Cum se schimbă apelurile audio pe un iphone

Toți te-ai cum să schimbi modul în care auziți inelul și să apelați audio pe apelurile primite și apelurile. Puteți alege să aveți apelul audio trimis în mod normal prin difuzorul telefonului dvs., pentru a avea inelul dvs. și apelați audio trimis într-un set cu cască Bluetooth sau pentru a avea agentul audio audio pe difuzor.

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbarea apelurilor Audio Routing pe un pas 1 iPhone
1. Deschideți setările iPhone-ului. Pictograma Setări este cea cu cogs gri pe ea și se găsește de obicei pe unul dintre ecranele de acasă sau sub un dosar etichetat "Utilități."
  • Imagine intitulată Modificare apel Audio Routing pe un pas iPhone Pasul 2
    2. Atingeți General. Este pictograma cu o cog alb sub cea de-a treia secțiune a opțiunilor de meniu.
  • Imagine intitulată Schimbarea apelurilor Audio Routing pe un iPhone Pasul 3
    3. Atingeți Accesibilitate.
  • Imagine intitulată Modificare apel Audio Routing pe un pas iPhone pas 4
    4. Defilați la secțiunea 4 a opțiunilor de meniu și apăsați Apelați Routing Audio.
  • Imagine intitulată Modificare apel Audio Routing pe un pas iPhone pas 5
    5. Atingeți o preferință de rutare. Setarea implicită este "Automat," care rute apel audio la difuzorul intern al telefonului, căștile sau la un dispozitiv Bluetooth conectat, cum ar fi un stereo auto sau un difuzor extern.
  • Casti prin Bluetooth va încerca mai întâi să traseze audio de la telefonul de intrare și de apeluri la un dispozitiv Bluetooth conectat, ca un set cu cască sau un aparat auditiv. Dacă aveți această opțiune activată, dar uitați să vă aduceți dispozitivul, apelurile vor relua automat difuzorul intern al iPhone-ului. Odată ce această opțiune este activată, nu va trebui să o re-activați când vă conectați din nou la dispozitivul dvs. Bluetooth.
  • Vorbitor va ruta automat audio de la apelurile telefonice primite și apelurile FaceTime către difuzorul iPhone-ului sau difuzorului.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar