Cum să găsiți plante comestibile sălbatice

Vă rugăm să verificați dublu toate aceste plante utilizând alte site-uri înainte de consum. Plantele comestibile sălbatice sunt peste tot pe care le întoarceți.Nu numai că este alimente libere, dar consumul de plante sălbatice este un pas uriaș către autosuficiența sălbatică. Odată ce știți de unde să vă uitați și cum să pregătiți plantele pe care le găsiți în sălbăticie, veți fi bine pregătiți dacă intenționați să supraviețuiți pe verdele liberi sau doriți doar să încercați niște arome noi data viitoare când vă faceți camping. Fii atent, totuși: mănâncă planta greșită ar putea fi fatală.

Pași

  1. Imagine intitulată gila_river_ (4) _674
1. Știți unde este cea mai bună mâncare, în funcție de locul în care locuiți. Țineți minte că, dacă locuiți într-o regiune umedă, majoritatea alimentelor sălbatice vor fi în soare - fie de curățenie, fie "EDGE".Într-o regiune uscată, cum ar fi sud-vestul SUA, cea mai mare parte a alimentelor sălbatice vor fi aproape de apă.
  • 2. Ridicați un ghid local de plante.Obțineți ghiduri la cele mai frecvente plante comestibile din zona dvs., denumită în mod obișnuit ca "buruieni."Aflați primele 20 sau 25 și încercați să le memorați - ar putea veni la îndemână mai târziu.
  • 3. Începeți cu habitatul numar-unu pentru plantele comestibile sălbatice - gazonul tău.Orice loc care este curățat în mod regulat este potențial încărcat cu buruieni, cum ar fi păpădie, năut, plantain, ceapă sălbatică, violete, sorrel din lemn, henbit, trifoi, urzică moartă și semănătoare - toate fiind 100% comestibile. Unele dintre acestea pot fi numite ceva diferit în care locuiți sau hrăniți pentru alimente.
  • Nu începeți cu iarbă, deoarece nu toată iarba este comestibilă (de exemplu, bambusul conține glicozide cianogene pe care corpul dvs. metabolizează în cianură de hidrogen). (Deși nu este recomandabil pentru cei cu un stomac slab) nimic sub 6 ani" este ușor de mestecat și de a digera.Aroma variază de la dulce dulce la ușoară la amar - oricine a gustat o lovitură de grâu de grâu știe exact cât de dulce poate fi iarba.Iarba peste 6 ani" pot fi mestecate pentru suc și scuipă, sau poate trece printr-un storcător de grâu manual pentru o lovitură sănătoasă.Imagine intitulată EDIBLE_PLANTS_2_006_219.jpg Multe ierburi au și semințe comestibile, dar este mai bine să înveți să identifice o plantă specifică, mai degrabă decât să învețe sfaturi iffy.
  • 4. Vizitați alte zone care sunt șterse în mod regulat.Încercați drumuri (notați mai jos), câmpuri, parcuri și așa mai departe. Ei vor avea, de asemenea, tone de plante comestibile.Puiul poate fi ales de bucketful.Iată ce să căutați:

  • Dandelion (Taraxacum officinale): Verzii tineri care se desfășoară în centru sunt mari brute.Întreaga plantă poate fi aburită.Floarea este cea mai bună parte.Ridicați-l de pe tulpină, iar cu degetele de pe baza verde a florii, deci nu există o savă albă (SAP este foarte amar).Ai rămas cu un dulce dulce, de mâncare, umplând alimente sălbatice care pot fi găsite în abundență incredibilă. De asemenea, puteți arunca câteva dintre ele într-o oală pentru a fierbe un ceai de păpădie.Imagine intitulată EDIBLE_PLANTS_3_014_428.jpg
  • Născut (Stellaria Media): Întreaga plantă poate fi consumată crudă.Are o aromă dulce, iarbă.Dacă doriți să evitați tulpinile și mâncați mai ales noua creștere, scoateți vârfurile și mâncați.Imagine intitulată EDIBLE_PLANTS_3_007_999.jpg
  • Sorrel (Oxalis spp): Întreaga plantă este mare brută - are o aromă de acid frumos, răcoritoare.Florile buruienilor cosmopolite sunt galbene, dar multe soiuri cresc în sălbăticie cu flori roz. Dacă o mănânci, încercați tulpina, dar nu partea roșie ca ea și frunzele sunt amare.Aceasta este o plantă extrem de comună nu numai în peluze și zone clarificate, ci și adânc în pustie.Nu ar trebui să fie consumată în cantitate mare, deoarece conține niveluri relativ ridicate de acid oxalic, care, în timp ce este vitală pentru oameni, poate provoca tulburarea sau boala gastrointestinală atunci când sunt consumate în cantități mari.Imagine denumită EDIBLE_PLANTS_2_009_667.jpg
  • Henbit (Lamium Amplexicale): O altă plantă complet comestibilă brută.E o Lamium, o mentă foarte ușoară.La fel ca și născute, are o aromă dulce, iarbă - scoateți vârfurile pentru a evita tulpinile.Această plantă va forma covoare uriașe în locuri, foarte devreme în anul, cu o subestimare de pui sub el.Imagine intitulată EDIBLE_PLANTS_3_016_756.jpg
  • Mort-urzică (Lamium purpureum): Un alt Lamium, La fel ca Henbit.Este mâncat același mod - și va forma, de asemenea, covoare uriașe care acoperă terenul, în special în primăvară.Imagine intitulată Atlanta_Trees_064_997.jpg
  • Plantain (Plantago lanceolata): Frunzele tinere în centru sunt bune prime - au o aromă ușoară sărată.Există atât o plantă comună, cât și o plantă engleză, care sunt foarte asemănătoare.Imagine intitulată EDIBLE_PLANTS_3_010_454.jpg
  • Sosul Thistle (Sonchus spp): Frunzele tinere sunt decente - tratați-o ca și păpădie și încercați să evitați sapa amară de latex.Sostul Thistle are flori galbene excelente foarte asemănătoare cu păpădie, dar chiar mai bună, care este pregătită în același mod și a mâncat crud.Spre deosebire de Dandelion, Thistle Sow are o tulpină dreaptă și un aspect asemănător cu ciulină.Imagine intitulată atlanta_trees_032_555.jpg
  • Ceapa sălbatică (allium spp): Foarte frecvente în zonele care sunt cosite.O ceapă foarte ușoară, care este excelentă brută.Recolta ciorchini de el și o folosească la fel ca și scalioanele.Imagine intitulată EDIBLE_PLANTS_2_004_371.jpg
  • Cress (Cardamine spp): Aceasta este una dintre numeroasele plante sălbatice din familia de muștar comun în orașe. Când sunt tineri, frunzele sunt excelente crude, cu o aromă ușoară de muștar.Pe măsură ce se înmulțesc, plantele complete pot fi aburite, la fel cum ați pregăti versiunea de muștar acasă.Imagine intitulată EDIBLE_PLANTS_2_007_383.jpg
  • Imagine intitulată EDIBLE_PLANTS_3_019_925.jpg
    5. Căutați fructe de padure pe arbuști ornamentali, cum ar fi această Solday.Eveberry`s Eveberry este frecvent plantat în orașe ca tufișuri și garduri vii - dar va scăpa în orice habitat perturbat și formează păduri.Tulpinile, frunzișul și fructele de padure sunt toate cu argint.Bomboanele roșii sunt excelente atunci când sunt complet coapte.
  • Imagine intitulată EVEGREENS_039_626.jpg
    6
    Căutați fructe de pădure pe copaci. Chiar și în timpul iernii, cum ar fi pe acest laurelcherry.Ca majoritatea cireșelor sălbatice, acestea au un proces lung de maturare și nu sunt complet coapte până când fructul începe să se înmoaie și să se scufunde.
  • Imagine intitulată Atlanta_Trees_012_854.jpg
    7. Verificați copacii ornamentali.Acestea sunt plantate pentru flori de showy - aceste flori pot duce la fructe, cum ar fi cireșe sau mere de crab sau prune.Ele pot fi mici, dar pot fi foarte gustoase.
  • 8. Căutați nuci sub copaci.Nucile și nuci de hickory pot fi distruse cu o stâncă și carnea comisă selectată.Nuci proaspete sunt umede și umplute și ușor de digerat, cu o mulțime de aromă.Acorns sunt abundente sub stejari - în cazul în care stejarul are frunze lobate rotunde, ghinenii vor avea nevoie de minime fără prelucrare.Unele gheață albă de stejar nu vor avea nici un tanin.Și ține minte să te obișnuiești cu asta și să nu mai observați după primii câțiva - cum porumbeii mănâncă atât de mulți ghinde.
  • Imagine denumită persimmons_338
    Imagine denumită persimmons_338
    9. Găsiți copaci fructiferi. Verificați RoadSides (Notă de mai jos), margini de pădure și alături de apă pentru copaci fructiferi.Fructe are nevoie de soare pentru a coaja - nu sunt prea multe fructe în pădure adâncă."Marginile" oricărui mediu sunt cei mai productivi - copacii sunt fertilizați și mențin o umiditate și umiditate din pădurea din spatele lor, dar au acces la soare complet la marginea unei curățiri sau căi navigabile.Aici veți găsi fructe cum ar fi Persimmons, Mere Wild, Mulțimi, măsline de toamnă, hackberries și așa mai departe.Mai jos sunt persimmonii.
  • Imagine intitulată Wild_foods_242
    10. Căutați plante care cresc în zonele umede.Cautare corporale de apa pentru semne de cattail, brupuri si supape.Catil are nevoie de o suprafață de apă stagnantă, deși va crește în Streamsides.Cattail poate fi în abundență absurdă în lacuri și golfuri.Lăsările sunt minunate brute, iar polenul la începutul verii gusturi, cum ar fi făina de tort.Puteți aduna pungi întregi ale lui.Polenul său este atât de hrănit, este considerat a "Superfood."
  • 11. Nibble pe flori sigure.Executați petalele de flori ale plantelor pe care le cunoașteți ca fiind nepoale.Florile sunt adesea foarte ușoare până la dulce și pline de antioxidanți.Unele flori excelente sunt de zi, Violete și Honeysuckle. Nu mâncați azalee! Azalee sunt otrăvitoare cu moartea.
  • Baza de flori poate fi puternică pentru amare (și în cazul unora, cum ar fi Wisteria, toxic) - este mai bine să renunțați la petale și să nu mâncați materialul verde.
  • Imagine intitulată chattahoochee_089_296.jpg
    12. Verificați bramble spinoase pentru alimente.Rose, Blackberry, Raspberry, și Greenbriar sunt exemple bune.Trandafirul are șolduri comestibile (Formarea comună de grâu multiflora este cea mai bună - șoldul este mic și tangy), Blackberry / Raspberry are boabe, și grandbriar lăstari și tendrils, precum și fructe de padure care sunt destul de gustoase, dar totuși comestibile.Mai jos este un trandafir multiflora.
  • 13. Aflați vița de vie, astfel încât să puteți distinge strugurii.Strugurii sălbatici se găsesc pe tot parcursul U.S. și sunt una dintre cele mai bune alimente sălbatice.Există o varietate pe care o veți vedea peste tot în sudul SUA numit "Muscadine" - strugurii sunt cu jupuiți gros și foarte mari, cu o aromă ca guma de bule.Strugurii sălbatici au ambele frunze și tendriluri comestibile, precum și fructe - frunzele pot fi puse în oțet de cidru de mere și au folosit pentru a face delmas.Frunzele din Muscadină sunt mai dure și beneficiază de un ferment de borcan de sticlă săptămânal.Vinurile de struguri fac, de asemenea, coșuri foarte robuste.
  • 14. Găsiți frunze de foioase.Încercați frunzele de foioase de copaci, cum ar fi Linden, Sassafras, Boxelder, lemn - toate sunt excelente crude.Frunzele de fag sunt, de asemenea, foarte comestibile atunci când sunt tineri, pentru primele 2 până la 4 săptămâni.Poți trage salate întregi de pe copaci.Linden Frunzele sunt atât de mari încât pot fi folosite ca tortilla.
  • Imagine intitulată EDIBLE_PLANTS_2_011_412.jpg
    15. Alegeți noua creștere a coniferelor în primăvară.Lăsările tinere verzi de la sfaturile ramurilor sunt mari brute - un gust plăcut de acid.Conurile de polen de sex masculin pe conifere sunt, de asemenea, comestibile - unele sunt foarte dulci.Și din nou, este polen - extrem de hrănitoare.Multe specii de pin au nuci comestibile în conuri la sfârșitul verii să cadă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fii atent să mănânci anumite plante ca păpădie, pentru că pot avea mici bug-uri pe ele și nu o vei mânca.
  • Ignorați hype-ul despre pulverizare.Cele mai multe clapete sunt periodic cosi și ignorate altfel - nu sunt pulverizate.Întrucât majoritatea alimentelor magazinelor de alimente a fost pulverizată în toată durata vieții sale, apoi a permis să stea și să adune germeni și praf și mucegai.Plantele sălbatice pe care le alegeți sunt cele mai pure alimente posibile. Nu uitați să ștergeți orice murdărie vizibilă. În plus, singurele zone în care ar trebui să aveți nevoie să aveți prudență ar fi în paturi de grădină multă în care încearcă în mod deliberat să păstreze buruienile.Acest kale crescând în spatele unui pat de pansamente este un exemplu - dar ține minte că, dacă tocmai au pulverizat, planta va gusta groaznică.Dacă ar fi stropit un timp în timp ce ploaia din spate a spălat-o în sol, pentru a fi stocată în rădăcini.Nu mâncați rădăcinile.
  • Luați în considerare obținerea unui ghid sălbatic cu ilustrații și descrieri ale plantelor, deoarece acest lucru poate fi foarte util atunci când identificați cele comestibile.
  • Încercați să eșantionați plantele sălbatice pe stomacul gol, cu un palat curat.Dacă tocmai ați avut un burger și cartofi prăjiți, acea păpădie nu va gusta prea mult.
  • Asigurați-vă întotdeauna că încercați o cantitate mică de o singură plantă la un moment dat când prima furajare. În acest fel, dacă sunteți alergic la plantă, știți exact la care unul a fost, și sperăm că nu veți avea o reacție serioasă.
  • Nu există niciun motiv pentru a evita plantele cu SAP alb alb, cu condiția ca acestea să poată fi identificate și pregătite în mod corespunzător. Păpădie, salată sălbatică și lapte sunt toate plantele comestibile cu sapa de lapte.
  • Du-te încet cu ciuperci. Ciupercile sunt foarte greu de învățat, iar expertiza durează ani.Stick cu evident, cum ar fi ciuperci de stridii, homari, chanterereluri, masteluri, bolete, pufballs - acestea sunt ușor de identificat și înțeles.Dar păstrați-vă în minte ciupercile pot afecta oamenii diferite modalități și mulți pot fi dificil de digerat chiar și după gătitul lung, cum ar fi ciupercile de stridii și homar.
  • Avertizări

    Evitați plantele în creștere în zone care ar fi putut fi supuse dumpingului de deșeuri toxice.
  • Mai ales dacă locuiți într-o zonă urbană sau cu trafic mare, evitați plantele care cresc imediat lângă drumuri sau orice altceva cu un reziduu negru lipicios. Acest lucru ar putea fi poluarea solidificată a aerului!
  • Aproape același lucru nu este același lucru. O plantă cu frunze asemănătoare arțarului nu este o arțar. O plantă cu un mugur galben nu este întotdeauna o primă. Trebuie să fie exact aceeași pentru a fi în siguranță.
  • Evitați familia morcovului Dacă sunteți un novice, și nu veți avea grijă să fiți otrăviți serios de plantele comestibile sălbatice.Specii cum ar fi hemlockul de apă și hemlock otrăvit vă pot ucide.Recoltarea plantelor ca morcovul sălbatic nu merită riscul de ao confunda cu o rudă mortală, dacă nu știți cu adevărat ce faceți.
  • Nu încercați să mâncați mazăre sălbatică. Chiar dacă unii pot arăta foarte mult ca mazărea de grădină - cele mai multe sunt otrăvitoare. Cu toate acestea, forajerele mai avansate pot avea o mulțime de succes cu mazărea comestibilă, cum ar fi Pisum și Lahyrus.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar