Cum să bombardă o casă

Scăparea de purici poate fi dificilă. Dacă puricii au preluat acasă, nu vă panică! Puteți utiliza o bombă de purici pentru a clarifica problema.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea casei
  1. Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 1
1. Calculați imaginea pătrată a zonei pe care o veți trata. Bombele de purici vin într-o varietate de dimensiuni în funcție de marca și substanțele chimice pe care le conțin. În general, veți avea nevoie de o bombă pe cameră pe care o tratați - cu toate acestea, în unele cazuri, o bombă într-un hol adiacent la ușile deschise poate trata mai multe camere. Citiți cu atenție eticheta pentru a determina dimensiunea zonei pe care produsul le tratează.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 2
    2. Achiziționați o bombă de calitate a brandului. Adresați-vă medicului veterinar pentru sfatul său cu privire la produsele pe care le recomandă. Verificați cu prietenii și familia pentru opiniile lor cu privire la eficacitatea unei bombe de purici pe care le-ar fi putut folosi sau verifica online pentru feedback și recenzii. Solicitați asociații de vânzări la magazinul local de îmbunătățire sau magazin de hardware pentru orice informație pe care o pot avea în legătură cu bombe de purici, dar întotdeauna susțin ceea ce vi se spună unui comerciant cu amănuntul cu propria dvs. cercetare de calitate.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 3
    3. Citiți complet instrucțiunile pachetului. Cele mai multe bombe de purici funcționează în moduri similare. Asigurați-vă că ați citit cu atenție instrucțiunile și pe deplin înainte de a seta bomba de purici din casa dvs.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 4
    4. Planificați un moment în care toată lumea din gospodărie inclusiv Animalele de companie vor fi plecate de câteva ore. Substanțele chimice din bomba de purici sunt otrăvuri care pot provoca cu ușurință boli la oameni și animale de companie. Verificați eticheta de pe bomba dvs. Flea pentru a vă asigura că familia dvs. este sigură și poate rămâne în afara casei pentru perioada de timp recomandată a etichetei.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 5
    5. Deschide ușile și sertarele. Deschideți toate ușile la camerele infestate, astfel încât substanțele chimice din bomba de purici să omoare puricii. Deschideți ușile și sertarele dulapurilor pentru a ucide purici în interiorul mobilierului.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 6
    6. Îndepărtați ustensilele, alimentele, aparatele mici și croșitul. Scoateți astfel de articole de la ușile sau sertarele de dulapuri deschise pentru a le ține departe de spray. Stocarea articolelor departe de substanțele chimice este mult mai ușoară decât curățarea acestora atunci când bomba de purici este terminată.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 7
    7. Acoperiți tablele, blaturile, mobilierul special și echipamentele electronice. Produsele chimice din bomba de purici pot mobila de sol, mese și blaturi sau deteriorarea echipamentelor electronice. Acoperiți aceste elemente cu foi sau foi de plastic pentru a preveni deteriorarea.
  • Foi vechi pot fi găsite cu ușurință la magazinul dvs. local de clift. Pictura din plastic sunt disponibile la magazinele hardware și automate.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 8
    8. Sigilați sau mutați rezervorul de pește. Substanțele chimice într-o bombă de purici sunt periculoase pentru a pescui. Dacă nu vă puteți mișca rezervorul de pește într-o altă locație, acoperiți-o bine și sigilați-o strâns cu folie de plastic.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 9
    9. Opriți toate luminile și alte dispozitive electrice. Produsele chimice și propulsoarele dintr-o bombă de purici pot fi inflamabile. Opriți încălzitorul sau aparatul de aer condiționat și stingeți lumina pilot. Tăiați puterea tuturor fanilor.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 10
    10. Închideți toate ferestrele înainte de tratament. Asigurați-vă că substanțele chimice de bombă de purici nu se scurge în afara casei și au o eficacitate maximă prin închiderea tuturor deschiderilor la exterior înainte de tratament.
  • Partea 2 din 3:
    Tratarea casei
    1. Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 11
    1. Vacuum și curățați-vă casa imediat înainte de tratament. Vibrațiile de la un aspirator provoacă larve de purici să iasă la realizarea tratamentului cu bombă de purici cât mai eficient posibil.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 12
    2. Îndepărtați toate rufele murdare din casă. Ouăle de purici și larvele pot găsi adăpost în grămezi de haine murdare. Asigurați-vă că ați spălat toate hainele sau ați sacrificat hainele și luați la o spălătorie în timp ce bombardați casa.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 13
    3. Poziționați bombele de purici pe ziarul sau pungile de plastic în mijlocul camerelor pe care le tratați. Plasarea unei acoperiri protectoare sub bomba de purici va împiedica reziduurile din produs să coloreze podeaua direct în jurul bombei de purici.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 14
    4. Asigurați-vă că toate bombe de purici sunt în vigoare înainte de a activa oricare dintre bombe. Odată ce o bombă de purici este activată, trebuie să eliberați imediat casa pentru a preveni boala datorită expunerii pesticidelor.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 15
    5. Activați bombe de purici și eliberați casa.Urmați instrucțiunile de pachete pentru a activa bomba de purici. Dacă setați mai multe bombe de purici, începeți în camera cea mai îndepărtată de ieșire și lucrați. Odată ce a fost activată o bombă de purici, nu reintroduceți camera.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 16
    6. Stați în afara casei. Evitați expunerea inutilă la substanțele chimice dintr-o bombă de purici, păstrând toate animalele de companie și oamenii din casă timp de 2 până la 4 ore. Citiți cu atenție eticheta pentru a determina intervalul de timp recomandat să fie departe de casă.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 17
    7. Tratați animalul de companie pentru purici. În timp ce sunteți departe de casă, este important să eliminați puricii de pe animalul dvs. de companie, astfel încât ei să nu le aducă înapoi în casă cât mai curând pe care vă întoarceți.
  • Adresați-vă medicului veterinar despre pastile care conțin nitenpyram pentru a ucide orice purici adulți care se află pe animalul dvs. de companie.
  • Baieți animalul dvs. cu un șampon de control de purici.
  • Luați animalul dvs. de companie la un groomer pentru a obține un tratament profesional de purici sau înmugați.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea unei gospodării libere de purici
    1. Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 18
    1. Curățați-vă casa când vă întoarceți. Pururi moarte, reziduuri chimice și o acoperire de praf sunt lucruri obișnuite de găsit după un tratament cu bombă de purici. Podele vid și mop, mese curate și blaturi, foi de spălare și haine și spălați toate suprafețele.
    • Este recomandat să purtați mănuși când curățați și să eliminați mănușile după curățare pentru a evita ridicarea urmelor chimice pe piele.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 19
    2. Deschideți ferestrele pentru a ventila casa și a reduce mirosurile. Mirosul pesticidelor poate persista timp de câteva ore sau zile după tratament. Deschideți ușile și porniți fani de tavan sau ventilație pentru a vă ajuta să eliminați mirosurile de la bomba de purici din casă.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 20
    3. Vacuum zilnic timp de 10-14 zile. Vacutarea zilnică va elimina orice purici adulți recent, care ar fi putut supraviețui bomba de purici.
  • Imagine intitulată Bomba Flea O casă Pasul 21
    4. Să fie pregătit pentru mai multe tratamente. Unele produse nu sunt eficiente la uciderea ouălor de purici. Ouăle și larvele de purici se pot produce zile sau săptămâni după primul dvs. tratament. Monitorizați-vă casa și animalele de companie timp de câteva săptămâni după tratamentul inițial pentru a viziona semnele de purici.
  • Imagine intitulată Bombing Flea O casă Pasul 22
    5. Monitorizați animalul dvs. pentru semne de reinfestare. Mizeria sau excrementele de purici apar ca dulapuri maro roșii pe animalul dvs. de companie. Dacă animalul dvs. de companie se zgârie, utilizați un pieptene de purici pentru a verifica sub blana lor pentru semne de murdărie sau purici adulți.
  • sfaturi

    Obțineți medicamente de purici din medicul veterinar, care poate oferi, de asemenea, sfaturi despre orice preocupare pe care o puteți avea.
  • Groom Animalele dvs. în mod regulat (aruncați părul într-o pungă sigilată în gunoiul exterior pentru a prinde purici și ouă). Bomba dvs. de purici ar fi putut reduce numărul de purici în casa dvs., dar animalul dvs. poate reinfecta casa dvs. dacă nu este tratată în mod corespunzător într-un mod continuu și consecvent.
  • Articole alimentare sigilate, cum ar fi produsele conservate sau containerele de condimente bine închise, nu trebuie să fie aruncate după tratament. Se recomandă spălarea exterioară a containerelor alimentare după ce o bombă de purici este folosită în casă.
  • Avertizări

    Orice fructe sau legume proaspete expuse pesticidelor trebuie aruncate și nu consumate.
  • Bombele de purici conțin neurotoxine. Acestea nu trebuie utilizate în mod regulat, nici să fie luate ușor ca o soluție la o infestare a puricii. Sunteți mult mai bine să tratați în mod regulat animalele de companie, aspirați în mod regulat și, în general, de cu purici în momentul în care există semne ale acestora.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Bomba de purici
    • Foi sau tarpuri
    • Vid
    • Mop și găleată
    • Săpun
    • Apă
    • Mașină de spălat și uscător
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar