Cum de a alege un nume de copil

Alegerea unui nume pentru copilul dvs. are un impact pe tot parcursul vieții și este una dintre primele dvs. decizii de părinți mari, dar este, de asemenea, un proces special, semnificativ pentru dvs. și partenerul dvs. pentru a experimenta! Indiferent dacă alegeți un nume cu semnificație personală sau pur și simplu alegeți unul vă place sunetul, există un număr infinit de alegeri minunate. Doar asigurați-vă că evitați câteva capcane și greșeli comune și nu puteți merge prost în selectarea numelui perfect al copilului.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unui nume cu semnificație personală
  1. Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 1
1. Faceți o listă de nume care au semnificație personală. Această listă ar putea include nume transferate de la iubiți membri ai familiei, prieteni sau figuri influente din viața ta. Nu există reguli sau limite la ceea ce poate fi numele copilului dumneavoastră.
  • Nu vă fie frică să luați în considerare nume semnificative din mai multe surse diferite. Cartea iubită sau personajele filmului, melodiile, animalele de companie din copilărie sau chiar strada pe care ați crescut-o pot fi transformate într-un nume special și semnificativ pentru copii.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 2
    2. Luați în considerare numele cu semnificație comună pentru dvs. și partenerul dvs. Poate că voi doi ați fost introduși de prietenul dvs. reciproc, Dora, prima dvs. conversație a fost despre Charles Dickens sau ați împărtășit primul dvs. sărut sub Turnul Eiffel din Paris.
  • Dacă aveți și partenerul dvs., ambele au o listă la fel de lungă de idei de nume personale, o modalitate bună de a compromite ar putea fi să decideți asupra unui nume cu semnificație reciprocă din trecutul dvs. comun. Încercați să reduceți opțiunile până când ambele sunt fericite cu una.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 3
    3. Adresați-vă familiilor despre denumirea tradițiilor și denumirea patrimoniului. Copacii de familie reprezintă o mare sursă de inspirație pe măsură ce căutați nume semnificative pentru copii. Unele familii au încorporat nume de mijloc comune sau au folosit origini etnice specifice pentru generații.
  • Nu simțiți presiunea de a se conforma normelor de numire a familiilor dvs., dar este întotdeauna o idee bună să întrebați despre ei, astfel încât să vă mențineți opțiunile deschise.
  • Solicitarea familiilor dvs. despre denumirea tradițiilor sau a tendințelor vă poate ajuta, de asemenea, pe dvs. și partenerul dvs. de compromis pe un nume semnificativ.
  • De exemplu, puteți afla că amândoi ați avut o mare bunică pe nume Maria, fie că fiecare a avut un strămoș din Irlanda.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 4
    4. Așteptați o inspirație semnificativă în timpul sarcinii. Lăsați inspirația să vină la dvs. în timpul sarcinii speciale și delicate. Vestea bună este că aveți aproximativ zece luni pentru a decide, deci aveți o mulțime de timp.
  • De exemplu, tu sau partenerul tău ar putea simți primul flutter al copilului în timpul unei plimbări de ocean, care ar putea inspira un nume tematic ocean, cum ar fi Ariel sau Kai. Mama lui Leonardo DiCaprio se afla într-un muzeu din Italia în timp ce se însărcinată și se uita la un pictura Leonardo da Vinci când a lovit prima dată în uter, și așa a fost numit el.
  • Vineri vii și amintiri sunt un simptom comun al sarcinii, iar multe mame înspăimântătoare susțin că numele pe care le aleg pentru copiii lor au venit la ei în timpul viselor pe care le-au avut în timpul sarcinii.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 5
    5. Denumiți-vă copilul după un sezon sau un eveniment semnificativ. Poate că bebelușul tău se va naște drept atunci când trandafirii de vară sunt în plină floare sau în timpul primului zăpadă al anului, aluzați la nume precum vara, Eden, Rose, Rosalie, Snow, Elsa, iarna sau decembrie.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 6
    6. Așteptați până când vă întâlniți copilul. Tu și partenerul dvs. ar putea decide cu privire la numele perfect odată ce ați întâlnit copilul dvs. și aveți șansa de a vă familiariza.
  • Ea ar putea să-ți surprindă familia și să se nască cu părul roșu, la fel ca și marea mătușa Josephine.
  • Dacă aveți un băiat cu caracteristici Serene, poate că își va reaminti partenerului unui poem de poetul dvs. preferat, văzându-vă să alegeți un nume ca Walt sau Ernest.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea unui nume cu recurs public
    1. Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 7
    1. Consultați o carte de baby sau o bază de date de nume online. Cărțile de numire a copilului sunt ușor de găsit în bibliotecă și există o serie de liste de numire online și site-uri web. Dacă aveți o anumită categorie, doriți ca numele dvs. de copil să vină, cum ar fi numele inspirat de natură, numele de băiat clasic, numele neutru din punct de vedere al genului sau numele de sud pentru fete, asigurați-vă că introduceți asta ca termenii de căutare online.
    • Când priviți prin liste de nume, încercați să nu vă copleșiți de numărul de opțiuni. Citiți și căutați până când cineva sare la tine și pare să rămână. Când sunteți sigur că sunteți mulțumit de numele vorbiți cu partenerul dvs. despre el. Ar putea fi una.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 8
    2. Alegeți dintr-o listă pre-aprobată. Unele țări, cum ar fi Islanda și Danemarca, permit doar bebelușilor să li se acorde nume aprobate la nivel național. Pentru a vă restrânge căutarea, luați în considerare alegerea unui nume etnic dintr-o listă pre-aprobată, ca și cele pentru Islanda.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 9
    3. Tune în mass-media. Skimming Baby sau Reviste de părinți, vizionând știri de divertisment la televizor, și chiar ascultarea cântece populare la radio care sunt specifice preferințelor dvs. personale ar putea oferi inspirație pe cele mai recente și cele mai mari nume.
  • Feriți-vă de numele Fads care se estompează rapid în termeni de popularitate. De exemplu, numele atemporal, cum ar fi "Charlotte" și "Poppy" devin din nou populare din nou, dar sunt nume foarte moderne, cum ar fi "Meadow" și "Povestea."
  • Deși "Meadow" și "Povestea" sunt nume drăguțe acum, asigurați-vă că dvs. și partenerul dvs. veți găsi încă atractivi atunci când popularitatea lor moare și tendințele mai noi de numire își ia locul.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 10
    4. Luați un vot sau efectuați un sondaj de numire online. Această strategie nu este cu siguranță pentru toată lumea, dar unii părinți doresc opinia publică. La dușul pentru bebeluși, oaspeții pot trimite nume de alegere a acestora pentru revizuirea dvs. sau puteți găzdui un sondaj pe social media, unde prietenii dvs. votează primele cinci nume preferate.
  • Nu sunteți obligat să alegeți în cele din urmă numele care obține votul popular, dar asigurați-vă că nu faceți niciun promisiune înainte de timp.
  • Nu doriți aceia care votează să participe cu așteptările și apoi să vă rănească sentimentele dacă faceți o alegere alternativă, deci asigurați-vă că alegătorii dvs. să știe sondajul este doar pentru distracție.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 11
    5. Alege o porecla. Uneori poreclele pot inspira nume de copii cu lungime întreagă. Dacă ați visat întotdeauna să vă sunați copilul printr-un nume distractiv sau informal, care nu este neapărat potrivit ca un nume de lungă durată, puteți lucra înapoi pentru a găsi unul!
  • De exemplu, dacă "Sunny" sau "AJ" sunt porecle ador, "Sonora" sau "Amelia Josephine" ar putea servi ca nume formale, cu lungime întreagă pe care copilul le poate comuta când este mai în vârstă.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitarea capcanelor numelui copilului
    1. Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 12
    1. Verificați dublu semnificația numelui dorit. Toate numele au un înțeles, iar unele pot avea semnificații mai puțin ideale decât altele! Chiar dacă numele copilului dvs. nu are semnificație personală sau de familie, este încă o idee bună să verificați definiția formală. Uneori, un nume poate avea mai mult de un înțeles. Când căutați și găsiți semnificația numelui pe care doriți să-l vorbiți despre familia.
    • De exemplu, "Portia" sună ca un nume frumos și exotic pentru o fată, dar este latină pentru "porc", ceea ce este un sens pe care unii oameni ar putea găsi îngrozitor și alții pot adora.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 13
    2. Sună-l afară. Asigurați-vă că numele pe care îl alegeți sunete bune cu voce tare. "Julian George", de exemplu, are un inel regal, în timp ce "Stella Isabella" sună mai mult ca numele personajului de desene animate.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 14
    3. Evitați numele de nume. Puns nu sunt niciodată o idee bună atunci când selectați un nume pentru copilul dumneavoastră.Copiii de vârstă școlară pot fi deosebit de crud, deci direcționați cu cuvinte și piese pe cuvinte și fraze populare.
  • Candy Kane și Gamble Moore pot suna drăguț și amuzant în acest moment, dar amintiți-vă că copilul dvs. va trebui să trăiască cu râs și Jests pentru o viață!
  • Evitarea deșeurilor sau a ironiei pentru gemeni este, de asemenea, importantă. Numele gemene precum "Jennifer și Angelina" sau "Harry și Sally" sunt referiri la cultura pop și nu se vor pierde pe majoritatea oamenilor, chiar dacă făcând o glumă nu a fost intenția voastră.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 15
    4. Alegeți ortografia și pronunția cu îngrijire. Poate obține destul de frustrant dacă numele dvs. este în mod constant greșit sau trebuie să vă repetați numele sau ortografia de mai multe ori la o nouă cunoștință, deoarece este neobișnuită, lungă sau dificil de spus.
  • De exemplu, dacă vă place un nume rar ca "Meegan", dar alegeți să-l scrieți "Meagan" sau "Megan", oamenii vor presupune pronunția comună asupra celui exotic, ceea ce înseamnă că tu și copilul tău va corecta în mod constant noi cunoștințe.
  • "Axel "este un nume de băiat drăguț, modern și, deși" Aksol "și" Aksyl "sunt o predare unică a acesteia, ele nu sunt intuitive.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 16
    5. Testați numele longevității numelui. În timp ce unele nume sunt perfect potrivite pentru bebelușii drăguți și copii mici, ei nu vor potrivi întotdeauna unui adult. Asigurați-vă că numele pe care îl alegeți poate crește împreună cu copilul dumneavoastră.
  • De exemplu, în timp ce "regele" este un nume adorabil pentru un băiat copil, colegii săi nu-l pot lua în serios când este un adult care oferă o prezentare într-un birou corporativ.
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 17
    6. Luați testul inițial. Unele dintre cele mai bune combinații de nume pot aduce cele mai grave combinații inițiale, deci asigurați-vă că scrieți inițialele numele dvs. preferat înainte de a lua decizia permanentă.
  • De exemplu, numele "Ashley Suzanne Savey" și "Parker Mitchell Smith" nu sunt combinații inițiale ideale!
  • Imagine intitulată Alegeți un nume de copil Pasul 18
    7. Țineți numele copilului un secret până la naștere. Indiferent de numele pe care îl alegeți, va fi imposibil să vă mulțumiți pe toată lumea, iar feedback-ul negativ vă poate lăsa să întrebi o alegere cu adevărat excelentă. Dacă așteptați să anunțați numele copilului dvs. până după naștere, oamenii sunt mult mai puțin probabil să critice și mult mai probabil să fie de acord că ați făcut alegerea perfectă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Compromis cu partenerul tău. Cea mai grea parte despre părinți împreună ar putea alege un nume de copil pe care-l place amândoi! Dacă nu puteți veni cu un nume, ambii sunteți de acord, este posibil să trebuiască să împărțiți drepturile de numire. Poate puteți alege numele și partenerul dvs. poate alege numele intermediar sau puteți alege numele pentru acest copil și partenerul dvs. poate alege numele pentru următorul copil.
  • Pentru a adapta nume personale specifice, dificile sau sexuale, căutați alternative de rădăcini pentru copilul dumneavoastră. De exemplu, dacă vă simțiți inspirat să vă numiți copilul după bunicul dvs. belgian, numit Rivaldo, dar veți afla că aveți o fată, căutați nume online care utilizează o rădăcină sau o parte mai mică a numelui mai lung, cum ar fi râul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar