Cum se conectează difuzoarele bluetooth la android

Thiste parere cum să conectați un difuzor Bluetooth la un smartphone sau tabletă Android.Puteți accesa setările Bluetooth utilizând meniul Pull-down sau meniul Setări.

Pași

  1. Imagine intitulată Conectați difuzoarele Bluetooth la Android Pasul 1
1. Porniți difuzorul Bluetooth și puneți-l în modul de asociere.Asigurați-vă că difuzorul Bluetooth este conectat la o priză electrică sau are baterii.Porniți-l și puneți-l în modul de asociere.
  • Deși metoda poate varia ușor în funcție de difuzorul dvs., de obicei există un buton pe care îl apăsați și țineți apăsat pe dispozitiv pentru ao pune în modul de asociere.
  • Consultați manualul utilizatorului sau site-ul producătorului dispozitivului Bluetooth Difuzor pentru a afla cum să îl puneți în modul de asociere dacă nu puteți găsi acest buton.
  • Imagine intitulată Conectați difuzoarele Bluetooth la Android Pasul 2
    2. Glisați în jos din partea de sus cu două degete de pe dispozitivul dvs. Android.Aceasta afișează meniul de acces rapid.Swiping cu un deget afișează primele cinci opțiuni de acces rapid.Swiping din nou, sau în jos cu două degete afișează lista completă a pictogramelor de acces rapid.
  • Imagine intitulată Conectați difuzoarele Bluetooth la Android Pasul 3
    3. Atingeți și țineți apăsat Bluetooth
    Imagine intitulată macbluetooth1.jpg
    pictograma.Pictograma Bluetooth seamănă cu un capital jagged "B" cu un suport din spatele ei.Aceasta afișează setările Bluetooth.
  • Dacă nu vedeți pictograma Bluetooth în meniul de acces rapid, glisați la stânga pe pictograme pentru a afișa o altă pagină a pictogramelor.
  • De asemenea, puteți accesa setările Bluetooth prin deschiderea setărilor și apoi atingeți Conexiune sau Wireless și rețea În funcție de modelul telefonului smartphone sau tabletă.Apoi apăsați Bluetooth.Dacă nu vedeți "Conexiune" sau "Reţea" Setări În meniul Setări principale, apăsați Mai multe setari.
  • Imagine intitulată Conectați difuzoarele Bluetooth în Android Pasul 4
    4. Atingeți + Perechea un dispozitiv nou.Este în partea de sus a meniului Bluetooth.Acest lucru scanează automat pentru dispozitivele Bluetooth.
  • Pe dispozitivele Samsung Galaxy, treceți la pasul următor.
  • Dacă nu vedeți difuzorul Bluetooth din lista de dispozitive, apăsați Reîmprospăta (Scanați pe Samsung Galaxy) pentru a scana din nou.Asigurați-vă că difuzorul dvs. este încă în modul de asociere.
  • Imagine intitulată Conectați difuzoarele Bluetooth în Android Pasul 5
    5. Atingeți numele difuzorului Bluetooth în meniul Setări Bluetooth.Când smartphone-ul dvs. Android sau tableta descoperă difuzorul Bluetooth, acesta va apărea sub lista de "Dispozitive disponibile".Atingeți-l de îndată ce vedeți că apare în listă.
  • Acest lucru perechează smartphone-ul dvs. Android sau tableta cu difuzorul Bluetooth. Acum puteți utiliza difuzorul Bluetooth pentru a reda audio și media de pe smartphone-ul sau tableta dvs. Android.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar