Cum să remediați evidențiază faptul că sunt prea luminoase

Dacă noile dvs. evidențiere sunt prea ușoare, există câteva modalități prin care le puteți repara de la confortul casei dvs. Aplicarea unui toner și a dezvoltatorului asupra evidențierii dvs. va ajuta la îndepărtarea luminozității în timp ce întunecați evidențiați un pic. Dacă nu doriți să utilizați un toner, încercați să pulverizați un șampon uscat colorat peste părul dvs., chiar și pe ton. Dacă aveți de-a face cu evidențierea, care sunt prea luminoase împotriva culorii părului și sunt albe, folosind un șampon clarificator sau o săpun pentru spălarea părului funcționează bine pentru a plictisi agitatea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea culorii corecte
  1. Imagine intitulată Fix Repere care sunt prea ușoare Pasul 1
1. Aflați ce nivel de evidențiere sunt referindu-se la o diagramă de culori. Cel mai bine este să vă uitați la o diagramă de culori pentru compania a cărei produse de colorare a părului pe care o veți folosi pentru a fi sigur că alegeți culoarea potrivită. Țineți părul evidențiat până la imagine, văzând ce culoare seamănă cel mai mult părului.
  • Cele mai multe diagrame de culoare merg de la 1-10 sau 1-12, cu un capăt al scalei fiind cel mai întunecat negru și capătul opus fiind o blondă ușoară sau cea mai ușoară blondă.
  • Introduceți marca pe care o veți folosi și apoi "Diagrama de culori a părului" într-un motor de căutare online pentru a găsi graficul corect.
  • Referindu-se la o diagramă de culori pentru marca dvs. specifică de produse de păr este importantă deoarece toate companiile de produse de păr au o scară de culori ușor diferită.
  • Dacă evidențierele dvs. sunt prea ușoare, sunt cel mai probabil în intervalul 10.
  • Imagine intitulată Fix Repere care sunt prea ușoare Pasul 2
    2. Alegeți nivelul pe care doriți să-l evidențiați. Uită-te la diagrama de culori și alegeți nivelul pe care doriți să-l asemănători. Acest lucru ar trebui să fie de aproximativ 2 sau 3 nuanțe mai întunecate, cel mult. Face notă de ce nivel este astfel încât să nu uitați când mergeți să alegeți tonerul.
  • De exemplu, dacă evidențiatele dvs. sunt în prezent un nivel 10, ați putea dori să fie un nivel 7 sau 8.
  • Imagine intitulată Fix Repere care sunt prea ușoare Pasul 3
    3. Vizitați un magazin de aprovizionare de frumusețe pentru a alege tonerul corect color. Cel mai bine este să faceți acest lucru în persoană în cazul în care aveți nevoie de ajutor de la un angajat. Alegeți un toner la nivelul la care doriți să vă uitați părul, asigurându-vă că achiziționați aceeași marcă a cărei diagramă de culoare pe care ați făcut-o.
  • Demi tonere permanente sunt populare, deoarece acestea depune doar culoarea pe părul, spre deosebire de a se scurge în folicul de păr.
  • Tonerul va ajuta la neutralizarea culorii intense a părului, astfel încât nu este atât de ușoară.
  • Imaginea intitulată Fix Repere care sunt prea luminoase Pasul 4
    4. Achiziționați un dezvoltator de 10 volume pentru a se amesteca cu tonerul dvs. Dezvoltatorul va combina cu tonerul pentru a depune culoarea pe părul tău. Veți putea achiziționa dezvoltator la magazinul de frumusețe împreună cu tonerul dvs.
  • Încercați să rămâneți cu același brand pentru dezvoltatorul dvs., de asemenea.
  • Metoda 2 din 3:
    Tonifierea părului
    1. Imagine intitulată Fix Repere care sunt prea luminoase Pasul 5
    1. Se amestecă dezvoltatorul și tonerul împreună cu ajutorul raportului corect. Vor fi instrucțiuni care vin cu tonerul dvs. de păr specific, spunându-vă cât de mult dezvoltator de utilizat, deci se referă la acestea pentru raportul specific. Utilizați o perie de aplicare a colorantului pentru păr pentru a amesteca dezvoltatorul și tonerul împreună într-un castron de dimensiuni mici sau medii.
    • De obicei, amestecați 2 parts dezvoltator cu 1 parte toner.
    • Tonerul și dezvoltatorul ar trebui să creeze o consistență relativ groasă care este asemănătoare gelului.
  • Imagine intitulată Fix Repere care sunt prea ușoare Pasul 6
    2. Periați amestecul pe secțiunile părului folosind peria. Puteți aplica tonerul numai la secțiunile evidențiate sau puteți alege să o puneți pe întregul dvs. cap. Utilizați peria de aplicație pentru a răspândi tonerul peste firele părului dvs., începând cu rădăcinile și lucrați în jos.
  • Alegeți cum doriți să vă secționați părul dacă doriți, utilizați un clip pentru părul separat pe care l-ați vopsit deja.
  • Nu vă faceți griji dacă obțineți toner pe secțiuni mai întunecate ale părului dvs., deoarece nu o va afecta cu adevărat.
  • Imagine intitulată Fix Repere care sunt prea ușoare Pasul 7
    3. Utilizați un pieptene la pieptene prin toate părurile. Aceasta este o modalitate excelentă de a răspândi tonerul pe tot parcursul părului dvs. mai uniform. Pieptene prin fiecare secțiune a părului dvs., pornind de la rădăcini și coborând pentru a răspândi tonerul în jos fiecare fir.
  • Clătiți pieptenele după ce ați terminat să vă asigurați că nu mai rămâne niciun toner sau dezvoltator pe ea.
  • Imagine intitulată Fix Repere care sunt prea luminoase Pasul 8
    4. Lăsați-l în 20-30 de minute, în funcție de tonerul dvs. Instrucțiunile care vin cu tonerul dvs. vor avea un timp recomandat pe care ar trebui să așteptați înainte de a clăti părul. Urmăriți-vă părul așa cum se dezvoltă și, odată ce observați că a ajuns la nivelul corect, așteptați 2-5 minute înainte de ao numi.
  • În așteptarea timpului suplimentar va ține cont de orice toner care se clătește după ce ți-ai pus părul sub apă.
  • Setați un cronometru, astfel încât să nu uitați cât timp a fost tonerul în părul vostru.
  • Evitați să părăsiți tonerul în părul dvs. mai mult de 30 de minute.
  • Imagine intitulată Fix Repere care sunt prea ușoare Pasul 9
    5. Clătiți-vă părul cu apă rece. Intrați în duș și clătiți bine părul, masivându-vă scalpul pentru a scăpa de toner și dezvoltator. Odată ce totul se clătește, sunteți gata să vă bucurați de părul dvs. nou.
  • Fiți conștienți de faptul că șamponarea părului imediat după ce ați clătit dezvoltatorul și tonerul poate ușura efectele.
  • Metoda 3 din 3:
    Corectarea luminii sau a luminii luminoase
    1. Imagine intitulată Fix Repere care sunt prea ușoare Pasul 10
    1. Spray un șampon uscat colorat peste părul dvs. pentru o fixare rapidă. Dacă evidențiatoarele dvs. sunt prea ușoare împotriva culorii dvs. regulate de păr, căutați un șampon uscat colorat, care ajută la depozitarea culorii chiar și la tonul general. Pulverizați șamponul uscat peste tot, folosind degetele pentru ao freca pe rădăcini. Periați părul după ce ați pulverizat pentru a vă asigura că este distribuit uniform.
    • Șamponul uscat care este colorat vine în nuanțe pentru blonde și bruneturi.
    • Căutați șampoane uscate colorate la frumusețea locală sau la Magazinul Big Box, precum și online.
    • Agitați bine șamponul înainte de ao pulveriza pe păr.
  • Imagine intitulată Fix Repere care sunt prea ușoare Pasul 11
    2. Spălați părul dvs. de culoare alamă cu un șampon clarificator o dată pe săptămână. Nu numai că clarifică șampoanele excelente pentru a scăpa de murdărie și ulei în părul tău, dar sunt, de asemenea, utile în a ajuta să se estompeze că nu sunt culoarea potrivită. Utilizați numai șamponul de clarificare o dată pe săptămână, deoarece poate fi un pic cam dur pe părul dvs. atunci când este folosit prea des.
  • Dacă aveți păr foarte uscat, utilizați precauție atunci când utilizați un șampon clarificator, deoarece se fixează părul de umiditate și uleiuri naturale.
  • Vizitați magazinul local de frumusețe pentru a găsi un șampon clarificator.
  • Imagine intitulată Fix Repere care sunt prea ușoare Pasul 12
    3. Utilizați săpunul de mâncare pentru a vă estompa de evidențiale ale lui Bressy. Acest lucru funcționează mai ales dacă aveți lumină luminoasă. Ingredientele din săpunul de mâncare vor ajuta la îndepărtarea excesului de culoare mult mai repede decât o clătire normală de șampon. Masați bine săpunul de mâncare în părul dvs. înainte de ao clăti cu apă rece.
  • Evitați spălarea părului cu săpun în mod regulat pentru a evita distrugerea excesivă, deoarece ingredientele sunt mai puternice decât șamponul normal.
  • Imagine intitulată Fix Repere care sunt prea ușoare Pasul 13
    4. Aplicați șamponul purpuriu la părul pentru a corecta tonul Bressy. Șampoanele purpurii sunt minunate pentru a se ocupa de evidențiate din Brazy, indiferent dacă sunt o lumină roșie, portocalie sau galbenă. Când utilizați șamponul purpuriu, părul dvs. va absorbi o parte din culoarea purpurie care ajută la contracararea tonurilor din Brazy. Utilizați șamponul purpuriu o dată pe săptămână, lăsându-l timp de cinci minute înainte de a le clăti.
  • Șamponul purpuriu vă poate usca părul dacă îl utilizați prea des.
  • Imagine intitulată Fix Repere care sunt prea luminoase Pasul 14
    5. Luați măsuri de precauție pentru a evita evidențiarea prea ușoară în viitor. Aceasta include acțiunea preventivă, cum ar fi cererea de barajare în loc de evidențiere, ceea ce înseamnă că părul este colorat cu mâna. Dacă alegeți să evidențiați, încercați să o faceți în benzi mai mici. Întotdeauna încercați să vă înălțați părul pentru un timp mai scurt decât credeți că este necesar - puteți face întotdeauna mai ușor, dar nu puteți să-l înălbiți.
  • Dacă evidențialele dvs. sunt prea ușoare datorită experienței salonului, lăsați-vă coafura să știe astfel încât același lucru să nu se mai întâmple din nou.
  • De exemplu, dacă ați evidențiat părul în 0.5 cm (0.20 in) benzi, încercați să faceți 0.25 cm (0.098 in) Benzi în schimb.
  • Imagine intitulată Fix Repere care sunt prea ușoare Pasul 15
    6. Vizitați un salon dacă încă nu sunteți mulțumit de evidențiale dvs. Dacă ați încercat o grămadă de metode diferite și totuși credeți că evidențiarea dvs. arată prea ușoară, este timpul să rezervați o întâlnire cu coafor. Ei vor putea să vă dea o opinie de experți și, sperăm să vă reparați părul astfel încât să fie exact așa cum ați vrea să vă uitați.
  • Rezervați numirea dvs. cu cineva care are experiență cu corectarea culorilor sau fixarea evidențiatelor care sunt prea luminoase.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Diagrama de culori a părului
    • Toner
    • Volumul 10 dezvoltator
    • Castron de amestecare
    • Peria de aplicare a colorantului pentru păr
    • Pieptene
    • Mănuși de cauciuc (opțional)
    • Cronometru (opțional)
    • Clarificarea șamponului (opțional)
    • Săpun (opțional)
    • Șampon purpuriu (opțional)

    sfaturi

    Adăugați salonul dvs. în LowNights pentru a vă atrage atenția de la evidențiază-vă.
  • Dacă tocmai ați obținut evidențierile dvs., așteptați câteva zile pentru a vedea dacă culoarea se estompează sau opinia dvs. despre modificările lor înainte de a lua măsuri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar