Cum se conectează un difuzor bluetooth la windows 10

Cele mai multe PC-uri moderne, desktop sau laptop, sunt dotate cu suport Bluetooth. Dacă computerul dvs. nu are compatibilitate Bluetooth, puteți obține un adaptor care va servi ca un port Bluetooth. ThiseWill vă arată cum să conectați un difuzor Bluetooth la un computer Windows 10.

Pași

  1. Imagine intitulată Conectați un difuzor Bluetooth la Windows 10 Pasul 1
1. Porniți difuzorul Bluetooth și faceți-l descoperit. Pașii pentru a face difuzorul dvs. descoperit variază după model și producător, deci va trebui să vă uitați la manualul difuzorului dacă nu știți cum să faceți acest lucru.
  • Difuzorul dvs. poate solicita să fie conectat și pe pentru a fi asociat.
  • Speakerul dvs. poate solicita să fie aproape de computer pentru a asocia.
  • Imagine intitulată Conectați un difuzor Bluetooth la Windows 10 Pasul 2
    2. Faceți clic pe pictograma Bubble de vorbire din bara de activități. Veți vedea acest lucru lângă dreapta ecranului dvs., atâta timp cât bara de activități este încă în poziția sa implicită de-a lungul fundului ecranului. Dacă aveți notificări active, pictograma poate arăta mai mult ca un pătrat cu un număr mic peste el.
  • Imagine intitulată Conectați un difuzor Bluetooth la Windows 10 Pasul 3
    3. Faceți clic pe pictograma Bluetooth
    Imagine intitulată macbluetooth1.jpg
    În centrul de acțiune. Centrul de acțiuni este panoul de plăci din partea de jos a panoului de notificări.Placa va deveni albastră pentru a indica Bluetooth este pornit.
  • De asemenea, puteți activa Bluetooth pe PC în Setări. Clic Dispozitive, atunci Bluetooth & alte dispozitive, și apoi glisați "Bluetooth" Treceți la poziția ON.
  • Imagine intitulată Conectați un difuzor Bluetooth la Windows 10 Pasul 4
    4. Clic Conectați În centrul de acțiune. Aceasta este țigla cu o pictogramă a două dispozitive. Panoul va aluneca un moment în timp ce caută.
  • Imagine intitulată Conectați un difuzor Bluetooth la Windows 10 Pasul 5
    5. Faceți clic pe numele și pictograma difuzorului. Dacă difuzorul dvs. este în modul de asociere, ar trebui să apară în panou de-a lungul dreptului ecranului. Acum ar trebui să puteți reda muzică și alte audio de pe computer prin difuzorul dvs.
  • PC-ul dvs. și difuzorul se vor conecta ori de câte ori sunt în gama reciprocă și au pornit Bluetooth.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar