Cum se face evidențiere pe părul scurt

Adăugarea evidențierii la părul scurt poate fi o modalitate ușoară și ușoară de a vă actualiza stilul. Deoarece părul mai scurt necesită mai puțin timp și produs pentru a evidenția, puteți să o faceți acasă în cel mai scurt timp și să economisiți bani pe saloane și colorarea profesională. Utilizați produse naturale pentru o evidențiere graduală, naturală sau pentru a alege un kit de evidențiere pentru un aspect mai dramatic.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind un kit de evidențiere
  1. Imagine intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 1
1. Faceți un tratament profund de condiționare a zilei înainte de a evidenția. Evidențierea poate să vă deshidrați părul, ceea ce îl poate deteriora în timp. Ajuta la protejarea părului făcând a Tratament de condiționare profundă 1 sau 2 zile înainte de a aplica evidențiatele.
  • Imagine intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 2
    2. Testați-vă soluția de evidențiere pe o mică parte a părului. Înainte de a începe evidențiarea, este o idee bună să faceți un test de strângere și să vă asigurați că vă place culoarea. Urmați instrucțiunile kitului pentru a amesteca o cantitate mică de soluție de evidențiere și aplicați-o la o mică parte a părului spre partea din spate a capului. Fold o bucată de folie de aluminiu în jurul ei pentru a menține înălbitorul departe de restul părului și așteptați ca durata de timp listată în instrucțiunile kitului dvs. înainte de ao spăla.
  • Un test de strângere vă permite, de asemenea, să vedeți cât timp va trebui să lăsați înălbitorul pentru a obține culoarea dorită.
  • Poate doriți să așteptați cel puțin câteva ore după ce ați făcut testul de strângere pentru a vă asigura că vă place culoarea. Culoarea părului se poate schimba ușor după spălare și uscare.
  • Imaginea intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 3
    3. Puneți niște haine vechi pe care nu vă deranjează să vă slăbiți. Indiferent cât de atent sunteți, este foarte probabil ca o soluție de evidențiere să se termine pe hainele tale. De asemenea, ar trebui să protejați zona din jurul dvs. prin punerea în jos a prosoapelor vechi sau a ziarelor pentru a menține înălbitorul de la podea, covoare sau mobilier.
  • Imaginea intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 4
    4. Protejați-vă pielea cu loțiune sau jeleu de petrol. În timp ce ar trebui să încercați să nu aplicați soluția de evidențiere oriunde în apropierea scalpului, picături sau fire libere pot aduce înălbitorul în contact cu pielea, care poate fi dăunătoare. Aplicați un strat gros de loțiune de hidratare sau jeleu de petrol în jurul marginilor feței, gâtului și urechilor înainte de a începe evidențiarea.
  • Imagine intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 5
    5. Utilizați clipuri pentru a vă împărți părul în sferturi. Dacă părul dvs. este mai mult de câțiva centimetri lungime, poate doriți să îl împărțiți în secțiunile din față, spate și laterale și asigurați-vă fiecare secțiune cu benzi de cauciuc sau clipuri. Acest lucru va păstra firele libere să se amestece cu soluția de evidențiere atunci când nu doriți să le faceți.
  • Dacă aveți păr foarte gros, îl puteți împărți în continuare în optzeci.
  • Imagine intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 6
    6. Tăiați mai multe bucăți de folie de aluminiu de la 4 la 6 inci (10 până la 15 cm). Veți folosi această folie pentru a vă separa părul în secțiuni și păstrați-l umed în timp ce culoarea se dezvoltă. Cel mai bine pentru a tăia folia înaintea timpului, mai degrabă decât după ce ați pregătit soluția de evidențiere, care trebuie utilizată cât mai curând posibil după amestecare.
  • Imagine intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 7
    7. Pregătiți soluția de evidențiere în conformitate cu instrucțiunile kit-ului. Pregătirea soluției va implica cel mai probabil pulbere de amestecare cu dezvoltator. Cu toate acestea, ar trebui să citiți instrucțiunile care vin cu kit-ul dvs. înainte de a începe procesul.
  • Imagine intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 8
    8. Așezați o secțiune subțire a părului deasupra foliei și aplicați evidențiatorul. Începeți cu partea din părul dvs. care este cel mai puțin vizibilă, cum ar fi stratul din spate sau de jos, deoarece acesta va dezvolta cele mai lungi și, prin urmare, va fi cel mai strălucitor. Utilizați o perie de aplicator și începeți prin aplicarea soluției la capetele părului. Apoi periați soluția spre rădăcinile dvs., asigurându-vă că ați oprit aproximativ o jumătate de centimetru din scalpul dvs.
  • Dacă părul tău este extrem de scurt, poate doriți să țineți capetele părului în timp ce periați soluția în sus, dar asigurați-vă că ați pus mai întâi mănuși de cauciuc.
  • Pentru un aspect natural, este, în general, cel mai bine să facă secțiuni foarte mici, alternante. Fiecare secțiune nu ar trebui să fie mai groasă decât câteva fire și aproximativ 0.25 până la 0.5 inci (0.64 la 1.27 cm) largă sau ușor mai largă în față. Puteți, de asemenea, să țesem secțiunile împreună pentru a obține același aspect natural.
  • Imagine intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 9
    9. Împingeți folia în jurul secțiunii evidențiate. Odată ce soluția de evidențiere a fost aplicată într-o secțiune, luați folia pe care ați pus-o pe partea superioară și l-ați pliat ușor în jurul secțiunii, astfel încât să fie închisă în folie. Pliați marginile încă 1 sau de 2 ori, astfel încât acesta să rămână sigur.
  • Dacă părul este suficient de scurt încât aveți probleme cu asigurarea acestuia cu folia, puteți utiliza pinii Bobby sau clemele de păr din plastic pentru a vă menține folia în poziție.
  • Imagine intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 10
    10. Repetați acest proces în secțiunile alternative. Dacă ți-ai împărțit părul în sferturi, lucrați la un sfert la un moment dat, păstrând celelalte trei sferturi securizate cu cleme. Veți obține cel mai natural efect prin distanțarea de mici secțiuni evidențiate între secțiunile mai mari ale ONU evidențiate.
  • Nu vă faceți griji cu privire la spațierea secțiunilor evidențiate în mod egal - va arăta mai natural dacă acestea sunt ușor neuniforme.
  • Imaginea intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 11
    11. Așteptați 35 de minute sau atâta timp cât instrucțiunile sugerează. Verificați instrucțiunile livrate împreună cu setul dvs. pentru a afla cât timp ar trebui să luați pentru a dezvolta. Verificați părul la fiecare 15 minute sau pentru a vedea dacă culoarea începe să afișeze. Dacă se pare că se aprinde repede și a ajuns la culoarea dorită înainte de timp, puteți să o clătiți mai devreme.
  • Rămâneți într-o zonă bine ventilată în timp ce așteptați ca părul să se dezvolte și aveți grijă să nu atingeți nimic cu părul, deoarece soluția de evidențiere poate pata țesăturile și alte suprafețe.
  • Imagine intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 12
    12. Clătiți bine părul și aplicați toner, dacă este necesar. Odată ce ați scos toată folia și clătiți soluția de evidențiere din părul dvs., lăsați-o să se usuce și să privească culoarea care a rezultat. Dacă culoarea apare puțin prea luminată, agravei sau portocalii, puteți cumpăra toner sau un șampon albastru sau purpuriu pentru a modifica culoarea.
  • Tonerul este disponibil la majoritatea furnizorilor de păr, și veți putea alege una care este proiectată pentru tipul de tratament de culoare dorit.
  • Utilizați un prosop vechi primele 1 sau 2 ori vă spălați părul după evidențiere. Este posibil să existe încă un reziduu de înălbire în părul tău, care poate pata țesături.
  • Metoda 2 din 2:
    Evidențierea părului cu produse naturale
    1. Imagine intitulată face evidențiere pe părul scurt 13
    1. Se amestecă 1 parte oțet de cidru de mere și 6 părți apă pentru o evidențiere subtilă. Oțetul de cidru de mere este o modalitate bună de a vă curăța părul prin ruperea uleiurilor, precum și ușurați-o în mod natural la soare. Puteți pune această soluție într-o sticlă de pulverizare și acoperiți-vă bine părul înainte de a ieși la soare pentru o subliniere subtilă, tot.
    • Puteți găsi că părul dvs. are un miros ușor de oțet după ce aplicați această soluție. Acest lucru va dispărea odată ce clătiți soluția și condiția.
  • Imagine intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 14
    2. Aplicați o pastă de miere-scorțișoară pentru evidențierea naturală. Scorțișoară activează cantitățile de peroxid de hidrogen în miere, făcându-l să funcționeze ca o înălbitor natural. Combinați 2 linguri (30 ml) de miere cu 1 lingură de scorțișoară și 1 lingură de ulei de măsline și lăsați-o să stea timp de aproximativ 30 de minute. Aplicați pasta la piesele părului pe care doriți să le evidențiate, folosind folie pentru a separa și a fixa părul dacă este necesar. Lăsați-o timp de cel puțin 4 ore.
  • Imagine intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 15
    3. Preparați ceaiul de mușețel pentru a face o clătire ușoară. Steep 2 pungi de ceai de cafea în aproximativ 3 cani (0.72 litri) de apă caldă. Așteptați până când apa sa răcit suficient pentru a fi confortabilă la atingere, apoi utilizați-o ca o clătire după spălarea părului. Acest lucru va crea un nivel natural all-peste atunci când părul este expus la soare.
  • S-ar putea să fie mai ușor să puneți ceaiul într-o sticlă de pulverizare, care o va distribui mai uniform decât o turnați peste păr.
  • Imagine intitulată face evidențiere pe părul scurt Pasul 16
    4. Strângeți sucul de lămâie în condiții de răsărit pentru a ușura soarele. Sucul de lamaie este o metodă naturală comună de evidențiere a părului. Puteți stoarce sucul de lămâie în apă pentru a face o clătire sau spray, dar dacă doriți să aplicați evidențiați numai în anumite zone, puteți adăuga 3 părți suc de lămâie la 1 parte Lasă-în balsam și aplicați amestecul la secțiunile pe care le doriți evidențiat.
  • Sucul de lamaie poate provoca uscarea părului în timp, deci este o idee bună să utilizați un balsam de hidratare.
  • În plus față de a fi o modalitate utilă de a evidenția în mod natural părul scurt, sucul de lămâie poate fi, de asemenea, utilizat pentru a ușura evidențiate create folosind alte metode dacă sunt prea intuneric pentru gustul tău.
  • Imagine intitulată face evidențiere pe părul scurt de păr 17
    5. Utilizați un spray de sare de mare pentru a vă ușura părul. Se amestecă aproximativ 1 linguriță (4.9 ml) de sare de mare în 1 cană (240 ml) de apă și pune soluția într-o sticlă de pulverizare. Acoperiți-vă părul cu spray-ul înainte de a ieși la soare pentru a crea niveluri naturale de all-peste.
  • Sprayul de sare de mare poate adăuga, de asemenea, textura și corpul părului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar