Cum să schimbați lumea (ca un copil / adolescent)

Ca un pre-adolescent sau adolescent, schimbarea lumii poate fi o mare vocație, pasiune, hobby și interes. Puteți face câteva lucruri pentru a face o contribuție pozitivă la viața altora și la mediul înconjurător. Alegerile enumerate în acest articol nu sunt singurele dvs. opțiuni, dar oferă câteva idei ușoare pentru a începe. Amintiți-vă: Posibilitățile sunt nesfârșite!

Pași

Partea 1 din 5:
Donare
  1. Imagine intitulată Obțineți casa dvs. gata de a vinde după proprietarul Pasul 01
1. Donează. Donațiile pot varia din când în când. S-ar putea să vă găsiți într-un magazin de caritate Donând toate hainele vechi / pantofi / jucării sau ați putea să vă găsiți pur și simplu să vă puneți toate schimbările libere în interiorul unei casete de bani în afara unui magazin de caritate. Nu trebuie să faci lucruri extreme cum ar fi, de exemplu, donarea de sânge dacă nu sunteți cu siguranță 100 la sută sigur despre asta. Fă ceea ce te simți confortabil cu a face. Banii care sunt donați carității sunt, de obicei, folosite pentru a ajuta pe cei care sunt în sărăcie sau care au nevoie de o mică grijă deosebită.
  • Imagine intitulată Du-te la colegiu fără pasul de bani 17
    2. Du-te la freerice. Este la: freerice.COM. Selectați o categorie în care doriți să fiți chestionați. Răspundeți corect întrebărilor - Pentru fiecare răspuns corect, donați 10 boabe de orez la cineva care are nevoie.
  • Imaginea intitulată Câștiga bani ca un copil sau adolescent Pasul 10
    3. Donați bani la programul alimentar mondial (WFP). Acest lucru este util oricând sau în timpul recuperării dezastrelor, cum ar fi după secetă sau taifunuri.
  • Partea 2 din 5:
    Reciclarea și reducerea așternutului
    1. Imagine intitulată Câștiga bani ca un copil sau adolescent Pasul 02
    1. Reciclați. Ați mai probabil că ați făcut-o și ați putea chiar să o faceți singur. Cu toate acestea, poate doriți să reciclați și mai mult. Dacă ați terminat să beți o sticlă de apă și sunteți cu siguranță sigur că nu o veți mai folosi din nou, reciclați-o.
    • Puteți recicla multe lucruri, destul de multe lucruri sunt: ​​hârtie, sticlă (poate varia de la un loc la altul), carton și plastic. Puteți vorbi cu compania dvs. curentă de reciclare pentru a afla mai multe informații.
  • Imaginea intitulată scoateți pasul de gunoi 02
    2. Stai pe gunoi. Timp după timp ați fi găsit într-o poziție în care ați umplut. Littering contribuie la poluarea planetei și este destul de periculoasă pentru oameni și animale din jurul nostru. Dacă nu există coșuri din apropiere, țineți-vă la gunoi până când găsiți unul.
  • Dacă gunoiul dvs. este reciclabil, reciclați-l. Nu trebuie să luați așternutul altora dacă nu doriți, dar dacă simțiți că ar trebui să mergeți mai departe, dar să luați prudență - nu știți unde a fost, cine / ce a atins-o și ce a atins-o și ce poate au fost utilizate anterior pentru.
  • Partea 3 din 5:
    Fiind eco-conștient
    1. Imaginea intitulată ia măsuri pentru a reduce poluarea aerului Pasul 02
    1. Reduceți poluarea vehiculelor. Nu este doar o pierdere de gaz / benzină să conducă la o destinație din apropiere, dar este, de asemenea, poluând mediul nostru. Dacă părinții dvs. (având în vedere că sunteți un copil / adolescent) oferă să vă conduceți școala, să vă refuzați politicos oferta și să umblați în schimb.
  • Imagine intitulată Măsura și cumpăra bicicleta corectă Pasul 17
    2. Merge pe bicicletă.O bicicletă este un mijloc remarcabil de a ajunge în jurul oricărei persoane conștiente ecologice, tineri sau bătrâni.Discutați cu administrația școlară pentru a vă asigura că oferă rafturi de biciclete adecvate pentru toți elevii să-și asigure bicicletele dacă aleg să călătorească la școală.Dacă nu aveți o bicicletă, discutați cu părinții dvs. pentru a vedea dacă pot ajuta la obținerea unuia pentru dvs.
  • Dacă călătoria dvs. nu este capabilă sau bike-capabilă, ați putea dori să luați în schimb un autobuz / tren. Cu toate acestea, poate fi cel mai bine doar pentru a permite părinților dvs. să vă conducă dacă nu vă place să utilizați transportul public.
  • Imaginea intitulată nu se plictisește când puterea iese la pasul 17
    3. Fi un economizor de energie. Te-ai găsit vreodată într-o poziție în care pari că ai rămas fără spațiu pentru a conecta ceva? În primul rând, dacă nu utilizați un obiect alimentat electric, opriți-l și apoi deconectați-l. Nu este necesar să aveți toate prizele ocupate imediat.
  • Dacă vă îndreptați părul în fiecare dimineață, de exemplu, atunci ați putea dori să schimbați asta. Nu numai că pierzi energia, dar îți distrugi părul. Este, de asemenea, cel mai bine să evitați supra-încărcarea laptopului, de exemplu, dacă utilizați unul, deoarece acestea durează destul de mult pentru a încărca în funcție de planul dvs. de performanță. Un alt exemplu ar fi dacă folosiți un computer și vă veți plictisi că sunteți plictisit în timp ce sunteți pe el.
  • O idee bună ar fi să o dezactivați și să luați în considerare găsirea unei alte activități pentru a vă menține ocupat. De asemenea, nu lăsați niciodată computerul / laptopul pe noapte, în această situație, nu numai că pierdeți energia, dar vă supraîncălziți calculatorul / laptopul dvs. și ați putea crește șansele unui foc de casă.
  • 4. Plantați un copac, în grădina dvs., cu o organizație în orașul / orașul dvs. / sat. Sau donați organizațiilor care plantează copacii. Plantarea copacilor pot ajuta la combaterea schimbărilor climatice, care provoacă criza refugiaților în Africa și problemele agricole din India (culturile nu vor crește în mod corespunzător datorită creșterii căldurii). Organizați-vă școala pentru a crește pudrile împreună și pentru a distribui.
  • Partea 4 din 5:
    Împărtășind pasiunea ta
    1. Imaginea intitulată Îmbunătățiți abilitățile dvs. de vorbire engleză Pasul 02
    1. Încercați să vorbiți motivațional. Vorbitorii motivationali pot avea ideile și credințele au auzit și unii au fost cunoscuți că au un impact asupra lumii ca întreg. Este posibil să nu doriți să stați în mijlocul parcului local și cu siguranță nu doriți să predicați prea mult.
    • O sugestie ar putea să vă înregistrați vorbind despre orice fel de problemă / problemă pe care există în lume și încărcați-o la YouTube. Dacă aveți noroc, puteți obține atenția corectă.
    • Nu renunțați dacă este nevoie de timp pentru a obține ascultători interesați sau pentru a face schimbări. Ați putea dori, în mod alternativ, să schimbați ceva și / sau să adresați o problemă în cadrul cartierului dvs. local prin discutarea lucrurilor cu guvernatorul / primarul dvs. local. Poate dura ceva timp pentru a-și atrage atenția directă, dar toate eforturile vă pot duce cel puțin într-un fel.
    • Asigurați-vă că vă simțiți profesionist cu ceea ce ați ales vreodată. Nimeni nu va asculta pe cineva care vorbește în slang sau vine la fel de agresiv și prea exigent.
    Partea 5 din 5:
    Pornirea propriului proiect
    1. Imagine intitulată Îmbunătățiți abilitățile dvs. de limbă engleză Pasul 12
    1. Țineți minte - două resurse majore pe care le aveți pentru a schimba lumea sunt vocea și creativitatea voastră. Ce credeți și ce idei trebuie să îmbunătățiți viața altora sau de mediu?
    • Pornirea unui proiect sau a campaniei de advocacy poate fi dificilă, astfel încât cel mai important pas este să vă împărtășim ideile cu cineva care vă poate sprijini și să vă țineți răspunzător.

    sfaturi

    Dacă ieșiți, opriți toate aparatele de rulare în camera dvs. și poate chiar și casa dvs. Totuși, frigiderul și congelatorul dvs. vor trebui să funcționeze în continuare pentru a evita alimentele stricate.Ar trebui să tăiați întotdeauna lucrurile când plecați.
  • Utilizați ambele părți ale hârtiei! Este un lucru mic care face o mare diferență.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că donați bani unei caritate legitime și înregistrate, nu doriți să vă scapați.
  • În cele mai multe locuri, gunoiul este o infracțiune și veți fi amendate în funcție de ceea ce vă aflați și de unde vă aflați.
  • Așa cum am menționat mai devreme, este mai bine să nu ridicați după așternutul altora din motive de sănătate și siguranță.
  • Unii oameni s-ar putea să se încruntă cu asta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar