zilele însorite.
  • Avertizări

    Fiți precauți la intrarea în apă. Purtați cizme adecvate pentru a vă proteja picioarele. Evitați rocile mari și alte obiecte care pot fi acoperite în algele slick. Acordați atenție curenților și precipitațiilor, ceea ce poate provoca râul rapid.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar