Cum de a prinde crawfish

Crawfish - cunoscută și sub numele de raci sau crawdads - sunt crustacee mici, cu 10 picioare găsite în corpurile de apă pe U.S.A. și alte țări. Prindeți-le este o activitate familială distractivă care poate fi făcută folosind stalpi de pescuit, capcane speciale sau chiar mâinile goale! Odată ce ați terminat, puteți transforma aceste mini-homari într-o masă gustoasă sau aduceți o casă ca un animal de companie neobișnuit de Pinchy. Doar asigurați-vă că ați prins doar crawfish în cazul în care este legal să faceți acest lucru.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unei metode de capturare
  1. Imagine intitulată Coborâre Coborâre Pasul 1
1. Încercați șir și momeală. Șirul și momeala este o modalitate simplă de capturare a crawfish-ului și face o activitate familială distractivă. Tot ce aveți nevoie este un pol de pescuit, o tijă sau un baston, o linie de pescuit sau un șir și un fel de momeală.
  • Puteți atașa momeala la șirul utilizând un pește de pește sau chiar un pin de siguranță - acest lucru vă va asigura că momeala rămâne atașată la șir și împiedică să scape de capăt. Lures artificial ca Grubs funcționează bine.
  • Coborâți momeala în apă și jiggle 1-2 inci (2.5-5.1 cm) din partea de jos până când simțiți o remorcare la capătul șirului. Apoi mutați încet spatele și momeala cât mai aproape de țărm, înainte de a trage cu ușurință din apă. Imediat plasați craw-ul într-o găleată.
  • Dacă vă place, puteți folosi un pește de pește cu un mâner lung pentru a scoate în sus ca și în curând să le rotiți. Acest lucru îi va împiedica să elibereze momeala și să se îndepărteze.
  • Imagine intitulată Coborâre Pasul 2
    2. Utilizați capcane deschise sau închise. Capcanele sunt cele mai bune modalități de a prinde cantități mari de crawfish cu un efort relativ mic. Deci, dacă doriți să vă hrăniți prietenii și familia o sărbătoare de crawfish, acesta este calea de parcurs.
  • Există 2 tipuri principale de capcane: capcane deschise, care sunt, în esență, plase pliabile care sunt deschise pe un capăt și capcane închise, o soi mai avansată, cu o pâlnie pe un capăt care permite să intre în capcană, dar le împiedică Escaparea.
  • Evitați utilizarea capcanelor în formă de pătrate, deoarece acestea pot prinde pietre din partea inferioară a apei și pot fi prinse sau rupte. Capcanele cilindrice, conice și stupuite sunt toate opțiunile mai bune. Capcanele de ridicare ar trebui să fie mai mici de trei picioare în înălțime, lățime și adâncime.
  • Înainte de a coborî capcanele în apă, va trebui să le momezi. Unele capcane au un cârlig în centru la care puteți atașa momeala, în timp ce altele necesită utilizarea cutiilor de momeală sau borcane de momeală.
  • Capcanele deschise pot fi lăsate în apă timp de câteva ore la un moment dat, atâta timp cât există momeală suficientă, în timp ce capcanele închise pot fi lăsate peste noapte. Cu orice noroc, când trageți din nou capcana, acesta va fi umplut cu crawfish. În condițiile potrivite, puteți prinde 15-20 de lire sterline (6.8-9.1 kg) de crawfish pe capcana!
  • Imagine intitulată Capul de cap curată 3
    3. Captura cu mâna. O a treia opțiune pentru capturarea unui crawfish este doar pentru a le prinde cu mâna, deoarece acestea sunt adesea găsite printre rocile în bazine de mică adâncime și pot fi ușor preluate - purtați doar ceasuri pentru acele gheare ascuțite!
  • Pentru a prinde o mână de mână, va trebui să găsești un iaz, pârâu sau un lac care este bine cunoscut pentru populația sa de crawfish. Crawfish de obicei le place să se ascundă sub pietre și plante în părțile superficiale ale apei.
  • Pentru a prinde un crawfish, wade în apă și caută roci care par să ascundă un camion. Apoi trageți foarte încet mâna în apă și ridicați ușor roca. Dacă îl ridicați prea repede, acesta poate surprinde crawfish-ul și agitat noroi care îți împiedică viziunea, permițând crawfish să se rătăcească.
  • Dacă ridicați corect roca, ar trebui să vedeți un crawfish doar ședinței sub apă. Acum aveți două opțiuni. Prima opțiune este doar pentru a alege crawfish-ul cu mâinile goale. Dacă este foarte mic, puteți ajunge la mâini în apă și o puteți cupa între ambele mâini. Dacă este mai mare, puteți să-l luați folosind degetul mare și arătătorul unei mâini, chiar în spatele pincherilor.
  • A doua opțiune este de a folosi o mică găleată și stick. Așezați ușor găleata 4 până la 6 inci (10.2 până la 15.2 cm) în spatele crawfishului, apoi rotiți stick-ul în fața ei sau dați-i un robinet de lumină. Crawfish înotați înapoi, așa că ar trebui să înoate direct în găleată. Odată ce este acolo, scoopi găleata din apă.
  • Indiferent ce faceți, nu vă împingeți orbește mâna în apă, sau ați putea obține un vârf urât!
  • Partea 2 din 3:
    Capturarea crawfish
    1. Imagine intitulată Coborâre Pasul 4
    1. Obțineți o licență de pescuit. În multe state, este necesară o licență de pescuit pentru a prinde crawfish. Cu toate acestea, odată ce această licență este achiziționată, puteți prinde cât mai multe crawfish cum vă place, 365 de zile pe an.
    • Licențele de pescuit familiale (care dă dreptul unui membru al familiei la pescuit) sunt disponibile pentru achiziționarea la Departamentul dvs. local de stat, pentru o taxă de aproximativ 60 de dolari.
    • Când utilizați capcane de crawfish, numărul licenței trebuie să fie gravat sau atașat la capcana, împreună cu numele și adresa dvs.
  • Imagine intitulată Cap de cap de lansare Pasul 5
    2. Du-te la crawfishing între aprilie și octombrie. Crawfish sunt cei mai activi în lunile mai calde ale anului, astfel încât cel mai bun moment pentru a merge la pescuit pentru ei este între aprilie și octombrie. Cu toate acestea, este încă posibil să prindeți crawfish în timpul lunilor mai reci, pur și simplu nu vă așteptați să găsiți cât mai mulți.
  • Imagine cu titlu de captură Coborâre Pasul 6
    3. Căutați crawfish în lacuri de apă dulce, iazuri și creeks. Crawfish sunt crustacee de apă dulce și pot fi găsite în multe corpuri de apă pe u.S.A. și în țările din întreaga lume.
  • Își fac casele în fluxuri, iazuri și lacuri, în plus față de canale, rezervoare, izvoare și bazine de bază.
  • Cele mai multe crawfish preferă apa încă sau în mișcare lentă, cu o mulțime de roci și vegetație pentru a asigura acoperirea. Ei sunt cel mai probabil să se găsească aproape de bancă sau într-o gaură adâncă în mijlocul unui râu, iaz sau lac.
  • Imagine intitulată Coborâre Pasul 7
    4. Du-te crawfishing noaptea. Crawfish sunt nocturne, ceea ce înseamnă că sunt cele mai active pe timp de noapte, în special în apele mai calde sau în lunile de vară. Prin urmare, mulți oameni vor pleca să prindă crawfish la amurg sau vor lăsa capcane în apă peste noapte și vor colecta-le dimineața.
  • Dacă intenționați să părăsiți capcanele în apă peste noapte, asigurați-vă că ați atașat o bucată de șir legată în jurul unei plute. Șirul ar trebui să fie suficient de lung pentru plută pentru a pluti pe partea de sus a apei, reprezentând tragerea curentului.Acest lucru vă va permite să găsiți capcanele cu ușurință în lumina zilei.
  • Cu toate acestea, Crawfish poate fi totuși tentat de momeală în timpul zilei, astfel încât acestea să le prindă în timpul orelor de zi nu este imposibilă.
  • Du-te de pescuit la orice moment lucrările pentru tine. Amintiți-vă că expedițiile de crăpături de noapte pot fi o mulțime de distracție!
  • Imagine intitulată Coborâre Pasul 8
    5. Utilizați momeala corectă. Cea mai bună momeală pentru a fi folosită pentru spargere pentru bărbierit este totuși dezbătută pe scară largă, majoritatea surselor vor fi de acord că nu puteți merge prost cu capetele, cozile și curajul de pește uleios care sunt originari din zona locală.
  • Pește cum ar fi somonul, heringul, crapul, cocoșul, walleye, și păstrăvul toate funcționează bine ca momeală pentru bărbie, dar lucruri cum ar fi sardinele, calmarul, scoici, tălpă și anghilă nu vor.
  • Alte opțiuni includ orice fel de grăsime, carne crudă, cum ar fi puiul sau carnea de porc. Crawfish sunt, de asemenea, atrase de bucăți de câine fierbinte și chiar alimente de pisici pe bază de pește (deși unii experți în crawfish nu ar fi de acord cu acest lucru).
  • Cel mai important lucru atunci când vine vorba de momeală este că carnea este proaspătă. Crawfish nu va fi atras de carne veche, răsfățată sau mirositoare, contrară credinței populare.
  • Imagine cu titlu de captură Coborâre Pasul 9
    6. Asigurați momeala în mod corespunzător. Când utilizați capcane pentru a prinde crawfish, este esențial ca momeala să fie asigurată corespunzător.
  • Cu unele capcane de bază, momeala este pur și simplu atârnată de un cârlig în centrul capcanei. Acest lucru funcționează bine, dar dacă capcanele sunt lăsate sub apă prea lungi, crawfish-ul va mânca toată momeală, apoi pierde interesul și scapă din capcana.
  • Prin urmare, mulți experți pentru crawfish recomandă utilizarea cutiilor de momeală - acestea permit ca rahatul să se hrănească și să permită mirosul momeiului să se disperseze prin apă, atrăgând mai multă crawfish. Dar pentru că momeala este mai puțin accesibilă, nu va fi mâncată cât mai repede, astfel încât rafinară să rămână în capcană mai mult timp.
  • O altă opțiune este borcane de momeală - acestea permit mirosul momeiului să se disperseze prin apă, dar nu permite ca brațul să se hrănească. Momeala va dura mai mult timp, dar crawfish-ul nu sunt la fel de probabil ca sa stea in capcana odata ce dau seama ca nu se pot hrăni.
  • Partea 3 din 3:
    Luând haina de acasă
    1. Imagine intitulată Citări de recurs pentru încălcările legii animale Pasul 3
    1. Urmați legile referitoare la crawfish pentru zona dvs. Fiți conștienți de faptul că unele state interzic pe oameni să ia live crawfish departe de locul lor de captare. Unele state (cum ar fi Arizona) interzice oamenii să ia acasă live crawfish - ele trebuie să fie ucise la locul de captare. Deci, dacă intenționați să aduceți o casă pentru un animal de companie, asigurați-vă că ați căutat mai întâi regulamentele statului dvs.
    • Evitați eliberarea de crawfish în apă după ce le-ați prins. Unele state văd ca un dăunător și ar dori să-și reducă numerele, ca urmare a daunelor pe care le-au făcut anumitor ecosisteme acvatice. Prin urmare, ar trebui să scăpați de capătul ca și cât mai mult posibil sau să le dați unui alt pescar odată ce ați terminat. Le puteți folosi, de asemenea, ca momeală atunci când pescuitul pentru oțel și somon, în special dacă sunt din același râu.
  • Imagine intitulată Coborâre Pasul 10
    2. Gatiti crawfish-ul daca se doreste. Crawfish conține o carne delicioasă delicioasă de culoare albă, care poate fi mâncată singură sau folosită într-o varietate de mâncăruri din stilul sudic, cum ar fi Crawfish Jambalaya, Etoufee de Crawfish și Bisque Crawfish. Crawfish poate înlocui, de asemenea, alte crustacee, cum ar fi homar și crab în cele mai multe feluri de mâncare.
  • În primul rând, ucideți crawfish-ul prin împingerea unui cuțit ascuțit între cap și thorax, sau prin scăderea lor în gheață sau apă clocotită timp de câteva minute.
  • Să le gătească, fierbeți o oală de apă curată și adăugați o sare, piper negru și Cayenne pentru condimente acadia autentice. Clătiți orice noroi sau resturi de pe calea de apă cu apă curată.
  • Dacă doriți să curățați vena din interiorul crawfish-ului (intestines) înainte de gătit, amestecați o jumătate de ceașcă de sare sau oțet alb, cu o găleată de apă curată și lăsați-l pe spate să se înmoaie în ea timp de 30 de minute. Când apa devine tulbure, sunt gata să gătească.
  • Așezați întreaga coafură (sau doar cozile și ghearele mari) în vasul de apă clocotită și lăsați timp de aproximativ 5 minute sau până când cochilii se aprind roșu aprins. Dacă doriți, puteți adăuga ingrediente suplimentare la apă, cum ar fi fierbere de fructe de mare, ceapă, jalapenos sau cilantro.
  • Mănâncă camioanele pe cont propriu, înmuiate în unt și suc de lamaie sau acoperite în sos de cocktail. Serviți cu porumb pe cartofi fierți și cartofi fierți pentru un prânz sau cină.
  • Imagine intitulată Coborâre Pasul 11
    3. Păstrați-le ca animale de companie ca o alternativă. Unii oameni le place să păstreze crawfish ca animale de companie, deoarece sunt ușor de îngrijit și sunt fascinante pentru copii să se uite. Uneori pot fi aduse la școală și păstrează ca un animal de clasă de clasă!
  • Transportați crawfish-ul prin păstrarea lor undeva umedă și răcoroasă. Nu așezați crawfish într-o găleată de apă, deoarece majoritatea speciilor au nevoie de oxigen pentru a supraviețui și vor muri în apă stagnantă. Atâta timp cât crawfishul este ținut umed, poate supraviețui din apă timp de câteva zile.
  • Păstrați crawfish într-un acvariu oxigenat pe cont propriu, deoarece va mânca alte pești. Se poate alimenta orice vegetație pe care o plasați în acvariu sau puteți să-l hrăniți capete de pește și garnituri, carne grasă sau oricare dintre momeala descrisă mai sus.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Multe specii de raci ca întunericul, așa că încercați să vă stabiliți capcana seara și verificați-o în dimineața următoare.
  • Este util să setați mai multe linii la un moment dat.
  • Avertizări

    Faceți cercetarea dvs. înainte de a pune raci într-un acvariu cu alte raci sau pești. Crayfish vrea să mănânce pește și sunt teritoriale, iar raciul face gustări bune pentru multe specii de pești.
  • Crayfish sunt animale de casă agresive și necesită o mulțime de spațiu. Nu le păstrați dacă nu știți cum să.
  • Dă-ți raciul de acvariu o mulțime de locuri pentru a ascunde, mai ales atunci când se mișcă. Crayfish sunt deosebit de vulnerabile fără exoschelete, ceea ce le face o masă ușoară pentru alte raci sau pești.
  • Feriți-vă de clești! Utilizați degetul mare și forefintanții pentru a ridica crawfish chiar în spatele cleștii pentru a evita rănirea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar