Cum să fii răpit de străini în sims 3

Pachetul de expansiune sezoane a introdus străinii în lumea Sims 3. Aceste extratereștrii pot răpi simulele, le pot da bebelușilor străini sau chiar se mișcă cu ei. În primul rând, totuși, va trebui să convingeți să vizitați. Există mai multe acțiuni pe care le puteți lua pentru a crește cotele, dar ar putea să ia în continuare câteva nopți înainte de a vedea acea lumină strălucitoare pe cer.

Pași

Partea 1 din 2:
Răpit de străini
  1. Imaginea denumită să fie răpită de străini în Sims 3 Pasul 1
1. Instalați pachetul de expansiune a sezoanelor. Alienele nu sunt incluse în jocul Base Sims 3. Pentru a le întâlni, veți avea nevoie de pachetul de expansiune a sezoanelor.
  • Imaginea denumită să fie răpită de străini în Sims 3 Pasul 2
    2. Păstrați-vă Sims treaz noaptea. Străinii au șansa de a vizita în fiecare noapte între orele 12:00 și 4 dimineața. Cea mai ușoară modalitate de a crește șansele de răpire este să vă păstrați simulurile treaz în acest timp și să le păstrați pe lotul lor de acasă.
  • Este posibil ca Sims care sunt în afara în curte să fie mai susceptibili de a fi răpiți. Configurați activități pentru Sims în afara și să le vizitați în fiecare noapte.
  • Imaginea denumită să fie răpită de străini în Sims 3 Pasul 3
    3. Utilizați un telescop. Cumpărați un telescop în modul Cumpărare. Sims-ul dvs. interacționează cu ea "Stargaze" sau "A se uita prin" Pentru a crește șansele de răpire străină în aceeași noapte. Dacă un SIM are câteva puncte în logică, ea poate folosi "Căutați galaxia" Opțiune, care ar putea crește și mai mult.
  • Imaginea denumită să fie răpită de străini în Sims 3 Pasul 4
    4. Colectați roci de spațiu. Menținerea pietrelor spațiale în lotul dvs. crește șansele unei vizite extratereștrii, dar este posibil ca colectarea activă a rocilor sau păstrarea acestora în inventar, este ceea ce adaugă la șansa de răpire în acea noapte. Rareori, puteți găsi roci spațiale folosind un telescop sau doar să le observați pe pământ, dar folosind puncte de viață pentru a obține ajutorul de colectare va crește foarte mult capacitatea dvs. de a găsi aceste.
  • Dacă aveți expansiunea animalelor de companie, câinii pot găsi ocazional roci spațiale, de asemenea.
  • Imaginea denumită să fie răpită de străini în Sims 3 Pasul 5
    5. Așteptați până când apar lumini strălucitoare. Când străinii se hotărăsc în cele din urmă să răpască pe cineva, luminile strălucitoare vor apărea pe capul unui sim. Că SIM va începe "Investighează anomalia misterioasă" și se deplasează spre o navă extraterestră în curte, moment în care el sau ea va fi răpită.
  • Imaginea denumită să fie răpită de străini în Sims 3 Pasul 6
    6. Așteptați ca SIM să se întoarcă. "Răpit" Moodlet va dura de obicei mai multe ore de joc, după care SIM se va întoarce. Sims de sex masculin non-ocult uneori primesc "Creșterea neașteptată în greutate" Moodlet imediat după revenire, ceea ce înseamnă că sunt însărcinați. Dacă încercați să obțineți o sarcină de sex masculin SIM, salvați înainte de "Răpit" Moodlet se stinge și reîncărcați dacă Moodlet se oprește fără a fi înlocuit cu "Creșterea neașteptată în greutate."
  • Imaginea denumită să fie răpită de străini în Sims 3 Pasul 7
    7. Au un copil străin. Dacă un sim de sex masculin, uman este răpit și devine "gravidă," Un copil străin se va naște 48 de ore-ore mai târziu. Vi se va cere să luați o decizie și să o puteți trimite înapoi la lumea de origine sau să o ridicați singur. În ciuda tatălui uman, copilul va fi 100% străin. Poate fi ridicată ca un copil obișnuit, dar va crește într-un străin cu puteri speciale.
  • Simul non-uman și simsurile de sex feminin nu pot avea un copil străin dintr-o răpire.
  • Partea 2 din 2:
    Interacționând cu străinii în alte moduri
    1. Imaginea denumită să fie răpită de străini în Sims 3 Pasul 8
    1. Creșteți șansele unei vizite. Între aproximativ 12 dimineața și 4 am timp de joc în fiecare noapte, străinii au șansa de a ateriza în curtea ta. Păstrați pietrele spațiale în afara casei dvs. și utilizați un telescop pentru a crește șansele de a se întâmpla.
    • Smashing dovleci vă pot oferi o mică șansă suplimentară.
  • Imaginea denumită să fie răpită de străini în Sims 3 Pasul 9
    2. Întoarceți străinul. Acordați atenție în timpul nopții de joc și treziți-vă SIM-ul dacă vedeți un străin. Interacționați cu ea să se împrietenească. Odată ce ați întâlnit un străin, puteți să-l contactați în orice moment ca și dumneavoastră.
  • Imaginea denumită să fie răpită de străini în Sims 3 Pasul 10
    3. Invitați străinul să se miște. Faceți simțurile prietenoase cu străinul, apoi invitați-l să se miște în casa dvs. Odată ce străinul este în gospodăria dvs., îl puteți controla așa cum ați fi orice SIM. Fiecare străin începe cu o logică de nivel 10 și la nivelul de nivel 7, precum și beneficiile suplimentare descrise mai jos.
  • Imaginea denumită să fie răpită de străini în Sims 3 Pasul 11
    4. Utilizați puterile străine. În loc de motivul energetic, străinii au "Puterea creierului," care este reîncărcată folosind autocarea "Restaurați puterea creierului," sau prin consumul de roci spațiale. Această resursă poate fi utilizată pentru o varietate de puteri:
  • Interacționați cu alte SIM pentru a restabili energia, pentru a învăța personalitatea sau controlul minții Sims de la alte gospodării.
  • Interacționați cu orice obiect rupt pentru a repara rapid.
  • Interacționați cu pietre sau metale pentru a le actualiza în elemente mai valoroase.
  • Imaginea denumită să fie răpită de străini în Sims 3 Pasul 12
    5. Utilizați nave spațiale străine. Când un străin se alătură gospodăriei, va veni cu a "Galaxa Space Car." Acest lucru vă permite să călătoriți între două locații instantaneu, chemați o furtună sau răpiți un prieten și aduceți-l la lotul dvs. de acasă. O simțare simulară poate efectua două upgrade-uri:
  • Upgrade-ul laser permite mașinii să invadeze alte gospodării, împușcând lasere care cântă îmbrăcămintea.
  • Actualizarea spațiului de călătorie permite Sims să se îmbarce pe aventurile spațiale. Aceste "dispărea" SIM-ul dvs. pentru o vreme și vă dați actualizări de text care descriu aventura și rezultatul.
  • Imaginea intitulată să fie răpită de străini în Sims 3 Pasul 13
    6. Câștiga alte beneficii străine. Puteți folosi SIM străin pentru a vinde secrete străine la baza militară, fură de la laboratorul științific pe timp de noapte sau începe o carieră cu fracțiune de normă ca subiect de testare străin la laboratorul științific. Subiectul de testare este posibil să vă ofere SIM-ului străin un negativ "greaţă" Moodlet.
  • Imaginea denumită să fie răpită de străini în Sims 3 Pasul 14
    7. Au reproduce străinul. Străinii și simsurile umane pot "Woo hoo" împreună și fac copii. Copilul va avea parte din ADN-ul uman și al piesei, cu cantitățile exacte determinate semi-aleatoriu. Orice SIM cu mai mult de 20% ADN străin poate avea puteri străine, care este extrem de probabil pentru prima generație sau două. Aceste puteri ar putea apărea numai după ce copilul crește, totuși.
  • Chiar și supranaturaluri precum Fairies & Worwolves se pot reproduce cu străinii. Copiii vor avea un amestec de trăsături străine și supranaturale, dar nu există puteri străine.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Simul meu de sex masculin a fost răpit, dar nici o sarcină. Ar trebui să încerc să-l fac răpit din nou, sau ar trebui să-l aștept?
      Shayley Hawn
      Shayley Hawn
      Răspunsul comunității
      Așteptați până când "Răpit" Moodlet pleacă. Odată ce a dispărut, "Creșterea neașteptată în greutate" Moodlet ar trebui să apară. Dacă nu, SIM-ul dvs. nu este însărcinată și va trebui să-l faceți răpit din nou. (Țineți minte că numai simsurile umane de sex masculin pot rămâne gravidă!)
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 3helpful 24
    • Întrebare
      Pot avea mai mult de un copil străin la un moment dat?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Da, dacă aveți tratamentul de fertilitate în recompense pe viață. Atunci veți avea gemeni sau tripleți.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 2Alpicios 32
    • Întrebare
      Are roci spațiale pe lotul meu sau cu simul meu crește șansa de răpire?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      da. Având roci spațiale mărește șansa de răpire printr-o marjă mare.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 6helpful 40
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Spre deosebire de Sims 2, starea de spirit și personalitatea nu sunt afectate în timpul unei răpiri.
  • Bărbații "gravidă" cu bebelușii străini nu poartă haine de maternitate sau nu primesc concediu de maternitate datorită faptului că acestea sunt "gazde" pentru copil și nu sunt "gravidă" cu ei.
  • Avertizări

    Unii oameni experimentează răpiri străine în fiecare noapte, în timp ce alții trebuie să aștepte săptămâni chiar și după ce urmează acești pași. Este posibil să existe factori suplimentari, necunoscuți.
  • Străinii pot să nu returneze SIM-ul.
  • Odată ce un SIM începe acțiunea "Investighează anomalia misterioasă," Singura modalitate de a împiedica răpirea este de a bloca fizic calea spre nava spațiale sau de a reseta SIM folosind cheats.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar