Cum să fertilizați solul cu ouă de ouă

Ouăle sunt delicioase și nutritive. Majoritatea oamenilor aruncă cochilii, care este cel mai bun parte pentru plante cel puțin. În loc să aruncați această resursă, luați în considerare utilizarea acestuia pentru a îmbunătăți solul din grădina dvs., deoarece ouăle sunt o sursă bună de calciu pentru plantele dvs. și vă poate ajuta să faceți un mare îngrășământ. Puteți adăuga cu ușurință minerale și substanțe nutritive în sol folosind ouă zdrobite sau ceai de ouă. De asemenea, puteți utiliza de ouă ca startere de semințe pentru a vă asigura că răsadurile dvs. coboară la un început bun.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind ouă de ouă zdrobite sau pudră
  1. Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 1
1. Salvați cochilii de ouă. Când utilizați ouă într-o masă sau pentru o rețetă, salvați cochilii. Sparge-ți ouăle crude, clătiți cochilii cu apă caldă și lăsați-i să se usuce într-o oală însorită. Rulați degetul în interiorul cochiliei atunci când îl spălați pentru a îndepărta orice reziduu, dar încercați să păstrați membrana. Majoritatea nutrienților sunt în acest sens.
  • Pentru cele mai bune rezultate, planificați utilizarea 4 până la 5 ouă pentru fiecare plantă pe care doriți să o fertilizați.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 2
    2. Zdrobiți ouăle sau să le îmbraciți într-o pulbere fină. Le puteți zdrobi în fulgi folosind mâinile sau un procesor de alimente. De asemenea, puteți să le ștergeți într-o pulbere folosind un mortar și un pistil sau un șlefuitor de cafea în schimb. Este posibil să folosiți ouă întregi în sol, dar ele vor descompune mult mai repede dacă sunt zdrobite sau măcinate în pulbere.
  • Pentru a ușura procesul de concasare mai ușor, coaceți ouăle la 350 de grade până când începeți ușor de maro înainte de măcinare.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 3
    3. Adăugați câteva lingurițe de ouă pudră în gaură dacă plantați o nouă floare, ierburi sau legume. Odată ce aveți niște ouă în gaură, puneți planta înăuntru și puneți solul din jurul lui. Punerea de ouă direct în gaura cu planta asigură că planta va primi substanțele nutritive de la decompunerea de ouă.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 4
    4. Adăugați ouă zdrobite în jurul bazei plantei tale. Nu aveți nevoie să acoperiți ouăle cu solul. Pe măsură ce se descompun, ei vor scurge calciul și alți nutrienți în sol. Acest lucru vă va ajuta plantele să crească în plante puternice și sănătoase.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 5
    5. Amestecați ouăle zdrobite direct în sol. Când cumpărați plante din grădiniță, va trebui să le transplați în afară sau într-o oală nouă. Înainte de a face acest lucru, luați în considerare amestecarea unei mâini de ouă zdrobite în sol. Orele suplimentare, ouăle vor legi nutrienții lor în sol și îi vor ajuta pe plantele tinere să crească în plante sănătoase, puternice.
  • Dacă nu puteți folosi imediat ouăle, le puteți zdrobi și le puteți adăuga la binul dvs. de compost.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind ceaiul de ouă
    1. Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 6
    1. Sparge unele ouă crude, le clătiți cu apă caldă și lăsați-i să se usuce într-un loc însorit. Când clătiți cochilia, rulați degetul în jurul interiorului cochiliei pentru a scăpa de orice reziduu. Încercați să părăsiți membrana. Majoritatea nutrienților sunt în acest sens.
    • Salvați gălbenușurile și albușurile pentru micul dejun, prânzul sau cina.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 7
    2. Zdrobiți în mod liber ouăle. Puteți folosi mâinile, un polizor de cafea sau chiar un procesor de alimente. Zdrobirea de ouă va face mai ușor să le măsoare.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 8
    3. Plasați cel puțin 2 linguri (30 de grame) de ouă de ouă zdrobită într-o oală mare. Acest lucru va fi suficient pentru a prepara 1 galon (3.8 litri) de ceai de ouă.
  • Luați în considerare adăugarea a 1 lingură (15 grame) de sare Epsom pentru o nutriție suplimentară. Sarea Epsom este ridicată în magneziu și sulfat, ambele fiind benefice pentru plante.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 9
    4. Umpleți vasul cu apă și aduceți-l la fierbere pentru câteva minute. Aveți nevoie de 1 galon (3.8 litri) de apă pentru fiecare 2 linguri (30 de grame) de ouă zdrobite. Înlocuirea apei va da ouăle a "Start Start" și să-i ajute să înceapă eliberarea nutrienților în apă mai repede.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 10
    5. Îndepărtați vasul de căldură și lăsați ouăle abrupte, acoperite, timp de cel puțin 24 de ore.Puteți lăsa chiar și ouăle abrupte pentru câteva zile. În acest timp, ouălele își vor elibera substanțele nutritive în apă.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 11
    6. Întindeți apa într-un borcan, și lăsați-o afară peste noapte. Acest lucru va permite apa să ajungă la temperaturi exterioare și să diminueze riscul de "şocant" plantele fiind prea calde sau prea reci. Unele grădini găsesc că acest lucru ajută și plantele să absoarbă substanțele nutritive mai bune.
  • Când părăsiți borcanul afară, asigurați-vă că este acoperit și într-un loc umbros, din lumina soarelui.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 12
    7. Apă plantele dvs. cu ceaiul de ouă diluată. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați ceaiul de ouă o dată pe lună. Apa va fi infuzată cu calciu și alte substanțe nutritive și va da plantelor o creștere în creștere. Depozitați orice apă rămasă într-un loc răcoros și uscat.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind ouăle ca starters de semințe
    1. Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 13
    1. Crack deschide un ou brut și scoateți gălbenușul și albul. Puteți pur și simplu să spargeți oul în jumătate, dar nu veți avea mult spațiu pentru a planta semințele. În schimb, luați în considerare crăparea oului lângă treimea superioară cu o lingură. Salvați gălbenușul de ou și alb pentru a mânca mai târziu.
    • Nu folosiți ouăle hardbolice, deoarece cochilii ar fi fragile. Dacă ați gătit deja oul, salvați apa la care ați gătit-o, lăsați-o să se răcească și să o folosească pentru a apărea în schimb plantele.
    • Nu utilizați ouă colorate sau vopsite (cum ar fi ouăle de Paște). Pigmenții din vopsele și markeri conțin coloranți care pot afecta răsadurile delicate.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 14
    2. Curățați cochilia, în interiorul și în afară, folosind apă caldă, apoi puneți-o în jos în soare uscat. Când clătiți cochilia, asigurați-vă că ați rulat degetul în interiorul cochiliei pentru a îndepărta orice reziduu.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 15
    3. Luați în considerare lovirea unei mici gaură de drenaj în partea de jos a carcasei utilizând un pin sau un thumb. Este mai ușor dacă faci asta din interior. Nu este absolut necesar, dar va ajuta la prevenirea supra-udare, care poate ucide o plantă tânără.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 16
    4. Umpleți ouă de ouă cu sol umed, începând cu semințe. Dacă întâmpinați dificultăți în a obține solul în ouă, rotiți o bucată de hârtie într-un con și utilizați-o pentru a funcționa solul în coajă în schimb. De asemenea, puteți folosi o lingură mică.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 17
    5. Presărați 2 până la 3 semințe pe partea superioară și acoperiți-le ușor cu mai mult sol. Plante mai mici, cum ar fi flori și ierburi, funcționează cel mai bine când începeți în ouă. Legume mai mari, cum ar fi fasole, castravete și squash pot lucra, dar vor trebui să fie mutate în afara unei săptămâni după ce au germinat.
  • Luați în considerare ierburile ușor de ridicat, cum ar fi: busuioc, mărar și patrunjel. Marigurile sunt excelente pentru începerea în ouă și sunt comestibile prea.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 18
    6. Așezați oul într-un suport și plasați-o pe o fereastră însorită, unde nu va fi deranjată. Titularul poate fi la fel de simplu ca o cutie de ou ca o fantezie ca un suport de ou. Dacă utilizați o cutie de ouă, luați în considerare că l-ați lăsat pe plastic mai întâi, astfel încât să nu devină soggy din apa de scurgere.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 19
    7. Apă semințele și așteaptă ca ei să crească. În funcție de tipul de semințe pe care l-ați plantat, ați putea vedea căderea emerge în mai puțin de o săptămână. La udarea răsadurilor, luați în considerare utilizarea unei sticle de pulverizare în loc de o pată de udare - va fi mult mai blândă pe plantele delicate, tinere.
  • În funcție de cât de uscată este în casa dvs., este posibil să aveți nevoie să apăsați semințele în fiecare zi la fiecare câteva zile.
  • Luați în considerare rotirea ouălor la fiecare câteva zile. Acest lucru va permite plantelor să obțină cantități egale de lumină solară și să crească mai uniform.
  • Este posibil să trebuiască să scoateți răsadurile mai mici / mai slabe, astfel încât fiecare ouă să aibă o plantă care crește în ea. Acest lucru va asigura că tinerii răsaduri suficient de spațiu pentru a crește.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 20
    8. Transplantați ouăle în afara când răsadurile are 1 până la 2 seturi de frunze adevărate. Înainte de a planta oul în sol, zdrobiți-l ușor în mână-suficient pentru a sparge coaja, dar nu atât de mult încât solul își pierde forma. Acest lucru va sparge puțină coajă și va permite rădăcinilor să se prăbușească.
  • Ouăle sunt biodegradabile. Pe măsură ce se descompun, vor elibera substanțe nutritive și calciu în sol, ceea ce va ajuta planta tânără să crească.
  • Imagine intitulată Fertilizarea solului cu ouă de ouă Pasul 21
    9. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Mulți grădinari găsesc că ouăle de ouă ajută la împiedicarea putregaiului de capăt al floarelor în plantele de roșii.
  • Ouă de ouă zdrobite adaugă calciu la sol atunci când se descompun, ceea ce ajută plantele să crească sănătos și puternic.
  • Calciul Găsiți ouăle pot ajuta la controlul acidității în sol.
  • Ouăle de ouă conțin calciu, magneziu, fosfor și potasiu. Ele conțin, de asemenea, o cantitate mică de sodiu - nu suficientă pentru a răni plantele.
  • Când în mișcare plantele ați ajuns de la grădiniță în ghivece, luați în considerare adăugarea unor ouă zdrobită în solul tău.
  • Salvați apa în care v-ați fiert ouăle. Lăsați-o să se răcească, apoi să o folosească pentru a apărea plantele. Calciul din ouăle de gătit ar fi infuzat apa, făcându-l suplimentar pentru plante.
  • Luați în considerare adăugarea de câteva linguri de cafea în sol, de asemenea. Acest lucru va adăuga azot, potasiu, fosfor și alte minerale benefice pentru plante.
  • Avertizări

    La adăugarea de ouă în sol cu ​​plante noi, este posibil să nu vedeți rezultatele până la următorul sezon. Va dura ceva timp pentru ca ouăle să se descompună și să leească calciul în sol.
  • Unii oameni găsesc că ouăle zdrobite se comportă ca pământ de diatomee și se descurajează. Alți oameni găsesc că ouăle zdrobite sunt inutile împotriva zgomoților, și îi încurajează, de fapt, să mănânce plantele.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Folosind ouă de ouă zdrobite sau pudră

    • Ouă de ouă
    • Procesor de alimente, măcinat de cafea, mortar și pistil (recomandat)
    • Plante
    • Sol

    Folosind ceaiul de ouă

    • 2 linguri (30 grame) de ouă de ouă
    • 1 lingură (15 grame) Sare Epsom (opțional)
    • 1 galon (3.8 litri) apă
    • Oală sau cratiță mare
    • Jar cu capacul
    • Filtru

    Folosind ouăle ca starters de semințe

    • Ouă de ouă
    • Carton de ouă sau suport de ouă
    • Pornirea solului
    • Semințe
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar