Cum să pescuiți în apă dulce

Apa dulce pescuit este un popular deoarece este nevoie de o configurație simplă a luptei și puteți pescui dintr-o varietate de locații, cum ar fi lacurile, iazurile și râurile, spre deosebire de oceanele. Înainte de a vă lua uneltele, gândiți-vă la ce fel de pește doriți să prindeți, cum ar fi păstrăv sau bass. Asigurați-vă că verificați vremea pentru a vă ajuta să decideți asupra unui loc de pescuit.Apoi, atașați o platformă de apă dulce la linia dvs., faceți-vă distribuția și vă pregătiți să prindeți unul mare!

Pași

Partea 1 din 4:
Selectarea angrenajului
  1. Imagine intitulată pește în apa dulce Pasul 1
1. Selectați o tijă în jurul 4-5.5 picioare (1.2-1.7 m) mult timp pentru a prinde pești mici. Căutați tije făcute din fibră de sticlă sau grafit. Peștii mici de apă dulce sunt clasificați de speciile mai mici sau lungimi mai scurte de specii mai mari, cum ar fi basul mare.
  • Tijele mai mici sunt adesea folosite pentru a prinde bluegill, bas, păstrăv și crappie.
  • Imagine intitulată pește în apa proaspătă 2
    2. Du-te cu o tijă 5-8.5 picioare (1.5-2.6 m) lung pentru a prinde pești mai mari. Tijele mai lungi sunt mai potrivite pentru a prinde pește de apă dulce mai mare, deoarece lungimea extinsă va ajuta la echilibrarea greutății peștelui. Selectați o tijă făcută din fibră de sticlă sau grafit pentru a vă oferi flexibilitatea tijei.
  • Aceasta este dimensiunea standard pentru o tijă de pescuit. Majoritatea începătorilor aleg o dimensiune între aceste lungimi.
  • Tijele mai mari sunt populare dacă pescuitul pentru Walleye, ştiucă, păstrăv, sau bas.
  • Imagine intitulată pește în apa proaspătă 3
    3. Utilizați o bobină de turnare de momeală pentru a turnați atragerile mai mari pe o distanță lungă. S-ar putea să fiți aruncați o atracție de pe malul unui lac până la centru sau pe un râu lung. Lures mai mari vă vor ajuta, de asemenea, să prindeți pește mai mare. Aceste role sunt, de asemenea, bune de utilizat cu atracții mai grele.
  • Imagine intitulată pește în apa dulce Pasul 4
    4. Utilizați o tambur de filare deschisă sau închisă dacă utilizați LURES LURES. Acestea sunt ușor de utilizat, deoarece au un pickup mecanic care preia linia și o manetă anti-inversă care împiedică rotirea mânerului de manivelă, în timp ce un pește trage.
  • Majoritatea începătorilor încep cu o bobină de spinning mediu sau mediu.
  • Imagine intitulată pește în apa dulce Pasul 5
    5. Dimensiunea cârligului pe baza dimensiunii de pește pe care sperați să o prindeți. Dimensiunile cârligului de pescuit variază de la 32 la 1, cu atât numărul mai mare, cu atât cârligul este mai mic. Puteți alege de la 3 tipuri de cârlig de bază: momeală, turnată de fly și momeală și cârlige..
  • Utilizați un cârlig de dimensiuni mai mici (32-20) pentru pești mai mici și cârlige de dimensiuni mai mari (1-15) pentru pești mai mari
  • Puteți determina dimensiunea cârligului dvs. căutând online sau solicitând unui angajat la un magazin local Tackle.
  • Specificați tipul de cârlig pe baza diferitelor specii de pești și metode de pescuit. De exemplu, utilizați un cârlig de dimensiune 4 cu un ademeni din plastic moale pentru a prinde basul.
  • Imagine intitulată pește în apă dulce 6
    6. Alegeți momeala live sau artificială pentru a prinde pește de apă dulce. Puteți cumpăra momeală la un magazin de taxare. Pentru momeala live, vă puteți găsi și propriul dvs. Live Bail include viermi, minnows, greieri sau lipitori. Băitul artificial Mimic alimentar natural al peștelui și sunt adesea sub formă de spinners, jigs, poppers, muște și linguri.
  • Pentru a determina ce fel de momeală, cercetarea online pentru a vedea ce momeală preferați pește diferit. De exemplu, Whitefish sunt adesea prinși cu un jig și o lingură.
  • Imagine intitulată pește în apa proaspătă 7
    7. Apuca linia ta și a rămas răsturnată, cum ar fi capătul și floaștele. Linia de pescuit vine în multe greutăți diferite pe baza forței. Păcătoșmintele se ocupă de cel care cântărește momeala în partea de jos. Flotatoarele Hare bucăți mici de plastic care stau la suprafața apei, astfel încât să puteți urmări linia dvs.
  • Alegeți o 6 tone (5.905239165666 TONURI LUNG - 6.613867865546 short tone) linie de testare.
  • "Test de lire "înseamnă puterea liniei.
  • Încercați să potriviți linia de pescuit a testelor de lire la dimensiunea tijei și a bobinei.
  • Obținerea greutății corecte a liniei este importantă deoarece dacă linia dvs. este prea grea, poate fi vizibilă sub apă și dacă linia dvs. este prea ușoară, un pește se poate fixa.
  • Imagine intitulată pește în apa dulce Pasul 8
    8. Cumpărați o cutie de bord pentru a pune toate uneltele. Luați-vă linia, cârligele, atrage și abordați-le și puneți-le în cutia dvs. de împachetare, astfel încât sunteți gata să mergeți. Este util să împachetați și cârlige și foarfece.
  • Imagine intitulată pește în apa proaspătă 9
    9. Obțineți o licență de pescuit dacă aveți nevoie de una. Înainte de a ieși, căutați legile de pescuit din zona pe care o vizitați. Este posibil să trebuiască să obțineți un rezident, nerezident sau o licență turistică, în funcție de cât timp ați planificat pescuitul.
  • Puteți obține licențe de pescuit la magazine de vânătoare sau sportive sau online.
  • În Statele Unite și Canada, majoritatea statelor necesită o licență de pescuit pentru a prinde peștii de apă dulce și veți fi amendat dacă sunteți prins de pescuit fără licență.
  • Partea 2 din 4:
    Alegerea când a pescui
    1. Imagine intitulată pește în apa de apă dulce Pasul 10
    1. Pește între o lună nouă și o lună plină pentru momente optime de captură. Peștii de apă dulce sunt influențați de tragerea gravitațională a lunii, la fel ca toate animalele. Unele pești au timpuri de pescuit de vârf pe baza fazelor lunii, în special luna plină.
    • Puteți afla faza Lunii prin cercetarea online. Vizitați site-urile ca https: // moonongiantul.COM sau să se refere la almanahul fermierului.
  • Imagine intitulată pește în apa dulce Pasul 11
    2. Pește în jurul răsăritului de soare sau apusul soarelui pentru a profita de timpul de hrănire. Peștele tind să fie cel mai activ în jurul răsăritului și apusului de soare, iar acesta este atunci când se hrănesc în primul rând. Ele sunt, de asemenea, mai puțin active în timpul părților fierbinți, muggi ale zilei, în special în timpul verii.
  • Imagine intitulată pește în apa dulce Pasul 12
    3. Ți-ți linia în apele superficiale dacă pescuiești în primăvară. În primăvară, apele de mică adâncime încălzesc cel mai rapid și că căldura oferă un loc atractiv pentru pește să înoate și să mănânce.
  • Imagine intitulată pește în apa dulce Pasul 13
    4. Scopul pentru mijlocul lacului în timpul verii. Deoarece temperaturile apei din timpul verii tind să fie calde în jurul valorii, peștele preferă apa mai adâncă în timpul verii. Pentru cele mai bune rezultate, aruncați-vă linia adâncă în lac sau râu dacă pescuiți în timpul verii.
  • Imagine intitulată pește în apa dulce Pasul 14
    5. Încercați diferite locuri dacă pescuiți în toamnă. Temperaturile apei fluctuează în toamnă, astfel încât peștele sunt adesea în mișcare în acest moment. Încercați câteva locuri diferite în lac sau râu pe care îl pescuiți până când începeți să obțineți niște mușcături.
  • Partea 3 din 4:
    Efectuarea unei platforme de apă dulce
    1. Imagine intitulată pește în apa dulce Pasul 15
    1. Utilizați un nod de clinch pentru a vă atașa dispozitivul la linia dvs. Rulați linia prin intermediul luptei dvs. și creați o buclă mică când ajungeți la capăt prin aducerea capătului liniei spre cârligul dvs. Face 5 "s" în jurul liniei și aduceți capătul spre cârlig. Împingeți-vă nodul prin prima buclă făcută lângă ochi (bucla pe care ați făcut-o înainte de "s răsucite) și trageți-vă nodul strâns.
    • Indiferent de ce fel de platformă pe care o faci, poți lega un nod de clinch pentru o ținere securizată.
  • Imagine intitulată pește în apa dulce Pasul 16
    2. Faceți o platformă de bază pentru a vă identifica cu ușurință linia în apă. Rigul dvs. este modul în care vă asamblați cârligul, momeala, atrage sau altă combinație. Țese linia dvs. prin gaura din bobber o singură dată și legați cârligul pe linia dvs. Aceasta este o mare platformă pentru începători.
  • Imagine intitulată pește în etapa de apă dulce 17
    3. Încercați un platformă alunecător dacă doriți să aruncați în partea de jos. În primul rând, tăiați o bucată de linie de 24 de centimetri (61 cm). Legați un pivotant la un capăt al liniei și un cârlig la celălalt capăt. Glisați un sincer pe linia principală, apoi rulați linia principală prin pivotul dvs. Apoi, legați un nod pentru a conecta linia separată la linia principală.
  • Acest lucru este popular deoarece puteți pescui de pe țărm, fie de la o barcă și ușor de a obține momeala în partea de jos a apei.
  • Imagine intitulată pește în apa dulce Pasul 18
    4. Utilizați o platformă cu 3 căi dacă doriți să păstrați momeala de pe partea de jos. Legați-vă linia principală la un ochi al unui pivotant. Tăiați 2 linii, 1 aproximativ 12-16 inci (30-41 cm) și cealaltă aproximativ 24-32 inci (61-81 cm) și le legați la restul de 2 ochi ai pivotului. Legați-vă cârligul la linia adăugată mai lungă și apoi legați un sincer la linia adăugată mai scurtă.
  • Acest lucru este recomandat pentru pescuitul fluvial sau pentru pescuitul în zone cu un curent.
  • Face acest lucru pentru a prinde somn, de exemplu.
  • Partea 4 din 4:
    Prindeți peștele dvs
    1. Imagine intitulată pește în apă dulce Pasul 19
    1
    Momeală cârligul cu momeală artificială sau vii. Selectați o bucată de momeală, artificială sau trăiește și pierdeți momeala cu cârligul. Pierce cârlig de mai multe ori prin momeală, astfel încât acesta va fi bine atașat de cârlig. Încercați să ascundeți cârligul din momeală.
    • Păstrați momeala artificială în caseta dvs. de bord atunci când nu o utilizați în pește.
  • Imagine intitulată pește în apa de apă dulce Pasul 20
    2. Adu-ți tija peste umăr și mișcă-o înainte să-ți faci distribuția. Apăsați butonul de eliberare și țineți-l în jos. Cu mâna voastră dominantă, ridicați tija peste umăr și lăsați butonul de eliberare pentru a vă elibera linia. Deplasați tija rapid și în mod consecvent pentru a vă face distribuția.
  • Peștele tind să stea în cazul în care apa superficială devine mai profundă în lacuri și râuri. Scopul de a arunca în aceste locații pentru a prinde cele mai multe pești.
  • Verificați în spatele dvs. înainte de a vă face distribuția, astfel încât să nu loviți pe nimeni!
  • Imagine intitulată pește în apa dulce Pasul 21
    3. Așteptați cu răbdare pentru o mușcătură. Uneori peștele va mușca imediat dacă sunt foame, iar alteori veți aștepta o nibra de ceva timp. Puteți să vă aruncați din nou linia dacă nu primiți mușcături. Mănâncă prânzul în timp ce așteptați sau discutați cu prietenii dvs. de pescuit.
  • Dacă puneți tija în jos, asigurați-vă că o puteți lua repede dacă un pește mușcă. Nu vrei ca captura ta mare să fugă cu treapta!
  • Imagine intitulată pește în apa de apă dulce Pasul 22
    4. Setați cârligul când simțiți ceva trasați linia. Când simți o remorcă sau o ticălos, trageți drept pe tijă. Aceasta se numește "setarea" cârligului. Pietrezi buza de pește cu cârligul tău și acum poți să o bată.
  • Imagine intitulată pește în etapa de apă dulce 23
    5. Tamburul în pește rapid pentru a aduce în captura ta. Manipulați mânerul rapid și în mod consecvent, astfel încât să nu vă pierdeți peștele. Încetiniți puțin când începeți să vedeți peștele sub suprafață, astfel încât să îl puteți aduce în siguranță pe țărm sau pe barcă.
  • Imagine intitulată pește în fir de apă dulce
    6. Păstrați sau eliberați peștele, pe baza legilor locale. Identificați tipul de pește și revizuiți legile locale privind capturarea și eliberarea acesteia. Multe domenii au legi diferite pentru toate speciile de pește de apă dulce, bazate pe dimensionare și populație. Poti Deschideți peștele dvs și fie aduceți-o acasă la cină, fie lăsați-o să plece.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar