Cum de a descărca drivere amd

Driverele AMD contribuie la îmbunătățirea performanței jocurilor de noroc, îmbunătățirea graficelor și a capacităților globale. În timp ce șoferii AMD sunt făcute în principal pentru sistemele Windows, AMD oferă, de asemenea, drivere pentru Mac. ThiteShows Cum de a descărca drivere AMD pe dispozitivul dvs.

Pași

Metoda 1 din 2:
Descărcarea driverelor AMD pe Windows
  1. Imagine intitulată Descărcați driverele AMD Pasul 1
1. Deschideți browserul web și mergeți la https: // AMD.COM / EN / Suport. Acest lucru vă duce la pagina de susținere a AMD, unde veți găsi un meniu derulant și un bara de căutare unde puteți găsi o listă de modele diferite ale șoferului.
  • Imagine intitulată Descărcați driverele AMD Pasul 2
    2. Selectați driverul pe care doriți să îl instalați. Dacă știți modelul șoferului pentru sistemul dvs., selectați-l în meniu.
  • Dacă nu știți care driver să instaleze în sistemul dvs., descărcați auto-detectarea și instalați driverele grafice Radeon pentru programul Windows (situat în colțul din stânga jos al paginii de suport pe site-ul AMD) și executați-l pentru a determina care AMD Șoferul este compatibil cu sistemul dvs.
  • Imagine intitulată Descărcați driverele AMD Pasul 3
    3. Clic Trimite. Aceasta va descărca driverul pe PC. Înainte de a continua instalarea noului software de driver, asigurați-vă că dezinstalați orice versiuni mai vechi ale șoferului din sistemul dvs.
  • Imagine intitulată Descărcați driverele AMD Pasul 4
    4. Deschideți fișierul de instalare. Odată ce șoferul a terminat descărcarea, deschideți fișierul și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala driverul AMD pe sistemul dvs.
  • În timpul configurării, veți avea două opțiuni de instalare: Acceptați și Instalați Express (Instalați driverul cu setări implicite) și Acceptați și instalarea personalizată (vă permite să configurați driverul la setările personalizate.
  • Metoda 2 din 2:
    Descărcarea driverelor AMD pe Mac cu tabăra de boot Apple
    1. Imagine intitulată Descărcați driverele AMD Pasul 5
    1. Deschideți safari și du-te la Apple Boot Camp. Deoarece majoritatea șoferilor AMD sunt proiectați pentru Windows, veți avea nevoie de acest program pentru a instala grafica Radeon pe un Mac.
  • Imagine intitulată Descărcați driverele AMD Pasul 6
    2. Selectați versiunea compatibilă cu sistemul dvs. Apple Boot Camp lucrează cu o varietate de sisteme MacOS și IOS, deci există o mulțime de opțiuni de alegere.
  • Imagine intitulată Descărcați driverele AMD Pasul 7
    3. Clic Descarca. Aceasta va descărca și instala tabăra de boot Apple pe Mac.
  • 4. Deschideți instalatorul și urmați instrucțiunile de instalare. Odată ce ați descărcat tabăra de boot Apple, tot ce trebuie să faceți este să îl configurați cu sistemul dvs.
  • Imagine intitulată Descărcați driverele AMD Pasul 8

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar